Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    transfer sezonu yeni başladı, hele bi bekleyin biraz, heyecanlanmayın
    dogru diyon abi herkez taransefer yapaken biz tatil yaplım lig başlayınca 3-4 tane salak oyuncu alırız sonra iste size nokta taransferler ben bişe soylıyım mı abi bu sene ne olduysa sene aynısı olcak degisen bişe olmacak 4 hafta yencez 3 hafta berabere 10 hafta yenilcezzz 2 donem gene tarabsfer gene 14 hafta yencez 1 berabere 2 hafta yenilcez

iste 56 veya 61 puanla bitiriz ligi artık 4 buyuklukten tammemen cıkartırlar bızıııı
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzon'da transfer zirvesi

Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi. Kulüp başkanı Nuri Albayrak, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan'ın büyük olasılıkla yarın İstanbul'da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Yurt dışından dönen teknik direktör Ziya Doğan'ın, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vereceği ve transfer konularının gündeme geleceği belirtildi. Ancak yabancı oyuncu kontenjanının dolu olması nedeniyle yabancı transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi. Transfer çalışmalarının yanı sıra UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek bordo-mavili takımın kamp kadrosunun belirleneceği ve gelecek sezonki programın da görüşüleceği öğrenildi.
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Yabancı kısıtlaması kalkıyor mu?

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın, yabancı oyuncu sınırlamasının kaldırılması talebinde bulunduğunu söyledi.

Radisson SAS Otel'de yapılan Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ikinci bölümüne katılan Affan Keçeci, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendilerine iletilen taleple ilgili bilgi verdi. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un, FIFA ve UEFA kongrelerine katılmak üzere İsviçre'de olduğunu ve onu temsilen toplantıya geldiğini ifade eden Keçeci, şunları söyledi: "Biz toplantıya katılmadan önce oy birliğiyle aldıkları bir kararı bize ilettiler. Onların teklifi, yabancı oyuncu konusunda tam serbestlik. Ben bu öneriyi 1 Haziran'da Bosna Hersek'te yapacağımız yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarıma anlatacağım ve alınacak karar yürürlüğe girecektir. Ama yönetim kurulu konuyu çok yönlü irdeler. Yaklaşık 3-4 aydır ilgili kurullarımız bu konuyu incelemekte. Hem ülkemizin geçmişteki yabancılarla ilgili durumları, hem FIFA ve UEFA'ya bağlı tüm ülkelerdeki durumlar inceleniyor. Ülkemiz için en faydalısı, en doğrusu neyse, bu kararı yönetim kurulu alacaktır. Çünkü konunun içinde, milli takım da söz konusudur. Bu bakımdan, konunun çok yönlü olarak incelenmesi gerekli. En doğrusunun olacağına kimsenin şüphesi olmasın. Futbol Federasyonu, üzerine düşen görevi layıkıyla yapacaktır. Bu karar, ülkenin yararına bir karar olarak çıkacaktır. İlk yönetim kurulu toplantısında kararımız netleşir".
        Affan Keçeci, futbolda yaşanan şiddetin gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, "Burada futbolda şiddet gündeme gelmedi, çünkü bu konu her zaman gündemimizde" diye konuştu.
        Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, federasyondan yabancı oyuncu sayısının serbest bırakılmasını istediklerini belirtti.
        CANAYDIN: "BU TOPLANTI ÇOK ÖNEMLİ"
        Toplantıda ilk olarak kulüplerle geride kalan sezonu ve 2007-2008 futbol sezonunun fair play yılı olarak geçmesi için konuştuklarını ifade eden Canaydın, "Yabancı oyuncu sayısının serbest bırakılması konusunda da kulüpler olarak düşüncemizi belirledik ve bunu federasyona da ilettik. Bu konuda yetkili kurumlarla görüşmek üzere A Milli Takım'ın 5 Haziran'da Brezilya ile oynayacağı maçın bitimindeki hafta Futbol Federasyonu yönetimiyle istek ve dileklerimizi ortaya koyacağımız çok önemli bir toplantı yapacağız. Kulüplerin müşterek istekleri fedarasyona sunulacak. Tüm istek ve dileklerimizi ortaya koyacağımız bu önemli ve uzun toplantıda, federasyonla 2007-2008 sezonunda hem kulüplerin, hem iyi taraftarların, hem de devlet mekanizmasının mutluluğu içinde geçirmek için gerekli kararların alınacağına inanıyoruz. Bu toplantı çok önemli bir toplantıdır" dedi.
        Canaydın, yabancı sınırlaması konusunda İtalya, İspanya ve Almanya'daki sistemin uygulanmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Yorum

• "Rusya'da mutluyum"

Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, milli takımın Bosna Hersek maçında galibiyetle ayrılacağına inandığını söylerken, şimdilik Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Hollanda'da tedavi olan yıldız oyuncuyu eski takımı Trabzonspor'un taraftarları da yalnız bırakmadı.Sağ arka adalesindeki ağrıları nedeniyle Zeist Kasabası'ndaki Hollanda Futbol Federasyonu'na ait rehabilitasyon merkezinde iki haftadır tedavi gören yıldız oyuncu, "Tedavisinin olumlu sonuçlar verdiğini söyleyerek, "Haftanın her günü doktorların hazırladığı tedavi programı çerçevesinde rehabilitasyon merkezinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Büyük bir ihtimalle hafta sonu Rusya'ya geri döneceğim" dedi.
          Fatih, Rotterdam Kocatepe Camii çay ocağında Trabzonspor taraftarları ile biraraya gelirken, taraftarlar Fatih'e büyük ilgi gösterdi. Yıldız oyuncu taraftarlara imza dağıtırken, bol bol da fotoğraf çektirdi.
          A Milli Takım'a, Bosna Hersek ile oynayacağı karşılaşmada baraşarı dileyen milli futbolcu, "Milli takım Bosna Hersek ile önemli bir karşılaşma oynayacak. Milli takım olarak şimdiye kadar çok iyi bir peformans gösterdik. Bosna takımını hafife almamak gerek. Zaten Fatih hocam da bunun için gerekli önlemlerini almıştır. Bosna Hersek'i de yenerek Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda emin adımlarla ilerleyeşeğimizi sürdüreceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.
          Fatih, kendisi hakkında basında yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak ise "Rusya'da olmaktan mutluyum. İlk başlarda uyum sorunu yaşamıştım ama bu süreci atlattım. Şu an transfer düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
          Yıldız oyuncu, eski takımı Trabzonspor'dan gelen "Fatih'e Trabzonspor'un kapısı her zaman açıktır" açıklamasıyla ilgili olarak da "Trabzonspor benim her zaman kulübüm. Ben Trabzonsporlu Fatih Tekke'yim ve öyle kalacağım. Ama şu an için Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmüyorum" dedi.
          Milli futbolcu kontratında Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir takımda oynayamaz şeklinde bir madde olup olmadığıyla ilgili olarak da "Hayır öyle bir madde yok. Yalnızca Rusya'ya transfer olduğum ilk tarihten başlamak üzere ilk yıl Türkiye'de hiçbir takıma transfer olamaz diye bir madde var. Bu maddenin de süresi Ağustos ayında sona eriyor" şeklinde konuştu.

Yorum

• Srkan neden istenmiyor anlamıyorum.Halbuki çok özelllikli bir futbolcu.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Yabancı sınırlamasının kalkması en çok Trabzonun işine gelir.
              jefferson ahmetten , Djokaj Keçeliden , Jun ömer rızadan kırk kat iyi topçudur.
              Musampa bu yılı oynamadan geçirdi , bu yıl erken form tutup 3 - 4 maç arka arkaya iyi performans gösterebilirse kendine gelebilir.

Bu oyuncuları yok pahasına göndermek ise klübü en 5-6 trilyon zarara uğratır.

Ayrıca bu sınırlama kalkarsa ; " efendim kontejanımız dolu yabancı alamıyoruz " diyen zihniyetide susturmuş olur.
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 20:36.

Yorum

• Benc yabanci sinirlandirmasi mutlaka kalmasi gerek yoksa türkiye de her takimda en az 10-15 yabanci oyuncu olur hele hele anadolu takimlari. getirirler afrikadan ucuza oyuncular hem gence yeteneklerin önünü keserler hemde türkiye feci bi cikmaza girer. 6 tane yabanci bile bence cok ama hadi oynatilabilir.
                Bi ara Avrupada mücadele edicek takimilara daha fazla kontenjan ayirilsin diye bi laf attilar bak o olabilir ama düsme potasindaki takimda hci ama hic iyi olmaz.

Insallah böyle büyük bi hata yapmaz futbol federasyonu. Bi tek 3-4 takimin yabanci sinirlandirilimasinin kalkmasini istiyor diye türk futbolu mahvedilemez.

Allah bizi korusun

Yorum

• bence klubte yabancı sınırlıması olmamlı ama mac 5 taneden fazla yabancı oynamsı yasak olursa genclerin onude kesilmezzz

Yorum

• Yabancı sayısı 3'e düşürülmelidir. Millî takımda oynayabilecek kaleci, sol bek, sol açık, stoper yetişmiyor.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• oldu toptan yasaklayalım bari o olsun . senin takımların rekabet yapamıyor anlamıyor musun ???

Yorum

• yabancı sınırlaması şuan için iyi bence artırılırsa Türk futbolu açısından kötü olur.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oldu toptan yasaklayalım bari o olsun . senin takımların rekabet yapamıyor anlamıyor musun ???
                          Bu kadar yabancı transferi hakkı da yerli oyuncuya güveni kısıtlıyor.

Bizim birçok oyuncumuz da yabancılar kadar kaliteli. Sorarım, memlekette İnamoto gibi, Djokaj gibi kaç tâne oyncu var?
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Yabancı sınırlaması kalkmalı . Ama bu kontrolsüzce olmamalı. İngiltere bu konuda model olabilir.

Ben yabancı kontejanının milli takımı etkileyeceğini düşünmüyorum. Bir anadolu takımında mevkisinin yabancısını kesip takımını sürükleyen oyuncunun milli olmasıyla, fenere iki gol atıp milli takıma seçilen adam bir olamaz. zaten poşet millileride görüyoruz ... iki milli maçtan sonra başka takıma transfer oluyor ve 3 sene yatıyor.

Yabancı sınırlaması kalkması demek klüplerin scouting'e bütçe ayırması demek . Gelecek vaad eden oyuncuların henüz 17sinde hiç korkmadan transfer edilmesi demek. Dünya çapında potansiyel taşıyanlarını milli takımda kullanabilmemiz demek.

Türk oyuncuların bonservis ve maaşlarının düşmesi demek . Bu hem klüp ekonomilerini dengeler hemde 5 sene sonra avrupada şu an olandan "en az" 5 kat fazla gurbetçimiz top koşturur.

Bekleneni veremeyen yada uyum sağlamayan yabancıların kontratlarını zararına fes etmemek demek . Şu Süper ligdeki klüplerinin borçlarının neredeyse yüzde 60 ını bu oluşturmakta.

İlk bakışta görünenler bunlar. Bu işin dezavantajlarıda var elbette . Bu konunun tartışılması gerek...

Yorum

• Yabancı sınırlaması kalkarsa istanbul takımlarıyla aramızda ki fark iyice açılır..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• transfer baslığında yabancı sınırlamasını tartısmak ne kadar abes ise bu sınırlama da o kadar abestir...bir başlık aç orada tartısalım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X