Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yemişim bunların yapacağı transferi...
    alayı yalan küllemece, düzmece...
    bu senden beter olacaaz anlaşılan...o kel ordayken benim mide ağrılarım tavan yapıyor...hepsi gider sonrada açıklama yaparlar: bize gelmek istemedi ne yapalım...yada kalmak istemedi ne yapalım....
    ve şu geyikle muhabbet kapanır: hiç bir şey Trabzonspordan büyük değildir gibi saçma sapan bi çelişki yaratmaya kalkarlar...sonra devam taraftar azaba...bize has bu..her maçta bağıra çağıra istifa diye bağırılmazsa böyle olur...
    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• YATTARA YA ÖZEL GÖREV!

Trabzonspor, Fransa’nın Saint Etienne takımında oynayan Pascal Feindouno için düğmeye bastı. Gineli santrforun transferinde milli takımdan arkadaşı olan İbrahima Yattara arabuluculuk yapacak
      TRABZONSPOR’DA teknik direktör Ziya Doğan’ın yönetime verdiği alternatifli listede yer alan Gineli Pascal Feindouno için çalışmalar başladı. Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen yıldız futbolcuyu ikna etmek için İbrahima Yattara görevlerdinildi. Ziya Doğan’ın özellikle orta sahaya alınmasını istediği bu futbolcu için başkan Albayrak’ın gerekli programın yapılmasını istediği öğrenildi.

GİNELİ yıldızı kesinlikle ikna edeceğini söyleyen Yattara ise Gine milli takımı kampında bu futbolcuyla bir araya gelerek yeni sezonda Trabzonspor’a imza için getirecek. Pascal’ın takıma çok katkıda bulunabileceğini söyleyen İbrahima Yattara, “Kendisini çok iyi tanıyorum. Bize gelirse çok faydası dokunur. Futbol olarak da iyi anlaşıyoruz. Kendisini ikna edeceğim” dedi.

SAİNT Etienne kulübü ile de anlaşma zemini arayan bordo-mavili yönetim siyahi oyuncunun 1 yıllık daha mukavelesi olduğu için Fransız kulübü ile pazarlık masasına oturacak. Geçen sezon Fransız takımına transfer olan Pascal’ın bonservisi 5 milyon euro olarak görünüyor. Ancak girişimlerle bu paranın çok altında transferin bitirilebileceği sızan haberler arasında.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ronaldinhoyu transfer etsen ne olur bu kel oynatmaz ki hasan keçeli vb varken!!
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu yönetimden ne bekliyoruzki.Yine sıradan,ucuz ikinci sınıf topçıları toplayacaklar.Takım yine başarısız olacak ara tranferde takıma takviye diye olmadık isimleri getirecekler,biz yine hüsranları yaşayama devam edeceğiz...
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• masal masal masal... imza atmadan hiçbir dediklerine inanmam....
            geçen sene de çok masal dinledik..

Yorum

• Kayserispor'un Kovacevic ısrarı

Kayserispor, İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyen Darko Kovacevic'i transfer etmek için ısrarını sürdürüyor.
              Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kovacevic'in transferinde son aşamaya geldiklerini belirterek, "Bu oyuncunun transferinde son aşamaya geldiğimizde Fenerbahçe'nin de devreye girdigini öğrendik. Fenerbahçeli yöneticilerden önce, yaklaşık bir aydır Nihat Kahveci aracılığıyla Real Sociedadlı oyuncu ile görüşmeler yapıyorduk. Fenerbahçe kadar bonkör davranamayız. Bizim vereceğimiz fiyat belli. Bonservisi elinde olan ve oldukça tecrübeli bu santraforu renklerimize katmak istiyoruz. Kendisinden hafta sonuna kadar haber bekliyoruz" dedi.

Süleyman Hurma, sarı kırmızılı ekibin gözde oyuncularından Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'nin aldığı şeklinde medyada yer alan haberleri ise şöyle yorumladı:
              "Gerçekten komik. Artık gülüyoruz. yapacağımız bir şey yok. Biz yalanlamaktan, onlar yazmaktan, bazı kulüp yöneticileri de oyuncularımızı aldığını söylemekten bıkmadılar. Ne yapalım."

23.05.2007
              Kaynak : DHA

Yorum

• TS En Büyük Aşkım

Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Samsunspor'un başarılı oyuncusu Adnan Güngör, haber.net' e konuştu.

Adnan Güngör, çocukluğundan beri koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, en büyük hayalinin bordo mavili formayı giymek olduğunu söyledi.

11 Haziran'da Trabzonsporla resmi sözleşme imzalayacağını dile getiren Adnan, “Daha şimdiden çok heyecanlanlanıyorum, 11 Haziran'ı iple çekiyorum” dedi.

Başarılı savunma oyuncu Adnan, Trabzonspor gibi her yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımda oynamaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade ederek, şunları söyledi:
                “Bende Trabzonluyum, Sürmene'de yaşayan akrabalarım var. Kendi memleketimin takımında, çocukluluğumdan beri formasını giymeyi hayal ettiğim Trabzonspor'da futbol oynayacağımdan dolayı inanılmaz derecede mutluyum. En büyük hedefim Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamaktır, inşallah bunu başarırız" diye konuştu.

Atakan KADIOĞLU / haber61.net

Yorum

• trabzonlu ve trabzonsporlu futbolcu bulmak lazım
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• ...yok arkadaşlar yok bu adamlar transfer yapana kadar biz çoktan inter toto dan elenmiş oluruz....

...yok futbolcular istanbulu trercih ediyomuşta yok sosyal hayat imkanları yokmuşda ....hepsi foasa fiso....

...be dengesiz adam sana kim diyo git ingiltereden ispanyadan transfer yap diye...

....önce türkiyedeki kaliteli adamlardan bir ikisini alırsın ......ki sen bu ligin büyük takımlarındansın kimse gelmem demez .....

....sonrada fransa ve ingilternin beslendigi güney ülkelerinden taş gibi topçuları alır gelirsin ....afrikadan adam türkiyeye gelmeyecekte ne yapacak....

....bakın türkiyeden alınması gereken ilk adam wedersondur bizim için ama bizim dinazorlar emin olunki onuda alamazlar .....zaten o mevkide celo var ziya oğlunu kesipde başkasını oynatmaz .......

.....ulan sabredeyim diyorum düzelir diyorum ama gün geçmiyorki adam çıkıp bizi deli edercesine açıklamalar yapıyor ...gel beni ......... yap diyor ....

....sen ne yaparsın bu beceriksizleri.......ALLAH ım sen ıslah et yarabbi.....
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Ziya Hoca'nın bugünkü açıklamalarında pek alışık olmadığımız bir durum var;

tüm kiralık oyuncuları kampa erken alacak, diğerleri sonradan katılacak. ilk katılanlar Trabzon'a erken dönecek ve inter toto maçını bunların ağırlıkta olduğu kadroyla yapacak..bu dönemde sivrilen, beğendiği gençler kalacak muhtemelen diğerleri ya kiralık verilecek ya da satılacak...

gençler için önemli fırsat, kendilerini göstersinler,takımda kalsınlar..öyle sadece Trabzonlu olmak yetmiyor..bence bu olumlu bir yapılanma...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• arkadaşalr az sabredin bakalım daha transfer sezonu başlamadı bakalım bu grupKEL ve saz arkadaşları napacak..ondan sonra açarız ağzımızı yumarız gözümüzü
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• hep destek tam destek

arkadaşlar,
                          bugün ziya doğan ın basın toplantısında söyledikleri beni hem şaşırttı hem de sevindirdi;
                          1)as takım toplanmadan önce kiralık verilen futbolcuların da aralarında olduğu gençleri bir hafta önce gerede de toplayacak ve inter toto ilk maçlarına genç takımla çıkacak. bu bursa maçına paf takımdan 2 futbolcu davet etmeyi çok görerek 16 kişiyle maça çıkan bi teknik direktör için büyük gelişme.
                          2)şehrin sosyal yaşamına uyum sağlayabilecek futbolcular transfer edeceğiz diyor ki bu bugüne kadar ağzından çıkan en doğru sözler.
                          neyse ben de yönetim in ve ziya doğan ın yaptığı bi çok şeyi doğru bulmayanlardanım ama en azından önümüzdeki sezon un ilk yarı sonuna kadar zaman destek zamanıdır. zaten bizi yıpratmaya çalışan bi çok insan var bi de biz kendi kendimizi içten yıpratmayalım.
                          zaman HEP DESTEK TAM DESTEK zamanadır.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kayserispor'un Kovacevic ısrarı

Kayserispor, İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyen Darko Kovacevic'i transfer etmek için ısrarını sürdürüyor.
                            Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kovacevic'in transferinde son aşamaya geldiklerini belirterek, "Bu oyuncunun transferinde son aşamaya geldiğimizde Fenerbahçe'nin de devreye girdigini öğrendik. Fenerbahçeli yöneticilerden önce, yaklaşık bir aydır Nihat Kahveci aracılığıyla Real Sociedadlı oyuncu ile görüşmeler yapıyorduk. Fenerbahçe kadar bonkör davranamayız. Bizim vereceğimiz fiyat belli. Bonservisi elinde olan ve oldukça tecrübeli bu santraforu renklerimize katmak istiyoruz. Kendisinden hafta sonuna kadar haber bekliyoruz" dedi.

Süleyman Hurma, sarı kırmızılı ekibin gözde oyuncularından Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'nin aldığı şeklinde medyada yer alan haberleri ise şöyle yorumladı:
                            "Gerçekten komik. Artık gülüyoruz. yapacağımız bir şey yok. Biz yalanlamaktan, onlar yazmaktan, bazı kulüp yöneticileri de oyuncularımızı aldığını söylemekten bıkmadılar. Ne yapalım."

23.05.2007
                            Kaynak : DHA

sucukcular bile yıldız alıyor bizimkiler adnan madnan

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende Emrah ı beğeniyorduım
                              Ben Emrah'ı sağ bek olarak beğenmiyordum ama ne yalan söyleyeyim Musa' yı görünce Emrah'a yazık oldu diye düşündüm.
                              Emrah şu anda Rize 'de benim gördüğüm sağ bek değil sağ açık gibi oynuyor ve başarılı gözüküyor. Bana göre bizim ihtiyacımız defansif sağ (Yattaranın arkasında oynayacağını da düşünerek)

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar,
                                bugün ziya doğan ın basın toplantısında söyledikleri beni hem şaşırttı hem de sevindirdi;
                                1)as takım toplanmadan önce kiralık verilen futbolcuların da aralarında olduğu gençleri bir hafta önce gerede de toplayacak ve inter toto ilk maçlarına genç takımla çıkacak. bu bursa maçına paf takımdan 2 futbolcu davet etmeyi çok görerek 16 kişiyle maça çıkan bi teknik direktör için büyük gelişme.
                                2)şehrin sosyal yaşamına uyum sağlayabilecek futbolcular transfer edeceğiz diyor ki bu bugüne kadar ağzından çıkan en doğru sözler.
                                neyse ben de yönetim in ve ziya doğan ın yaptığı bi çok şeyi doğru bulmayanlardanım ama en azından önümüzdeki sezon un ilk yarı sonuna kadar zaman destek zamanıdır. zaten bizi yıpratmaya çalışan bi çok insan var bi de biz kendi kendimizi içten yıpratmayalım.
                                zaman HEP DESTEK TAM DESTEK zamanadır.
                                simdi biz ilk inter toto macina genc takimla mi cikicagiz! yanlisin olmasi gerek. Sadece ayri caliscaklar dedi galiba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X