Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga
    serkan-step-çağdaş-murat
    hüseyin
    yattara-gökdeniz-(iyi bir sol açık)
    (iyi bir oyun kurucu)
    umut

serkanı ben kadroda istemiyorum ama olacağı bu eğer seneye sodl bek cello olacaksa stoper erdinç olacaksa seneye yerimiz belli 4. lük
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Sat Gökdeniz`i, al

Feindouno, S.Keita ve mehmet Cakir`i.

Bir tasla 3 Kus vurmak diye buna denir. Aslinda M.Zidan yazmak isterdim, ama Hamburg`a gidiyor. Bizim ligde en az 30 Gol, 15 asist ile oynayacak bir oyuncu 5 milyona gidiyor.

Golcü Playmaker Feindouno
      Ileriye oynayabilen önlibero S.keita
      Gökdeniz`e alternatif Mehmet Cakir

Porto`nun iki sezon önce, sadece 6 milyon Euro`ya aldigi Anderson, Manchestere transfer oluyor.

Benim istegim, yabancilar kaliteli olsun. Takimdaki geriye kalan diger oyuncular genc olsada farketmez.
      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stichus un iskelet dediği bir olay vardı.. Hani 96 yılı kadrosundan Ogün-......(Tolunay-Ünal-Hami)....Şota(Kaleyi saymayalım iskeletin eksik kalan yanıydı..) veya GS den Tafarel-Popescu-....(Suat-Emre-Tugay-Hagi).....Hakan..(Okanı dahi saymadık düşünün gerisini)..Şimdi bu iskeletleri bu günün Trabzonsporuna uygulayalım....
        Kaleci Tolga: Böyle bir iskeletin oluşumu için yeterli değil.. Biraz daha tecrübe lazım...
        Libero: Hadi diyelim Çağdaş Risp,Erdinç gitmezse Stepanov la iskeletin ilk ayağını oluşturduk..
        Orta Saha:Hüseyin????????????
        :Ayman?????????????
        :Ceyhun???????????
        :Gökdeniz(ok)
        Forvet:Hadi Umutla iskeletin son ayağınıda tamamladık diyelim...
        İşte bizde asıl sorun orta sahada..Ne sağda ne solda..Sağa yama sola yama...Eeeee sonra ne olacak..Orta sahada bir gökdenizin Ayağına bakarız.. Adam gibi bir takım oluşturacaksak ilk önce orta sahada top yapacak futbolcu lazım.. Hüseyin Ayman Hasan Ferhat Ceyhundan kurulu bir orta saha ile hiçbirşey yapamayız...
        Bu saydiklarin oyuncular bu takim icin alternativlidir, heleki Hüseyin ile Ayman tartisilmaya deymez, bize orta sahadan ziyade iki bek transfer edilmesi lazim gerisi fasa fiso.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sat Gökdeniz`i, al

Bir tasla 3 Kus vurmak diye buna denir. Aslinda M.Zidan yazmak isterdim, ama Hamburg`a gidiyor. Bizim ligde en az 30 Gol, 15 asist ile oynayacak bir oyuncu 5 milyona gidiyor.

Porto`nun iki sezon önce, sadece 6 milyon Euro`ya aldigi Anderson, Manchestere transfer oluyor.

Benim istegim, yabancilar kaliteli olsun. Takimdaki geriye kalan diger oyuncular genc olsada farketmez.
          Valla kusura bakma ama ben Gökdenizi 5 yildiz oyuncuya bile degistirmem.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sat Gökdeniz`i, al

evet doğru. sonuçta Gökdeniz ne kadar iyi topçu olsa da alternatifsiz değil. hele ki Fatih'in bile satıldığı bir ortamda...

Yorum

• çok ucuza gitmiş ( zidan )
              biz alsak daha iyidi hele 4 yıllığına
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mainzdeki zidan 4 yıllık 5 milyon dolar alıyo biz serkana nekdar para veriyorz yaa allahım
                evet katılıyorum sonradanda denge diyip yabancı transferi yapmıyolar...

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetim yattarayi rahatlatmak icin, yattara tipinde bi sol kanat oyuncusu almasi lazimki, bütün takim hücümu yattaraya birakmasin... öyle futbolculari zaten yildizlasmis sekliyle alamayiz ama, yildiz adaylari, brezilya yada afrikadan bulunabilir
                  Sen , ben , burada yazı yazanların %99 aynı şeyi düşünüyor.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta , Yattara büyüttüğümüz kadar büyük bir oyuncu olmadığı. Evet bazı özellikleri ile dünyanın en iyi 50 arasında olabilir. ama bazı zaaflarıda bir o kadar ters orantıda. Ziya hocanın bu zaafları iyi tahlil ettiğini , Gelecek yıl sağ kanadı ve ortasahayı buna göre oluşturduğunu düşünüyorum . Sürekli iyi oynayan bir Yattara bu takımı sırtına alır götürür.

Bir başka soruda es kaza bu yıl bir de sol ayaklı yattara gibi spekteküler bir oyuncu kazanırsak Gökdeniz'in pozisyonunun ne olacağı. Yada daha açık bir ifadeyle böyle bir oyuncu gelirse Gökdeniz satılır mı ? Ne acıdır yönetime olan güvenimiz öylesine temelinden sarslmışki , ihtiyacımız olan iyi bir oyuncunun adı takımımızla anıldığında , mevcut iyi oyuncularımızdan birini kaybetmenin endişesini taşıyoruz.

Bu takımın şampiyonluk kadrosunda yer alabilecek 7-8 oyuncu var. Bu yönetim gidene kadar bu oyuncular kadroda kalabilirse en büyük icraatı olur.

Yorum

• Ankaragücü'nde yolcular belli oldu

Ankaragücü'nde yeni sezonda takımdan gönderilecek futbolcular belli oldu. Yordanov, Petkov, Devran, Murat Ocak, Tita ve Sedat Yeşilkaya gelecek yıl Başkent ekibinde olmayacak.
                    ----------------------------------------------------------------------------------
                    Sence Tita bizim icin alternativli bir oyuncu olamazmi?

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ankaragücü'nde yolcular belli oldu

Ankaragücü'nde yeni sezonda takımdan gönderilecek futbolcular belli oldu. Yordanov, Petkov, Devran, Murat Ocak, Tita ve Sedat Yeşilkaya gelecek yıl Başkent ekibinde olmayacak.
                      ----------------------------------------------------------------------------------
                      Sence Tita bizim icin alternativli bir oyuncu olamazmi?
                      Tita Ankaragücünün oyuncusu degil ankaraspordan kiralandı sene başı yani Ankaraspora dönecek zaten Trabzonsporda oynayacak oyuncu degil.......
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• sol kanata şu gine milli takımında oynayan adam alınsa çok iyi olur . yattaranın sol ayaklı versiyonuydu resmen . hangi takımda oynuyor ve fiyatını bilen var mı ? forumda bi ara görmüştüm ama takip edemedim bu başlığı . bilgilendirirseniz sevinirim .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sol kanata şu gine milli takımında oynayan adam alınsa çok iyi olur . yattaranın sol ayaklı versiyonuydu resmen . hangi takımda oynuyor ve fiyatını bilen var mı ? forumda bi ara görmüştüm ama takip edemedim bu başlığı . bilgilendirirseniz sevinirim .
                          Fode Mansare Fransanın Toulosue takımında oynuyo,fazla pahalı diildir...

Yorum

• zidan büyük ihtimalle seneye hamburgda...5milyon euroya...yillik 2,5milyon euro alacak
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Rüştü ile Fenerbahçe anlaşamamış Rüştü 1.250 bin euro istiyormuş Fener 750 bin euro önermiş bir daha görüşeceklermiş.........
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• aman rüstü bizden uzak dursun....
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X