Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    faruk karışma millete kardeşim ) zaten asabım bozuk ...ön seçim olmalı kardeşim başkan yani lider sultasına son ....herşey birbirine girdi anasını satayım
    Hayırdır abi aday listesinde yer mi bulamadın Biraz sinirli gördüm seni
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adamı ilah yaptınız ya helal olsun size.. Onunda seninn benim bildiğimden başka bildiği yok işte.. Egemenle anlaşılmış diyo sonraa aaa anlaşılamamış diyo:.. Çok fazla internete merak salmış bu arkadaş

Yuh yani.
      Maşalahç
      Senden başka herkes palavra atıyor değil mi?
      Biraz ılımlı olamaz mıyız?
      Adam bir haber vermiş işte.
      Doğru, yanlış tartışılır am abir insanın üzerine bu kadar da gidirlmez be kardeş.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugünden itibaren aldığım hiçbir haberi sizlerle paylaşmayacağım büyüklerimden özür dilerim ve bordomavi nete sadece özel mesajlarıma bakmak için gireceğim.. saygılarımla...

Kampanya başlatsınlar senin için.. Melinoz girsin yazsın diye.. Oyun oynama işte yaa bilmiyosun bişi.. Albayrakın işi başından aşmış her dakika adama tlfn açıcaksın oda sana aldık bunu şunu elimizxden kaçırdık diye rapor edicek.. Çok gülünçsünüz yaa
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vaybe sag kanada birtanesi daha eklendi kactane sag bek oldu ben bile unuttum, git söle o yöneticilerden birine sol beke oyuncu alinmasi sart Ziya Doganada bu haberi derhal versinler.
          sen hüseyini ara o söylesin )) iyiki varsın ...........yaşasın ziya hoca ....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

bugünden itibaren aldığım hiçbir haberi sizlerle paylaşmayacağım büyüklerimden özür dilerim ve bordomavi nete sadece özel mesajlarıma bakmak için gireceğim.. saygılarımla...

abi bi kaç kişi yüzünden bütün siteyi yokmu sayıyosun,sn bize lazımsın..
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi bi kaç kişi yüzünden bütün siteyi yokmu sayıyosun,sn bize lazımsın..
              Ne yapayım kardeş.. Akşam 6 da görüştüm alındı dediler.. 2 saat sonra görüştüm parada anlaşamadık dediler. ben ne yapayım...
              HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

Kampanya başlatsınlar senin için.. Melinoz girsin yazsın diye.. Oyun oynama işte yaa bilmiyosun bişi.. Albayrakın işi başından aşmış her dakika adama tlfn açıcaksın oda sana aldık bunu şunu elimizxden kaçırdık diye rapor edicek.. Çok gülünçsünüz yaa
                Kardeşim sen napıyorsun ya? İnanmıyorsan inanma kendine sakla. Niye adamın üstüne gidiyorsun ki? Bunu yapmaktaki amacın ne? Birşey biliyorsan sen de söyle öğrenelim. Bilmiyorsan da ortalığı bulandırma lütfen..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

ya kardesim susuyoruz ama yeter artik daha adamin uzerine nie hala gidiyosun inanmiyorsan inanmazsin biter neyi ispat etmeye calisiyosun bi sus artik yaa

Yorum

• Jonathan Pitroipa

İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Futbolcu gercekden cok genc ve acayib Teknik.
                    Bazen Topa biraz fazla asik
                    Yattaranin yasina geldiginde ondan daha iyi Oyuncu olacagini düsünüyorum.
                    Almanyada 1. Lig Kulüpleri pesinde (örnegin Hamburg).
                    Gelecege cok ama cok iyi yatirim olur ve maaliyeti düsükdür.
                    Basariyada acdir.
                    Onu Yattara gibi simartirsan cosar vallahi.
                    Ha birde unutmadan söyleyeyim.
                    Orta saha oyuncusudur. Orta sahanin heryerinde oynayabiliyor.
                    Freiburgda genelde sol tarafi kullaniyordu

8 Jonathan Pitroipa Mittelfeld
                    Geboren (Dogum Tarihi) 12. 4. 1986 in Ouagadougou (BFA)
                    Familienstand (medeni Hali) ledig
                    Gewicht (Kilosu) 60 kg
                    Grösse (Boyu) 1,76
                    bu adam alınsa çok güzel olurdu önceden yazan üyeler yattaranın ikizi diyolardı bide videosunu bulmuştu bi arkadaşımız:

21 yaşında Almanya Ümit Milli Takımında oynuyo,sezon başında Lazaroni transfer edilmesini istemiş....
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 21:53.

Yorum

• zahido dayak yiyecen kaç bence
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Altay'dan Sancak'ın da transfer edildiği ve bu futbolcuyla 12 Haziran'da sözleşme imzalanacağı ifade edildi.
                        (Ligtv.com.tr)

Yuhuu iste bu be süper oyuncu bu bee insallah bi pürüzlük cikmaz.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Ne yapayım kardeş.. Akşam 6 da görüştüm alındı dediler.. 2 saat sonra görüştüm parada anlaşamadık dediler. ben ne yapayım...

onu demiyorm abi ondan senn suçun yok zaten..sn dedinya daha size haber vermicem diye onun için diyorum...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Tamam ozaman susuyorum o melonozdanda özür diliyorum.. Güzel güzel versin size transfer haberlerini albayarağada bişi iletmek istiosanız söyleyin iletiversin hemen Ne günlere kaldık yaa..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

gazetelerden yapıştırılan haberler sanki çok doğru.

Kişisel haberlere daha çok itibar ediorum.Mesela stad yapılacak.(Kaynak:Emorfo)
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Şimdi bazı arkadaşlar stopere gerek yok diyecekler ama ben yine de yazayım görüşlerimi zannederim İsvecli oyuncumuz Fredrik Risp ancak ligin
                                6. ve 8. haftalarından sonra tam anlamıyla hazır olacak burada kimse inanmasa da gitmesini başta ben olmak üzere kimse istemesede Stephanov muhtemelen alınacak yabancı 10 Numaraya kaynak yaratmak için satılacak kendisinin de gitmek istedigini okuyoruz söylüyorlar dolayısıyla geriye Lige başlayacagımız iki stoperimiz kalıyor Erdinc ve Cagdaş birde stoper oynama özelliklerine de sahip olan Kayseride iyi bir sezon geciren yaklaşık 30 ayakın maç oynayan Tayfun Cora.......

Bu durumda yapılacak olan ya stopere genc ve gelecek vadeden beş-on maç sonra Milli formayı da giyebilecek bir futbolcu transfer temektir ya da Hüseyin eger kalırsa takımda onu Erdincin yanına stopere cekip oynatmaktır
                                bu ihtimal benim gözümde iyi bir ihtimal gibi dursada şu secenek de hazır Egemenden de vazgecilmişken:

Ankaragücü alpayı alıyormuş stopere zaten acaba Ankaragücünün takım kaptanı Emre Güngör ki 1984 dogumlu bu arkadaş hem cok yetenekli hemde cok beyefendi bir arkadaş bizim Umut Bulut gibi onu aabilirmiyiz ben alırız diyorum zaten ankaragücü toplamaya başladı bizde onlara Mustafa Keceliyi veririz Petkovu gönderdiler sol bekleri yok şu an artı biraz paar verip bu transferi yapabiliriz.....

Ne Dersinz.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X