Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz konusunu yazmayı unutmuşum....gökdeniz fb ye haber yollamıştır beni alın diye ..ve bunun karşılıgında bir laf duymuştur( kendi kulagına gitmedi)ama o lafa ragmen fb gökdenize 2 milyon euro teklif etmiştir ... ilk seferdeki olaylar yüzünden gökdeniz ses çıkaramamaktadır .. fakat trabzon satmayacagını söylemiştir ... gökdenizi tanıyan arkadaşlar samimi olanlar gidip sorsunlar bakalım fb ye haber yollamış mı ? beni alın diye ....

Yorum

• ben bir çare buldum... bu kulübün yönetimine marcelinhos100'ü ve beni alsınlar... marcelinhos100 bana topçu bulsun ben de döve döve getireyim

şaka bi yana sakin olalım beyler, tepemizdeki basiretsizler sizin kadar tartışmıyorlar...
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herhangi bir Transfer oldumu ?

O kadar yorum varki, haberleri bulmakda zorlaniyoruz.
        İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        son dakika haberlerinden takip ediyoruz.çok iyi transferler var.
        millet malı götürüyo.
        haber maber yok, transfer yok, millet mali götürüyor yine, bizden sampiyonlukdan bahsediyoruz hemen.

bu kafayla yine, iki üc mac üst üste kazandikdan sonra ilk yari boyu sampiyonlukdan bahseder sona sezon sonuda intertoto icin savasir, adimizda intertoto trabzonspor ( hatta sponsorluk yapar önümüze yazdiririz, ey gidi ey ) olabilir.

Ha tabi kupayida gelecek sezon küme düsecek bir digerine verir, büyüklükden bahsederiz, millet mali yine götürür, segrederiz, bizi niye lig tv da göstermiyorlar diye sitenin serverini doldururuz binlerce yazilarla.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haber maber yok, transfer yok, millet mali götürüyor yine, bizden sampiyonlukdan bahsediyoruz hemen.

bu kafayla yine, iki üc mac üst üste kazandikdan sonra ilk yari boyu sampiyonlukdan bahseder sona sezon sonuda intertoto icin savasir, adimizda intertoto trabzonspor ( hatta sponsorluk yapar önümüze yazdiririz, ey gidi ey ) olabilir.

Ha tabi kupayida gelecek sezon küme düsecek bir digerine verir, büyüklükden bahsederiz, millet mali yine götürür, segrederiz, bizi niye lig tv da göstermiyorlar diye sitenin serverini doldururuz binlerce yazilarla.
          aynen katılıyorum yoksa gittikçe sıradanlaşıyormuyuz?

Yorum

• Bu takıma Fatih TEKKE lazım,iyi bir kaleci lazım,ortaya beyin lazım ama hiçbiri istanbul küplerinin artığı olmayacak...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İSTANBUL kulüplerinin artıklarını sakın bize yıldız diye yutturmasınlar.Madem çok iyiler onlar neden satsın...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• şu artık konusuna taktım ya eğer faydalı olcaksa neden gelmesin ???

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu takıma Fatih TEKKE lazım,iyi bir kaleci lazım,ortaya beyin lazım ama hiçbiri istanbul küplerinin artığı olmayacak...
                  çok çok doğru.yapılması gereken kısa ve öz budur gerisi gene hikaye olur.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• fatih tekke ulan gerisi yalan....

Yorum

• @coolank

teşekkür ederiz bilgilendirme için, kısmen aydınlanmış olduk.

Bu arada bayağı bir arkadaşı solbek kimi alacaz sıkıntısı sarmış durumda anlaşılan.

Wederson gibi ekstra özellikleri olmadıktan sonra solbeke kimi alacağın çok da kritik değil. Ayrıca herhangi birşey bildiğimden değil ama tahminen söylüyorum, bizimkilerin sonuçta oraya alacağı adam Sivas'lı Hayrettin olur.

Şahsen ben solbeki sağbeki değil de orta sahaya alınacak adamı bekliyorum.
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdeniz konusunu yazmayı unutmuşum....gökdeniz fb ye haber yollamıştır beni alın diye ..ve bunun karşılıgında bir laf duymuştur( kendi kulagına gitmedi)ama o lafa ragmen fb gökdenize 2 milyon euro teklif etmiştir ... ilk seferdeki olaylar yüzünden gökdeniz ses çıkaramamaktadır .. fakat trabzon satmayacagını söylemiştir ... gökdenizi tanıyan arkadaşlar samimi olanlar gidip sorsunlar bakalım fb ye haber yollamış mı ? beni alın diye ....
                        hocam bu yazdiginla ilgili kaynagin nedir..yazdiginin dogru oldugunu dusunmek bile istemiyorum.gokdeniz 2 kere cok buyuk hata(fb ye imza ve sike) yapmis olmasina ragmen bu taraftar onu affetti ve bagrina basti.simdi tekrar ayni hatayi yapmasini aklim almiyor..Allah gökdenize ve bizlere akil fikir versin ne diyim..

Yorum

• bu NURİ VE TAYFASI BİZİ MAHVETTİ SIRADAN Bİ KULÜP YAPTI.ATAY AKTUĞU PARASIZ BAŞKAN İSTEMİYORUZ DİYE GÖNDERDİK AMA BİLDİĞİM EN İYİ YÖNETİM ATAY AKTUĞ YÖNETİMİ İDİ.KURUMSALLAŞMA VARDI BİR KERE(mesela TS CLUB la ilgili hersey aktuğ döneminde yapıldı).NURİ DÖNEMİNDE İSE HİÇBİR YENİLİK YAPILMADIĞI GİBİ CEVAHİR TS CLUB KAPATILDI.sadece TS CLUB olaylarına bakarak bile ne kadar basarısız bi yönetim var anlayabiliriz...seneye bu takım 2.bile zor olur böyle giderse.2.lik mucize olur hatta...sağda musa ferhat ufukhan yattara gökdeniz varken serkanı almak hangi mantığa sığar yaa.hatta bide adnan alındı sağa.bunlar böyle rezil bi yönetim işte.....ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN.....

Yorum

• orta sahaya szymek tarzı bir adam şart

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              orta sahaya szymek tarzı bir adam şart
                              Bence bu ziyaya iyi bir futbol eğitimi şart.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Wederson Fenerbahçe'de !..

Fenerbahçe, sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Ümit Özat'ın yerine defansın soluna bir isim arayan Sarı lacivertliler, Ankarasporlu Wederson'u kadrosuna kattı. Bu transfer F.Bahçe'ye 1.5 milyon euroya maloldu.

Fenerbahçe yöneticileriyle günlerdir bu transferler hakkında görüşmelerini sürdüren Ankarasporlu yöneticiler, ligi şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin aylar öncesinden beri sürdürdükleri Wederson'u transfer etme istekleri, iki kulübün yöneticilerinin tüm konularda anlaşmasıyla tamamlandı.
                                Wederson'un transferine karşılık Semih ve bonservis ücreti isteyen başkent ekibinin yöneticileri, sarı-lacivertlilerin Semih'i vermek istememeleri nedeniyle doğan anlaşmazlıktan dolayı bu transfer birkaç haftadır askıda bekliyordu.

Dün gece geç saatlere kadar süren ve bugün sabah saatlerinde kesinleşen anlaşmanın ardından Ankaraspor'un Türk vatandaşlığına geçen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Wederson için sarı-lacivertli ekip Ankaraspor'a 1,5 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek.
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X