İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi bırakalım Hasan Saşı sol açıkta oynayabilecek forvet arkası da oynayabilecek Mehmet Cakır var onu alalım bir futbolcuyada ücret ödesinler ya ......................İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan sol da oynar sağ da..
uzun yıllar gs nin sol tarafında oynadı..
bizim eksik bölgemiz forwet.
hiç olmayan bölgemiz sol kanat.
eksik mi mühim, yok olan mı???2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Eğer gökdeniz kalıcaksa,Gökdenizle Hasan Şaşın oyun yapısında hiç bi fark yok ikiside sağ ayaklı soldada oynayabiliyo ama bence Necati daha çok gerekli bu takıma çünkü forvet yok.Eğer bedavaysa alınsın tabi Hasan Şaşta bi zararı olmazİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan sol da oynar sağ da..
uzun yıllar gs nin sol tarafında oynadı..
bizim eksik bölgemiz forwet.
hiç olmayan bölgemiz sol kanat.
eksik mi mühim, yok olan mı???
Yorum
-
Martinez
Serkan
Jabi
Egemen
Mehmet Cakır
Yabancı Forvet
Yabancı sol bek
Milan satılacaksa Egemen diyorum yoksa gerek yok.........
Ayrıca Musa Mustafa Ahmet sahin Ömer Rıza Gönderilmeli...............
Fatih Tekke gelmeyecekse Ersen Martin ve Ceyhun kalması gerek kesinlikle......En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 20:16.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
alınabilinir zaten Erhan tam bi Trabzonspor hastasıymış,ligde bunun gibi çok 61 numaralı oyuncular var onlarada bakılmalı...İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar;
Kasımpaşa'lı 61 numaralı Erhan nasıl, ben lig A daki maçlarını da çok izledim, playy off u da izledim,
Adamda fizik güç var
Futbol zekası var
Futbol tekniği var,
Top sürmesi müthiş
Son vuruşları çok güzel
+
Trabzonlu
NEDEN OLMASIN (BENCE VAKİT GEÇİRİLMEDEN ALINMALI)
Yorum
-
nasıl forvet ya adam stoper ..............İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestepanov satılırmı yaw ne diyonuz anlamadım kii adam geleceğin forvetlerinden birrii biz ondan daha cok paralar kazanabiliriizzz..
şaşırdın herhalde.........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ben istanbuldan adam istemem.. hasan-necati arasından tercih olursa dedim..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bırakalım Hasan Saşı sol açıkta oynayabilecek forvet arkası da oynayabilecek Mehmet Cakır var onu alalım bir futbolcuyada ücret ödesinler ya ......................
m. çakır dururken ikisinin tarafına da bakılmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yine de golcü transferinin gündeme gelmesi olumlu bi gelişme buna da şükür 
Yorum