arkadaşlar bence trabzonspor genç oyunculara yönelmeli...artık yıldızları kendimiz yetiştirmeyliyiz...bunun içinde bence yurt dışı çok büyük potansiyel......oradaki türk oyuncularını iyi araştırıp almalıyız....zaten trabzonspor maddi açıdan zordurumda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nakamura'yi bosver. Zurawski'yi alalim bide Syzmek geri gelsin.İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya keşke paramız olsada celticden nakamura'ylan zurawskiyi alabilsek ahh
Ama bu cok hayalperest bir istek. Bu saatten sonra bu ikili ne kadar verimli olur bilemem.
Yorum
-
ankaradan wederson
ankaragücünden kaleci serkan
kayseriden gökhan
iyi bir oyun kurucu
ve iyi bir sağ bek
tolga
?-step-risp-?
ayman-hüseyin
yattara-gökdeniz-?
?
umut-?
13 oldu ama idare edin soru işaretlerinden birini yedeğe çekebilirsinizUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
abi nasıl boşver öyle bi topcu yok yaaİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNakamura'yi bosver. Zurawski'yi alalim bide Syzmek geri gelsin.
Ama bu cok hayalperest bir istek. Bu saatten sonra bu ikili ne kadar verimli olur bilemem.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
dün sivasspor-gayse macinin özetlerine bakarken golünü gördüm...dedim ki kendi kendime...yarin yüzde yüz BMN'de biri bunu tavsiye edecek diyeİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu şöyle bir maçta gol atan adamları yazıp durmayın Allah aşkına. Kurtulun artık şu huyunuzdan. Neyiz biz toplama kampı mı?
hakliymisim
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bugün Mehmet Çakır'la konuştum.
Teklifler varmış. Ama en ciddisi Beşiktaştanmış.
"Trabzonspor'a gelir misin?" diye sordum.
"İsterim tabi" dedi.
Gerçi hala Gençlerle 3 yıllık anlaşması varmış.
Başkanla kim anlaşırsa O takıma giderim dedi.
Ayrıca Ziya Doğan'ı da beğeniyor
Kendisini O almış A takıma. Belki o yüzden seviyordur.
"Tam Avrupa kafası var" dedi Ziya Hocada.
Bence iyi futbolcu. Alınabilir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Ziya Doğanı beğeniyorsa kalsınİlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Mehmet Çakır'la konuştum.
"İsterim tabi" dedi.
Bence iyi futbolcu. Alınabilir.
Yorum
-
Sen şu röpartajın tamamını bir yayınla hele...İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Mehmet Çakır'la konuştum.
"İsterim tabi" dedi.
Bence iyi futbolcu. Alınabilir.
Yorum
-
ben söyliyim Trabzonspor hakkındaki düşüncelerini.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Bilgin'in Trabzonspor hakkındaki düşüncelerinin ne olduğunu çözemedim. Hatta bana kalırsa aklı İstanbul'da
''benim en çok istediğim şey Trabzonspor formasını giyip avni aker stadında top oynamak''
diyen birisi ali bilgin.düşünceleri bunlar.sağlam kaynaktır.ynetim kurulu üyesiyle konuşmasıdır.yakın arkadaşımdan aldığım bilgidirinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Mehmet Topuz fener ile anlaştı.İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet topuz ve gökhan ünal alınsın yeter diyemeyiz ama bu oyuncuları da kaçırısak karizma fena dağılır
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum