Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hasan üçüncü
    ömer rıza
    ferhat çökmüş
    celalettin koçak bunlar kesinlikle gönderilmeli

stepanov satılmamalı
    musampa kadroya geri alınmalı
    iyi bir kaleci bir forvet sağlam bir solbek
    ziyayı derhal gönderilip yerine parayı basıp lucescu

bence böyle yapmalıyız

Yorum

• İlk olarak elvisss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hasan üçüncü
      ömer rıza
      ferhat çökmüş
      celalettin koçak bunlar kesinlikle gönderilmeli

stepanov satılmamalı
      musampa kadroya geri alınmalı
      iyi bir kaleci bir forvet sağlam bir solbek
      ziyayı derhal gönderilip yerine parayı basıp lucescu

bence böyle yapmalıyız
      Yahu kaleciye ne gerek var, allah allaaahhh.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Artık .. Hepimiz Tolga'yız
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu kaleciye ne gerek var, allah allaaahhh.
          öyle deme , Allahtan rakibin şutları kaleyi bulmuyor genelde yoksa gollü geçen maçlarımızı görüyosun.kalemiz boş oynuyoruz her maç

Yorum

• ya gerçekten kaleci lazım bize. tolga hiç güven vermiyo. martinez falan alınsa iyi olur aslında.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mohamed Zidan
              Zidan'i bende dü$ündüm...
              büyük ihtimal Mainz ikinci lige dü$ecek...

vereceksin, alacaksin adami...al sana ikinci bir $ota !!!

bu adam TR Liginde 25 gol atmasin, yüzüme tükürün...

kivrak, hizli, teknik...ne istersen var...
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• HerŞey Trabzonspor İÇİn

Trabzonsporun en büyük sorunu teknik tirektördür arkadaşlar trabzonspor hücüm oynamadığı sürece başarılı olamaz bence bu takıma türkiyede en iyi hücüm futbolu oynatan ersun yanal getirilmeli sol tarafa wederson alınabilir nede olsa türk statüsünde sağ tarafa abdurrahman olabilir musa ile rekabeti sayesinde bu kanatta sorun yaşanmaz stefanov satılmalı çünki bir futbolcu gitmek istedimi asla tutmayacaksın erdinç in yerine yine ankaragücünde oynayan trabzonlu olan sedat yada gaziantepsporun kaptanı bekir alınabilir hüseyini de satmalıyız çünki artık kafa olarak trabzonsporu bitirmiş ayman zaten onun görevini yapıyor fazlasıyla iyi bir kaleci alınmalı ama türk olmalı tolgaya yardımcı olabilecek ama tolga oynamalı biraz dağa tecrübe kazandımı tolgadan iyi bir kaleci olmayacak yattara ceyhun gökdeniz ayman umut orta saha ve forvet bunun yanına iyi bir sol ayaklı duran topları iyi kullanan alex yada ricardinho gibi bir futbolcu alınmalı ersen martinin yerinede iyi bir forvet alınmalı mesela gökhan ünal iyi bir terciğ olur bunlarla kalmamalı ama fazla para verip klübede oturacak futbolcu alınmamalı takıma katkı sağlayacak futbolcular alınmalı klübende zengin olmalı yoksa sakatlık ve cezalarda sorun yaşarsınız

Yorum

• Ajax transfere hızlı başladı

Hollanda Ligi'ni 2. bitiren Ajax gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladı. Her sezon İskandinav ülkelerinden çok önemli isimleri Avrupa futboluna kazandıran Amsterdam ekibinin son hedefi Mariga

Helsingborglu yıldız futbolcuyu Elfsborg maçında izleyen Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Henk Ten Cate, Kenyalı futbolcuya hayran kaldığını ve gelecek sezon takımda görmekten çok mutlu olacağını söyledi. Mariga ise birçok kulübün kendisiyle ilgilendiğini bildiğini belirterek, "Şu anda Helsingborgs'ta forma giyiyorum ve kulübümle anlaşmaları gerekli" dedi. Mariga'yı Premier Lig ekiplerinden Portsmouth ve Fransa Ligi'nden Lille de istiyor.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ya ben anlamadım ne yazdıgını ama üstteki linke bakarsanız galiba bu zidan denen oyuncu werder bremene gidiyo. o yüzden boşuna yazmayalım derim ben.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://transfermarkt.de/de/news/9028.../anzeigen.html

ya ben anlamadım ne yazdıgını ama üstteki linke bakarsanız galiba bu zidan denen oyuncu werder bremene gidiyo. o yüzden boşuna yazmayalım derim ben.
                      hayir...zidan bu devre arasi bonservisi ile birlikte 2.8 milyona mainza transfer oldu...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• hehehe. dogrudur. bende haberi görünce üzülmüştüm. iyi oldu.

Yorum

• klasik bir transfer topiği yine 100 lerce isim ortaya atılacak ve alakasız adamlar alacak bizim yönetim
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyle deme , Allahtan rakibin şutları kaleyi bulmuyor genelde yoksa gollü geçen maçlarımızı görüyosun.kalemiz boş oynuyoruz her maç
                            tuttugu pozizyonların tümü üstüne geliyor zaten..
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• dogruyu demek icin bende zidan i cok bbegeniyorum
                              ama gercek varki onu almanyaya getiren takim bremen ve bremende kendini gösteremedi yani büyük takimda oynamaya daha hazir olmadigini düsünüyorum

ama mainz a gelmisken onlarin td sini alalim derim adi jürgen klopp
                              bu adam cok büyük td olacak su an kapabilirsgik kapariz ileride ismi morinho larla anilacak simdiden adam almanyada en saygi deger td lerden
                              futbolu tam bizim istedigimiz tür oynatiyor
                              bakmayin ligden düsmesine yönetimleri kendini gösterebilen bütün topcularini satti para sorunlari yüzünden ama klopp yinede takimi ayakta tutmayi beceriyor ve dahanda 1. ligde kalmaya savasmalari aslinda büyük bi mucize
                              ve mentalite olarakda tam bize uyacak bi td
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Carlos Alberto

Marcos Arouca da Silva

Mohamed Zidan

yurt disindan alinacak futbolcular bunlar olmalidir
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X