Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu Orkun Galatasarayla anlasdi o kaleciden birsey olmaz ya, Tolgamiz ona 100 ceker be.

ewt katılıyorm orkuna hiç gerek yok o gitsin gs yi batırsın işimize gelir
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar orkun ankaragucunde oynadimi hatirladigim kadariyla orkun 61 numara giyiyodu yada ankaragucunde oynayan bi kaleci vardi 61 giyen acaba kimdi bilen var mi 61 giyen bi kaleci vardi sanki ayrica elazig birinci ligdeyken orkun zannedersem elazigdaydi sanki orkunu 61 giyerken hatirliyorum

senin dediin kaleci bülent ataman şuan manisada oynuyo...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bülent hiç ankaragücü ve elazıgda oynamadıki

Yorum

Gelecek sezon cok süper bir takim olma sinyalleri var arkadaslar, Sancakla anlasilmis bu beni cok mutlu etti bu yetmiyor sampiyonluk icin Erhan ve Ali Güzeldali almamiz bizim icin harika olacak, allah yardimcimiz olsun.
          inşallah dediğin gibi olur dostum.
          ama şampiyon olsaydık geçtiğimiz sezonda olurduk.aldığımız futbolculara baktığımız zaman gerçekten şampiyonluun en güçlü adayıydık.
          hatta forumda bile birçok kişi tarafından bu sene şampiyonuz dendi.

ama olmuyor işte.bi kere takımın başında ziya doğan olunca bütün şampiyonluk umudum kırılıyo.bu adam şampiyon olacak bir takımda olmamalı.çünkü onun takımı
          oynattığı futbolla şampiyon olamaz zaten.
          neyse inşallah zamanında ve yerinde transferlerle ziya doğanı hesaba katmassak inşallah senin dediğin gibi şampiyon oluruz.inşallah...
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            senin dediin kaleci bülent ataman şuan manisada oynuyo...
            yok yau o ayri sanki ankaragucunde yada elazigda oynarken 61 giyen bi kaleci vardi ben onu orkun olarak hatirliyorum
            61 giyen kaleci kimse onu alalim

Yorum

• Bu oyuncular içerisinde Sedat Bayrak Trabzonspor forması giyecek kalitede bir futbolcu degil cok hırcın ve terbiye problemi olan bir futbolcu

Nihayet bu Sedat Bayrak konusu dile geldi. Sağolasın Marcelinhos. Bence bu adam Türkiye liglerinin gördüğü en ÇİRKEF,BULAŞIK,TERBİYESİZ adamlarından en önde geleni. Hatta Ondan önce bilinen şimdilerin GÖZDE!! T.D Bülent KORAKMAZ'a bile rahmet okutacak kadar ileri boyutta çirekef bir ada. Trabzondan uzak olsun böyleleri.

Lütfen hafızanızı yoklayın ve Trabzonspor - A.Gücü maçını bir hatırlayın. Amman deyim akıllı olalım SEDAT BAYRAK sakın haa
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Riqelmenin gelmesi çok çok çok zor , bu oyuncu kollayan en az 5-6 tane daha avrupa klübü var.

Ama " ya gelirse " düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Hani derler ya takımı sırtlayacak bir adam. İşte o . Ne hagi ,ne emre , ne alex , ne ricardinho... Bu ligin gelmiş geçmiş en büyük oyun kurucusu olur. Etrafında haraketli ofansif oyuncuların olduğu bir riquelme... Süper ligin asist rekoru kaçtı ?

Yorum

• bu sedat yomralı babmın dükkana geldi burda yenildiğimiz maçtan sonra formasını verdi bana almadım sarı lacivert diye trabzonsporludur bu ama sinirlendimi babsını bile tanımaz gelmesin ts 'ye hiç sevmem bizim köylü olmasına ragmen

Yorum

Yahahahuu birakin bu hayalleri.
                    Neden bırakalım?
                    Riquelme bize gelmez mi?
                    Gerçi haklısın.
                    Teknik direktörüne bak, futbolcunu transfer et derler..
                    O halde bizim en iyi ihtimal ile üçüncü sınıf topçu bulmamız lazım.
                    Zira mantalite dedikleri şey üçüncü dünya ülkelerinde bile rabet görmüyor artık!
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Riqelmenin gelmesi çok çok çok zor , bu oyuncu kollayan en az 5-6 tane daha avrupa klübü var.

Ama " ya gelirse " düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Hani derler ya takımı sırtlayacak bir adam. İşte o . Ne hagi ,ne emre , ne alex , ne ricardinho... Bu ligin gelmiş geçmiş en büyük oyun kurucusu olur. Etrafında haraketli ofansif oyuncuların olduğu bir riquelme... Süper ligin asist rekoru kaçtı ?

Baba beni de o heyecanlandırıyor ya..
                      Ben göle çalmışım yoğurdu.
                      Gerisi Allah'a kalmış.
                      Bir tuttu mu tamamdır.
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• arkadaşlar bu riquelme meselesi nerden çıktı..basın mı yönetim mi söyledi ben anlamadım..

Yorum

• Biliyorum bazilari Arjantin liginde olmaya bilir ama yinede Arjantinli super futbolcular. Arjantinden izledigim futbolcular:

-Daniel Bilos: Sol Kanatta canavar. Inanilmaz bir futbolcu. Uzun boylu ve guclu bir futbolcu olmasina ragmen cok suratli birisi. Boca Juniors'da bi sezon izleme sansi buldum. Sonra Fransa'da St. Eitenne (neyse, Feindouno'nun takimi) transfer oldu. Orda bir sure kaldiktan sonra Meksinanin Amerika takimina geldi. Orda fazla sans bulamadi. Yani alabiliriz. Milli durumuysa, Arjantin dogumlu ama Annanesi Hirvat. Hirvatistan ve Arjantin bu oyuncuyu kazanmaya calistilar, ama kendisi Arjantin milli takimini secti.

-Federico Insua: Galatasary listesindeydi bildigime kadar. GS alabiliyorsa bizde alabiliriz. Bilos'lan beraber yine bu futbolcuyu izleme sansi buldum. Ikiside sezon sonunda ayrildi. Su an Almanya'nin Borussia Modengladbach takiminda oynuyor. Cok da pahali olacagini sanmiyorum. Gercekten mukemmel bir futbolcu. Orta sahada oyun kurucu olarak oynuyor. Ayagina cok hakim. Muhtesem paslar veriyor ve arada sirada mukemmel calimlar ve hareketlerde yapabiliyor. Kesinlikel dusunulmeli. Su an Milli Takimda oynuyor. Brezilyaya 3-0 kaybettikleri macta cok etkili bir performans sergilemisti.

-Leandro Gracian: 23 yasinda. Meksika liginin Monterrey takiminda oynuyor. Gecen sezon once Arjantin'in Velez Sarsfield takiminda oynuyordu. Takimda aldigi gorev Riquelme gibi. Oyun kurmak, top dagitmak, defansi acmak. Ama Riquelmeden tarzi farkli. Daha hizli ve celik bir futbolcu. Duran toplarda'da cok etkili. 3-4 hafta once korner vurusundan gol atmisti. Boca Juniors Leandro'yu transfer etmeye calisiyor diye haberler cikmisti bir ara ama su an ne oldu bilmiyorum. Milli takimda oynuyor su an.

-Ignacio Scoco: Meksida Pumas'da oynuyor. Genc bir forvet. Cok etkili bir futbolcu. Son Vuruslari cok iyi ve uzaktanda mukemmel golleri var. Transfer olmadan once Ariel Ortegaylan beraber Arjantin'in Newell's Old Boys takiminda oynuyordu ve orda gol krali olmustu.

-Gaston Fernandez: River Plate'in alt yapisinda gelismis bir futbolcu. 3-4 sene once River Plate'de bi macini izleyip begenmistim ama sonradan bi daha gundeme gelecegini hic sanmamistim. Forvet arkasinda oynuyordu ve hem asist yapiyor hemde gol atiyordu. Ordan Meksika'nin Monterrey takimina gitti. Orda basaril bi kac sezon gecirdikten sonra bu sezon Arjantin'in San Lorenzo takimina geldi. Su an takimi 4 puanlan birinci ve kendisi Gol krali. Lakabi "La Gata", yani Kedi. Orda forvet olarak oynuyor ama dedigim gibi gercek mevkisi Marcelinho gibi forvet arkasi cunku hem gol atabiliyor ve hemde cok etkili paslar ve asistler veriyor. Cabuk davranilmazsa buyuklerden birisi kapar bu futbolcuyu kesin.

-Jesus Alberto Datolo: Boca Juniors'da yedek oynuyor. 23 yasinda. Sol Acik. Bi kac macini izledim ve hosuma gitti. Yedek oldugu icin rahat bir sekilde alinabilir.

-Fernando Belluschi: River Plate'in 23 yasindaki kaptani. Gaston Fernandez gibi bir futbolcu ama oyun kurma kapasitesi biraz daha yuksek. Sitili Dennis Bergkamp'a benzetiliyor. 2004'de Newell Old Boys'lan sampiyonluk yasadiktan sonra 2006'da River'a transfer oldu.

-Juan Roman RIQUELME: Az once yazdigim mesajda var tum bilgiler.

-Rodrigo Palacio: Alinmasi Imkansiz sayilir ama ben yine yaziyorum.

-Silvestre ve Morel Rodriguez: Boca nin sag ve sol bekleri. 2side son maclarda cok etkiliydi ama fazla izleyemedim. Alinabilinirler.

-Ledesma ve Neri Cardozo: Boca'nin 2 genc yetenegi. Orta saga oyunculari. 2side cok iyi futbolcu. Tam bize gore ama pahaliya maal olabilir.

-Mariano Pavone: 25 yasinda cok iyi bir forvet. Estudianteslen bu sezonun ilk yarisinda sampiyonluk yasadi. 147 macta 45 golu var. 2005 clasura'da 16 gollen gol kraliydi.

Yorum

• bu sene bi erhan küçük daha geliyo 16 yaşında çocuk milli takımda yazın oynadı idmanocagında oynuyodu milli takımdan sonra ts altyapısına girmek istedi almadılar çocugu...şimdi 2ligA'da boluyla sözleşme imzaladı seneye milyon dolar verir alırız

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bu riquelme meselesi nerden çıktı..basın mı yönetim mi söyledi ben anlamadım..
                              Henüz öyle bir şey yol.
                              Olacak gibi de değil.
                              Ama boşta işte.
                              Umut fakirin ekmeği, umar ha umar...
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• arkadaşlar rikelme lafı falan geçiyor gelse ne olacak hemen sonunu yazayım.
                                ziya iki hafta oynatacak üçüncü hafta yedek bırakacak dördüncü haftada yedek kalacak sonra takım bi maç kaybadecek çiban başı rikelme ve kadro dışı kalacak.(örn: ceyhun, kiki)

birde maçta kiki nin bi pasını görmüştüm forvetlerimiz atamamıştı o adamı harcadık onu oynatsalarda ceyhuna falan gerek kalmayacaktı boşuna para verdiler. o adam dikine isabetli ve güzel pas atıyodu asist kralı olmazdı ama epey iş yapardı biz bu adamı harcadık daha ne 10 numarası bize aç furbolcu lazım şöyle nefesi kokanından.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X