hala burunlarinin dibindeki ali guzeldali goremeyen bu zihniyete yaziklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
coolank ustadım, g.oftaş süperligde olcakmı. malatya itiraz etmiş eskiden bursasporun genç takımı 1.lige çıktıydı, lige almadılardı
)
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 14:02.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
@coolank kardeşim..
Söylediklerin gerçekleşirse ileriye yönelik ümidim artar..Öyleki izlenmeye değer bulacağım için digitürk bile alabilirim..Ziyaya rahmen içimde bir ümit ışığı olur..
bende aynı senin gibi düşünüyorum .. bu ruh hastasına ragmen iyi bir takım olabiliriz ...çok da zor değil o adamlar ...
Yorum
-
coolank ustadım, g.oftaş süperligde olcakmı. malatya itiraz etmiş eskiden bursasporun genç takımı 1.lige çıktıydı, lige almadılardı )
gerçekefsane kardeşim şimdi orada herkesin yanlış bildiği bir konu var ...oftaş ve gençler tamamen iki ayrı takım .. her şeyi ile ayrı yönetimi topçusu vs ... mesela oftaş gençlerden transfer dönemi dışında topçu alamaz almadı da zaten ... aynı tesisleri kullandıkları için herkes bursaspor örnegi gibi zannediyor ama hiç alakası yok ..tamamen farklı iki takım kurumsal olarak ...o anlamda hiç bir sıkıntıları yok .. burada sorun şu 1.lig de federasyon izin vermiyor oftaşın gençler tesislerini kullanmasına ...hacı cav cav da o yüzden takımı satmaya ugraşıyor epey de yol aldı .. eger aynı şekil yola devam edebilse oftaşı satmazdı zaten ...çünkü yeni tesis kamp yeri vs yapması lazım ...federasyon izin vermedi cav cava ... yakında satar sanırım konuştugu 2 3 grup var ...ama malatyanın itirazından bir şey çıkmaz o kesin ..
Yorum
-
@ emorfo
Eğer şampiyon olacaksak Altay'dan Sancak, Oftaş'tan Giray'la olmaz gibi geliyor ama inşallah yanılıyorumdur
çok dogru söylüyorsun .....ben en çok keceli de hayrete düştüm ..çok ümitli idim keceli den ... murat ocak konusunda ise hala ısrarlıyım bence çok ii bir futbolcu ama adamın ipini çabuk çektik ki taraftarda bence o topçuıya karşı hala bir kredi verilmiş bir avans var ... oftaş dan ise asıl adam giray değil gökhan olmalı .... en az 20 maçını seyrettim geçen seneden beri ... % 100 iyi bir transfer olur sab gek sorunu kalmaz ... bir de sevgili dostum şunu unutmamak lazım 96 daki kadro da hep küme düşen veya kötü takımlardan gelen oyuncuları transfer yapıp şampiyonlugu kaçırmıştık ...
Yorum
-
Hayırlı olsun İsimlerden başım döndü. Bir de yararlı olduklarını görebilsem değmeyin keyfimeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bir eklemede benden.. Futbol takımları Dernekler Kanununa göre yönetiliyor.. Yani iki kulübünde ayrı ayrı tüzükleri var.. Ayrı iki şirket işte anlayacağımız dilde..İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecoolank ustadım, g.oftaş süperligde olcakmı. malatya itiraz etmiş eskiden bursasporun genç takımı 1.lige çıktıydı, lige almadılardı
)
Bursa olayında ise aynı tüzük altında iki farklı takımdı..Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ emorfo
Eğer şampiyon olacaksak Altay'dan Sancak, Oftaş'tan Giray'la olmaz gibi geliyor ama inşallah yanılıyorumdur
çok dogru söylüyorsun .....ben en çok keceli de hayrete düştüm ..çok ümitli idim keceli den ... murat ocak konusunda ise hala ısrarlıyım bence çok ii bir futbolcu ama adamın ipini çabuk çektik ki taraftarda bence o topçuıya karşı hala bir kredi verilmiş bir avans var ... oftaş dan ise asıl adam giray değil gökhan olmalı .... en az 20 maçını seyrettim geçen seneden beri ... % 100 iyi bir transfer olur sab gek sorunu kalmaz ... bir de sevgili dostum şunu unutmamak lazım 96 daki kadro da hep küme düşen veya kötü takımlardan gelen oyuncuları transfer yapıp şampiyonlugu kaçırmıştık ...
Murat Ocak i kuzu kuzu verdik. Cunku adamlar onu istedi.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Founded in 1881, the Sunday People is one of Britain's oldest Sunday newspapers. We are feisty, funny and truly independent. Got a story? Call our news desk on 020 7293 3842 or email us at feedback@people.co.uk. Letters page: Email mailbox@people.co.uk or text PEOPLE and your comments to 84080 (texts cost 25p)
Gökdenize Newcastle talip oldu, 1.500.000€ ... Bu fiyata satar bizim Nuri, ...Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum