Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw delirecem ya satacaksın bu işe yarmayan çürükleri bu kadar işe yaramaz adam olur mu bi takımda doğru düzgün bi transfer yapamıyoruz
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      .......................Cordoba.........................
      Jabi............Risp.........Egemen......Celalettin
      ............................................................
      ..........Serkan......Hüseyin.....Ayman...........
      ............................................................
      Gökdeniz....................................Yattara..
      ......................Umut.................................

Önümüzdeki seneki kadro ziya bizi ne olur bırak.........
      bu kadroyla iş yapılır.......
      ama sanki bi iyi bir solumuz olsaydı
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Saraybosna'da yaptığı toplantıda, Kulüpler Birliği'yle önümüzdeki günlerde bir bilgilendirme toplantısı yapılmasını ve yabancı statüsündeki oyuncuların konumunun bu toplantıda ele alınmasını kararlaştırdı.

Tüh ya açıklanmadı daha keşke bugün açıklansaydı nasıl gönderecegiz şu adamları......
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bari bizim Ufuk (Sebat'a kiraladığımız) gözünün içine soka soka şu takımda kalsa yoksa bu adam solda Hasan'la Ferhat'la bizi fıtık edecek.
          evet katılıyorum Ufuk ve Ali Güzeldal geri çağırılmalı... ziya sırf hasanı 3.yü oynatmak için sol bek almıyo heralde mantalite işte naparsın...

Yorum

• bence yapılacak iş yedek kalecileri ve formsuz futbolcuları yollayıp konya ile bursa daki trabzonlu kaecileri kaliteli sol kanat ve forvet almakk..
            Sürmeneli Prena

Yorum

• arkadaşlar kaleci konusunda başkanında düşündüğü pletikosa olsa gerçekten sevinirim
              jabi gerçekten canavar gibi oyuncu bu durumda serkan onliberoya çekilir serkan ön libero olunca haliyle onun yanına gerçekten top kullanabilen kaliteli bi adam daha lazım ayman ve hüseyinden olmaz orta sahada tek sorun olarak solu görüyorum sola kalite bir eleman gelirse takım en iyi ihtimal 2. olur ama başkan gerçekten şampiyon olmak isterse o zaman kendini kanıtlamış rakip defansı maçın başında daha başlamadan düşünceye saldıracak bir oyuncu lazım ve tabiki defansın soluna kaliteli bi adam isim veremiyorum çünkü oyuncular konusunda biraz cahilim
              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• -----------------------------Hasagic(Cordoba)-----------------------

Jabi------------------Hüseyin-------------Risp------------Serkan Balcı

------------------------------Ayman--------------------------------

Yattara-----------------------------------------------------F.Mansare

-------------------------------Ceyhun------------------------------

--------------------------Umut---------D.Fall-----------------------

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----------------------------Hasagic(Cordoba)-----------------------

Jabi------------------Hüseyin-------------Risp------------Serkan Balcı

------------------------------Ayman--------------------------------

Yattara-----------------------------------------------------F.Mansare

-------------------------------Ceyhun------------------------------

--------------------------Umut---------D.Fall-----------------------

KUSURA BAKMA AMA BU KADROYA ANCAK KAHKAHA ATILIR..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bence bu kadar sağ bekin bulunduğu takımda Serkan Balcı Sol bekte oynayabilir en azından Hasandan,Ferhattan daha çok iş yapar

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      KUSURA BAKMA AMA BU KADROYA ANCAK KAHKAHA ATILIR..
                      niye?bana kalsa çok daha iyi olmasını isterdim ama bi sol bek arayışı yokmuş,sadece sol kanata koyduğum oyuncu ve forvet benim istediğim oyuncular bunun dışında,çıkan haberlere göre bir kadro...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        niye?bana kalsa çok daha iyi olmasını isterdim ama bi sol bek arayışı yokmuş,sadece sol kanata koyduğum oyuncu ve forvet benim istediğim oyuncular bunun dışında,çıkan haberlere göre bir kadro...
                        Gökdeniz yedektemi? valla hic gülecegim yoktu.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bu ziya doğan kesin sağcı ondan sol oyuncu almıor
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Zico 8 transfer istedi !..

şampiyon olan takımın hocası 8 transfer isterken bizimki tutturmuş 4 transferde 4 ya kardeşim eksik bölgelerini tamamlasana.........
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökdeniz yedektemi? valla hic gülecegim yoktu.
                              hayır gülmene gerek yok bence satılması lazım o yüzden yazmadım ama eğer sol kanata transfer yapılmazsa Sol kanatta oynayabilir.Bi kadro sen yapta biraz ben güleyim olurmu?

Yorum

• odunun biri celalettini yeterli görmüş sol kanat için.

celalettin varken sola adam aramaz diyorduk. birileri alınacaktır diyordu..

şimdi oturun kafanızı duvara vurun da bi kısa devre yapsın.

bu virüsten kimseye fayda gelmez.
                                derhal tedavi ile vücuttan atılması lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X