Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• emrah cidden güzel yazmışsın tebrikler..
    bazen ben de arkadaşlara hamza yerlikaya sol kanatta sürpriz yapar diye takılıyordum.. aynı isme rastlamak epey şaşırttı beni..
    yukarıda geçen isimler menejerlerin yaptıkları ziyaret sonrası masyaa bıraktıkları dvdlerden kaynaklanmaktadır..
    ziyaretten ayrılan menejer gidip basına anlatıyor ve ricada bulunuyor.. isimler böylelikle kamuoyuna sunulmuş oluyor ve garip bir4 şekilde hiç hesapta olmadıkları halde bu isimlerden bir süre sonra 'vazgeçilmiş' oluyor.. basın işte..
    transfer konusundaki en önemli mesele yabancılar konusudur..
    umarım blok altı yabancı hayalim gerçekleşir.. hocaya tam yetki verildiğini biliyoruz.. bekleyelim bakalım..

Yorum

• bunların alacağı adamlar olsa olsa araklıspor,arsinspor,değirmenderespordan olur.

bir kez daha görüldü kü bu kadar taraftar tepkisi olmasına rağmen,kamuoyu desteklerini kaybetmelerine rağmen (birazcık onuru olan bırakıp giderdi) hala daha duruyorlar.

demek ki bunların trabzonsporu zerre kadar düşündüklerini sanmıyorum.tek dertleri orda kalmak.

bence kimsenin transfer beklentisi olmasın.ha belki bi kaç tane sıradan adam alırlar taraftara şirin görünmek için.

Yorum

• Sezon başında yapılan transfer kötü değildi. Bu gün yönetimi çılgınca eleştirenler o dönemlerde yapılan transferlerin kalitesinden bahsediyordu ve yüzler gülüyordu. Bir türlü transferleri zamanında yapmayı beceremedik, Türk geleneği olduğuna iyice inandığım bir uygulamayı "yumurta-kapı olayı"nı her sene tekrarlamaktan kurtulamıyoruz.
        Futbolda artık çocukların da bildiği temel taşları uygulamakta zorluk çekiyoruz. Sistem oyuncusu transfer edeceksin, transfer yönetim hoca istişaresinde yapılır. Alınan oyuncunun uyumu kişiliği çok önemli, transferler erken bitirilir, iyi bir hazırlık dönemi geçirilir. Kısaca bunu yapmak bu kadar zor olmamalı. Beceremedik son 4 senede bu beceriksizliğimiz, Şampiyonlar Ligi'ne katılamamıza ve kaçan şampiyonluklara mal oldu. Bu sezonun çok farklı olacağını düşünüyorum. Her sene umut etmekten ve daha sonra hayal kırıklığına uğramaktan bıktık, ancak bu sene bazı şeyler doğru yapılmaya başlandı, basit kurallar uygulanıyor. Her sezon öncesi olduğu gibi yine umutluyum anasını satiyim.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Hoca ve başkan 3( üç) transfer yapılacak diyor ....biri yapıldı adnan ...muhtemelen ikinciside serkan ....kaldı bir hakkımız..tepe tepe kullanalım ...

benim bir yeğenim var pc oyunlarına pek meraklı .... bir gün annesine sormuş ; anne bizim gerçek hayatta kaç can hakkımız var diye ...anneside biiir deyince bağırarak abisinin yanına koşmuşş abiiiiiii 1 canımız varmış çok dikkatli kullnamalıyız........
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• hahaha öldüm gülmekten aynı benim yiğen.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her sezon öncesi olduğu gibi yine umutluyum anasını satiyim.
              Her şeye rağmen böyLe oLmayan var mı
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca ve başkan 3( üç) transfer yapılacak diyor ....biri yapıldı adnan ...muhtemelen ikinciside serkan ....kaldı bir hakkımız..tepe tepe kullanalım ...

benim bir yeğenim var pc oyunlarına pek meraklı .... bir gün annesine sormuş ; anne bizim gerçek hayatta kaç can hakkımız var diye ...anneside biiir deyince bağırarak abisinin yanına koşmuşş abiiiiiii 1 canımız varmış çok dikkatli kullnamalıyız........
                arkadaşım başkan ve zd dediğine göre 4 tane direk oynayacak oyuncu alınacak adnan gibide 3-4 tane genç ve trabzonlu oyuncu alacaklar transfer 6-7 kişi olur 4 ü kesin adnan haricinde merak etme!!!!
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• çıkmam lazım muhtemelen cevabını okuyamıyacağım ARKADAŞIM ama anladığım kadarıyla benim bile şansım var GENÇ VE TRABZONLU kontenjanına girebilme adına ....inşallah iyi olur ...zira az canımız kaldı .........
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bidahaki seneki kadromuz:

----------------tolga---------------
                    ------------------------------------
                    adnan------erdinc---cagdas-----celo
                    -------------hüseyin-ayman---------
                    s.balci-------------------------keceli
                    -------------------------------------
                    ---------ömer riza---umut------------
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bidahaki seneki kadromuz:

----------------tolga---------------
                      adnan------erdinc---cagdas-----celo
                      -------------hüseyin-ayman---------
                      s.balci-------------------------keceli
                      -------------------------------------
                      ---------ömer riza---umut------------
                      şaka yapıyor olmalısın bu kadroyla mı şampionluğa oynucazzz çok komik bunlar yaa

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şaka yapıyor olmalısın bu kadroyla mı şampionluğa oynucazzz çok komik bunlar yaa
                        ne sampiyonlugu sampiyonluk senin neyine uefaya oynayacagiz ayip ettin...ziya dogandan daha fazlasini mi bekliyorsunuz...yabanci almayacagiz diyor...yattara ve stepanov zaten yolcu...gökdenizide yönetim satacak...bizede seneye böyle bir trabzonspor izlemek kalir...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sadece Stephanov satılacak onunda satılması bizi çok etkilemeyecektir sonuçta stoper yeterki onun yerine alınacak oyuncular gerçek kalitede yabancılar olsun feindouno veya mansere gibi.

Hüseyinde belki çok ciddi teklif gelirse satılabilir yattara ve gökdeniz burada emin olun kadroları ona göre kurun....
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ümit Milli Takım aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi.
                            1. İBRAHİM KAŞ (BEŞİKTAŞ JK A.Ş
                            2. FERHAT ÖZTORUN (GALATASARAY A.Ş)
                            3. MEHMET TOPAL (GALATASARAY A.Ş)
                            4. MEHMET GÜVEN (GALATASARAY A.Ş)
                            5. İLHAN PARLAK (KAYSERİSPOR)
                            6. UĞUR YANIKDEMİR (KONYASPOR)
                            7. ERAY BİRNİCAN (KONYASPOR)
                            8. GÜRHAN GÜRSOY (SİVASSPOR)
                            9. EDİZ BAHTİYAROĞLU (ANKARASPOR A.Ş)
                            10. ÖZER HURMACI (ANKARASPOR A.Ş)
                            11. UFUK CEYLAN (VESTEL MANİSASPOR)
                            12. ERGİN KELEŞ (SAKARYASPOR A.Ş)
                            13. ORHAN ŞAM (GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR)
                            14. ALP ERGİN (ALTAY)
                            15. VOLKAN BABACAN (İSTANBULSPOR A.Ş)
                            16. E.KADRİ ATAOĞLU (SARIYER)
                            17. MEVLÜT ERDİNÇ (SOCHAUXE)
                            18. ZAFER YELEN (HANSA ROSTOCK)
                            19. CEYHUN GÜLSELAM (UNTERHACHING)

Arkadaşlar Ümit Milli takımda iki tane Trabzonsporlu var bilin bakalım kimler birini ben söyleyeyim hadi Sakaryasporlu Ergin Keleş diğeri.........
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne sampiyonlugu sampiyonluk senin neyine uefaya oynayacagiz ayip ettin...ziya dogandan daha fazlasini mi bekliyorsunuz...yabanci almayacagiz diyor...yattara ve stepanov zaten yolcu...gökdenizide yönetim satacak...bizede seneye böyle bir trabzonspor izlemek kalir...

bu yazdıklarına kendininde inanmadığına eminimyönetime kızdığın için bunları diyosun..bu yönetimi istemeyenlerin en başında bn olmama rağmen iyi işler çıkartacaklara benziyo bu sene..çünkü serkan balcı gibi hem genç hemde milli takım oyuncusunu almakla bunun işaretini verdiler,bu benim şahsi görüşüm..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 13. ORHAN ŞAM (GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR)

Bu çocuğu tanıyorum.Kdz ereğliden gitti gençlerbirliğine.Ablası ortaokul ve lisede bizim sınıftaydı.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X