Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Can Parlayan..27 golle kral olup, Değirmenderespor'u 2.Lig'e taşıyan genç golcü, Trabzonspor'da kalıcı olmak istiyor. Bordo-Mavililer'in İntertoto Kupası ilk turunda oluşturduğu 'genç karmada' yer alacak Can, Trabzonspor'da oynamanın en büyük hayali olduğunu ifade ederek, "Elime geçen bu şansı iyi kullanmak istiyorum" dedi.
    ?Trabzonspor'un çekirdeği Trabzonlu olmalı" isteğinin gerçekleşmesi için gençlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Can, "Tabi ki bize düşen görevde her fırsatı değerlendirmek. Trabzonspor'un gençler için sunduğu bu şansta takım olarak elimizden geleni yapıp, kupada bir üst tura çıkmak için çalışacağız" dedi. > Gökmen ÖZAĞCI

Valla en sevindiğim haber bu

Yorum

• Serkan'a izin çıkmadı

Fenerbahçe, fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen genç futbolcuyu bırakmama kararı aldı. Teknik Direktör Zico'nun, Trabzonspor'dan teklif alan Serkan'ın kadroda tutulmasını istediği vurgulandı. 30 Mayıs 2007 09:02Yazı boyutunu büyütmek için #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer

YUSUF KOBAL'ın haberi

İç transfer görüşmelerine vakit kaybetmeden başlayan Fenerbahçe Yönetimi, Serkan Balcı'ya gidiş vizesi vermedi.
      Sarı - lacivertli yönetim, fazla şans bulamadığı için teklifleri değerlendirmek isteyen genç futbolcuya yeni sözleşme önerisinde bulundu.
      Serkan'ın bu teklife sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılacağı belirtildi. Yönetimin, Serkan'a, Trabzonspor'dan aldığı teklife yakın bir rakam önerdiği öğrenildi.
      Bu arada başarılı futbolcunun takımda kalmasını Teknik Direktör Zico'nun istediği ortaya çıktı. Yönetimin, Zico'nun talebi doğrultusunda Serkan'a yeni sözleşme teklif ettiği kaydedildi.
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 09:34.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• fener serkan balcı'ya bizim verdiğimiz paraya yakın bir rakam önermiş..muhtemelen kalacak gibi..tahmin ettiğim gibi rüştü de o da bizimle görüşerek feneri tedirgin etmeye çalıştılar..blöf yaptılar yani...ve başarılı oldular gibi gözüküyor...

yönetimin bu sessizliği umarım iyi şeylerin habercisidir ama umudum çok az..sol-sağ beklerden vazgeçtik en azından ortaya kaliteli bir beyin ve Tekke'yi geri alsınlar bari..geçen sene kadar rezil olmayız hiç olmasa...
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yani bizi kullanarak fiyatını yükseltti.... işte böyle yüksek ahlak sahibi oyuncularla ilgileniyoruz....

Yorum

• Bence de Değirmendere'de oynayan Can bizim takıma faydalı olur diye düşünüyorum. Hem Trabzonlu nasıl olsa... Yüreğini ortaya koyar bu adam...
            Tükenmez de tükenir...

Yorum

• iyide kim oynatacakki onu.........

maça 15 kişilik kadro ile çıkıp altyapıdan 1 tek oyuncu bile almayan bir adammı yapacak bu işi.....

bence boşuna alıp klübede çürütmeyelim adamı...

Yorum

• Taka'nın haberinde ismi geçen Legia'lı Wlodarczyk bayağı iyi bir santrafor. Hem hava hakimiyeti yüksek, hem de gol vuruşları etkili. Tek dezavantajı ise 1977 doğumlu olması gibi duruyor. Alınırsa Umut'un yanında çok faydalı olur.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Bordo-Mavililer’in anlaştığı genç yıldız Serkan Balcı, imzaya günler kala FANATİK’e konuştu:
                  30.05.2007

Bu kez çok net konuştu
                  İmzayı atmak ve resmen Trabzonsporlu olmak için gün sayan Serkan Balcı, ilk açıklamalarını FANATİK’e yaptı, anlamlı mesajlar yolladı. Tatilini geçirmek üzere soluğu Kuşadası’nda alan genç yıldız, Bordo-Mavili ekiple anlaştığı yönündeki haberleri çok net ifadelerle doğruladı. “Trabzonspor’a söz verdim” diyen ve büyük sorun yaşanan sağ kanada ilaç olması beklenen Serkan Balcı, “Her iki taraf için de bu gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Güzel anılarla ayrıldım’
                  Fenerbahçe’de geçirdiği 3 yılın anılarında çok özel bir yer tutacağını anlatan Serkan Balcı, bu sürede her futbolcuya nasip olmayacak 2 şampiyonluk ve 100. yıl coşkusu yaşadığını hatırlattı. Artık yeni takımının başarılarına konsantre olacağını belirten genç futbolcu şöyle devam etti: “Hocamız Zico’nun bana şans vermeyeceğini anladım, bu kararı aldım. İyi bir tatil periyodu geçirip Türkiye’nin devlerinden biri olan Trabzonspor camiasının başarısında pay sahibi olmaya çalışacağım.”

Serkanı aldık ayrıca Rüştüde ayrılacalmış

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taka'nın haberinde ismi geçen Legia'lı Wlodarczyk bayağı iyi bir santrafor. Hem hava hakimiyeti yüksek, hem de gol vuruşları etkili. Tek dezavantajı ise 1977 doğumlu olması gibi duruyor. Alınırsa Umut'un yanında çok faydalı olur.
                    Ne Umut'un yanı hocam ya... Umut yanında ikinci bi santroforu rüyasında görse hayra yormaz.

Yorum

• Ya Şu Serkani Aldikmi Yoksa Kalip Devammi Edecek Bİr Gazte Öyle Yaziyor Bİrİ BÖyle Hangİsİneİnanalim.....

GeÇen Yil YaptiĞimiz Gİbİ İmza Atilana Kadra Kİmseye İnanmayalim...

Yorum

• ıloveyouszymek tarafından yazılan .....

--------------------------------------------------------------------------------

@coolank

samimi, dürüst bir arkadaş olduğuna inanmakla birlikte yazdıklarının hiç birisi gerçekleşmiyor...

Pletikosa mı desem, Ziya Doğan gidecek haberi mi desem, Ersun Yanal olayı mı desem...Çok haberin boş çıktı...Ben Ziya Doğan kalacak demiştim...Şimdi Polonya dan 2 tane de adam alınır bir forvet bir orta saha...Bir de Sultan döner...Murat Ocak sola, Serkan sağa, Martinez kaleye, İbrahim Akın sol açığa kondu mu, izlemeye doyum olmaz bu takımı...

Sayın Hocam ,bu yazdıklarına sanırım bir cevap vermem gerek ...önce şunu söylüyeyim şuna emin ol ki TRABZONSPOR camiasına yakın değil oldukça yakın biriyim ve burada yazdıklarımın sallama haber değildir .. aslında böyle yazdıgım için de bazen kendime kızıyorum çünkü son derece ince bir uslupla yazdıgın gibi dogru haber yazmadıgım ifade ediliyor ..bazı şeyleri tekrar açıklamak zorunda kaldıgımı düşünüyorum ...

Pletikosa:Artık bu konuda yazmaktan bıktım yahu el insaf bunu başkan kendi dahi açıkladı anlaştım ama yönetim onay vermedi dedi başkanın kaç açıklaması çıktı bu konuda artık bilmiyorum ..ben bunu yazdıgım zaman gazete sayfalarına bu düşmemişti .ne bileyim başkanın işi her zaman oldugu gibi beceremecegini .. ben başkanı başkan sanmıştım ...

ZİYA DOGAN:Bursa maçı sonrası olan hadiseler konusunda yönetime yakın tanıdıklarınız varsa sorun bakalım neler olmuş ... ziya gitmiş mi gitmemiş mi sonra nasıl kalmış ...senin ziya dogan kalacak demen sadece uzaktan bakıp tahmin etmen ..bir şey bildiğini sanmıyorum ...

ERSUN YANAL :Bu konuda sanırım 10 kez yazdım .. eger 2. başkan KALIRSA ve gücü o eline alırsa hoca ERSUN YANAL dır dedim .. haşim ise aykut kocamanı istiyor dedim ... ve öyle de idi .. dikkat et 2 . başkan gitti nasıl gelecek ersun ? haşim ise aykut konusunda ses çıkarmadı en azından şimdilik ... yahu adamla konuştular diyorum daha ne diyeyim ...

kendimi illa ispat etme çabasında değilim ama bu tip bir yaklaşım canımı sıktıgı için bunları açıkladım tekrar ... özel mesaj yazdıgım bazı arkadaşlara sanırım inandırıcı gelmişimdir ....

bu yönetimde yönetim içinde kavganın oldugunu gazetelere düşmeden taraftarımıza burada ilk yazan benimdir .. ayman ın alındı haberlerine karşı vazgeçilecegini çok arkadaşa yazmışımdır .sonra tekrar olacagını da ...

tekrar ediyorum dün de yaazdım .. serkan balcı fb den az ışık görsün trabzona gelmesi mümkün değildir ....ki onu kovalıyor zaten ...

bir arkadaş sormuş arkadaş gökdeniz konusundaki kaynak ne diye ? çok açık yazıyorum başka nasıl yazayım ? sorun bakalım gökdenize yakın kişilere gökdeniz tel açıp fb ye beni alın demiş mi dememiş mi ? hatta beni buradan kurtarın demiş mi dememiş mi ? ispanya ya gitmek için yetki vermediği menejer kalmadı sanırım ...

bu kadar yeterli sanırım ...foruma misafir olarak girmek sanırım daha akılcı olacak ..çok kişi gibi ...

Yorum

• Fanatik gazetesinin röportajı doğruysa Serkan söz verdim, karar aldım diyor..

buna rağmen gelmezse gerçekten karaktersiz biri olduğunu ispatlamış olacak ama gelirse de "yedek kalma ihtimalim var ama olsun arada bir de oynasam bu takımda kalayım, ist.da kalayım, burda pohpohlanırım vs.." düşüncesi yerine " la ne işin var git Trabzon'a, onbirin vazgeçilmezi ol, topunu oyna zevkini al, hem yıllar sonra şampiyon olacak kadroda yer al, tarihe geç" diyerek gelmiş olacak..

o zaman da cesur ve çok yönlü düşünebilen biri olduğunu göstermiş olacak...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bir süredir Polonya’da temaslarda bulunan teknik direktör Ziya Doğan, Türkiye’ye geri döndü.
                            30.05.2007

Bu ülkedeki temasları hakkında bilgi veren Bordo-Mavililer’in hocası, “Açıkcası beni çok fazla etkileyen bir oyuncu olmadı. Yabancı almış olmak için transfer yapmaya karşıyım. Önceliği iç transfere verip durum şekillendikten sonra yeni adımlar atacağız” dedi. Bu ülkede eski oyuncusu Szymek ile görüşmediğinin de altını çizen deneyimli hoca, “İzlediğim bir maçta yorumcuydu ama bir araya gelmedik. Ayrıca öneriyle futbolcu alacak biri değilim. Mutlaka önce yardımcılarım sonra kendim izler, öyle karar veririm” dedi.

‘Hafife almıyoruz’
                            İnter Toto konusuyla ilgili bir açıklama da başkan yardımcılarından İbrahim Baturoğlu'ndan geldi. Olayı ciddiye alma lükslerinin bulunmadığını söyleyen Bordo-Mavililer'in idarecisi, takımlarının hem fizik hem de beyin olarak çok yorulduğuna değinip, "İyi bir tatile ihtiyaçları var. İnter Toto'da oynayacak oyuncularımıza da güveniyoruz. Ayrıca teknik heyetimiz de, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekibin dinlenmesinden yana" yorumunu yaptı.

Borsada şampiyon!
                            Borsaya açılan kulüpler arasında hisse senetleri en çok değer kazanan takım Trabzonspor oldu. Yüzde 15.64'lük bir artış gösteren Trabzonspor A.Ş. hisseleri, yatırımcılarını sevindirdi. Beşiktaş hisseleri, yüzde 35.58 gerilerken, Fenerbahçe'de yüzde 13.40, Galatasaray'da ise yüzde 6.90'lık bir yükselme meydana geldi.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon'dan Feyenoord'lu 2 yıldız'a kanca

Bordo- mavililer, Feyenoord'lu Karim Saidi (savunma) ve Ali Boussaboun (forvet) ile temas halinde.

Çifte atak

Karim Saidi ve Ali Boussaboun ile bire bir görüşmelere başlayan bordo-mavililer, 2 futbolcuyu da almakta kararlı.

İkisi de sıcak baktı
                              Trabzonspor'un uzun süredir izlediği Feyenoord'lu iki futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi. Devre arasında gündeme gelen ve performansları sürekli takip edilen savunma oyuncusu Karim Saidi ile Utrecht'te kiralık oynayan forvet Ali Boussaboun'e bordo-mavili yönetim teklifte bulundu. Her iki futbolcu da transfere sıcak bakıyor.

Forvete yeni kule

Fas Milli Takımı'nın 28 yaşındaki forveti Boussaboun bu sezonun ilk devresinde Feyenoord'da 11 maç oynayıp 2 gol attı. Boussaboun daha sonra Utrecht'te kiralık verildi. 1.77'lik boyu ile rakip savunmayı dağıtan yıldız için Feyenoord'lu yöneticilerle de görüşmelerini sürdüren Trabzon, Ziya Doğan'ın Polonya raporunu vermesini bekliyor.

Savunmaya Tunuslu
                              Stepanov'un Getafe'ye gitmeyi kafasına koymasıyla arayışlara başlayan bordo-mavili yönetim, Tunuslu Karim Saidi'nin ismi üzerinde özellikle duruyor. Gelecek için de umut vadeden 24 yaşındaki savunma oyuncusunun, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakması nedeniyle transferin kolay geçeceği söyleniyor.
                              Yılmaz ŞENOL
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ıloveyouszymek tarafından yazılan .....

--------------------------------------------------------------------------------

@coolank

samimi, dürüst bir arkadaş olduğuna inanmakla birlikte yazdıklarının hiç birisi gerçekleşmiyor...

Pletikosa mı desem, Ziya Doğan gidecek haberi mi desem, Ersun Yanal olayı mı desem...Çok haberin boş çıktı...Ben Ziya Doğan kalacak demiştim...Şimdi Polonya dan 2 tane de adam alınır bir forvet bir orta saha...Bir de Sultan döner...Murat Ocak sola, Serkan sağa, Martinez kaleye, İbrahim Akın sol açığa kondu mu, izlemeye doyum olmaz bu takımı...

Sayın Hocam ,bu yazdıklarına sanırım bir cevap vermem gerek ...önce şunu söylüyeyim şuna emin ol ki TRABZONSPOR camiasına yakın değil oldukça yakın biriyim ve burada yazdıklarımın sallama haber değildir .. aslında böyle yazdıgım için de bazen kendime kızıyorum çünkü son derece ince bir uslupla yazdıgın gibi dogru haber yazmadıgım ifade ediliyor ..bazı şeyleri tekrar açıklamak zorunda kaldıgımı düşünüyorum ...

Pletikosa:Artık bu konuda yazmaktan bıktım yahu el insaf bunu başkan kendi dahi açıkladı anlaştım ama yönetim onay vermedi dedi başkanın kaç açıklaması çıktı bu konuda artık bilmiyorum ..ben bunu yazdıgım zaman gazete sayfalarına bu düşmemişti .ne bileyim başkanın işi her zaman oldugu gibi beceremecegini .. ben başkanı başkan sanmıştım ...

ZİYA DOGAN:Bursa maçı sonrası olan hadiseler konusunda yönetime yakın tanıdıklarınız varsa sorun bakalım neler olmuş ... ziya gitmiş mi gitmemiş mi sonra nasıl kalmış ...senin ziya dogan kalacak demen sadece uzaktan bakıp tahmin etmen ..bir şey bildiğini sanmıyorum ...

ERSUN YANAL :Bu konuda sanırım 10 kez yazdım .. eger 2. başkan KALIRSA ve gücü o eline alırsa hoca ERSUN YANAL dır dedim .. haşim ise aykut kocamanı istiyor dedim ... ve öyle de idi .. dikkat et 2 . başkan gitti nasıl gelecek ersun ? haşim ise aykut konusunda ses çıkarmadı en azından şimdilik ... yahu adamla konuştular diyorum daha ne diyeyim ...

kendimi illa ispat etme çabasında değilim ama bu tip bir yaklaşım canımı sıktıgı için bunları açıkladım tekrar ... özel mesaj yazdıgım bazı arkadaşlara sanırım inandırıcı gelmişimdir ....

bu yönetimde yönetim içinde kavganın oldugunu gazetelere düşmeden taraftarımıza burada ilk yazan benimdir .. ayman ın alındı haberlerine karşı vazgeçilecegini çok arkadaşa yazmışımdır .sonra tekrar olacagını da ...

tekrar ediyorum dün de yaazdım .. serkan balcı fb den az ışık görsün trabzona gelmesi mümkün değildir ....ki onu kovalıyor zaten ...

bir arkadaş sormuş arkadaş gökdeniz konusundaki kaynak ne diye ? çok açık yazıyorum başka nasıl yazayım ? sorun bakalım gökdenize yakın kişilere gökdeniz tel açıp fb ye beni alın demiş mi dememiş mi ? hatta beni buradan kurtarın demiş mi dememiş mi ? ispanya ya gitmek için yetki vermediği menejer kalmadı sanırım ...

bu kadar yeterli sanırım ...foruma misafir olarak girmek sanırım daha akılcı olacak ..çok kişi gibi ...
                                yazdıklarınızı takip ediyorum ....ve size hak veriyorum ...kendi verdikleri ve deklare ettikleri kararları bile uygulamaktan aciz bir topluluk tarafından yöetilemiyoruz..... böyle bir yönetimle alakalı haber vermek kişisel manada ciddi bir risk ....durum şu anladığım kadarıyla; karar vermeyi bile( doğru yada yanlış) becermeyen ,yada verdiği kararın arkasında duramayan bir SAYIN BAŞKANımız var ...psikolojik problemleri olduğu burdan bakılınca bile görülebilen bir hocamız var .... sinsi bir asbaşkanımız var .... ve biz hala UTANMADAN UTANMAK İÇİN BAHANE ARIYORUZ.....bozduğumuz oruçların kefaretini ödetiyo cenabı ALLAH ...az kaldı diye ümid ediyoruz....en fazla 6 ay ..ondan gelsin artık İSTİKRARSIZLIK..........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X