Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aman rüstü bizden uzak dursun....
    Bencede çok fazla para istiyor zaten..........
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rüştü ile Fenerbahçe anlaşamamış Rüştü 1.250 bin euro istiyormuş Fener 750 bin euro önermiş bir daha görüşeceklermiş.........
      1000 euro ya bize gelsin ben cok ama cok isterim hem tolga yı yetistirir hemde kirtik maclar kurtarır
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sat Gökdeniz`i, al

Feindouno, S.Keita ve mehmet Cakir`i.

Bir tasla 3 Kus vurmak diye buna denir. Aslinda M.Zidan yazmak isterdim, ama Hamburg`a gidiyor. Bizim ligde en az 30 Gol, 15 asist ile oynayacak bir oyuncu 5 milyona gidiyor.

Golcü Playmaker Feindouno
        Ileriye oynayabilen önlibero S.keita
        Gökdeniz`e alternatif Mehmet Cakir

Porto`nun iki sezon önce, sadece 6 milyon Euro`ya aldigi Anderson, Manchestere transfer oluyor.

Benim istegim, yabancilar kaliteli olsun. Takimdaki geriye kalan diger oyuncular genc olsada farketmez.
        evet bende böyle düşünüyorum. arkadaşlar karşı çıkıyor ama artık Gökdeniz in yaşı geldi bundan sonra istesende bu fiyatlara satamazsın. sadece o değil milan defansta bu kadar pahalı bir oyuncuya gerek yok şu saydığım üçünü satsak bize çok güzel bi transfer bütçesi çıkar.
        1- Gökdeniz
        2- Hüseyin
        3- Milan
        bunar bize çok güzel bütçe yaratır durumumuz ortada onun için yok şöyle böyle demeye gerek yok bence. sonra diğer bir sürü kuru kalabalık oyuncular var onlarında 2 sini 3 ünü bir takasta filan kullanırsın çok güzel alternatifli bi kadro yaparsın. hem klüp borca girmez hemde çok güzel kadro oluşturursun. buna karşı çıkan herkesin çok mantıklı düşünmesini isterim.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet bende böyle düşünüyorum. arkadaşlar karşı çıkıyor ama artık Gökdeniz in yaşı geldi bundan sonra istesende bu fiyatlara satamazsın. sadece o değil milan defansta bu kadar pahalı bir oyuncuya gerek yok şu saydığım üçünü satsak bize çok güzel bi transfer bütçesi çıkar.
          1- Gökdeniz
          2- Hüseyin
          3- Milan
          bunar bize çok güzel bütçe yaratır durumumuz ortada onun için yok şöyle böyle demeye gerek yok bence. sonra diğer bir sürü kuru kalabalık oyuncular var onlarında 2 sini 3 ünü bir takasta filan kullanırsın çok güzel alternatifli bi kadro yaparsın. hem klüp borca girmez hemde çok güzel kadro oluşturursun. buna karşı çıkan herkesin çok mantıklı düşünmesini isterim.
          Yazdiklarin ve düsüncelerin cok mantikli ama bu oyunculari satmasina satar bu yönetim ama yerlerine onlardan kaliteli oyuncu alicagina hic ama hic alicaklarini thamin etmem. Gecen sezon u düsün Fatih Tekkemizin parasi ne oldu??? Car cur ettiler onun icin bi fikir bu yönetimle olmicak bisey.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazdiklarin ve düsüncelerin cok mantikli ama bu oyunculari satmasina satar bu yönetim ama yerlerine onlardan kaliteli oyuncu alicagina hic ama hic alicaklarini thamin etmem. Gecen sezon u düsün Fatih Tekkemizin parasi ne oldu??? Car cur ettiler onun icin bi fikir bu yönetimle olmicak bisey.
            evet malesef bende öyle. heleki transferi ziya yapacak benim midem kaldırmıyor ama iyi bi hoca doğrultusunda ve transfer komitesiyle dediklerim yapılsa çok güzel iş çıkarılmış olur.
            30 a merdiven dayamış gökdeniz i satıp yine 30 yaşında bi kalas alacaklarını düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.

Yorum

• Sağ bekte 3 oyuncu var,Sol bekte ise 1 Celalettin gibi 2.lig topçusu var!

Yorum

1- Gökdeniz
                2- Hüseyin
                3- Milan
                aynen katılıyorum am bu yonetim o parayı da yer

fatih tekke 7.4 euro satıldı
                eller 1mil euro satıldı
                marselinyo 750 bin euro kar ile satıldı peki bu paralar nere gitti

iyi guzel soyluyosun satalım satmak cok ama cok kolay ama onu bidaha almak cok zor dişardan konusması koyal gelir herkeze bende isterim satılmasını am bu yonetim senin dediklerini yapacagını sanmıyorum abi kusra bakmayıom ama bizim sokaga atılacak paramız yok

mehmet cakır sozlesmesi bitmemeydi
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

1- Gökdeniz
                  2- Hüseyin
                  3- Milan
                  Düşünce mantıklı.
                  Ancak diyelim bu 3 oyuncuyu sattık yerinede 3 tane sağlam oyuncu aldık. ( Marcelinho , Musampa ' da sağlam transferlerdi )
                  ve bu 3 sağlam oyuncu fos çıktı , yada uyum kuramadı veya sakatlandı. Sonuçlarını şöyle bir gözünün önüne getirebiliyor musunuz ?

Bir takım bütçesini satılacak oyuncuların üzerine kuramaz.
                  Benim için " gökdeniz ve yattara aynı mevkilerin oyuncusu , her ikiside farklı mevkilerde oynayınca verimi düşüyor " denip birinin elden çıkarılarak başka bir ihtiyaca transfer yapılması daha mantıklı bir söylemdir.
                  Ama " stoperde o kadar değerli bir oyuncu olmasada olur , bu adama hazır iyi para veriyorlar satalım fırsatı kaçırmayalım " demeyelim.

Arkadaşlar titreyin ve kendinize gelin . Biz Trabzon'uz . Ufkunda her yıl şampiyonluk olan tek Anadolu klübüyüz.
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.05.2007, 19:46.

Yorum

• rüştüyü beğenmiyenleri anlıyamıyorum rüştü 3 er tane martinez ve hasagiç eder
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Düşünce mantıklı.
                      Ancak diyelim bu 3 oyuncuyu sattık yerinede 3 tane sağlam oyuncu aldık. ( Marcelinho , Musampa ' da sağlam transferlerdi )
                      ve bu 3 sağlam oyuncu fos çıktı , yada uyum kuramadı veya sakatlandı. Sonuçlarını şöyle bir gözünün önüne getirebiliyor musunuz ?

Bir takım bütçesini satılacak oyuncuların üzerine kuramaz.
                      Benim için " gökdeniz ve yattara aynı mevkilerin oyuncusu , her ikiside farklı mevkilerde oynayınca verimi düşüyor " denip birinin elden çıkarılarak başka bir ihtiyaca transfer yapılması daha mantıklı bir söylemdir.
                      Ama " stoperde o kadar değerli bir oyuncu olmasada olur , bu adama hazır iyi para veriyorlar satalım fırsatı kaçırmayalım " demeyelim.

Arkadaşlar titreyin ve kendinize gelin . Biz Trabzon'uz . Ufkunda her yıl şampiyonluk olan tek Anadolu klübüyüz.

zaten benim demek istediğim aynı değerde 3 oyuncu almak değil. onların parası neredeyse bi takım kurar ama sen takım değilde 4-5 tane nokta transfer yapacaksın. hem bu sana iki kere kazandırır. ileriside var.
                      mesala iyi bir oyun kurucu 25-30 arası sonra 24-25 yaş civarlarında 4 tane sağlam oyuncu aldınmı çok güzel bi iskelet oluşur. ve 3-5 yıl sonra bunların edeceği paralarla çok güzel döngü kurulup klübü batırmadan hem şampiyonluğa oynarsın hemde para kazanırsın ama nerde akıllı bi yönetim.

Yorum

• bizi bi 10 nummara da lazim ve bi tane iyi golcu daha

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rüştüyü beğenmiyenleri anlıyamıyorum rüştü 3 er tane martinez ve hasagiç eder
                          aynen katılıyorum sana katılıyorum abi rustu turkıyedeki en iyi kalecilerden bir tanesi ne hasagic nede martinez le onu es degerde bir tutmayalımm
                          En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 31.05.2007, 20:04.

Yorum

• arkadaşlar bu konuyu en başından beri takip ediyorum 3 çeşit taraftarımız var
                            1. grup taraftarlar:delilik derecesinde takımını sevenler bu arkadaşlar kesinlikle net ve mantık çerçevesinnde düşünemiyorlar gerçekleri göremiyorlar çünkü içlerindeki trabzon aşkı bir başka onlara kalırsa takımın ne kadara kurulduğu kime ne para gittiği önemli değil aklına yatan tüm futbolcular gelsin ister ama üzgünüm arrkadaşlar galiba sizin düşündüğünüz doğru değil
                            2. grup taraftarlar daha sakin mantıklı takımının menfaatlerini göz önünde tutarak oyuncular beğendirmeye çalışan geleceği gören insanlar onlara kalsa bu takım gerçekten güzel ve ucuz bi takım olur ben buna inanıyorum kalite ve ucuz genç insanları takip ediyorlar
                            3 grup benim gibi olaylara dışarıdan bakanlar ara sıra bunlar bizim oyuncularımız olsaydı keşke diyen gurup
                            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

zaten benim demek istediğim aynı değerde 3 oyuncu almak değil. onların parası neredeyse bi takım kurar ama sen takım değilde 4-5 tane nokta transfer yapacaksın. hem bu sana iki kere kazandırır. ileriside var.
                              mesala iyi bir oyun kurucu 25-30 arası sonra 24-25 yaş civarlarında 4 tane sağlam oyuncu aldınmı çok güzel bi iskelet oluşur. ve 3-5 yıl sonra bunların edeceği paralarla çok güzel döngü kurulup klübü batırmadan hem şampiyonluğa oynarsın hemde para kazanırsın ama nerde akıllı bi yönetim.
                              Aslında bende seninle aynı fikri paylaşıyorum.

Görünen köy klavuz istemez. Bu mantığa göre Gökdeniz , Hüseyin , Stepanov satılır . yerine Zidan , Topuz , Martinez , Wederson alınamaz mıydı ? İşini bilen bir yönetim elbette alırdı.
                              Fakat benim bu yönetime inancım yok , takıma her müdehale edildiğinde bir eskisini arar olduk. Zaten olmuş haziran 1... 15 gün sonra sezonu açıyoruz.

Geçen yıldan bir örnek ; Fatih Tekkeyi sattık . Yerinede takımın ihtiyaçlarını aldık. 10 numara Marcelinho . Sol açık Musampa . ikiside elimizde patladı. Allahtan bir Umut yüzümüzü kara çıkarmadı. Zaten oda kendini ikinci yarıda buldu. (ha Marcelinho ve Musampada ısrar edilmeliymiydi ? Bence evet , ama orası ayrı bir tartışma , fayda ve zararda farklı boyutları var. )

Fatih konusuda ayrı bir mesele. Fatih satılacaksa bu yıl satılmalıydı. Hiç olmaz umut var , takım forvetsiz kalmaz derdik. Geçen yıl kumar oynadık , sonuçları ortada. Bir yönetimi başarılı yada başarısız yapan özelliklerden biride bu konuyla ilintilidir.

Bu şekilde mehter takımı gibi iki ileri bir geri nereye kadar.
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.05.2007, 20:21.

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rustu turkıyedeki en iyi kalecilerden bir tanesi
                                İdi...........
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X