Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oooooooooooooooooooo.......

Sen anlamissin onu

Yemin et

Yorum

• Nirvanaya ulaşanların sayısı hızla artıyor desenize

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nirvanaya ulaşanların sayısı hızla artıyor desenize

Padisahimizin bize verdigi ISIK sayesinde HEPIMIZ GÖGE ULASACAGIZ!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• her kanalda baska bıse her sıtede ayrı bır yorum var bızlerde burada su alınsın bu alınsın gıbı yorumlar yapıyoruz ama yıne hıc ısmını duymadıgımız duysakda oynatamayacagımız ınsanların gelmesınden korkuyorum dusunsenınıze marce yı oynatamayan bu takım kımı alıp oynatacak bız bu takıma ronaldinho yu alsak yıne oynatamayız haaa unutmadan bana gore bır takımın duran top ustası frikikci olmadan o taskımdan bır halt olmaz bıze ıse hamiden sonra bırakın firikik i topa duz vurabılen adam gelmedi tabiri caiz ise
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Padisahimizin bize verdigi ISIK sayesinde HEPIMIZ GÖGE ULASACAGIZ!
            Yaşasın MANTALİTENİN IŞIĞI.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaşasın MANTALİTENİN IŞIĞI.

Yasasin Ziya Dogan

Allahim ben AKLIMI YIYORUM GALIBA
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• way bee geyiğe bak.

Yorum

• transferin falan balonlarla dolu olduğu belli nasılsa..
                  bari mantaliteyi anlamaya çalışalım değil mi..

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    way bee geyiğe bak.

Ne yapalim Gardas

Böyle Yönetim olunca, böyle bir AKSIYON PLANLARI olunca,
                    bizede Geyik yapmak kaliyor

Yorum

Ne yapalim Gardas

Böyle Yönetim olunca, böyle bir AKSIYON PLANLARI olunca,
                      bizede Geyik yapmak kaliyor
                      Bizi bu hallere düşürenler utansın o zaman.

Yorum

• Ziya doğan'ın transfer politikası

Mantalite - Denge - Zamana ihtiyacımız var

Yorum

• Rüştü Reçber Milli Takım kampında içini döktü... Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak konusu olan Milli kaleci Zico ile yaşadığı diyalaoğu ise şöyle özetledi...

Rüştü Reçber...Allah ona bir kaleci için ihtiyacı olan her şeyi vermiş. Nedir bunlar: Refleks, kendine güven ve zaman ayarı... Ayrıca bir de çabukluk... Milli maçta çok ağır bir sakatlık geçirdi. Uzun zamandır da sahalardan uzak. Hep bekledim. Şimdi oynar, şimdi oynar diye. Ama olmadı.

Milli kaleci Rüştü Reçber Milli Takım kampında içini döktü... “Ben Zico’ya gittim, Galatasaray maçında oynamak istediğimi söyledim. Beni tersledi. Gözyaşlarımı tutamadım. İlk defa başıma böyle bir şey geldi... Ama yılmadım. En son Ankargücü maçı öncesi yine Zico’ya gittim. 17 yıllık Fenerbahçeliyim, ‘Oynamak istiyorum’ dedim. Zico kafasını bile kaldırmadan ‘Seni istemiyorum’ dedi. Benim artık yapacak bir şeyim var mıydı?”

“Şampiyonluk kutlamasında ismimin hoparlörden okunduğu doğrudur. Ama beni istemeyen Zico, orada iken ben nasıl soyunup çıkacaktım. Gözlerim dolu dolu maçı tribünde izledim.”

“Fenerbahçe’den kopmam söz konusu değil ama her şeyin bir son noktası vardır. Eğer Zico ile beraber Fenerbahçe yönetimi çok sevdiğim ve beni de çok sevdiğini bildiğim Aziz Yıldırım hep birlikte beni Fenerbahçe’de istemiyorlarsa yapacak bir şeyim yok.”

“Fenerbahçe’de bugün iki kaleci var. Volkan çok eleştirildi. Moralmen çöktü çocuk. Serdar şanslıydı. Gol yemedi değil, yedi. Hatta hatalı yediği goller de oldu. Kaleci bu tabii ki gol yiyecek. Ben de 17 yıllık zamanımda hatalı da hatasız da bir sürü gol yedim.”

“Dimdik ayaktayım. 2 yıl daha Türkiye’de bir takımın kalesini koruyacağıma inanıyor ve kendime güveniyorum. Moralim çok iyi. Önümüz yaz, adalelerimi daha çok güçlendireceğim, bunun için bol bol yüzeceğim, Bana şans verdiği için Fatih Terim’e tekrar çok teşekkür ederim. Önce onun için sonra da Milli Takım için her şeyimi ortaya koyacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Oynamaya hazırım
                          Rüştü Milli Takım kampında yaptığı basın toplantısında ise medyanın sorularını yanıtladı. Uzun süren sakatlık ve tedavi sürecinin ardından hazır olduğunu belirten deneyimli kaleci, teknik direktör Fatih Terim’in şans vermesi durumunda, başarabilecek düzeyde olduğunu göstermeye çalışacağını ifade etti.

Büyük bir sorumluluk duygusu içinde oldukları milli takım ortamında, futbolcuların oynayıp oynamamak gibi bir sıkıntı yaşamadığını, herkesin milli takımda bulunmanın şerefinin farkında olduğunu kaydeden Rüştü, “Sakatlığım süresince hocam benimle çok yakından ilgilendi. Oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum ama oynatırsa her türlü şeyi yapabilecek seviyede, başarabilecek düzeyde olduğumu göstermeye çalışacağım. Karar, takdir hocamızındır” diye konuştu.

bize gelmesini öyle çok isterimki.ama nerde bizim yöneticilerde öyle iş bitiricilik?
                          komisyon alamayacakları transferi yapmaz bizim yönetim
                          hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizi bu hallere düşürenler utansın o zaman.

Sorunda burada. Utanma DUYGUSU.

Keske utanabilseler!

O zaman giderlerdi ve bizde Geyik yapmak zorunda kalmazdik

Yorum

• utananlar suçlanıyor..
                              utanmayı başarmak erdemdi yahu...
                              keşke bizim kadar utanabilselerdi..

Yorum

• bize gelmesini öyle çok isterimki.ama nerde bizim yöneticilerde öyle iş bitiricilik?
                                komisyon alamayacakları transferi yapmaz bizim yönetim[/quote]

Bu cok zor cünkü Rüstü hep ben fenerliyim diyor ve baska birsey demiyor!
                                Kendini zorla o Kulüpde tutmak istiyor.
                                Zico onu istemiyormus.
                                Oda Baskan ve digerleride istemezse giderim diyor.
                                Yani Baskana Mesaj yolluyor. Sen Ziconun Kulagini cek ve ben Takimda kalayim demek istiyor.

Fenerde kalir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X