bir dip not ekliyeyim bu yazıya ... cavcav bu ziya efendi için burada yazamayacagım sözleri en az 10 15 kişinin önünde söyledi ... yazacaklarım ise şöle ...
___ ya bu manyagı hangi şerefsiz bana aldırdı ? ( kendi almıştı kimse aldırmadı kendi kendi öz eleştiri yapıyor )
____bu deli ya ... ...................bey ( adı kalsın şimdilik ) buna git bir dr raporu al bu normal değil ....
____herife bak ya ... yok onu alacakmışım bunu alacakmışım ? yok ya ? ben bu takıma senin manyaklık yapman için kurmadım para biriktirmedim ...para mara yok kardeşim ...transferler, transferler taksitleri, primler ,konaklama kamp vs vs vs hepsi bütçen 12 milyon dolar ...
_____ bunu hemen kovmam lazım annemin mezarda kemikleri sızlıyor ...
daha yazmıyayım zaten bir kısmı yazılacak gibi değil
SERBEST KALIYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın devre arasında alınmasını istediği Beşiktaş'ın tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ali Güneş süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu sezon sağ kanatta sorun yaşayan ve bu mevkiye takviye düşünen Bordo-Mavili yönetimin Ziya Doğanın sezon sonu serbest kalacak olan Ali Güneş'i istemesi durumunda transferini bitireceği bildirildi.
alınırsa katkısı olur...
....almanyada bi takima imza attigi yaziyor gazetelerde ....achen herhalde bu takim...
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yok kardesim...
Bunlar hala akıllanmadı...
Hala İstanbul artıklarıyla ilgileniyorlar....
Bonservisi olmayan Çagdaş a bonservis ödeyen zihniyet....
Ali güneş i de alır merak etmeyin siz....
Yazıktır yahu yazık...
Ona verilen paraya da yazık....
Adam kariyeri boyunca saçını uzatıp kısaltmaktan başka ne yaptı....
Albayrak bir gün bunların hesabını vereceksin....
Hayal Taciri Albayrak.....
Haczavera,Maçka,Trabzon...., Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Trabzonspor bence transferden önce elindeki kadroyu biraz toplaması lazım. Mesela arıza çıkartan, oynamak istemeyen, gruplaşmaya çalışan futbolcularını tek tek göndermelidir. Mesela bazı kaşarlanmış ama saydığım kriterler uymayan futbolcularını da göndermelidir. Yoksa Trabzonspor istediği kadar futbolcu alsın gene de bir yere varamaz. Eğer biz Syzmek gibi bir futbolcuyu elimizden kaybediyorsak ne gerek transfere. Varsın olmasın transfer.
bir dip not ekliyeyim bu yazıya ... cavcav bu ziya efendi için burada yazamayacagım sözleri en az 10 15 kişinin önünde söyledi ... yazacaklarım ise şöle ...
___ ya bu manyagı hangi şerefsiz bana aldırdı ? ( kendi almıştı kimse aldırmadı kendi kendi öz eleştiri yapıyor )
____bu deli ya ... ...................bey ( adı kalsın şimdilik ) buna git bir dr raporu al bu normal değil ....
____herife bak ya ... yok onu alacakmışım bunu alacakmışım ? yok ya ? ben bu takıma senin manyaklık yapman için kurmadım para biriktirmedim ...para mara yok kardeşim ...transferler, transferler taksitleri, primler ,konaklama kamp vs vs vs hepsi bütçen 12 milyon dolar ...
_____ bunu hemen kovmam lazım annemin mezarda kemikleri sızlıyor ...
daha yazmıyayım zaten bir kısmı yazılacak gibi değil
O ve daha bir çok sözü de alkollüyken söylediğini de bilmen lazım. Cavcav içer içer içer iyice sarhoş olur sonra bir gazeteci röportaj yapmak ister yanına gider Cavcav'a verir gazı ve Cavcav sallamaya başlar Fener'i terör örgütü PKK'ya benzetir. Ve Cavcav'ın ayık olduğu günler çok azdır. Çokca sarhoştur çokça küfürbazdır.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum