Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alacagım tek futbolcu fatıh dıyorum cunku dıgerlerının kesınlıkle alamıyacamızı bılıyorum ne alı bılgını ne mehmet cakırı ne maehmet nası nede hasan kabzeyı alamayız cunku bız bu lıgde kalbur ustu oyuncu alamıyoruz bıze yedırmıyolar yalansa yalan desınler ugur borallla 3 ay ılgılendık nerde sımdı hasanla ılgılendık nerde sımdı gokhan unal bereye gıdıyo alı bılgın bjk ya gıdecek bız ancak 2 cı lıgten topcu alırız emın olabırısın
    bak bu konuda haklısın ama bunlar bize gelse inan hepsi star olurdu istanbu8la giden topcu futbol hayatı bitiyo futbol oynanacak yer trabzon ve anadolu bunu herkes bilio ama medya yuzunden herşey istanbul

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak bu konuda haklısın ama bunlar bize gelse inan hepsi star olurdu istanbu8la giden topcu futbol hayatı bitiyo futbol oynanacak yer trabzon ve anadolu bunu herkes bilio ama medya yuzunden herşey istanbul
      hem medya hem para bılal kısayı almadık para etmez dıye sonra gıdıp kecelıyı aldık o cok para ederya nede olsa maradonanın sol tarafı
      !

Yorum

• TRABZON'UN 1 NUMARASI LUİS MARTİNEZ
        Bordo-Mavililer, Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisinin peşinde... Doğan isteği doğrultusunda Albayrak, Sakarya ile Martinez için ön görüşme yaptı

İÇERDEN OLSUN
        Trabzonspor, 1 numara için Martinez'e yöneldi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın Başkan Nuri Albayrak ile yaptığı transfer zirvesinde kaleye uyum sorunu yaşamaması için yurt içinden transfer yapılmasını isteyerek, Martinez'in bu yönde iyi bir tercih olduğunu söylediği belirtildi. Bunun üzerine Albayrak'ın Martinez için Sakaryaspor ile bir ön görüşme yaptığı belirtildi. Sakaryaspor'un kaleci+para karşılığında bu transfere onay verebileceğini Trabzonspor'a ilettiği öğrenildi.
        JEF KİRALANACAK
        Trabzonspor'un Martinez'in transferini bitirmesi durumunda, Jefferson'u yurt içine kiralamayı düşündüğü ifade edildi. Martinez'in transferine karşılık Sakaryaspor'a kaleci Ahmet'in yanı sıra bir miktar para verilmesinin düşünüldüğü belirtildi. Bordo-Mavililer, Martinez'in transferinde sorun yaşaması durumunda Hasagiç ve Pletikosa'ya yöneleceği öğrenildi.

ben pletıkosayı tercıh ederım ama colombıyadanda ıı kalecı cıkıyo ornek cordoba mondragonu ben begenmıyom cok cırkef
        !

Yorum

• ziya DOĞAN Zico takasını öneriyorum

Yorum

• Bence Sakarya ya Ziya (Pardon hep dilim sürçüyor) Capelloyu verelim.Üstüne para da verelim.Hiç bir şey istemeyelim....

Yorum

• .............

ulan su lıgde bızım gıbı transfer yapan baska bır takım yoktur.....

....sankı trabzon superlıge yenı cıkmısda transfer yapıyor....

....yok ıkıncı lıgden oyuncu almalar ....yok ıskeletı korumalar.....

...ne ıskeletı ya bu takımın ıskeletımı vardı ..fatıh gıttıkten sonra ....

..bı gokdenızden ıskelet oluyorsa onu bılmem.......

.....tabı bız superlıge yenı cıkıyoruz ya ....yanı adnan ...sakal falan bunlar bu senekı maclarda bızı cok zorladı hermac uc attılar bıze lıg a yı salladılar ...eee super lıge cıktıgımıza gore onları almalıyız artı......

......arkadaslar ....kımse bana adnan ıyıdır falan demesın .....bıze ıkıncı lıgın kalbur ustu oyuncuları degıl super lıgın kalbur ustu oyuncuları lazım .... bı bu lıg de oynuyoruz lıg a da degıl......

...... bı tane ıstısna gosterın bana tamam dıyecem .....bugune kadar ıkıncı lıgden kım gelmıste buyuk takımlarda ılk on bır oynamıs.....

........fantazımı yapıyoruz...bızım boyle bır luksumuz yok.....bunu anlayın lutfenn...

...alınabılıyorsa suan super lıgde oynayan (bızans harıc) takımlarda mevkılerının en ıyılerı olan adamlar alınsın....

1..hasagıc
              2. martınez.
              3..wederson.
              4..m.topuz.
              5.gokhan unal(olmasada olur ...karaktersız bı adam)

.....hadı alsınlar bunlarıda gorelım....

....zaten avrupaya gıdemedıkten sonra dısarıdan yabancı yıldız transferı falan yapmak hem cok zor ve gereksız olur.....onlara verılecek para bu adamlara verılsın en az 3 tanesını aldıkmı bu lıgda zaten sampıyon oluruz......

......tabı bunlerdan onemlısı suan kı kadroda bulunan gereksızlerın hepsını gondermek lazım ...bıze ıskelet lazım degıl....ruh lazım adam gıbı top oynayacak ufku acık topcular lazım....

.....yazdıklarım yanlıssa lutfen benı uyarın....yoksa cıldırcam .....

.....bu zıyadan ne zaman kurtulcaz.....
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak tskolik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yine bu yaz döneminde eziyet olacak bu topic hiç boşuna kafa yormayın ben size olacakları yazıyım

- lig bitmeden transfer listemiz hazır ligin bitmesini bekliyoruz diye açıklamalar
                - lig biter transfer çalışmalarımız devam ediyor kampa mutlaka yetişecek açıklamaları
                - kamp başlar transferler 1-2 gün içinde netlik kazanacak muhabbetleri
                - kamp biter transferleri 2.etap çalışmalara yetişecek muhabbetleri
                - transferin son günleri alınan 3-4 tane uyduruk adamla transfer şampiyonu
                olduk söylemleri(en az 2si devre arası gider)
                - yine transferin son günlerinde alınan sözde yıldız flaş etkisi yaratır z.d onu kazanır
                sezon boyunca hazır hale gelemez heba olur gider
                - devre arası gelir yine transfer şampiyonu oluruz anadoludan 2-3 tane
                kazma diye tabir
                edilen adam alınır 2.yarıya bomba gibi girecez naraları atılır
                - lig biter Trabzonspor ligdeki 5.-6. sıradaki yerini alır uyum sorunu yaşadık seneye bomba gibi
                bi takım olacak derler böyleee sürüp gide bu olay...

marcelinho,musampa symek olaylarından sonra dosyamız kabarık istanbul takımlarına gelirken 1kere
                düşünen futbolcu bize gelirken 3kere düşünecek anca biz anadolu takımlarının yıldız oyuncularını
                bile rahat alamayız hiç kimse kusura bakmasın bu böyle biz burda yine onlarca futbolcu öneririz
                kendi kendimize önerdiğimizle kalır
                Yukarıdaki tespitlerinin hepsine katılıyorum.Her sene aynı senaryo oynanıyor.Bu senede farklı birşey asla olmaz.Bizim kaderimiz bu.Ömrü hayatımızda bir kere bir transfer sezonunda kaliteli adamları aldığımızı göremeyeceğiz.İşte İstanbullular parsellemeye başladı bile.Bize de kenardakiler kalacak yine.

Yorum

• Büyük ihtimal yöneticiler şöyle düşünüyor:

Teknik direktörü değiştirmek mi? Kalsııın, iş çıkartmayın başımıza...

Sanılıyor ki Gökdeniz gibi takımı sırtlayacak oyuncular transfer edilecek. İnşallah diyelim ama Daum modeli ile nereye kadar gideriz bilemiyorum
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ender77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ziya DOĞAN Zico takasını öneriyorum
                    ne kadar meraklıyız eziklerin eskilerine lazaroniymiş daummuş zicoymuş hepsi çöplüğe bize yürekli bizi anlayacak hoca gerek
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• aligüzeldalı geri getirmeyi düşünebiliceklermi acaba?

Yorum

• [I]ve bütün bunlardan sonra birileri ( yani sen) durumumuz o kadar da kötü değil yöneticiler değişsin ,başkanla yola devam diyebiliyoruz ........

senin devam etmesini uygun gördüğün başkan ,ziya hocasına çok gü
                        veniyo neden ? .........

Hamsi kardeşim sanırım okuduğunu anlamakta sıkıntıların olmuş, tekrar anlatmaya çalışayım:1) başkanla yola devam edelim demedim, 'başkan devam edecekse' dedim 2) durumumuz o kadar kötü değil derken, 'kötü'yü ümitsiz anlamında kullandım, yani bizim iyi olduğumuzu değil, yapılması gerekenlerin sanıldığı kadar zor olmadığını vurguladım ve eğer doğru şeyler yapılırsa doğru sonuçlar gelecektir dedim.

Ayrıca uygulamada birçok hatanın yapılması çözümün başkanın değişmesinden geçtiği anlamına gelmez. Özellikle de ortada ciddi bir alternatif aday yokken. Yoksa benim de gönlümdeki aday Albayrak değil. Ama sorunun Ali, Veli değil, sistemsizlik olduğunu düşünüyorum.

Soruna gelince, başkanın hocaya çok güvendiği senin yorumun, hocayla devam etme eğiliminde olması ona çok güvendiği anlamına gelmez.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• bize kaleci gerekmez.. ama martinez iyi olur!

FATIH TEKKE, SZYMKOWIAK.......... I.AKIN

Bu kadar! ve Trabzon Sampiyon!....
                          En son Gürkan tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 14:12.

Yorum

• ADNAN transferi risp,ayman,ceyhun transferlerinden sonra artık gelecek vadeden topçu alırlar umudumu bitirdi bu adamlar kimsenin almadığı ilgilenmediği bilmediği son beş altı yılına gelmiş adamları almaktan başka birşey yapmıyor yada becerip alamıyor . Ben foruma girerken mayısta genel kurul yapılsınmıyı gördüm ne oluyoruz dedim taraftara bak asker gibi muhtura yayınlıyor tabi yazan gurupları bağlar tüm taraftarları bağlamaz ama birileri işlerin böyle yürüdüğünü zannediyorsa söylüyeyim bu işin raconunda iki üç taraftar gurubu istedi diye yorgan yakılmaz ondan herkes istediğinde makul olmalı ve kulübte istifa gerekiyorsa kulübün üst düzey eski yöneticileri başkanları siyasileri var bunlar elzem bir şey görürse gereğini yapar kimse kendine görev biçmesin .(bu tamamen benim şahsi görüşümdür.)
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [i]ve bütün bunlardan sonra birileri ( yani sen) durumumuz o kadar da kötü değil yöneticiler değişsin ,başkanla yola devam diyebiliyoruz ........

senin devam etmesini uygun gördüğün başkan ,ziya hocasına çok gü
                              veniyo neden ? .........

Hamsi kardeşim sanırım okuduğunu anlamakta sıkıntıların olmuş, tekrar anlatmaya çalışayım:1) başkanla yola devam edelim demedim, 'başkan devam edecekse' dedim 2) durumumuz o kadar kötü değil derken, 'kötü'yü ümitsiz anlamında kullandım, yani bizim iyi olduğumuzu değil, yapılması gerekenlerin sanıldığı kadar zor olmadığını vurguladım ve eğer doğru şeyler yapılırsa doğru sonuçlar gelecektir dedim.

Ayrıca uygulamada birçok hatanın yapılması çözümün başkanın değişmesinden geçtiği anlamına gelmez. Özellikle de ortada ciddi bir alternatif aday yokken. Yoksa benim de gönlümdeki aday Albayrak değil. Ama sorunun Ali, Veli değil, sistemsizlik olduğunu düşünüyorum.

Soruna gelince, başkanın hocaya çok güvendiği senin yorumun, hocayla devam etme eğiliminde olması ona çok güvendiği anlamına gelmez.
                              Yazdıklarımın vede okuduklarımın ( senin tarafından cevaben yazılan ) yeri burası değil ama burda ki yazıya da burdan cevap yazılır diye düşünüyorum ...
                              sondan başlayalım . TRABZONSPOR başkanlığı hiç bir zaman alternatifsiz olmaz eminim bunu sizde benden iyi biliyorsunuzdur..
                              ziya hocaya güven konusu bizzat sayın BAŞKANın ifadesidir.( yani gazete çarpıtmamışsa) ki takip ettiğim kadarıyla aralarında güvensizlik doğuracak bir şey olmadı ...burda daha önce defalarca yazdıgım gibi ;aslında MANTALİTE leri aynı bunu beyanatlarının tutarsızlığından anlayabilirsiniz...örnek vermiyorum zira nedense bu konuda sizinde bana hak vereceğinizi düşünüyorum.
                              başa gelecek olursak ne yazıkki hala anlama problemim var .cevaben yazdıgı yazıda bile BAŞKAN ın alternatifsizliğini belirtme gereği duymuş birini haklısın kolay anlayamıyorum.....bu güne kadar doğru bişey yapmamış yönetimin bundan sonra doğruları yapabilmesi adına nasıl bir ümitvar olabildiğinizi cidden anlamıyorum ...sıkıntı büyük yani .......
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ADNAN transferi risp,ayman,ceyhun transferlerinden sonra artık gelecek vadeden topçu alırlar umudumu bitirdi bu adamlar kimsenin almadığı ilgilenmediği bilmediği son beş altı yılına gelmiş adamları almaktan başka birşey yapmıyor yada becerip alamıyor . Ben foruma girerken mayısta genel kurul yapılsınmıyı gördüm ne oluyoruz dedim taraftara bak asker gibi muhtura yayınlıyor tabi yazan gurupları bağlar tüm taraftarları bağlamaz ama birileri işlerin böyle yürüdüğünü zannediyorsa söylüyeyim bu işin raconunda iki üç taraftar gurubu istedi diye yorgan yakılmaz ondan herkes istediğinde makul olmalı ve kulübte istifa gerekiyorsa kulübün üst düzey eski yöneticileri başkanları siyasileri var bunlar elzem bir şey görürse gereğini yapar kimse kendine görev biçmesin .(bu tamamen benim şahsi görüşümdür.)
                                hocam benzetme tamamen yanlış olmuş ..taraftar muhtırası tam bir demokratik tepki ,oysa sizin bu işi onlar halleder dediklerinizde egemen oligraşi..........
                                bu sizin şahsi fikriniz bizde duyup susalım mı demek istediniz... şahsi fikirlerinize katılmadıgımı ..katılmamakla kalmayıp köhne faşizan ve elitist bulduğumu belritmek isterim ..

bu arada sizce hala bir yorgan varmı yaklacak ........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X