Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu baslıktakı taraftarın heyecanını gormek benı cok üzüyo
    sagbeke 3 tane transferle zannedıyoruz kı sag kanadı hallettık bakalım bu yönetimle, hoca gidince bu çöplügü yeni gelenler nasıl temizlicek 8.hatta9. jun facialarına hazır olun
    nie üzüoki sence jabi iyi futbolcu değil mi bence çok iyi sağ bek sorunu bitmiştir benim için..

Yorum

• bırakın sağ ile uğraşmayı da sola transfer yapın gazete haberlerinde sola adı geçen bi futbolcu ismi göreyim yoksa bunlar sollarını bulunmaz hint kumaşı mı zannediyorlar murat ocak, cello, keçeli, djokaj, musampa adamın bankosu belli cello benim bankom belli musampa ama hepsini toplasan bi cacık olmaz sağ sorunu kısmen çözüldü sol beke ve sol açığa banko oynayacak iki topçu bir oyun kurucu ve bir forvet bekliyoruz hala albayrak bakalım 11 haziranda neler olacak....
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• sol ve orta sahaya adam alınacak ama forvet alınacağını sanmıorum ...

Yorum

• Trabzon'dan toplu imza geliyor

Trabzonspor'da dış transfer çalışmaları yoğun olarak devam ediyor5 Haziran 2007 15:18

Daha önce Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile ön protokol imzalayan bordo-mavili takım, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de her konuda anlaşmaya vardı.

Adnan, Serkan ve Jabi ile 11 Haziran'dan sonra büyük olasılıkla toplu olarak sözleşme imzalanacağı bildirildi. Ancak Jabi'nin transferinin, yabancı kontenjanının azaltılması veya Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda alacağı karara bağlı olduğu bildirildi.

Kaleci transferinde ise Sakaryasporlu Martinez'in alınmasının zor olduğu öğrenildi. Martinez'e alternatif olarak, Cordoba'nın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin gündemde olduğu kaydedildi. Kaleci arayışlarının teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda daha sonraya bırakıldığı öğrenildi. Doğan'ın öncelikle savunmaya yapılacak transferlerin tamamlanmasını istediği bildirildi.

Yorum

• ya ne savunması yaaaa 10 numara istioruzzz biz ...

Yorum

• Transfer show
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer show
                bi de şöle 10 numara gelse waryaa öffff

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bi de şöle 10 numara gelse waryaa öffff
                  10 numara ayranic , umut a haksizliki etme ya a adam ne guzel 10 numarasiyla 9 numaralik yapiyo.... saka bi yana yanina da iyi bir 9 numara gelirse tam super olur..
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10 numara ayranic , umut a haksizliki etme ya a adam ne guzel 10 numarasiyla 9 numaralik yapiyo.... saka bi yana yanina da iyi bir 9 numara gelirse tam super olur..
                    yok 10 numaralı formayı giymesine gerek yok 100 giysin (olmuo galibaa ) ama bu takıma gelsin be bi oyun kurucu olmadı alex i alalım

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      jabi ,mehmet çakır,serkan ,adnan ,....ciddi ciddi transfer yapıyorlar gibi görünüyor ....şaşırtıyorlar bizi ....bir sol kanat birde orta saha yeter..hadi utandırın bizi ...forvet demi alacaksınız ..yok artık vallahi inanmam:)

bnei hatırladınmı? yönetim hakkında bişeyler sölemiştim bi kenara yazdım demiştin
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Beni bu transfer sezonları mahvetti Yalanda olsa milletin hoşuna gidiyor be. Lampard Trabzonspor'da. Sheva gelirim dedi. Ronadinho Trabzon'a göz kırptı. Emre Belözoğlu Trabzonla söz kesti vs vs
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beni bu transfer sezonları mahvetti Yalanda olsa milletin hoşuna gidiyor be. Lampard Trabzonspor'da. Sheva gelirim dedi. Ronadinho Trabzon'a göz kırptı. Emre Belözoğlu Trabzonla söz kesti vs vs
                          Biz o bildiğin taraftarlardan değiliz Emorfo

Yorum

• önümüzdeki sene kadro belli oldu

hasagiç (tolga)
                            jabi(adnan) risp erdinç ???

serkan ayman ???

yattara umut gökdeniz

bu sene ki kadro budur belki hiçbirimizin hayali değil ama gelen haberler bunu gösteriyor.

herkes 10 numara deyip duruyor yahu anlayın artık ziya hoca nın 10 numara aramak gibi bir derdi yok adamın kafasındaki oyun sistemi 4 3 3, 4 lü defans , 3 ön libero ileride hızlı 3 oyuncu. geriye yaslan kontra atakla gol ara, rakip ezikler miş erciyes miş farketmiyor onun için. kimse bu sene de farklı bir şey beklemesin.

yorumlara bakıyorum herkes hayallerini soyluyor iyi de şu andaki duruma bakmak lazım bence gelinen noktada kadro bir iki takviye ile şu şekilde olmalı

hasagiç
                            jabi risp krotochvil yabancı bir sol bek
                            serkan ayman
                            gökdeniz ceyhun yabancı bir sol açık
                            umut
                            yedekler; adnan, ferhat, hüseyin,yattara,ersen martin, tolga, mustafa keçeli, genç bir santrofor ve genç bir stoper
                            hasagiç ve ayman türk statüsünde olduğu için yabancı problemi olmaz. krotochvil bence son senelerde türkiyenin en istikrarlı stoperi neden kimse almaz anlamıyorum. çağdaş bjk ya gelmeden önce denizlide oynuyordu yapacaksın çağdaş krotochvil takası üzerine de yine denizli orjinli ömer rıza yı verdin mi hem elindeki iki ıskartadan kurtulacaksın hem de iyi bir oyuncu alacaksın. gelelim gönderileceklere;
                            jun, djokaj, musampa, ahmet şahin, ömer rıza, ufukhan, çağdaş, celaleddin bu adamları temizlemeden takım rahatlamaz.

Yorum

• ziya diyorki serkan orta saha oyuncusu fener yanlış oynattı ben çok verim alcağım yani demek istiyorki oyun kurucu buldum daha ne diyorsunuz

sıradan takım transferleir yapıyoruz sıradan küçük düşünceli yönetimle hocaylda başkası beklenemez zaten
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• bunlar transfer filan yapamasın yaa kngreye kadar kulübün paralarını çarçur etmekten başka ne işe yarıyorlar

albayrak yönetime gelirken verdiğin sözleri unutmaaaaaa
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X