İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beyler bence bu başlık altında futbolcu önerilerini ve buna benzer konuları tartışmalıyız.bizim düşüncemizin ne olduğu bilinmeli.
bence yönetim sol kanata, forvete ve de orta alana iki olmak üzere en az üç transfer yapmalıdır.ayrıca alınacak futbolculardanbiri takım paniklediğinde takımı rahatlatacak biri olmalıdır.şu elimizdeki hiç bir futbolcuda böyle bir yetenek yok.zaten kimi maçlarda bu nedenle çok puan kaybettik.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
sizde anlamamışsınız.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülescarface6161
Kardeşim ne dediğini anlayamadım. Benim sana bir lafım olmadı. Ben diyorum ki ben "Adam gibi adam" sloganını Ziya Doğan için kullanmadım. Bu demek değildir ki Ziya Doğan'a adam değil diyorum. Elbette adamdır ama beni teknik direktörlüğü ilgilendiriyor
Yomrali73
Dostum yazdığımı tekrar oku. Ziya Doğan'ı savunanların ender iddialarından biri istikrar, diğeri "Siz değil miydiniz Ziya Doğan adam gibi adam diye ne değişti?" laflarınız
Ben de dedim ki Ziya Doğan'ı eleştiriyorsak adam gibi adamlığını eleştirmiyoruz, bunu size anlatamadık, teknik direktörlüğünü eleştiriyoruz. Bunu anlatabildiklerimiz senin tabirinle "Bir elin parmaklarını" geçmez.
adam gibi adam... ziya doğana gerçekten adam gibi adam olduğu için söylenmedi.ben ziyayı tanımam etmem.konuşmuşluğumda yok.adammı değilmi bilemem.biz yani çoğunluk ona başarılı olduğu için adam gibi adam dedik.N e K ö T ü !
Yorum
-
bende onu demeye calısıyorum bu adam demedım ole herkesede demem dıyorumİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülescarface6161
Kardeşim ne dediğini anlayamadım. Benim sana bir lafım olmadı. Ben diyorum ki ben "Adam gibi adam" sloganını Ziya Doğan için kullanmadım. Bu demek değildir ki Ziya Doğan'a adam değil diyorum. Elbette adamdır ama beni teknik direktörlüğü ilgilendiriyor.!
Yorum
-
Benim hatırladığım başarılı olduğu için değil, bjk'ye gitmesinin dedikoduları olduğunda kesin bir laf edememesine rağmen taraftarın ona sahip çıkması ile ortaya çıkmış bir lafTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İşte o zor.İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman seçtiğimiz kelimelere dikkat edeceğiz...
iş yerinde dikkat et.evde çoluk çocuk var dikkat et.gurbettesin maça gidip stres atamazsın.böyle bir forum var.seçtiğim kelimelere dikkat edeceğim.mümkünatı yoktur o dediğinin.
iyisimi siz insanlarla,yani tanımadıklarınızla ikili yazışmalara girmeyin.N e K ö T ü !
Yorum
-
sanmıyorum.ama eminde değilim.olabilirde.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hatırladığım başarılı olduğu için değil, bjk'ye gitmesinin dedikoduları olduğunda kesin bir laf edememesine rağmen taraftarın ona sahip çıkması ile ortaya çıkmış bir lafN e K ö T ü !
Yorum
-
.....................................hakan arıkan..............................................
.......abdurrahman.............step....................cagdas...........wederson......
..............................mehmet nas.........keıta......................................
...........yattara......................gokdenız.......................................gogua
.........................................fatıh tekke..............................................
yedekler tolga.cagdas .erdınc.musa.mehmet cakır. alı bılgın.adnan.umut.hasan kabze.ayman.huseyın.ferhat(genc dıye).ıbrahım akın nasıl kadro!
Yorum
-
kadro iyide. kalede sorun var.iyi bir yabancı kaleci olursa olur.olmazsa ben tolgada ısrar edelim derim.İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.....................................hakan arıkan..............................................
.......abdurrahman.............step....................cagdas...........wederson......
..............................mehmet nas.........keıta......................................
...........yattara......................gokdenız.......................................gogua
.........................................fatıh tekke..............................................
yedekler tolga.cagdas .erdınc.musa.mehmet cakır. alı bılgın.adnan.umut.hasan kabze.ayman.huseyın.ferhat(genc dıye).ıbrahım akın nasıl kadro
ha bide bu takımı ziya doğana emanet edecen.
Dermişim
N e K ö T ü !
Yorum
-
İkili yazışmaya giren ben değildim,sizdiniz...İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte o zor.
iş yerinde dikkat et.evde çoluk çocuk var dikkat et.gurbettesin maça gidip stres atamazsın.böyle bir forum var.seçtiğim kelimelere dikkat edeceğim.mümkünatı yoktur o dediğinin.
iyisimi siz insanlarla,yani tanımadıklarınızla ikili yazışmalara girmeyin.
Bu forumda da seçtiğiniz kelimelere dikkat etmelisiniz.Çok da basittir klavyeye hükmetmek...
Yorum
-
kadro
.........................martinez..................
adnan.........stephanov..risp.........wederson
.............toulalan.............hüseyin.............
gökdeniz.............ali karimi.............xxx
umut..................fatih tekke
bence bu takım müthiş olurdu.hem de sadece 4 iyi transfer yapmış olurduk.xxx e iyi bir oyuncu bulmak şartıyla tabii.olmazsa gökdeniz oraya çekilir yattara sağa alınır.
tolulalan da fransa liginde iyi işler yapan bir desensive midfielder.o bölgede kazandığı topları oyuna iyi sokuyor.hüseyinin açığını kapamış oluruz böylece.
eğer fatih olmazsa onun yerine iyi bir forvet almamız gerekli.umut tek başına yapamaz bence.
bu sadece benim önerim.hücüm ve savunma dengesini korumaya çalıştım sadece.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Bak burasi transfer haberlerinin konusuldugu alan tamam mi o yuzden yazdiklarina dikkat et millete de klavye delikanliligi yapma sana bisey biliyosan soyle diyoruz milletle dalga gecer gibi cevap yaziyosun yok ben saglam yerden duydum rahat olun yok bisey biliyoruz da konusuyoruz senin gibi bosa sallamiyoruz yok ibrahim haciosmanogluyla ilgili yapilan haberleri nerenle okuyon gibi soylemlerin var Haciosmanoglu baban mi senin dayin mi amcaoglu falanmi millete onu savunuyorsun herkes yorumunu yapar gecer sanane kardesim kaynagini belirtirsin yorumunu yaparsin milletide aydinlatirsin gider yapmaya gerek yok he bu arada stefanov degil stephanov halilodzoc degil halilodzic..İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakıllı konuş kardeş adamın asabını bozmaTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Mehmet Yozgalti konusunda hic katilmiyorum. Mehmet super bir futbolcu sadecede Fener'in kadrosunda bolluk oldugu icin ilk 11'e giremiyor.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bence verdiğiniz kadrolarda önemli eksikler var. mesela serkan balcı yazan arkadaşlara tilt oluyorum.serkan gibi fener artığının bizde ne işi var.mehmet yozgatlı gibi.ayrıca görüldü ki umut forvette tek başına oynayacak bir adam değil.bence umut iyi bir yedek olur.onun yerine daha iyi vuruşları olan, daha çok top tutabilen bir santrafor bulabiliriz.umut bir iki yıl sonra daha iyi olur. o zaman oynar.ayrıca bugünki ziyanın açıklamalarından anlşadığım o ki ceyhun symek'in görevini üstlenmiş.bence mümkün değil.symek savunmadan topl alığ ileri iyi paslar gönderiyordu.fatih orda topu tutup takımın yerleşmesini sağlıyordu.ne ceyhunda nede umutta bu yetenek yok.anlıycanız eksik çok.saçmalık da çok.serkan balcıymış peh!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum