Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım süper yapmışsın helal sana
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bir dip not ekliyeyim bu yazıya ... cavcav bu ziya efendi için burada yazamayacagım sözleri en az 10 15 kişinin önünde söyledi ... yazacaklarım ise şöle ...

___ ya bu manyagı hangi şerefsiz bana aldırdı ? ( kendi almıştı kimse aldırmadı kendi kendi öz eleştiri yapıyor )

____bu deli ya ... ...................bey ( adı kalsın şimdilik ) buna git bir dr raporu al bu normal değil ....

____herife bak ya ... yok onu alacakmışım bunu alacakmışım ? yok ya ? ben bu takıma senin manyaklık yapman için kurmadım para biriktirmedim ...para mara yok kardeşim ...transferler, transferler taksitleri, primler ,konaklama kamp vs vs vs hepsi bütçen 12 milyon dolar ...

_____ bunu hemen kovmam lazım annemin mezarda kemikleri sızlıyor ...

daha yazmıyayım zaten bir kısmı yazılacak gibi değil

Yorum

• adnani aldik ya daha ne ali günesinden bahsediyor bunlar
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ALİ GÜNEŞ ŞİMDİ HAZIR

Doğan'ın devre arası istediği oyuncu kadro dışı

SERBEST KALIYOR
          Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın devre arasında alınmasını istediği Beşiktaş'ın tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ali Güneş süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu sezon sağ kanatta sorun yaşayan ve bu mevkiye takviye düşünen Bordo-Mavili yönetimin Ziya Doğanın sezon sonu serbest kalacak olan Ali Güneş'i istemesi durumunda transferini bitireceği bildirildi.

alınırsa katkısı olur...
          ....almanyada bi takima imza attigi yaziyor gazetelerde ....achen herhalde bu takim...
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adnani aldik ya daha ne ali günesinden bahsediyor bunlar
            .... dimi yani adnan i madrid den aldik nede olsa .....

...sen bosver bunlar anlamiyor....adnani bi tanisalar....

...yanlis anlama adnani alan zihniyetin ben ta...........

....hemde iki uc ay once bitmis adnanin isi ba ba ba ba ........

buyuk marifet sanki gorende gizlice messiyi aldilar sanir

Yorum

• Ligden düşen, kadro dışı kalmış, ikinci ligde olan ne kadar oyuncu varsa istek listemizde ilginç...

Yorum

• Ne Ali Güneşi o Alman bir akiple anlaştı girmesin bu klube genç kaliteli yıldız olabilecek futbolcular dururken Ali de kim Adnan beş tane Ali eder

Saga iki takviye Adnan Güngör

Gökhan Gönül

Birde Tayfun Cora gelecek tamamdır orası

Ufukhan 1 yıl kiraya verilebilir mesela vestel manisaya sag beklerinde

problem var

Yorum

• --------------------------martinez--------------------------

adnan----------------stepanov-----risp------------------werderson

-------------------------hüseyin---------------------------

yattara--------ceyhun-------carlos alberto--------------gökdeniz

-----------------------umut bulut--------------------------------

şu kadroyu görmek nasip olumu acaba..buraya bak ziyaaa bnde tek forvetli bi takım yaptım..

not:celo nun yerine türkiyede adam bulamadım..
                  En son Koray tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 17:33.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ha ali günes ha adnan...tek fark adnanin trabzonlu olmasi
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne Ali Güneşi o Alman bir akiple anlaştı girmesin bu klube genç kaliteli yıldız olabilecek futbolcular dururken Ali de kim Adnan beş tane Ali eder

Saga iki takviye Adnan Güngör

Gökhan Gönül

Birde Tayfun Cora gelecek tamamdır orası

Ufukhan 1 yıl kiraya verilebilir mesela vestel manisaya sag beklerinde

problem var

...yok yok marcelinhos seni artik anlayamiyorum cok degistin sen ...

eskiden boyle adamlar yazmazdin sen ...

Yorum

• ALİ GÜNEŞ....

Yok kardesim...
                        Bunlar hala akıllanmadı...
                        Hala İstanbul artıklarıyla ilgileniyorlar....
                        Bonservisi olmayan Çagdaş a bonservis ödeyen zihniyet....
                        Ali güneş i de alır merak etmeyin siz....

Yazıktır yahu yazık...
                        Ona verilen paraya da yazık....
                        Adam kariyeri boyunca saçını uzatıp kısaltmaktan başka ne yaptı....

Albayrak bir gün bunların hesabını vereceksin....
                        Hayal Taciri Albayrak.....
                        Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                        Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                        Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          --------------------------martinez--------------------------

adnan----------------stepanov-----risp------------------celo

şu kadroyu görmek nasip olumu acaba..buraya bak ziyaaa bnde tek forvetli bi takım yaptım..

abi nasıl bulamadın wederson 7 tane gol ve sol bek gerçi orada sol açık gibi

oynuyor yaolsun bizim sol açık pas yapamıyor.

Yorum

• Trabzonspor bence transferden önce elindeki kadroyu biraz toplaması lazım. Mesela arıza çıkartan, oynamak istemeyen, gruplaşmaya çalışan futbolcularını tek tek göndermelidir. Mesela bazı kaşarlanmış ama saydığım kriterler uymayan futbolcularını da göndermelidir. Yoksa Trabzonspor istediği kadar futbolcu alsın gene de bir yere varamaz. Eğer biz Syzmek gibi bir futbolcuyu elimizden kaybediyorsak ne gerek transfere. Varsın olmasın transfer.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              --------------------------martinez--------------------------

adnan----------------stepanov-----risp------------------celo

şu kadroyu görmek nasip olumu acaba..buraya bak ziyaaa bnde tek forvetli bi
                              takım yaptım..

.... dogru wederson ve volkan yaman turkiyede oynamiyor zaten....

...bos kalsin daha iyi orasi....gerisi fena degil ....zaten bizim en buyuk sorunumuz ....takimdaki fazlaliklari yollamak .....

....takimdaki kazmalarin hepsinden kurtulursak en buyuk transferi yapmis oluruz.....

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir dip not ekliyeyim bu yazıya ... cavcav bu ziya efendi için burada yazamayacagım sözleri en az 10 15 kişinin önünde söyledi ... yazacaklarım ise şöle ...

___ ya bu manyagı hangi şerefsiz bana aldırdı ? ( kendi almıştı kimse aldırmadı kendi kendi öz eleştiri yapıyor )

____bu deli ya ... ...................bey ( adı kalsın şimdilik ) buna git bir dr raporu al bu normal değil ....

____herife bak ya ... yok onu alacakmışım bunu alacakmışım ? yok ya ? ben bu takıma senin manyaklık yapman için kurmadım para biriktirmedim ...para mara yok kardeşim ...transferler, transferler taksitleri, primler ,konaklama kamp vs vs vs hepsi bütçen 12 milyon dolar ...

_____ bunu hemen kovmam lazım annemin mezarda kemikleri sızlıyor ...

daha yazmıyayım zaten bir kısmı yazılacak gibi değil
                                O ve daha bir çok sözü de alkollüyken söylediğini de bilmen lazım. Cavcav içer içer içer iyice sarhoş olur sonra bir gazeteci röportaj yapmak ister yanına gider Cavcav'a verir gazı ve Cavcav sallamaya başlar Fener'i terör örgütü PKK'ya benzetir. Ve Cavcav'ın ayık olduğu günler çok azdır. Çokca sarhoştur çokça küfürbazdır.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X