Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selcuk bey yirmiiki yaşında ali güzeldaldan iyi forvet yok noktasındaysan kuşbeyinli iddiaların havada kalır benden söylemesi..
    senin etoo falan beğenmen lazım..
    bu kadar küçük düşünme..
    vugrineci özlemiyorum ben ali güzeldal pişsin az daha hele..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selcuk bey yirmiiki yaşında ali güzeldaldan iyi forvet yok noktasındaysan kuşbeyinli iddiaların havada kalır benden söylemesi..
      senin etoo falan beğenmen lazım..
      bu kadar küçük düşünme..
      vugrineci özlemiyorum ben ali güzeldal pişsin az daha hele..
      hayırdır geri mi alacaklar.

Yorum

• Stichus herkes transfer haberlerini burda senden aliyor duyduguma göre yoksa Trabzonsporda yöneticilerden birimisin, iyi madem bukadar cok transfer haberleri aktariyorsun buraya ozaman bana fatihin durumunu anlatirsan cok memnun olacam, fatih gelecekmi gelmeyecekmi geri dönmek istiyormu istemiyormu hani merak ediyorum sorayim dedim.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• la yavaş..
          bu ne şiddet bu celal..

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stichus herkes transfer haberlerini burda senden aliyor duyduguma göre yoksa Trabzonsporda yöneticilerden birimisin, iyi madem bukadar cok transfer haberleri aktariyorsun buraya ozaman bana fatihin durumunu anlatirsan cok memnun olacam, fatih gelecekmi gelmeyecekmi geri dönmek istiyormu istemiyormu hani merak ediyorum sorayim dedim.
            bu yönetim oldukca fatih dönmez
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ali'nin sözleşmesinde Ts belli bir bedelle geri alabilir maddesi olduğuna dair rivayetler vardı. Hatta o rivayetlerde bedel de belliydi de ben hatırlayamadım malesef.

Erciyes'in UEFA konusunda katılmaması söz konusumu bilemiyorum, benimde kafamdan geçen bir olasılık, keşke diyorum.. Ama zor gibi, Kayseri'ye böyle bir kıyak yapabilirler aslında.. Kayseriye tabi, bizimle bi alakası yok

Hakkaten sola transfer olmayacaksa vay halimize.. Şu çokça övülen, Sarıyer'de kiralık oynayan solbekimiz Eyüp'e bağladım ümitleri.. Hoş ZD Celaleddin'den vaz geçmeyecek, biliyorum ama ümit işte benimkisi.. Naparsın..
              BORDO MAVİ

Yorum

• stichus abi hazir burdayken su sol tarafa transfer yokmu..bence forvetdende daha önemli sol kenar.

Yorum

• fatihin açıklamaları kamuoyunda kulübü zor durumda bırakıyor ama ben iki hafta önce başkanla görüşüp gelirim dediğini biliyorum.. daha evvel de söylemiştim bir vesile ile: beş dakikada değişiyor işler..
                  bu arada yöneticilerimiz yaş tahdidi uuygulayamayacaklarına göre selcuk adlı kullanıcıyı edebe mugayir konuşmalardan cezalandırsalar çok iyi olacak..
                  keyfimiz bozulur karşılıklı atışmaya girersek yaş konusunda eşitlik olmadığından arkadaşı ezebiliriz, gerek yok!

Yorum

• ali guzeldal trabzonsporlu hatta bakirkoysporda oynarken hocasi galatasaraya aldirmak istemis ama o gonul veridgim renklerin takiminda oynamak istiyorum demis zaten en ciddi teklifi galatasarayla trabzonspor yapmis ama ali guzeldal trabzonu tercih etti ne yazik ki biz elin yabancisina veridigmiz degeri kendi oz evladimiza veremiyoruz

Yorum

• abi hazır burdayken kesinleşmiş transferleri bi söylesene
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

fatihin açıklamaları kamuoyunda kulübü zor durumda bırakıyor ama ben iki hafta önce başkanla görüşüp gelirim dediğini biliyorum.. daha evvel de söylemiştim bir vesile ile: beş dakikada değişiyor işler..
                        bu arada yöneticilerimiz yaş tahdidi uuygulayamayacaklarına göre selcuk adlı kullanıcıyı edebe mugayir konuşmalardan cezalandırsalar çok iyi olacak..
                        keyfimiz bozulur karşılıklı atışmaya girersek yaş konusunda eşitlik olmadığından arkadaşı ezebiliriz, gerek yok!
                        ne atismasi

ne becerdiki karsilik verebilecen
                        hersey ortada
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• erciyesin kupadan çekilmesiyle uefada direkt oynayabileceğimizi sanıyorum.
                          ligtvden can karyağdı adlı muhabiri takip edebilen ondan hızlı ve güvenilir bilgiler alabilir..
                          ben de burada arkadaşlara edindiğim ve paylaşılabilir bilgileri vermeye gayret gösteririm..
                          haber getirenin başına neler gelebileceğini geçen sezondan tecrübe ettiğimden balıktan bir beklentim yok, peşinen ilan etmiş olayım!
                          başkanın ve ilgililerin elindeki listeyi zenginleştiren arkadaşlarımıza ve özellikle travele de huzurlarınızda teşekkür edeyim.

Yorum

• ömer rıza ve ersen yerine ali oynasın.. nedir ya biri faulden başını kaldıramaz öbürü zaten allahlık...

erseni sadece bjk maçları için kiralarız olur biter..

Yorum

• stichus ustadım

sancaktan başka altaydan kime talibiz. )
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

erciyesin kupadan çekilmesiyle uefada direkt oynayabileceğimizi sanıyorum.
                                ligtvden can karyağdı adlı muhabiri takip edebilen ondan hızlı ve güvenilir bilgiler alabilir..
                                ben de burada arkadaşlara edindiğim ve paylaşılabilir bilgileri vermeye gayret gösteririm..
                                haber getirenin başına neler gelebileceğini geçen sezondan tecrübe ettiğimden balıktan bir beklentim yok, peşinen ilan etmiş olayım!
                                başkanın ve ilgililerin elindeki listeyi zenginleştiren arkadaşlarımıza ve özellikle travele de huzurlarınızda teşekkür edeyim.
                                işe yaradı mı harbiden???
                                o kadar isim yazmıştı .. boşa gitmediyse iyi olmuş..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X