Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rivaldo Olimpiyakos'dan ayrılacaktı ne oldu biliyorum. Hayatım boyunca Trabzonspor'da görmek istediğim nadir futbolculardan biri olacak. 40 yaşında da olsa oynar bu adam.

aynen 35 yasinda ama alexi,ricardinhoyu,delgadoyu, cebinden cikarir.
    EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• adnan veserkan ikiside sag bek degil arkadaslar...ikiside defansa dönük orta saha oyunculari..sanirim jabiyi düsünüyorlar sag beke...sol tarafa kesinlikle takviye sart...tello mudur nedir besiktasa gitti..ibrahim akin kesininlikle alinmali sartlar sonuna kadar zorlanmali..orta alana hüseyinin yanina iyi top yapan mesela mehmet cakir 10 tane ayman eder alinmali..ben forvete sotayi istiyorum 1 sene oynasa yeter bizim icin bizim isimizi görür bu sezon...bu kadar zormu bunlari almak.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan denilson marcelinho ricardinho musampa olaylarından sonra hayatta rivaldo gibi bir isme para vermez..
        o mesele benim meselemdi..
        inanmıştım da.. olmadı.. artık ben de inanmıyorum yıldız olayına..
        ben sadece taraftar açısından olaydan kopmamak lazım iddiayı yaşatmak lazım olmuş adam almak lazım ortegalara hagilere cevap vererek ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım ki toptan anlayan taraftarımız yeniden heyecanı yakalasın ve takımı uçursun.. ikna oldu başkan.. cebinden ödedi marcelinhoyu.. çok şükür kar ederek de sattık ama hayalkırıklığı baki kaldı..
        ben tvden başkanı seyrederken çok iyi anladım onu, çok da üzüldüm..
        ziya hocayla aynı şekilde düşünüyorlar.. yıldız mıldız yok.. koşan pres yapan oyuncular.. elbette pozisyon üretecek teknik kapasitesi yüksek oyuncu da istiyor başkan ama hocaya tam yetki verdiğinden karışmıyor işine.. parasıyla ilgileniyor oyuncunun..
        hoca da herkesi adam ederek oynatacağım diye bir iddia koymuş ortaya.. oyuncuların onun gitmeyeceğinden emin olunca oynayacaklarını düşünüyor..
        şu yetkiyi şenol hocaya bile veremedik be..
        şu sabrı şenola bile gösteremedik..

istikrar adına sabır gösterilen, her türlü yetki verilen adama bak..
        yazık talihimize..
        doğru iş yapalım derken yanlış adam...

oyuncuların onun gitmeyeceğinden emin olacağını sanmıyorum..
        bu kafa ile ligin ilk 6 haftasının sonunda giyotine yatırırlar..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkan denilson marcelinho ricardinho musampa olaylarından sonra hayatta rivaldo gibi bir isme para vermez..
          en azından insan U-21 turnuvalarını falan takip eder transfer yapar bu ziya illede Polonya gibi doğru düzgün oyuncuları olmayan ülkeye bakıyo bu ne biçim mantıktır ya?

Aç oyuncu istiyosan en iyisi Afikaya bakmak hem gerçek anlamda,hemde futbol terimi anlamında...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en azından insan U-21 turnuvalarını falan takip eder transfer yapar bu ziya illede Polonya gibi doğru düzgün oyuncuları olmayan ülkeye bakıyo bu ne biçim mantıktır ya?

Aç oyuncu istiyosan en iyisi Afikaya bakmak hem gerçek anlamda,hemde futbol terimi anlamında...

yamyam bulalım bikaç tane..
            ziyayı kazana koyup kaynatmasınlar ama..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adnan veserkan ikiside sag bek degil arkadaslar...ikiside defansa dönük orta saha oyunculari..sanirim jabiyi düsünüyorlar sag beke...sol tarafa kesinlikle takviye sart...tello mudur nedir besiktasa gitti..ibrahim akin kesininlikle alinmali sartlar sonuna kadar zorlanmali..orta alana hüseyinin yanina iyi top yapan mesela mehmet cakir 10 tane ayman eder alinmali..ben forvete sotayi istiyorum 1 sene oynasa yeter bizim icin bizim isimizi görür bu sezon...bu kadar zormu bunlari almak.

.....yaw nasil defansa donuk orta saha ...hem diyosunki huseyinin yanina ofansif bi adam lazim peki o zaman ayman serkan adnan hasan ferhat bunlar nerde oynuyacak ....ozaman da elimizde 5 tane on libero oluyor,,,,

.....yaw bu jabi nerden cikti ya ...hic gerek yok bence jabiye .....suan bizim sag bek te oynayanlarin hepsi gonderilsin serkan oynatilsin orda cuk diye oturur ...jabi ye falanda gerek yok zaten......sola adam lazim sola ...ey taraftara kulagini tikamis burnunu dikine giden yonetim ve ziya ......yetr artik yeter.....kasinmayin ....
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada Eurosportta U-21 Milli maçları var şimdi Gana-Hollando maçı veriliyo,Hollandada amcası Edgar Davids olan bi futbolcu var.Bu turnuvayı izliyodur inşallah komitemiz...
                Aman izlemesinler.Yeni ön liberolar bulurlar.

Yorum

• .....sol bekte deki faciayi gormeyipde wedersonu eziklere kaptiran bir td den ve yonetimden nokta transfer beklenemez hele sampiyonluk hic mi hic beklenemez....

Yorum

• Genkov diye bir oyuncu var. Bulgaristan ligi gol kralı 23 (1984 doğumlu) yaşında gol makinası. Bu sezon 27 gol atmış. Toplamda 97 golü var. Boy 1,86 cm.

Tam Evreka diyeceğim 27 Mayıs 2007 itibari ile 1,8 milyon €'ya Dinamo Moskova'ya transfer olmuş
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Genkov diye bir oyuncu var. Bulgaristan ligi gol kralı 23 (1984 doğumlu) yaşında gol makinası. Bu sezon 27 gol atmış. Toplamda 97 golü var. Boy 1,86 cm.

Tam Evreka diyeceğim 27 Mayıs 2007 itibari ile 1,8 milyon €'ya Dinamo Moskova'ya transfer olmuş
                      2 sene sonra italyada bu çocuk.Hemde yüksek bonservis ile...Transfer nasıl yapılır dersi dünyada çok ama kim izleyecek ???

Ön Libero izlemekten ders yapamıyorlar ki !!!
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        .....sol bekte deki faciayi gormeyipde wedersonu eziklere kaptiran bir td den ve yonetimden nokta transfer beklenemez hele sampiyonluk hic mi hic beklenemez....
                        olur mu yaw..
                        celalettin var.
                        bak kalbimi kırıyorsunuz
                        celalettinin olduğu yerde sol bek isteyen taş olur taş..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adnan veserkan ikiside sag bek degil arkadaslar....
                          Serkan'ın hucüma destek vermesi ve bunun için sık sık ileri çıkması onun sağbek olmadığı anlamına gelmez. Neticede sahaya çıktığında öncelikle o bölgenin açığını kapatacak.
                          Benim vurgulamak istediğim şu: Serkan neticede sağ kanatta oynayan bir topçu.Takımımızın ise sağ kanadından daha ziyade sol kanadın da oyuncu açığı var. Yapılacaksa ilk önce o bölgeye transfer gerekli. Ardından forvet hattına Berbatov gibi vurduğunu gol yapan bir golcü lazım. Sezon boyunca akıl almaz goller kaçırıyoruz. Bunları golle sonuçlandıracak adam lazım.
                          Transfer'in birinci dereceden önemli olduğu bir mevkî de kale. Tolga kendi çıtasını yükseltti ve başarılı bir sezon da geçirdi ama bizim için hala yetersiz. Çok daha iyi bir kaleciye ihtiyacımız var. Tüm bunların üstüne bir de kaliteli bir oyun kurucu lazım olduğunu daha önce belirtmiştim zaten.
                          Herkese iyi geceler...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Genkov diye bir oyuncu var. Bulgaristan ligi gol kralı 23 (1984 doğumlu) yaşında gol makinası. Bu sezon 27 gol atmış. Toplamda 97 golü var. Boy 1,86 cm.

...ustadim biz boyle bir suru adam buluruz......ama bu takimin basinda ziya dogan ....ve geldigi gunden bu yana bjk yi iki mactada yenmekten baska basarisi olmayan td ni arkasinda duran yonetim oldukca ....bu takima adam gibi transfer yapilmaz ......bunlar seneye de gokdeniz sozlesmesi bitiyor diye satarlar .....sanki kulupde bos sozlesme kagidi kalmadi....

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              .....yaw nasil defansa donuk orta saha ...hem diyosunki huseyinin yanina ofansif bi adam lazim peki o zaman ayman serkan adnan hasan ferhat bunlar nerde oynuyacak ....ozaman da elimizde 5 tane on libero oluyor,,,,

.....yaw bu jabi nerden cikti ya ...hic gerek yok bence jabiye .....suan bizim sag bek te oynayanlarin hepsi gonderilsin serkan oynatilsin orda cuk diye oturur ...jabi ye falanda gerek yok zaten......sola adam lazim sola ...ey taraftara kulagini tikamis burnunu dikine giden yonetim ve ziya ......yetr artik yeter.....kasinmayin ....

abi izle bak serkan genclerde zaten o bölgede oynuyordu fenere geldi ilk sezon yine o bölgede oynadi sonradan daum aldi onu sagbeke mecburen..adnan zaten samsunda yine ön libero oynuyordu..ben onu sagbekte hic görmedim.zaten bizim onlara verdigimiz feridun orda oynuyordu...ben diyorumki hüseyinin yanina mehmet cakir sol tarafada ibrahim akin umut yaninada sotayi aldikmi bu tam kesinlikle basa oynar...

Yorum

• ne sağ bek,ne sol bek,
                                en önemli göbek.
                                göbek düşerse ağrı yapar,
                                ağrı heryere sapar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X