Jabi iyidir,iki gineli Jabiyle Yattara yan yana oynayacağindan çok iyi anlaşırlar....
Zaten ziya Serkan Balcıyı ön libero olarak kullanıcam dedi o yüzden sağ bekte oynar Jabi,Adnan onun yedeği olur...bu durumda Hüseyin Satılmalı!
ya arkadaş,artık dayanamdım sana cvp vermek zorundayım artık..yazdığın yorumlara bakıyorm o alınacaksa bilmem kim satılacak..mansare alınırsa gökdeniz satılmalı gibi yorumlar...ne gerk var satılmalarına,fazla mal göz çıkarmaz..başarıya ulaşmak için elindekilerin kıymetini bilmek lazım..yıldız alınıp yıldız satılacaksana bn o yıldıza ancak türkü söylerim...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
arkadaş bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksız tabi ki örneğin gökdenizin yerine adam alıosanız we o yedek kalıcaksa satılmalı daha iyi onun gibi adam yedek kalmaz çünkü fakat her oyuncu alınışındada birisi satılacak diye de bişey yok geniş kadro her zaman başarı için gereklidir...
ya arkadaş,artık dayanamdım sana cvp vermek zorundayım artık..yazdığın yorumlara bakıyorm o alınacaksa bilmem kim satılacak..mansare alınırsa gökdeniz satılmalı gibi yorumlar...ne gerk var satılmalarına,fazla mal göz çıkarmaz..başarıya ulaşmak için elindekilerin kıymetini bilmek lazım..yıldız alınıp yıldız satılacaksana bn o yıldıza ancak türkü söylerim...
iyide;klubün o kadar borcu varken hem elimizdeki oyuncuyu satmayıp üstüne oyuncu almak biraz zorda o yüzden,birazda finansal olarak değerlendirin...Hemde Gökdeniz kalıpta Sol Kanata yıldız alırsan Hangisini ilk 11de oynatıcaksın?
Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum .
1 - Büyük bir klüp ekonomisini satılacak oyuncular üzerine kurmaz.
2 - Yıldızın yerine koyabileceğin bir kaç yıldır kadronda yetişmiş yıldız potansiyeli taşıyan , artık klübede oturmaması gereken bir oyuncu varsa satılır.
3 - Yıldız satılıp , aynı mevkiye yıldız alınmaz. Bu riski büyük klüp almaz.
Arkadaşlar Trabzon her yıl " ilk 4 için " değil , " şampiyonluk için " sezona başlar . Lütfen bunu unutmayalım.
Bu oyuncuların takımda tutulması imkansızlaşsa bile taraftar tepkisini koymalı ki , yönetim hem maddi hem manevi doğru haraket etsin.
iyide;klubün o kadar borcu varken hem elimizdeki oyuncuyu satmayıp üstüne oyuncu almak biraz zorda o yüzden,birazda finansal olarak değerlendirin...Hemde Gökdeniz kalıpta Sol Kanata yıldız alırsan Hangisini ilk 11de oynatıcaksın?
ya arkadaşım gökdeniz sol kanat oyuncusumu nerden çıkardın bunu hayretsin haa...gökdenizin asıl yeri sağ kanattır orda da yattara olduğuna göre orda oynatmıyo onu ziya..eğer orta sağaya futbulcu alınmazsa ve sol kanata alnırsa gökdeniz orta sahanın ortasında da oynar..
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Gökdeniz heryerde oynar Ona yer açmak kolay ama Avrupa ' dan büyük bir takım iyi bir para karşılığında isterse yerine iyi bir adam alınmak şartıyla satılabilir tabii .
Bizim için tüm kalpler " BORDO" ; tüm gözler " MAVİ" dir !
Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum .
1 - Büyük bir klüp ekonomisini satılacak oyuncular üzerine kurmaz.
2 - Yıldızın yerine koyabileceğin bir kaç yıldır kadronda yetişmiş yıldız potansiyeli taşıyan , artık klübede oturmaması gereken bir oyuncu varsa satılır.
3 - Yıldız satılıp , aynı mevkiye yıldız alınmaz. Bu riski büyük klüp almaz.
Arkadaşlar Trabzon her yıl " ilk 4 için " değil , " şampiyonluk için " sezona başlar . Lütfen bunu unutmayalım.
Bu oyuncuların takımda tutulması imkansızlaşsa bile taraftar tepkisini koymalı ki , yönetim hem maddi hem manevi doğru haraket etsin.
Tamam parayı bi kenara koyduk Hüseyin Kalsın işte seneye orta sahamız, ziyanın mantalitesine uyan 3 önliberolu:
büyük takımız ilk 4e giren diil Şampiyonluk için yarışan diyosun haklısın tabi ama eğer böyle olucaksa ki inşallah olmaz ben dediğimi savunurum ama senin dediklerinede saygılıyım renktaş
Egemen işinin olmamasının hiçbir önemi yok Gaziantepli Bekir ve Ankaragücülü Emre Güngör stoper mevkisi için düşünülebilecek kalite isimler hem de daha gencler.........
Sakin olun Arkadaslar.
Imzalar atilsin önce. Ondan sonra birbirimizi yeriz
Su an Serkan, Adnan ve Jabi alindi gibi. Egemen olabilir.
Simdi bize gereken sol tarafa en az 1, bence 2 oyuncu. Bir oyun kurucu, bir golcü ve saglam bir Kaleci.
Yani bu yapildigi varsaydigimiz 3-4 oyuncunun yanina4-5 oyuncu daha
Yani sonucda herhalde bir 6-9 oyuncu alacaklar ve en az 4-5 oyuncu gönderecekler.
Kiralik gönderdigimiz oyuncularin bazilari Takima katilacak. Yani 40dan fazla Topcumuz var herhalde.
Elbette birileri gidecek ama bu LÜTFEN Gökdeniz, Hüseyin ve Step olmasin
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum