Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her sene alınıyor 2.ligden.hatta 3.ligden...

ibrahim ege emre toraman erdinç ali güzeldal cem demir ve daha bir çok oyuncu alt liglerden geldi
    En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 00:21.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ali güzeldal cem demir hangi takımlardan geldi. gökhanıda almayalım
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ali güzeldal cem demir hangi takımlardan geldi. gökhanıda almayalım
        Ali Bakırköyspor, Cem Pendikspordan geldi.Ali Güzeldalda yanılıyo olabilirim

Yorum

• alınacak futbolcuların bi kere bir hedefi olmalı iyi oynayıp şampiyonluk ya da avrupanın sayılı takımlarına transfer olabbilecek nitelikte düşünceye sahip olması we o oranda emek wermesi lazım bu da her takıma nasip olmas o yüsden çok futbolcu alınacağına az ama öz lider tipli oyunu yönlendirebilen ya da sorumluluk almaktan korkmayan cesur insanlar lazım... tomas jun a o kadar para wereceğine bi sürü işe yaramaz adam alacağına (djokaj-musampa) bi tane al adam gibi oyuncu al...
          tabi demesi kolay
          brezilyalarda aylarca gezipte avrupadan musampa alınıyosa zaten diecek bişeyde yok

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Bakırköyspor, Cem Pendikspordan geldi.Ali Güzeldalda yanılıyo olabilirim
            biliyomda adnan samsunspordan almışızya ligA dan almışız
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ikinci ligte oynaması kesinlikle kötü bi durum değil adnan için geleceği olan bi oyuncu diyorlar sonuçta bu işi bilenler ama sorun esas taraftarı heyecanlandıracak forma sattıracak birileri...adnana bi itirazımız olmas herhalde ...tabi onuda yılın flaş transferi die bize kakalamazlarsa...

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çagdaş gibi yurekle oynayan kac topcu var trabzonda
                yurekli ???
                adam??
                istikrar??
                baskan??
                iyi hakem??
                zevkli lig??
                hedefe yurumek??
                hakettigimiz yer??

kavram kargasasi ...derler ya bizimki kargasayida gecti resmen kavram tecavuzu var ............
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Af edersin gidip yine marcelinho gibi capulsuzu alipta okadar parami harcasin, bu oyuncular gelecege dair oyunculardir ve adnan güngör aslanlar gibi oynuyor süper oyuncu, biz yabancilarla asla sampiyon olamadik biz kendi öz evlatlarimizla sampiyonluklara ulastik.
                  Biz bir daha Marce gibisini zor buluruz.

Çapulcuymuş,asıl çapulcu onu sol açık oynatan zihniyet!!!

Yok arkadaş bu taraftara Volkan Kürşat Bekiroğlu,Celaleddin,Emre Toraman,Jarro,Cem,Macit yakışır...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok arkadaş bu taraftara Volkan Kürşat Bekiroğlu,Celaleddin,Emre Toraman,Jarro,Cem,Macit yakışır...
                    Tabiki yakisir, celaleddinde yakisir volkanda yakisir hatta ve hatta ZIYA HOCAMDA yakisir ADAM GIBI ADAM DAGLARI DELER O ADAM.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Terminatör Terminatör
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tabiki yakisir, celaleddinde yakisir volkanda yakisir hatta ve hatta ZIYA HOCAMDA yakisir ADAM GIBI ADAM DAGLARI DELER O ADAM.
                        Yakışır dedim zaten ben de Dan-dun toplar,hamal futbolcular...

Dağları mı deler,yeri delip içine mi girer bilemiyeceğim ama bu adamla bir sene daha felaket olur...

"Adam gibi adam" istemiyorum,"Teknik adam gibi" adam istiyorum ben...İlla da "Adam gibi adam" olacaksa Tatar Ramazan gelsin takımın başına..."Höyyyttttttttt" dediğinde herkes korkar

Yorum

• Aslan ziya...
                          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• yürü be ziya o bizim ziya hocamız o adam gibi adam dagları delen adam

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aman aman kalsın.bulmayalım zaten.
                              adamı solda oynatmışmış.gülerler insana ya. orta saha futbolcusu solda oynuyor diye bir ara pası atamazmı.yada bir adam geçemezmi.yada kaleye bir şut çekemezmi.
                              kendim sordum.kendim cevaplıyorum.bu dediklerimin hepsini yapar.yapmaya oynamaya niyeti varsa.
                              yani kısaca oynamayacak gelin yerim dar dermiş..
                              N e K ö T ü !

Yorum

• Eğer bu Ziya seneyede başımızda kalırsa....
                                Gerçi bu yönetim ....
                                Soğuttular Futboldan ve takımdan...
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X