İlk olarak insan51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
birde şu konu var ... takıma gelen hocalar hangi takım olursa olsun bazı menejerler ile kardeş oluyorlar
...diyor ki başkan bana şu futbolcuyu al oynatacagım ...eh o zaman da başkan biraz mecbur kalıyor birini veto etse digerini almak zorunda kalıyor yani böle durumlarda var ... hele hele 2. lig de aman allah tam bir felaket ..çogu takım menejerlerin elinde oyuncak durumda..
Yorum
-
bu konuda haklısın dostumm.
sadece 2.lig değil bu sper ligdede böyle , ligler arasındaki farka göre cepler şişiyor..
nedir bu menejerlik olayı belli değil..
herkesin bir menejeri var...
yani bunların asıl işi olan topçuların ayak işlerine bakmak ama ortam farklı ve durum hep böyle menejerler elinde...
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde şu konu var ... takıma gelen hocalar hangi takım olursa olsun bazı menejerler ile kardeş oluyorlar
...diyor ki başkan bana şu futbolcuyu al oynatacagım ...eh o zaman da başkan biraz mecbur kalıyor birini veto etse digerini almak zorunda kalıyor yani böle durumlarda var ... hele hele 2. lig de aman allah tam bir felaket ..çogu takım menejerlerin elinde oyuncak durumda...... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Süper Lig ekipleri masada terleyecek
Yunus Kaymaz
Turkcell Süper Lig’de son iki haftaya girilirken, yaklaşan transfer dönemi kulüpleri bu kez masada terletecek.
Şampiyonluğunu ligin bitimine iki hafta kala ilan eden Fenerbahçe, zorlu lig maratonunun ardından transfer döneminde 10 futbolcusuyla yeniden anlaşmanın yollarını arayacak.
Sarı-lacivertli takımda, Brezilyalı yıldız Alex De Souza ve Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer alan Tuncay Şanlı’nın yanı sıra kaleci Rüştü Reçber, Ümit Özat, Mehmet Yozgatlı, Deniz Barış, Gürhan Gürsoy, Serkan Balcı, Recep Biler ve Volkan Demirel’in sözleşmesi sezon bitiminde sona eriyor.
Rakiplerine göre daha rahat bir iç transfer dönemi geçirecek olan Galatasaray’da, sarı-kırmızılı yöneticiler, Ergün Penbe, Tolga Seyhan ve Japon futbolcu İnamoto ile anlaşma zemini arayacak.
Fransız teknik adam Jean Tigana’nın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta ise yönetim, sözleşmesi biten İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Ali Güneş, İbrahim Akın ve Mehmet Sedef ile pazarlık masasına oturacak.
Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden derlenen bilgilere göre, ligde mücadele eden diğer takımlarda sözleşmesi biten futbolcuların isimleri şöyle:
• Ankaraspor: Ramazan Tunç, Muhammed Hanifi Yoldaş, İles Sitku.
• Antalyaspor: Mustafa Gürsel, Ahmet Dursun, Coşkun Birdal, Uğur Kavuk,
Oscar Cordoba, Volkan Yaman.
• Bursaspor: Ömer Çatkıç, Hasan Yiğit, Can Cumhur Bozacı, Burak Akdiş,
Frasineanu Danut, Ömer Aysan Barış, Egemen Korkmaz, De Souza.
• Çaykur Rizespor: Tolga Doğantez, Cem Baki, Zdravko Zdravkov, Ergin
Yücetaş, Seydihan Başlantı, Bashir Abdelhamid.
• Denizlispor: Selahattin Kınalı, Ahmet Çağıran, Roman Kratochvil, Tomas
Abraham, Fatih Yiğen, Hasan Durmaz, Serhat Gülpınar, Alessandro De Oliviera, Adriano Nascimento, Valmir Sıoueira, Julio Moreira, Karel Kroupa,
• Gaziantepspor: Tamer Tuna, Veysel Cihan, Engin Öztonga, Göksel Akıncı,
Özgür Yıldırım, Kenan Hasagic, Tarık El Taib, Andre Macanga, Muhammed Kaya, Murat Ceylan, De Nigris Guajordo,
• Gençlerbirliği: Fatih Akyel, Mehmet Nas, Adem Dursun, Doğa Kaya, Orhan
Şam, Cem Gençtürk,
• Kayseri Erciyesspor: Timuçin Beyazıt, Halit Kocabal, Riadh Bouazizi,
Zdravko İvanov, Khaled Fadhel, Necip Kurtbulur, Yusuf Soysal, Gökhan Kök, Ömer Közen, İlkem Özkaynak, Emre Toraman, İlhan Özbay, Kazım Şeker, Sergi Die, Radomir Daloviç, Daouda Jabi,
• Kayserispor: Bülent Bölükbaşı, Hasan Sönmez, Samuel Johnson, Tayfun
Cora, Erman Sarı,
• Konyaspor: Ömer Gündostu, Erman Özgür, Özden Öngün, Kaies Ghodhbane,
Tayfun Türkmen, Erkan Atılgan, Eder Ceccon,
• Ankaragücü: Hakan Kutlu, Mustafa Özkan, Devran Ayhan, Aytekin Viduşlu,
İvaylo Petkov, Aleksandar Yordanov, Amr El Desouki, Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak, Mert Erdoğan, Victor Agali,
• Sakaryaspor: Murat Duman, Savaş Bahadır, Zafer Demir, Cem Yanık, Yalçın Ayhan, Taner Yapağıcı, Hakan Özmert, Mehmet Akyüz, Clayton Menezes,
Ruben Capurro, Franco Cangele,
• Sivasspor: Mehmet Hocaoğlu, Akın Vardar, İlhan Ummak, Cem Karaca,
Michael Petkoviç, Gürhan Gürsoy, Pini Felix Balili, Musa Kuş, Mehmet Yıldız, Yasir Elmacı, Hayrettin Yerlikaya, Ertuğrul Aslan, Gökhan Bozkaya, Kadir Alşan, Ali Hamza Aydın, Serdal Yıldırım, Fransergio Ferreira, Raymond Kalla, Nordin Wooter, Simon Colosimo,
• Trabzonspor: Hasan Sönmez, Tayfun Cora, Tolga Zengin, Yavuz Odabaşı,
Mustafa Beşir,
• Vestel Manisaspor: Bülent Ataman, Ümit Bozkurt, Fevzi Tuncay, Hakan
Balta, Soner Sakarya, Kenan Aslanoğlu.
Galatasaraydan: Kimse.
Antalyaspordan: Volkan Yaman ve Ugur Kavuk
Gaziantep: Kenan Hasagic
Genclerbirligi: Mehmet Nas
Ecis Bücüs: Kimse.
Kayserispor: Bülent Bölükbaşı.
Konyaspor: Kimse.
Ankaragücü: Hakan Kutlu.
Sakaryaspor: Kimse.
Sivasspor: Pini Felix Balili, Musa Kuş, Mehmet Yıldız, Yasir Elmacı.
Manisaspor: Kimse.
Bence Antalya, Sivas Jimnastik ve Ezikbahcenin Futbolcularina konsantre olmamiz lazim
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
mehmet nas samsunspordayken bizim gündemimizdeydi erdoğan arıca gençlerbirliğine teknik direktör olmuştu Mehmet gençlerbirliğinle anlaştı iyi önliberodur sağ taraftada oynayabiliyo. Mehmetin Hüseyinden fazlası kaleye şut çekebiliyo iyi transfer olacak bide karadenizliEn son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 15:13.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet nas samsunspordayken bizim gündemimizdeydi erdoğan arıca gençlerbirliğine teknik direktör olmuştu Mehmet gençlerbirliğinle anlaştı iyi önliberodur sağ taraftada oynayabiliyo. Mehmetin Hüseyinden fazlası kaleye şut çekebiliyo iyi transfer olacak bide karadenizli
Yani Hüseyinin yerini doldurabilirmi sence?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
hüseyin75
sn naptın abi yaa!!ne kadar kazma futbolcu varsa yazmışsın hakan kutlular,mehmet naslar,musa kuşlar..biz yönetimi guya eleştiriyorz senin yaptığın listeye bakk..aslında snde hata yok bizi bu zihniyete sürükleyenler utansın..!!!Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin75
sn naptın abi yaa!!ne kadar kazma futbolcu varsa yazmışsın hakan kutlular,mehmet naslar,musa kuşlar..biz yönetimi guya eleştiriyorz senin yaptığın listeye bakk..aslında snde hata yok bizi bu zihniyete sürükleyenler utansın..!!!
Güzel kardesim ben sadece Mukavelesi biten oyuncularin arasinda alinabilecekleri yazdim.
Hepsi alinsin demiyorum zaten!
Birazde bizim TD düsünerek yazdim
Sen anladin onu!
Benim gercek düsündüklerim sunlar:
Fenerbahceden: Mehmet Yozgatli ve Serkan Balci. Belki Volkan Demirelde olabilir. Keske Alex ve Tuncay olsa
Besiktasdan: Ali Tandogan ve Ibrahim Akin
Galatasaraydan: Kimse.
Antalyaspordan: Volkan Yaman ve Ugur Kavuk
Gaziantep: Kenan Hasagic
Genclerbirligi: Kimse
Ecis Bücüs: Kimse.
Kayserispor: Kimse.
Konyaspor: Kimse.
Ankaragücü: Kimse.
Sakaryaspor: Kimse.
Sivasspor: Pini Felix Balili ve Mehmet Yıldız.
Manisaspor: Kimse.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
doldurur bu sezon koşan kaleye şut çeken adamlar alınıyoİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani Hüseyinin yerini doldurabilirmi sence?
10 numara transferide aldıkmı şampiyonluk kolay gelir.
bide teknik direktör transfer yapacağız
))
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 15:34.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoldurur bu sezon koşan kaleye şut çeken adamlar alınıyo
10 numara transferide aldıkmı şampiyonluk kolay gelir.
bide teknik direktör transfer yapacağız
))
TD Transferini bence unutalim
Bugün Sayitoglu konusdu yine ve Moralimi bozdu

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
ya bırakın titiz davranmayı alın bi tane bitsin şu transfer hikayasiİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFEİNDOUNO YİNE GÖZDE

Trabzonspor Yönetiminin iki sezondur transfer etmek istediği ama yüksek bonservis bedeli nedeniyle bir türlü almayı başaramadığı ve Fransa’nın Saint Etienne kulübünün Gineli yıldızı Pascal Feindouno’nun peşine düştüğü öğrenildi. Yönetimi Kurulu Üyelerinin özellikle yabancı transferinde bu sezon başarılı olabilmek için büyük titizlik göstermek istedikleri ve bu noktada da önceliği yeniden Pascal Feindouno’ya verdikleri vurgulandı. Geçen sezon bonservis bedelinin 4 milyon euro’ya kadar çıkması nedeniyle vazgeçilen yıldız futbolcunun sözleşmesinin 2008’de sona erecek olmasından dolayı kulübü tarafından daha uygun bir fiyata alınabileceği ifade ediliyor.
umarım yalan haber değildir....olabilecek en iyi yabancı transferi olur...:tsmeşale:
bizde işimize bakalım futbolcularda zaten adam akıllı birini alacakları yok bari kim nerede nasıl oynayacagını anlasın ona göre hazırlıklar başlasın
"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
Basında vs. bütün okuduklarımdan çıkardığım sonuçlar şöyle:
1- Hocanın kalıp kalmayacağı belli değil. O yüzden kalması ihtimaline karşı istediği oyuncularla ilgili araştırma yapılıyor ama somut bir adım atılmıyor.
2- Transfer bütçemiz kemiksiz 5 milyon dolar civarı. Daha önce Ziya hoca'nın 5 milyon dolar harcayabilseydim takımı şampiyon yapardım sözüne ve yeni hoca getirmenin maliyetine de bakarak istemeyerek de olsa Ziya Hoca ile devam etmenin hesapları yapılıyor.
3-Yabancı kontenjanındaki problemi çözmek için -devre arasında Marcelinho'da yaptıkları gibi- hesapta olmayan ama para eden bir yabancıyı(favori Milan, sürpriz Risp) elden çıkarmayı planlıyorlar.
4-Daha çok hocanın yönlendirmesi sonucunda Türkiye'den İstanbul takımlarının ilgilenmediği Serhat, Yasir gibi tekniği vasat, devamlılığı fazla isimlerle ilgileniyorlar.
5-Risp örneğinden hareketle kuzey Avrupa'da defansif, Cangele örneğinden hareketle Arjantin'de ofansif uygun fiyatlı adam arıyorlar.
6-Her dönem olduğu gibi taraftarın istemediği en az bir iki adam(mesela Tolga Seyhan,mesela Ali Güneş) alınacak.
7-Hiçbir akla ve mantığa sığmayan 'kadrodaki Karadenizli ve Trabzonlu oyuncu sayısını -kaliteye ve diğer şartlara bakılmadan- artırma' politikasına hız verilecek.
8-Herhangi bir plan ve önceden çalışma sözkonusu değil, yine menajerlere haber salınmış ve bmn.net takip ediliyor.
9-Taraftara şirin gözükmek için İstanbul takımlarının ilgilendiği oyunculardan bir tanesi(mesela Ali Bilgin) alınacak.
10- Ligde hiçbir iddiamız kalmamasına rağmen hala transfer için lig sonu bekleniyor (Sanki UEFA'ya kalırsak Messi'yi getirecekler..) Ve göz göre göre en az iki değerli hafta daha kaybediliyor.
Özet: Geçtiğimiz senelerden hiçbir ders alınmamış. Transferde başarı menajerlerin insafına ve şansa kalmış durumda.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
e ibrahim akini aldik diyelim, ozaman gökdenizle yattarayi nere koyacaksin?İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim akinin pesindeyse bu iyi bir gelismedir...ibrahim akin sol kanata ilac olur...Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee ibrahim akini aldik diyelim, ozaman gökdenizle yattarayi nere koyacaksin?
Yattarayi saga koyacaksin ve Gökdenizi serbest oynatacaksin!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum