Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Jabiyi transfer etsekte ne terafta oynadığını anlasak.
    Anlayabiliceğine emin misin Mehdi
    Ben hala kim yerinde kim değil nasıl oynatıyo bu takımı hoca anlamış değilim .
    Bknzyzmek gitti adam
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• jabi sagbek milli takima oynuyor lenstete forma giydi 26 yasinda cok iyi bir oyuncu diyor izleyenler kaysersporlular kayseriye alinsin diyorlar

Yorum

• arkada$lar bu Mehmet Akgün haberi tam bir fiyasko...

oyuncu gecen sezon dortmund'un A takimina aldindi ve sezon boyunca hep Dortmund'un amatör (3.lig) takiminda oynadi...

nasil izlemi$ler anlamiyorum...?
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu jabi yi ben hiç hatırlayamadım geçen sezon iyi mi oynadı bu adam

Yorum

• millet transferleri götürecek bizimkiler uyuyacak yine bu sezonda bole bı buyuk bı transfer olmıycak
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu jabi yi ben hiç hatırlayamadım geçen sezon iyi mi oynadı bu adam
              ara transferde geldi adam bence iyi alınmasında fayda var

Yorum

• jabi yerine yaba da olsa olurdu
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolculara bonservis ödemek istemiyoruz diyorlar. illa da bonservisiyle mi almak zorundayiz. Kiralama yoluna niye gitmiyorlar. Carlos Alberto gibi oyuncular pekala 1-1,5 milyon gibi bir rakama ( satin alma opsiyonu ile ) kiralanabilir.

Alin size Jattara`nin ikizi,

Jonathan Pitroipa Burkina Faso
                  Freiburg: Sagayak, forvet
                  Sözlesme bitis 2008
                  Degeri 1-1,5 milyon

En az 15 macini seyrettim.
                  Acayib Teknik birisi.
                  Bundesligada birkac Takim onu istiyor.
                  Cok iyi oyuncu ama son vuruslarda bazen basarisiz ve bana göre birazda "ciliz"
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Nick Carle diye Avustralya liginde parlayan bir oyuncu var. 10 numara özellikleri var. Zaten 10 numara giyiyor. 2. kaptan, lider özellikli, solak, golcü ve çok teknik bir orta saha, hatta artık deniz aşırı bir ülkede oynamak istediğini söylüyordu. Ne yazık ki Mayıs'ta Sydney takımına transfer oldu
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acayib Teknik birisi.

olurmu yaa ne cılızı adam yılan gibi..bu forumda ilk bn önermiştim onun adını o kadar ısrar etmiştimki her gün yazıyodum ismini ama artık bıktım yaza yaza çünkü bizim ziyanın ne işi olur teknik oyuncularla..hem takımda yattara varken ikinci bi bela(süper)oyuncu istemez.. ilk başlarda söylediğimi yine tekrar ediyorum bu carlos alberto yattarayı 4 le çarpar 8 böler...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olurmu yaa ne cılızı adam yılan gibi..bu forumda ilk bn önermiştim onun adını o kadar ısrar etmiştimki her gün yazıyodum ismini ama artık bıktım yaza yaza çünkü bizim ziyanın ne işi olur teknik oyuncularla..hem takımda yattara varken ikinci bi bela(süper)oyuncu istemez.. ilk başlarda söylediğimi yine tekrar ediyorum bu carlos alberto yattarayı 4 le çarpar 8 böler...

Kardes hatlarda karisiklik olmasin.
                        Bahsettigim Futbolcunun adi Jonathan Pitroipa. Kendisi Burkina Fasoludur ve Almanyanin Freiburg Takiminda oynamaktadir.
                        Ve gercekden Fizik yapisi zayifdir ama henüz gencdir ve Fizigini gelistirebilir. Teknigi süperdir!
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Jabiyi transfer etsekte ne terafta oynadığını anlasak.
                          Sol bekte oynayabiliyosa çok güzel olur,ama bence Serkan Balcıda Sol bekte oynayabilir yeterki Hasanla,Celalettinle oynayamayalım...

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acayib Teknik birisi.
                            Yattaranın ikizi demen bana yetti ismini ilk senden duydum yaşı kaç?alabilirmiki bizim yönetim?2008de sözleşmesi bitiyosa heralde fiyat indirimi yaparlar...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yattaranın ikizi demen bana yetti ismini ilk senden duydum yaşı kaç?alabilirmiki bizim yönetim?2008de sözleşmesi bitiyosa heralde fiyat indirimi yaparlar...

Bu Ismi Travelair kardesim önerdi.
                              Hakkini yemeyelim

Benim Arena Programi üyeligim oldugu icin 1. ve 2. Lig maclarini tamamini seyretme imkanim var.
                              2. Ligi Konferaans seklinde veriyorlar.

Bu Futbolcu gercekden cok genc ve acayib Teknik.
                              Bazen Topa biraz fazla asik
                              Yattaranin yasina geldiginde ondan daha iyi Oyuncu olacagini düsünüyorum.
                              Almanyada 1. Lig Kulüpleri pesinde (örnegin Hamburg).
                              Gelecege cok ama cok iyi yatirim olur ve maaliyeti düsükdür.
                              Basariyada acdir.
                              Onu Yattara gibi simartirsan cosar vallahi.
                              Ha birde unutmadan söyleyeyim.
                              Orta saha oyuncusudur. Orta sahanin heryerinde oynayabiliyor.
                              Freiburgda genelde sol tarafi kullaniyordu

8 Jonathan Pitroipa Mittelfeld
                              Geboren (Dogum Tarihi) 12. 4. 1986 in Ouagadougou (BFA)
                              Familienstand (medeni Hali) ledig
                              Gewicht (Kilosu) 60 kg
                              Grösse (Boyu) 1,76
                              Stationen (oynadigi Takimlar) Planète Champion International (BF)PositionMittelfeld
                              Im Verein seit (Kulübde ne zamandir bulunuyor) Juli 2004 (07.2004)

Yani Adamlar genc yasda Afrikadan Transfer ediyorlar, egitiyorlar ve satiyorlar. Bizimkiler ne yapiyor???
                              En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 17:43.

Yorum

• huseyin75 teşekkür ederim dostum ama sanırım ben önermedim hatırlamıyorum bu ismi
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X