Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor aradığı 10 numarayı sonunda Alman Burdensliga’dan buldu. Teknik Direktör Ziya Doğan, yardımcıları ve Futbolcu İzleme Komitesi üyelerinin defalarca izlediği, “Mutlaka alınmalı” raporu verdikleri ismin Borissia Dordmund’da forma giyen 25 yaşındaki oyun kurcucu Stefan Pienaar’ın bonservis bedelinin az olabileceği ve bu nedenle de tercih sebebi olacağı kaydedildi. Orta sahaya mutlaka iyi bir oyun kurucu alınmasını isteyen Doğan’ın yönetime verdiği raporda, “Bazı beğendiğim futbolcuların bonservis bedelleri yüksek… Ama Pienaar’in bedeli düşük… Bu oyuncuyu alırsanız inanıyorum ki, bu takım önemli bir eksikliği gidermiş olur” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Çok Özellikli Oyuncu
    Borissia Dordmund’da iki sezondur forma giyen ve ‘10’ numarayı sırtından çıkarmayan Pienaar ile ilgili olarak Alman Gazetelerinin de, “Trabzonspor yolunda” şeklinde haberlerin yer aldığı bildirildi. Almanya’daki gurbetçiler de, “Pienaar ile ilgili haberler okuyoruz. Bu oyuncu çok kaliteli… Alınırsa, Trabzonspor’un önemli bir sorununu sona erdirir. Hem savunma, hem de hücum gücü yüksek bir futbolcu…” şeklinde konuştular. Trabzonspor yönetiminin de Pienaar için harekete geçtiği ve oyuncuyla da prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Daha önce Hollanda’da Ajax formasını giyen Pienaar’ın alınması halinde, diğer orta saha oyuncularından vazgeçileceği bildirildi.

Forvet Arayışı Sürüyor
    Trabzonspor yönetimi, Pienaar’ın işini bitirdikten sonra yönünü forvete çevirecek. Forvet için Polonyalı Pavel Brozek ilk sıradaki yerini korurken, özellikle yüksek bonservis bedeli el yakıyor. Bu oyuncunun dışında yerli futbolcuların da gündemde olduğu kaydedildi. Necati Ateş’in serbest kalmaması nedeniyle düşünülmediği, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ın listedeki yerini koruduğu kaydedildi. Trabzonspor kurmayları ise, “Elimizi çabuk tutmak istiyoruz. Kamp başlayana kadar transferi bitirmek arzusundayız. Futbol Federasyonunun özellikle yabancı kontenjanıyla ilgili alacağı kararı çok önemsiyoruz. Bu sorun çözüldüğü takdirde hemen harekete geçeceğiz” dediler.
    Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"

Yorum

• Trabzonspor yabancı transferiyle ilgili arayışlarını sürdürürken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın tam puan verdiği isimlerden birinin de Belçika’nın St. Truidense takımında forma giyen Zimbabweli orta saha oyuncusu Cehpas Chimidze olduğu kaydedildi. Orta sahada forma giyen ve hem hücuma yönelik, hem de savunma anlayışı içinde çok başarılı bir görüntü çizen Chimedze için, Futbolcu İzleme Komitesi Üyelerinin de çok olumlu raporları bulunduğu kaydedildi. Savunmada da rahatlıkla forma giyebilen Zimbabweli futbolcunun maliyetinin düşürülmesine çalışıldığı bildirildi. Öte yandan İsveç’in Randers takımında oynayan Didiane Sane’yle de ilgili olumlu referansların geldiği bildirildi. Bu arada yabancı transferiyle ilgili olarak son kararın, Ziya Doğan’ın yardımcısı Fatih Kavlak’ın Arjantin’de izleyeceği futbolcularla
      Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"

Yorum

• İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor aradığı 10 numarayı sonunda Alman Burdensliga’dan buldu. Teknik Direktör Ziya Doğan, yardımcıları ve Futbolcu İzleme Komitesi üyelerinin defalarca izlediği, “Mutlaka alınmalı” raporu verdikleri ismin Borissia Dordmund’da forma giyen 25 yaşındaki oyun kurcucu Stefan Pienaar’ın bonservis bedelinin az olabileceği ve bu nedenle de tercih sebebi olacağı kaydedildi. Orta sahaya mutlaka iyi bir oyun kurucu alınmasını isteyen Doğan’ın yönetime verdiği raporda, “Bazı beğendiğim futbolcuların bonservis bedelleri yüksek… Ama Pienaar’in bedeli düşük… Bu oyuncuyu alırsanız inanıyorum ki, bu takım önemli bir eksikliği gidermiş olur” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Çok Özellikli Oyuncu
        Borissia Dordmund’da iki sezondur forma giyen ve ‘10’ numarayı sırtından çıkarmayan Pienaar ile ilgili olarak Alman Gazetelerinin de, “Trabzonspor yolunda” şeklinde haberlerin yer aldığı bildirildi. Almanya’daki gurbetçiler de, “Pienaar ile ilgili haberler okuyoruz. Bu oyuncu çok kaliteli… Alınırsa, Trabzonspor’un önemli bir sorununu sona erdirir. Hem savunma, hem de hücum gücü yüksek bir futbolcu…” şeklinde konuştular. Trabzonspor yönetiminin de Pienaar için harekete geçtiği ve oyuncuyla da prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Daha önce Hollanda’da Ajax formasını giyen Pienaar’ın alınması halinde, diğer orta saha oyuncularından vazgeçileceği bildirildi.

Forvet Arayışı Sürüyor
        Trabzonspor yönetimi, Pienaar’ın işini bitirdikten sonra yönünü forvete çevirecek. Forvet için Polonyalı Pavel Brozek ilk sıradaki yerini korurken, özellikle yüksek bonservis bedeli el yakıyor. Bu oyuncunun dışında yerli futbolcuların da gündemde olduğu kaydedildi. Necati Ateş’in serbest kalmaması nedeniyle düşünülmediği, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ın listedeki yerini koruduğu kaydedildi. Trabzonspor kurmayları ise, “Elimizi çabuk tutmak istiyoruz. Kamp başlayana kadar transferi bitirmek arzusundayız. Futbol Federasyonunun özellikle yabancı kontenjanıyla ilgili alacağı kararı çok önemsiyoruz. Bu sorun çözüldüğü takdirde hemen harekete geçeceğiz” dediler.
        bu oyuncunun dün burada adı geçmemişmiydi içimizde hain var çıksın ortaya
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• zaten ziya doğanda bütün herkese bu alınmalı diyor kardeşim hiç kimseyede karşı çıkmıyor böyle transfer mi olur , brozak (alınmalı) , pienaar (mutlaka alınmalı) hep böyle diyo da icraaat yok

Yorum

• Stichus abi senin Ziya Dogan cok istiyor ama 10 milyon dolar maliyeti dolayısıyla görüşülmeden kapandı dedigin Linderothu Gs bedavaya almış bu arada biz hala Adnana imza attırmaya Serkanı da beklemeye başladık yanlışlar devam ediyor gibime geliyor
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• "Zico beni 33. haftada tanımış!"

Trabzonspor ile anlaşan Serkan Balcı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kendisini 33. haftada oynanan Galatasaray derbisinde keşfettiğini ancak daha fazla şans bulabilmek için takımdan ayrılmayı uygun gördüğünü söyledi.

Trabzonspor’un çiçeği burnunda transferi Serkan Balcı, CINE5’de yayınlanan Bizim Stadyum programına katılarak Faik Çetiner’e özel açıklamalarda bulundu.

Serkan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kendisini 33. haftada oynanan Galatasaray derbisinde keşfettiğini belirterek, "Zico beni ilk kez Galatasaray maçında sağ kanatta değil ortasahada oynattı. Bende elimden gelenin en iyisini yaptım. Maç bittikten sonra teknik direktörümüz sayın Zico beni yanına çağırdı. 'Sen bu mevkide daha iyi oynuyormuşsun. Bundan sonra seni bu bölgede kullanmayı düşünüyorum. Önümüzdeki sezonda takımda kalmanı istiyorum' dedi. Bende kendisinin beni biraz geç tanıdığını düşünerek, daha fazla şans bulabilmek için takımdan ayrılmayı uygun gördüm" diye konuştu.

Serkan son olarak, bundan sonraki hedefinin Trabzonspor’da başarılı olup, milli takım formasını da sırtından bir daha çıkarmamak olduğunu söyledi.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• balahorun yukarıya alıntıladığı haberin her kelimesi doğru.. hayatımda bu kadar doğru bir jhaber okumadım..futbolcu izleme komitesi diye bir komite varmış anladığım kadarıyla ve bu komitenin de çok olumlu (buraya dikkat) raporları varmış..
                ban daha ziya hocaqnın bile herhangi bir raporunu görmedim duymadım bilmiyorum..
                rapor diye bir şey yoktur arkadaşlar..
                düz sohbet vardır..
                dvd konur player a, akarken konuşur odadakiler.. beğendiklerini ifade eden olur, klimayı kapat diyenler olur.. bunlar rapor değildir.. hastayım bu basının kendini de olayı da büyütmesine..
                yazılıp çizilenlere bakmayın lütfen..
                kaleci almaya çalışıyorlar.. martinez de olabilir hasagiç de dudek de.. hoca kaleci konusunda ısrarcı, başkan aynı fikirde.. pazarlıklar belirleyecek kaleciyi..
                bir on numara alınacak, travel tarzı koşan top yapan ortasahada sürekli topuk pasıyla akın yönünü değiştiren akıllı uslu genç bir arkadaş alınacak.. travel bizzat ilgileniyor..
                forvetin alınması konusunda turgut hoca arjantin izlenimlerini raporla(!) iletecektir, ondan sonra bakılacak..
                dün burada konuştuk: forveti ne yapacaksın? dörtlü ortasahada bu kadar adamdan kimleri çizeceksin de ikili forvet oynayacaksın? olmadı tek forvet oynayacaksan umutu mu keseceksin?
                trabzonolog sayfayı hareketlendiremediğimizden şekvacı olmuş.. basınla kapışmak gibi olmasın da her adı geçen adamı buraya yazsak sonra adımız sırf hareket veren adama çıkacak, ondan çekinmiş olabiliriz.. veya daha doğru bir ifadeyle, bilmiyoruzdur, atalım mı?

galatasaray linderoth u almış.. hayrını görsün..
                yönetime ricardinho linderoth gibi şeyleri bahane kılıp yüklenmeden önce kendini ricardinho yerine koyacaksın, linderoth yerine koyacaksın.. aynı paraya trabzonda mı yaşarsın istanbulda mı?
                cevabımı aldım ben..
                şimdi kendini başkan yerine koyarak cevap veriyorsun.. aynı oyuncuya tam iki katı para verir misin? bunun artık metod haline geleceğini göre göre aynı adama istanbuldan aldığının tam iki katını verebilir misin?
                geliri ikiye böl, gideri ikiyle çarp..
                başka sorum yok!

Yorum

• Amma da çok oyuncuya tam puan veriLmiş...
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• TRABZON'DA TRANSFER HAREKATI BAŞLADI.. İŞTE SICAK GELİŞMELER

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Doğan'ın listesindeki isimleri tek tek renklerine bağlıyor.

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Samsunsporlu Adnan, F.Bahçeli Serkan Balcı, G.Antepli kaleci Hasagiç'ten sonra Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ile her konuda anlaşma sağladı. Jabi ve Hasagiç'in imza atması yabancı kontenjanı konusunda Futbol Federasyonu'nun vereceği karara bağlı. Yattara ve Risp dışındaki tüm yabancılar gönderiliyor.

İyi
                    anlaşacaklar
                    İskelet kadroyu korumak isteyen bordo-mavili yöneticiler, Gineli Jabi'nin vatandaşı Yattara ile iyi anlaşacağını düşünüyor. Orta sahada Hüseyin'in yanında oynatılması planlanan Serkan ise 11 Haziran'da resmi sözleşmeye imza atacak. 2 yıllığına 2 milyon 600 bin dolar alacak.

Albayrak mutlu
                    Başkan Nuri Albayrak transferlerin çabuk bitmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Teknik direktör Ziya Doğan ise Serkan Balcı ile görüşüp, kamp dönemi öncesi kendisine bir idman programı vereceği öğrenildi. Doğan, Hasagiç ve Adnan ile de özel olarak görüştü.

kaynak/http://www.trabzonhaber.net/#
                    masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
                    --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• Keşke şu transfer dönemi bitse ...

artık delirme noktasına geldim hiç bir icraat yok ...

hadi tamam fenerbahçe ve beşiktaşın maddi durumları bizden iyi olabilir bu gayet doğal
                      ama biz galatasarayla yarışa bile girmemeliyiz çünkü onların durumu ortada bizim borcumuz 15 milyonsa onların 250 milyon aradaki farka bakın ama gelin birde transferlere bakın böyle olmaz arkadaşlar kusura bakmasın kimse ama istediğim transfer yani kaliteli bir 10 numara alamazsak inanın uefa bile zor gözüküyor !!!!

Yorum

• bir kaleya birde oyunkurucu şöyle adam gibi adam alınırsa
                        bence son yılların en akıllı transfer dönemi geçirilmiş olur
                        şu ana kadar gidişattan memnunum
                        sessiz kararlı
                        bu gazetelerede inanmıyorum
                        başkanın (serkan,adnan, transferi gündeme gelen necati)haberleri ile yaptıgı açıklamalarında dedikodulara mahal vermesini engelledigi içinde başkanı kutluyorum
                        sadece 2( birde forvete olursa daha yi olur)3 adam akıllı transferde gerçekleşirse ki: ümit ediyorum süper olacak
                        "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                        O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi
                          bu teknik direktör bozuntusu ile devam etme kararı alan bir yönetimden transferde ne gibi bir aksiyon beklenebilir ki???

alacakları adamlar da ziya kalitesinde olacaktır.

gidişat ortada....
                          haklısın desert abi gidişat ortada bakın bunu buraya yazıyorum eğer iki kaliteli transfer daha yapılmazsa UEFA ya bile GİDEMEYİZ !!!!

Yorum

• rekabet meselesini iyi değerlendirelim desert.. şimdi sen bir alışveriş merkezi yap tonyaya.. bir tane de eski londra asfaltına yap.. bunların karlarını bir kıyasla bakalım
                            latife bir tarafa, rekabet etmediğimiz istanbuldur.. şehir olan.. takım olan değil.. adama dvd ile anlatmıyorsun galatasarayı.. sadece galatasaray demen kafi.. parayı da avrupa ayarında tutman yetiyor.. daha evvel de anlatmışdım, darılmak gücenmek serbest.. adamlar farklı bakıyorlar..
                            galatasaray beşmilyon eurosu olmayan takım değildir..
                            ne olur biraz empatiyle yaklaşın..

Yorum

• millet transfer de tam takır...bizde üç beş tane ikinci lig topcusuna imza attırracaz diye yönetim sseviniyor....ziya bey de hala seneye şampiyonuz naraları atıyo....

....bu transferlerle....mucıze olması lazım bizim ilk beşe girmemiz için ....

...kayseri bile cıktı topuzun sözleşmesini uzattı...bir ik tanede kaliteli adam alır dışardan ..bizde bakarızzzz...

...son gün de gökdeniz karambole getirilip satılır....ondan sonra kümeye oynarız...

...kimse çıkıpta yok serkan iyi dir şu iyidir bu iyidir demesin....iyi olabilirer ama rakiplerin transferleri yanında çok yetersiz ve gereksiz transferler ....hala oyun kurucu yok forvet yok sol kanat facia ....böylemi gelecek şampiyonluk.......

...yazıklar olsun .....yarına çıkmasın bu zihniyet inşallah......
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• wallahi merak ediyorum.
                                bu sol kanadı nasıl görmüyorsunuz.??

kaleci ve oyunc kurucu aldık mı tamam...
                                sol kanadında kim var??
                                bekinden başla ileri kadar...

bu takımda sol namına hiçbirşey yok..

gerçi ziya da bazı arkadaşlar gibi, celalettin ile halledecek tüm seneyi.
                                ona birşey olursa hasan ve ferhat varmış...

gerek yok canım sol kanada.. ne işimiz olur..
                                müstehâk bize celalettin ve ayarındakiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X