Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsveç’de Arayışlar Sürüyor

Yardımcı antrenörlerinden Turgut Kural ve Fatih Kavlak’ın izleyip beğendiği oyuncuları son olarak diğer yardımcı antrenör Osman Denizci’nin yakın takibe aldığı kaydedildi. Denizci’nin İsveç ligine dahil olan ve dün akşam oynananOsters-Orebro arasındaki maçı izlediği vurgulandı. Osman Denizci’nin özellikle Orebro da orta saha oyuncusu Stafan Rodevag ile birlikte Frerdik Nordback i büyüteç altına aldığı ve beğendiği kaydedildi. Denizci’nin raporunu bugün Teknik Direktör Ziya Doğan’a vereceği vurgulandı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da kendisine iletilen rapor doğrultusunda beğenilen futbolcuları son kez izleyip karar vereceği kaydedildi.

Alaattin KAZANCI
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Bilgin Müjdesi

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Antalyasporlu Ali Bilgin’in, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübüyle bağlarını kopardığını açıklaması sevinç yarattı. Genç futbolcu, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini söylerken, Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileri ise, “Bizim bu oyuncuya borcumuz yok. 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor” dediler. Ali Bilgin’in ücretinin bir ay gecikmesi halinde sözleşmesini feshetme hakkının bulunduğu dile getirildi. Antalyaspor’un da ödemeyi geciktirdiğine işaret edildi. Ali Bilgin’in Trabzonspor’a imza attığı ancak bunun gizli tutulduğu ileri sürüldü. Genç futbolcunun önce Fransa’ya gitmesi ve, ‘Marsilya ile görüşecek’ denmesinin ise taktik olduğu da kaydedildi.

Trabzonspor’u Çok İstiyor

Bordo-Mavili yöneticilerin bu futbolcuyla ilgili olarak Antalyaspor ile ters düşmemek için oyuncuyu önce ailesinin yanına gönderdiği, ardından Fransa’da pazarlık yapıyormuş gibi bir izlenim yarattığına dikkat çekildi. Ali Bilgin’in, “Fransa’da Marsilya ile görüşeceğim. Sonra da aileme danışıp kime gideceğime karar vereceğim” demesi de anlamlı bulundu. Bilindiği gibi Ali Bilgin’in babası, bu futbolcunun mutlaka Trabzonspor’da oynamasını istediği biliniyor. Ali’nin de, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel’e, “Trabzonspor’a gitmek istiyorum. 3 büyüklere beni gönderme” dediği de ifade edildi. Ali Bilgin’in 11 Haziran’da Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacağı da sızan haberler arasında yer alıyor.

Doğan Ercan, Ali Bilgin'in futbol yaşantısını Türkiye'de sürdürmek istemediğini söyledi. Ali Bilgin'in yurt dışında oynamak istediğini dile getiren menajer Doğan, ''Oyuncum bu sezon 140 bin Avro ücretle oynadı. Bunun da 40 bin Avro'sunu alamadı. Antalyaspor'da bir çok oyuncuya yüksek ücretler verildi. Ali, az bir ücretle oynamasına rağmen bunun 40 bin Avro'sunu alamadı. Ali Bilgin'in takıma katkısı da ortada'' diye konuştu.

Ercan, takımın küme düşmesi nedeniyle Ali Bilgin'in moralinin çok bozuk olduğunu dile getirirken, sözlerini şöyle tamamladı:

''Kendisiyle konuştum. Hem sakatlığı var hem de takımın küme düşmesi nedeniyle morali çok bozuk. Kendisine gösterilen tepkiyi de anlayamıyor. Bana, 'Benim kişiliğimi herkes biliyor. Yılmaz hocam kızgınlık halinde böyle şeyler söylemiştir. Kendisi büyüğümdür, cevap veremem' dedi'' diyerek sözlerini tamamladı.

27.05.2007
      Kaynak : AA
      ......

...marcelinhos 2.500. msj in ALLAH bereketini artirsin.....

....ziyanin yeni polonyalilari hakkinda blgin varmi iyi topcularmi bunlar ....

...gerci syzmek gibisi gelmez ama....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Trabzon'da kaleye 3 aday!..

TRABZONSPOR’da transferi gündeme gelen Fenerbahçe’nin milli kalecisi Rüştü Reçber’i Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’ndan sonra Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer de veto ederken, gündemdeki isimlerin Hasagiç, Martinez ve Cordoba olduğu öğrenildi...

Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan milli kaleci için Trabzonspor’un hiç bir girişimde bulunmadığı açıklandı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, dün yapılan Divan Kurulu toplantısında Rüştü için, “İstanbul’da bir takımın kalesini koruyan futbolcuyla anlaştığımız söyleniyor. Bırakın anlaşmayı bu futbolcuyla ilgilenmemiz dahi söz konusu değil'' diye konuştu.

Toplantıdan sonra yeniden çıkan, “Rüştü ile el sıkışıldı'' şeklindeki haberlere de tepki gösteren Sayitoğlu, “Ben Divan Kurulu toplantısında o kadar insanın önünde bu işin olmayacağını söyledim. Hala Rüştü’nün Trabzonspor’a alındığı söyleniyorsa, daha fazla birşey söylemem doğru olmaz. Bunu çıkaranlara bir anlam veremiyorum'' dedi. Sayitoğlu’nun Rüştü’nün alınmamasını istemesindeki en büyük etkenin tecrübeli kalecinin yaşının ilerlemiş olması ve yüksek fiyatı olduğu öğrenildi.

KALECİ ARADIĞIMIZ DOĞRU

Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer ise Rüştü ile görüşmelerinin dahi olmadığını ifade ederek, “Bu futbolcu gündemimizde yok. Kendisi ile şu ana kadar hiç bir yöneticimiz bir araya gelmedi. Rüştü ile ilgilenmiyoruz'' dedi. Başer, kaliteli bir kaleci için arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, “Her takım gibi biz de iyi bir kaleciyi kadromuza katmayı düşünüyoruz. Takımdan ayrılacak kaleci konusunda net bir isim yok. Gönderilecek futbolcuların listesi sadece başkanda.

Ancak biz iyi bir kaleci almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 11 Haziran’a kadar da transfere nokta koyacağımıza inanıyorum'' dedi. Başer, Çaykur Rizespor’dan alınması gündemde olan Serhat Akyüz ile ilgili olarak, “Gündemimizde bir çok futbolcu var. Ancak biz 4 tane transfer yapacağız. Daha fazlasını alıp da laf olsun diye transfer yapmayacağız'' dedi.

Öte yandan kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Gaziantepsporlu Hasagic, Sakaryasporlu Martinez’den sonra Antalyaspor’un kalecisi Cordoba’yı da gündemine aldı. Teknik direktör Ziya Doğan ise Avrupa’da futbolcu avına başladı. Doğan’ın ilk durağı Polonya. Tecrübeli çalıştırıcının burada 1-2 maç izlemesi bekleniyor.

BORÇ TRABZONSPOR’U SARSTI

Trabzonspor’un 18. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun açıkladığı “Toplam 29.7 trilyon borcumuz var'' sözü camiada şok etkisi yarattı. Göreve geldiklerinde borcun 24 trilyon olduğunu iddia eden Asbaşkan Sayitoğlu, “Borcu artırdığımızı kabul ediyoruz'' dedi. Sayitoğlu’nun bu açıklamalarına sert tepki gösteren Trabzonpor yönetimine muhalif kanat, derhal kongre isterken, Trabzonspor Eski Başkanı Atay Aktuğ’un yaptığı, “Biz kulübü bıraktığımızda açık 4.5 trilyondu.

20 trilyon da borç ödemiştik'' açıklamaları ise yönetime tepkilerin çoğalmasına neden oldu. Yönetim Kurulu, Aralık ayındaki kongreye kadar borcu 24 trilyona indireceğini iddia ederken, Kartal Benzin İstasyonu’ndan ve futbolcu satışından elde edeceği parayı bu açığı kapatmaya ayırması bekleniyor.
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 18:48.

Yorum

• bizimkiler herkesi beğeniyo bende tottiyi izledim. çok iyi topçu bizim hoca soz kez izleyip karar versin ))))))))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ziya doğan fransaya gider yerinde duramaz tüm avrupayı gezer ve elinde isim dolu bir listeyle başkanın karşısına dikilir.çok araştırmıştır çok yorulmuştur .. listedeki isimler
            juninho,gerrard,theo wallcot,cronaldo,kaka vs...olmamış şey değil...

Yorum

• Ahmed Sharbini

Hırvatistan liginde Rijeka takımı düşüşte olmasına rağmen ve az süre almasına rağmen 20'nin üzerinde golü var. '84 doğumlu. 2 ayağına hakim uzaktan şut ve kafa şutları var.

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ali bilgin transferi inş. gerçekleşir.
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• 11 Zbigniew Zakrzewski

Kraj: Polska
                  Klub: Lech Poznań
                  Pozycja: Pomocnik
                  Data urodzenia: 26.01.1981
                  Wzrost: 184 cm
                  Waga: 80 kg

Ben bu polonyalıya ısındım vallahi 10 gol atmış bu yıl bizim Ali Bilgin gibi anlaşılan çıkışını bu yıl yapmış golleri genelde kafayla atmış boyu uzun orta saha oynuyor deniliyor ama forvet gibi duruyor 2009 yılına kadar kontratı var klubüyle

Yorum

• Ali bilgin olayı bizim yönetimin işi olmasın Erdinç te olduğu gibi

Yorum

Trabzon'da kaleye 3 aday!..

TRABZONSPOR’da transferi gündeme gelen Fenerbahçe’nin milli kalecisi Rüştü Reçber’i Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’ndan sonra Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer de veto ederken, gündemdeki isimlerin Hasagiç, Martinez ve Cordoba olduğu öğrenildi...

Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan milli kaleci için Trabzonspor’un hiç bir girişimde bulunmadığı açıklandı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, dün yapılan Divan Kurulu toplantısında Rüştü için, “İstanbul’da bir takımın kalesini koruyan futbolcuyla anlaştığımız söyleniyor. Bırakın anlaşmayı bu futbolcuyla ilgilenmemiz dahi söz konusu değil'' diye konuştu.

Toplantıdan sonra yeniden çıkan, “Rüştü ile el sıkışıldı'' şeklindeki haberlere de tepki gösteren Sayitoğlu, “Ben Divan Kurulu toplantısında o kadar insanın önünde bu işin olmayacağını söyledim. Hala Rüştü’nün Trabzonspor’a alındığı söyleniyorsa, daha fazla birşey söylemem doğru olmaz. Bunu çıkaranlara bir anlam veremiyorum'' dedi. Sayitoğlu’nun Rüştü’nün alınmamasını istemesindeki en büyük etkenin tecrübeli kalecinin yaşının ilerlemiş olması ve yüksek fiyatı olduğu öğrenildi.

KALECİ ARADIĞIMIZ DOĞRU

Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer ise Rüştü ile görüşmelerinin dahi olmadığını ifade ederek, “Bu futbolcu gündemimizde yok. Kendisi ile şu ana kadar hiç bir yöneticimiz bir araya gelmedi. Rüştü ile ilgilenmiyoruz'' dedi. Başer, kaliteli bir kaleci için arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, “Her takım gibi biz de iyi bir kaleciyi kadromuza katmayı düşünüyoruz. Takımdan ayrılacak kaleci konusunda net bir isim yok. Gönderilecek futbolcuların listesi sadece başkanda.

Ancak biz iyi bir kaleci almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 11 Haziran’a kadar da transfere nokta koyacağımıza inanıyorum'' dedi. Başer, Çaykur Rizespor’dan alınması gündemde olan Serhat Akyüz ile ilgili olarak, “Gündemimizde bir çok futbolcu var. Ancak biz 4 tane transfer yapacağız. Daha fazlasını alıp da laf olsun diye transfer yapmayacağız'' dedi.

Öte yandan kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Gaziantepsporlu Hasagic, Sakaryasporlu Martinez’den sonra Antalyaspor’un kalecisi Cordoba’yı da gündemine aldı. Teknik direktör Ziya Doğan ise Avrupa’da futbolcu avına başladı. Doğan’ın ilk durağı Polonya. Tecrübeli çalıştırıcının burada 1-2 maç izlemesi bekleniyor.

BORÇ TRABZONSPOR’U SARSTI

Trabzonspor’un 18. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun açıkladığı “Toplam 29.7 trilyon borcumuz var'' sözü camiada şok etkisi yarattı. Göreve geldiklerinde borcun 24 trilyon olduğunu iddia eden Asbaşkan Sayitoğlu, “Borcu artırdığımızı kabul ediyoruz'' dedi. Sayitoğlu’nun bu açıklamalarına sert tepki gösteren Trabzonpor yönetimine muhalif kanat, derhal kongre isterken, Trabzonspor Eski Başkanı Atay Aktuğ’un yaptığı, “Biz kulübü bıraktığımızda açık 4.5 trilyondu.

20 trilyon da borç ödemiştik'' açıklamaları ise yönetime tepkilerin çoğalmasına neden oldu. Yönetim Kurulu, Aralık ayındaki kongreye kadar borcu 24 trilyona indireceğini iddia ederken, Kartal Benzin İstasyonu’ndan ve futbolcu satışından elde edeceği parayı bu açığı kapatmaya ayırması bekleniyor.
                      CORDOBA GİBİ BİR ARTİST KALECİNİN BİZDE İŞİ OLAMAZ OLMAMALI.ANTALYADA ARTİSTLİĞİNİ YAPAR AMA BİZ ANTALYA DEĞİLİZ.NİTEKİM ANTALYA DA KÜME DÜŞTÜ

Yorum

• kaleci konusunda rüştü işi yattı sanırım alınacaksa martinez alınsın yoksa hasagiç falan gerek yok bu tarz kalecilere harcanan paralara yazık olur
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kaleci konusunda rüştü işi yattı sanırım alınacaksa martinez alınsın yoksa hasagiç falan gerek yok bu tarz kalecilere harcanan paralara yazık olur
                          bence martinez e bile gerek yok yaa tolga dursun daha iyi

Yorum

11 Zbigniew Zakrzewski

Kraj: Polska
                            Klub: Lech Poznań
                            Pozycja: Pomocnik
                            Data urodzenia: 26.01.1981
                            Wzrost: 184 cm
                            Waga: 80 kg

Ben bu polonyalıya ısındım vallahi 10 gol atmış bu yıl bizim Ali Bilgin gibi anlaşılan çıkışını bu yıl yapmış golleri genelde kafayla atmış boyu uzun orta saha oynuyor deniliyor ama forvet gibi duruyor 2009 yılına kadar kontratı var klubüyle

bu adam yattarayla anla;sa gol krali olur hava toplarinda iyi
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence martinez e bile gerek yok yaa tolga dursun daha iyi
                              Bence Tolgaya da gerek yok boş dursun kale.........

Yorum

Bence Tolgaya da gerek yok boş dursun kale.........
                                tolga iyi kaleci değil zatende martinezde o kadar iyi değil bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X