Aykut cok hizli konusuyo motor gibi ne dedigi anlasilmiyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
11 bendenİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkiyeden yapilabilecek transferler:
1.ibrahim akin
2. martinez veya hasagic den biri hasagic turk olursa hasagic
3.wederson
4.ali bilgin
5.volkan yaman
6.mehmet topuz
7.holosko
8.zelenka
9.emra gungor.
10.mehmet yozgatli....
yurt disindanda sozlesmesi biten oyunculardan kaliteli bi oyun kurucu alina bilir benim icin en ideali ali karimi olur..
birde sag bek mevkine kaliteli bi yabanci alina bilir....
fransada keita on liberoya alinip huseyin ve ayman ikisi birden gonderilebilir,,,
turkiyeden baska hic bir oyuncuya el uzatilmamali elimizde kaliyorlar sonra ,,,,
bknz keceli ve yandaslari..........
11.yattara onu ssatmayalım bence#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
Yorum
-
Bi Tolga eksik turşu için zaten...İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiyeden transfer yapılacaksa martinenz ve tolga seyhan alinmali martinenz alinmayacaksa kaleci almaya da gerek yok ama tolga seyhan mutluku alınmalı
oda oldumu turşumuz tamamdır.....
Yorum
-
bence tolganın tek hatasi trabzonspordan gitmek istemesiydi hatasını anlamıştır trabzonspor a faydasi olurİlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi Tolga eksik turşu için zaten...
oda oldumu turşumuz tamamdır........olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Ersun Yanal Ankaragücünde başarılı olduktan sonra onu biz ve Gençlerbirliği istemişti. O, ne akla hizmetse, Gençlerbirliğini seçmişti. O zaman niye bize gelmediğini hala anlayabilmiş değilim. Bir tarafta Trabzonspor, diğer tarafta Gençlerbirliği. İnsan niye Gençleri seçer?
Şimdi de bize gelmesini tercih etmem. Akıllı futbol oynatmıyor. Manisa'da tam çuvalladı. Onun yerine Sakarya'nın hocasını da düşünelim o zaman. Ya da küme düşecek diğer takımların hocalarını da.Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.
Yorum
-
tolga risp den de erdinç ten de daha iyi tolga sayesin de erdinç milli takıma çağırıldı tolga gelebilecek en iyi isimİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga gelmesin step var risp var yedekleri erdinç çağdaş var.. Tolga cezasını çekmeye devam etsin...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Vezir yaparsa istedigimiz olur. Rezil ederse takim düzelmis olur. Cünkü suandaki durumdan daha kötü bir durum olmaz sanirimİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Hoca tam bir saatli bomba bana göre..
Ne yapacaı belli değil.
Manisa'daki durumu ben ona yorumuyorum.
Farklı nedenleri var sanıyorum.
Liderliği düşünmeyen bir takım birden kendini tepede buluyor.
Bu da tabi bir afallamaya sebep oluyor.
Ardından bir oyuncularını kalp krizi geçirmesi.
Sonra Zelenka olayı..
Diğer kadro dışı kalan yabancı.
Psikolojik çöküş.
Bizi ya vezir yapar ya rezil eder.
Bu riski alınmaya değer mi bilmiyorum!Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Okuyorum sayfalardır hepinize çok darıldım Cafer abi adına yahu Çanakkaleye gidecez gece 00:30 da otobüse bindik 06:30 da eceabata indik hiç gözünü kırpmadan sabah kadar Trabzonspor için binbir türlü taktik önerileri olan Cafer abiyi getirin teknik direktörlüğü olsun bitsin bu iş. Hangi hoca gece 6 saat hiç uyumadan Trabzonspor'u konuşur. Bizim ilacımız Cafer abi başkası yalan.
:tsmeşale:
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
1,Martinez
2,Emrah
3,Stepanov
4,Risp
5,Wederson (Türk olacak)
6,Yattara (Türk olacak)
7,Ayman (Türk)
8,Yeni Yabancı Orta saha (örn: gamst pederssen)
9,Gökdeniz
10,Umut
11,Yeni Yabancı Forvet (örn: Zuma)
Martinez, Emrah, Wederson, Forvet ve ortasaha oyuncusu alınmalı.. Bu şekildeki gibi...Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-

Nome: Marcos Arouca da Silva
Posição: Volante
Naturalidade: Duas Barras (RJ)
Nascimento: 11/08/86
Altura: 1m69 / Peso: 65kg
Último Clube : Fluminense
Jogos: 122 / Gols: 4
Aroucayı alalım bence 21 yaşında olmasına ragmen iki senedir sürekli oynuyor 4 tane gol atmış ülke ayrımı yapmanın ayrımı yok burada auerilo da çok iyi oynadı.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 18:13.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
yabancı oyuncu konusunda yine bir 3 aylık brezilya turu atıp sonunda alakasız bir oyuncu almayalım, bana yeter.
rotayı aslında kültürü ve yaşam temposu bize daha yakın olan doğu avrupa ülkelerinden seçmek lazım, yani campbell'ı marcelinho'yu getirince ne olduğunu gördük, shota (bir dakikalık saygı duruşu) veya szymek gelince neler yaptığını da gördük.
hoca konusunda ise tek isteğim ertuğrul sağlam.
ama çooook uzak bir hayal gerçekten
Silencer Top 6+1: (2. Hafta)
1. Digitürk 2.İbrahim Hacıosmanoğlu 3. Nuri Albayrak 4.Serdar Bali 5. Celaleddin Koçak
6. Öztürk Pekin +1. Azize Yıldıvım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum