Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takıma oyunu yönelten gerçekten çok iyi bir 10 numara alınması gerekir sol kanatlarda çok yetersiz kalıyoruz ii bir sol kanat ve iyi bir forvet takımı ii yerlere getirir diye düşünüyorum defans fena deil risp stepanov erdinc cagdaş dörtlüsü fena deil bence bu takım 3 defans da oynayabilir gelecek senler çok atak oyunu oynayan bir ts görmek istiorz...
    En son Gürkan tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 15:32. Sebep: yazım kuralı

Yorum

• İlk olarak ramazankement tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takıma oyunu yönelten gerçekten çok iyi bir 10 numara alınması gerekir sol kanatlarda çok yetersiz kalıyoruz ii bir sol kanat ve iyi bir forvet takımı ii yerlere getirir diye düşünüyorum defans fena deil risp stepanov erdinc cagdaş dörtlüsü fena deil bence bu takım 3 defans da oynayabilir gelecek senler çok atak oyunu oynayan bir ts görmek istiorz...
      üçlü defans oynamak için kenarları maç boyunca parselleyecek ,sürekli gidip gelecek saglam kanat adamlarının olması gerekir henüz ligimizde öyle bi kanat oyuncusu yok

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        üçlü defans oynamak için kenarları maç boyunca parselleyecek ,sürekli gidip gelecek saglam kanat adamlarının olması gerekir henüz ligimizde öyle bi kanat oyuncusu yok
        aslında var.. fakat türkiyede bu sistemle oynanmadığı için henüz bu oyuncular keşfedilemedi... bir zamanlar bizdeki serkan sol kanatta tam bu işin adamıydı. ayrıca emrah da 3-5-2 nin sağında türkiyenin bir numaralı oyuncusu... ümit davala da buna eklenebilir...
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• yaw ümit davala milli takıma hoca oldu hala ümit davaladan bahsediliyor...gülsem mi ağlasam mı ...
          NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
          HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
          BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
          TRABZONSPOR -gameshidze
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gameshidze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yaw ümit davala milli takıma hoca oldu hala ümit davaladan bahsediliyor...gülsem mi ağlasam mı ...
            ümit davalayı almaktan bahsetmedim güzel abim. olayın başını takip edemedğin için bizim salak olduğumuzu düşündün galiba. bende bliorum hoca olduğunu. türkiyedeki en iyi sağ kanat oyuncularından bahsettim ben. ümit çok iyi bir oyuncuydu.
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• haklısın özür dilerim. ama geçmiş geçmiştir artık..kafayı yedirdi bu takımın keli, ile yönetimdeki delisi:::))
              NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
              HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
              BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
              TRABZONSPOR -gameshidze
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslında var.. fakat türkiyede bu sistemle oynanmadığı için henüz bu oyuncular keşfedilemedi... bir zamanlar bizdeki serkan sol kanatta tam bu işin adamıydı. ayrıca emrah da 3-5-2 nin sağında türkiyenin bir numaralı oyuncusu... ümit davala da buna eklenebilir...
                bahsettigin isimler 4-4-2 sisteminin kanat oyuncuları ama 3 -5-2 için en iyi isim abdullahtı bidaha öyle bi kanat oyuncusu zor gelir

Yorum

• Hossein Kaabi

21 yasinda 1.74 boyunda Iranli bir sag bek oyuncusu...ayni zamanda sag acikda oynayabiliyor...cok hizli ve iyi driblingleri olan bir futbolcu...16 yasindayken Iran Milli takiminda forma giymeye baslamisti...21 yasinda olmasina ragmen 50ye yakin Milli maci var...2006 Dünya Kupasindada forma giydi...dünyanin en hizli oyuncularindan biri olarak gösteriliyor...su anda Iranin FC Persepolis takiminda oynuyor...

Buyrun bir Videosu:

Bu adami Karimi ile birlikte almak var aslinda...ikisi birlikte büyük islere imza atar takimda...ama nerde bizim yönetimde o akil...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yaw son futbolcunun bakışları bi tuhaf yaw almayalım en iisi

Yorum

• ama hakikatten cok iyiyymiş sag defans yattaranın arkasına manyak gider bu adam nerden bulduysan kardes cok iyi bir futbolcu

Yorum

• ziya dogan gunde 2 saat girse sitemize valaha alacagı oyuncuları oyun takiklerini kimi gondercegini buuradan rahatlık ogrenebilirdi
                        neyse

kappi cok guzel bi oyuncu bence ayınması gerekkkk
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• kaabi iyi adam alınabilir....

...çünkü topuzu bize yedirmezler...

...onun için sağ beke böyle kaliteli bi yabancı alınmalı bence

...hem bu adam genç...genç olmalıki uzun vadeli olsun ....

...türkiyede sağ ve sol bek kıtlığı var ..biz bu mevkileri sağlama alırsak çok iyi olur....

...ankaradan da wedersonu aldıkmı...bu bölgelerde sıkıntı yaşamayız en az 3 yıl götürür bizi bu adamlar....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• dönmebana61 bu oyuncuyu hatırladım. çok iyi bulmuşun bravo. bence burada tavsiye edilen en gerekli futbolcudur diyebilirim. bu adamı şiddetle tavsiye ediyorum. hossein kaabi...
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• bide şu iranlı nosrati yi izledim az önce adamdan ne adam geçiyo ne de top geçiyo rispin yerine alınabilir
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Pastırma spor Menhem Topuz la,Gökhan ı bize vermez.Onlardan bir kırık iğne dahi almama taraftarıyım.
                                HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X