Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Fatihin Zenitte yıllık kaç milyon euro ya oynadığını bilen var mı.. Bilen varsa söylesin.. Bizde gelip gelemeyeceğini bu parayı verip veremiyeceğimizi hemen söyleyelim.. Ben 2 milyon euro civarı bir paraya oynadığını sanıyorum.. onun için Fatih işi bana hayal geliyor.. 2 milyon euro yanlışsa düzeltin.. çünkü kesin bilmiyorum..
    Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Ya arkadaşlar kim alcak faitihi bu nurimi hiç sanmam o anca satmasını bilir hayal kurmaya gerek yoq...

Yorum

• "Rusya'da mutluyum"

Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, milli takımın Bosna Hersek maçında galibiyetle ayrılacağına inandığını söylerken, şimdilik Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Hollanda'da tedavi olan yıldız oyuncuyu eski takımı Trabzonspor'un taraftarları da yalnız bırakmadı.
        Sağ arka adalesindeki ağrıları nedeniyle Zeist Kasabası'ndaki Hollanda Futbol Federasyonu'na ait rehabilitasyon merkezinde iki haftadır tedavi gören yıldız oyuncu, "Tedavisinin olumlu sonuçlar verdiğini söyleyerek, "Haftanın her günü doktorların hazırladığı tedavi programı çerçevesinde rehabilitasyon merkezinde çalışmalarımı sürdürüyorum.

Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Büyük bir ihtimalle hafta sonu Rusya'ya geri döneceğim" dedi.

Fatih, Rotterdam Kocatepe Camii çay ocağında Trabzonspor taraftarları ile biraraya gelirken, taraftarlar Fatih'e büyük ilgi gösterdi. Yıldız oyuncu taraftarlara imza dağıtırken, bol bol da fotoğraf çektirdi.

A Milli Takım'a, Bosna Hersek ile oynayacağı karşılaşmada baraşarı dileyen milli futbolcu, "Milli takım Bosna Hersek ile önemli bir karşılaşma oynayacak. Milli takım olarak şimdiye kadar çok iyi bir peformans gösterdik.

Bosna takımını hafife almamak gerek. Zaten Fatih hocam da bunun için gerekli önlemlerini almıştır. Bosna Hersek'i de yenerek Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda emin adımlarla ilerleyeşeğimizi sürdüreceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Fatih, kendisi hakkında basında yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak ise "Rusya'da olmaktan mutluyum. İlk başlarda uyum sorunu yaşamıştım ama bu süreci atlattım. Şu an transfer düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
        Yıldız oyuncu, eski takımı Trabzonspor'dan gelen "Fatih'e Trabzonspor'un kapısı her zaman açıktır" açıklamasıyla ilgili olarak da "Trabzonspor benim her zaman kulübüm. Ben Trabzonsporlu Fatih Tekke'yim ve öyle kalacağım. Ama şu an için Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Milli futbolcu kontratında Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir takımda oynayamaz şeklinde bir madde olup olmadığıyla ilgili olarak da "Hayır öyle bir madde yok. Yalnızca Rusya'ya transfer olduğum ilk tarihten başlamak üzere ilk yıl Türkiye'de hiçbir takıma transfer olamaz diye bir madde var. Bu maddenin de süresi Ağustos ayında sona eriyor" şeklinde konuştu.

30.05.2007
        Kaynak : DHA
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• 'Gökdeniz satılık değil'

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz konusuna açıklık getirdi.

TRABZONSPOR Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz'i bu sene kesinlikle satmayı düşünmediklerini belirterek, 'Zaten gelen resmi teklifte yok. Geçen yıl Fatih Tekke için aynısı olmuştu. Şimdi de net söylüyorum;. Gökdeniz'i satmayacağız. Gökdeniz bizim en iyi oyuncularımızdan biridir' dedi.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Rusya'da mutluyum"

Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, milli takımın Bosna Hersek maçında galibiyetle ayrılacağına inandığını söylerken, şimdilik Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Hollanda'da tedavi olan yıldız oyuncuyu eski takımı Trabzonspor'un taraftarları da yalnız bırakmadı.
            Sağ arka adalesindeki ağrıları nedeniyle Zeist Kasabası'ndaki Hollanda Futbol Federasyonu'na ait rehabilitasyon merkezinde iki haftadır tedavi gören yıldız oyuncu, "Tedavisinin olumlu sonuçlar verdiğini söyleyerek, "Haftanın her günü doktorların hazırladığı tedavi programı çerçevesinde rehabilitasyon merkezinde çalışmalarımı sürdürüyorum.

Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Büyük bir ihtimalle hafta sonu Rusya'ya geri döneceğim" dedi.

Fatih, Rotterdam Kocatepe Camii çay ocağında Trabzonspor taraftarları ile biraraya gelirken, taraftarlar Fatih'e büyük ilgi gösterdi. Yıldız oyuncu taraftarlara imza dağıtırken, bol bol da fotoğraf çektirdi.

A Milli Takım'a, Bosna Hersek ile oynayacağı karşılaşmada baraşarı dileyen milli futbolcu, "Milli takım Bosna Hersek ile önemli bir karşılaşma oynayacak. Milli takım olarak şimdiye kadar çok iyi bir peformans gösterdik.

Bosna takımını hafife almamak gerek. Zaten Fatih hocam da bunun için gerekli önlemlerini almıştır. Bosna Hersek'i de yenerek Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda emin adımlarla ilerleyeşeğimizi sürdüreceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Fatih, kendisi hakkında basında yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak ise "Rusya'da olmaktan mutluyum. İlk başlarda uyum sorunu yaşamıştım ama bu süreci atlattım. Şu an transfer düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
            Yıldız oyuncu, eski takımı Trabzonspor'dan gelen "Fatih'e Trabzonspor'un kapısı her zaman açıktır" açıklamasıyla ilgili olarak da "Trabzonspor benim her zaman kulübüm. Ben Trabzonsporlu Fatih Tekke'yim ve öyle kalacağım. Ama şu an için Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Milli futbolcu kontratında Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir takımda oynayamaz şeklinde bir madde olup olmadığıyla ilgili olarak da "Hayır öyle bir madde yok. Yalnızca Rusya'ya transfer olduğum ilk tarihten başlamak üzere ilk yıl Türkiye'de hiçbir takıma transfer olamaz diye bir madde var. Bu maddenin de süresi Ağustos ayında sona eriyor" şeklinde konuştu.

30.05.2007
            Kaynak : DHA
            en iyisini yaptı...
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Nasiiii! Ola geçen sene Fatih'i sattınız ya nasıl geçen sene de aynısı oldu?
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

'Gökdeniz satılık değil'

TRABZONSPOR Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz'i bu sene kesinlikle satmayı düşünmediklerini belirterek, 'Zaten gelen resmi teklifte yok. Geçen yıl Fatih Tekke için aynısı olmuştu. Şimdi de net söylüyorum;. Gökdeniz'i satmayacağız. Gökdeniz bizim en iyi oyuncularımızdan biridir' dedi.

Celiskili bir aciklama.
                Gecen sene Fatih Tekke icin aynisi olmustu demis zati Muhterem.
                Bu ne demek simdi
                Yani Teklif yok ve satmak istemiyoruz ama satacagizmi demek istiyor bu.....
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

'Gökdeniz satılık değil'

demek ki satılık.. Reklam yapıyor.. Eee reklamın iyisi kötüsü olmaz bu da bir taktik.. Satılık değil 5 milyon dolara.. 10 milyon dolar veren düdüğü çalar..
                  Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Trabzonspor’da ‘1 numaralı sorun’ olarak kabul edilen kale için yeni yeni alternatiflerin ortaya çıkması yönetimin bu konudaki kararsızlığını ortaya koydu. Son olarak gündeme Galatasaray’da uzun süre futbol oynayan ama ipleri koparma aşamasına gelip Daum’un çalıştırdığı Alman Burdenslige takımlarından Köln ile prensip anlaşmasına varan Kolombiyalı kaleci Mondragon’un ismi gündeme geldi. Bu kalecinin Galatasaray ile bağlarını tamamen koparması halinde devreye girmeyi planlayan Bordo-Mavili yöneticiler, Mondragon’un menajeriyle de bir telefon görüşmesi yaptılar. Mondragon’un ise iyi bir rakam verilmesi halinde Trabzonspor ile 2 yıllık anlaşma yapabileceği ama bu konuyla ilgili olarak bir iki gün kendisine izin verilmesini talep ettiği dile getirildi.

Wederson’u Kaptırdılar

Kale için düşünülen diğer isimlerden Rüştü Reçber için zaman talebinde bulunulurken, Cordoba’ya kamuoyundan gelen olumsuz tepkiler nedeniyle yönetimin geri adım attığına işaret edildi. Martinez’in fiyatında büyük bir indirim yapılmaması halinde bu isimden de vazgeçilecek. Gaziantepsporlu Hasan Hasagiç ile de yapılan görüşmelerde büyük bir mesafe alındığı bildirildi. Orkun ve Serkan Kırıntılı ise beklemeye alındı. Öte yandan Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan’ın sol kanat için en çok istediği oyuncu olan Ankaraspor’un Brezilyalı oyuncusu Wederson’un Fenerbahçe’ye kesin olarak gönderilmesiyle birlikte moraller bozuldu. Bu oyuncuyu ezeli rakibine kaptıran Trabzonspor şimdi değer alternatifler üzerinde durmaya başladı.

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      demek ki satılık.. Reklam yapıyor.. Eee reklamın iyisi kötüsü olmaz bu da bir taktik.. Satılık değil 5 milyon dolara.. 10 milyon dolar veren düdüğü çalar..
                      Bu ADINI DAHI ANMAK ISTEMEDIGIM adamdan NEFRET EDIYORUM!!!!!!!!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fatihi nasıl sattıysak Gökdenizide öyle satarız demek istiyor herhalde Haşim
                        Fatih bu açıklamayı yaptığına göre -ki ben hala gelmek istediğine inanıyorum - bu yönetim mi Fatihi alacak gibi sıkça tekrarlanan mesajları görmeyiz herhalde Olacaksa bir an önce olsun olmayacaksa kapansın!

Yorum

'Gökdeniz satılık değil'

Tamam geçen sene de Fatih'e yaptılar balon haberler. "Zaten gelen resmi teklif de yok" ne demek? Balondur de geçsin, zaten gelen resmi teklif yok demek işi bulandırıyor değil mi? Zaten kendisi de bunu hissetmiş olsa gerek hemen ardından "Şimdi de net söylüyorum" diyor. Ah o tilkiler yok mu kuyrukları birbirine değmeyen...
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            -ki ben hala gelmek istediğine inanıyorum -
                            Ben de çünkü burda onu gördüğümde anladığım tek şey buydu kelimelerinden
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• gökdenizi de satarlaaaar...
                              kulübü kafalarına geçirip hepsini tesislerde eşşek sudan gelinceye kadar pataklamazsak kasanın içini nasıl boşalttılarsa sahanın içini de boşaltacak bu vatandaşlar...

Yorum

• Trabzon'dan Feyenoord'lu 2 yıldız'a kanca

Bordo- mavililer, Feyenoord'lu Karim Saidi (savunma) ve Ali Boussaboun (forvet) ile temas halinde.

Çifte atak

Karim Saidi ve Ali Boussaboun ile bire bir görüşmelere başlayan bordo-mavililer, 2 futbolcuyu da almakta kararlı.

İkisi de sıcak baktı
                                Trabzonspor'un uzun süredir izlediği Feyenoord'lu iki futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi. Devre arasında gündeme gelen ve performansları sürekli takip edilen savunma oyuncusu Karim Saidi ile Utrecht'te kiralık oynayan forvet Ali Boussaboun'e bordo-mavili yönetim teklifte bulundu. Her iki futbolcu da transfere sıcak
                                bakıyor.

Forvete yeni kule

Fas Milli Takımı'nın 28 yaşındaki forveti Boussaboun bu sezonun ilk devresinde Feyenoord'da 11 maç oynayıp 2 gol attı. Boussaboun daha sonra Utrecht'te kiralık verildi. 1.77'lik boyu ile rakip savunmayı dağıtan yıldız için Feyenoord'lu yöneticilerle de görüşmelerini sürdüren Trabzon, Ziya Doğan'ın Polonya raporunu vermesini bekliyor.

Savunmaya Tunuslu
                                Stepanov'un Getafe'ye gitmeyi kafasına koymasıyla arayışlara başlayan bordo-mavili yönetim, Tunuslu Karim Saidi'nin ismi üzerinde özellikle duruyor. Gelecek için de umut vadeden 24 yaşındaki savunma oyuncusunun, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakması nedeniyle transferin kolay geçeceği söyleniyor.
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X