Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ÇocukdaKi rahatlığa bak

Merak ediyorum bu çocuklar Trabzon da nasıl yürüyebiliyor !

İstanbul da görmeyeyim cidden kafam atmış durumda
    Trabzonsporluluk bunlar içinde çok geri planda.Böyle bir futbolcu şampiyonluğa oynarken bireysel şike bile yapar.Bunların hepsine yol vermek lazım

Yorum

• bu gençlerin 15 20 sene kayıtsız şartsız takımda kalmasını istiyorsak takımımız şampiyonlar liginin gediklisi olmalı o zaman kadar. Çünkü günümüz teknolojisinin bilgiye ulaşımda sağladığı kolaylık oyuncularım eğitimlerine çok büyük katkı sağlamakta, bu gençlerin kariyerlerinin en iyi döneminde dünyanın en iyi 50 futbolcusu arasına girmeleri imkansız değil ve ne yazık ki bizim hedeflerimiz ve şartlarımız bunu onlara sağlayamaz ve temsilcisiz futbolcu olmaz bunu aklımızdan çıkarmayalım.

Sefaya da çok atıp tutuyoruz ama geçenlerde bağlantısı bir üyemiz sefanın daha hazır bir şekilde döneceğim demecini paylaşmıştı ayrıca Erzurum spordan bir yöneticinin de Trabzon spor istediği zaman sefayı onlara veririz demeci var, o yüzden gencecik çocukları öfke ........umuza kurban etmeyelim.
      En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 13.07.2018, 00:30.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gençsin 2-3 yıldır bir kulüptesin ve a takıma kadar yükseldin ama saygı duymayı geç bulunduğun kabı pislemeye kadar gidebilecek bir hamlenin başlangıcını yapıyorsun. Bilmiyorum garip geliyor bana.
        Erkenden zengin olma hırsı diyoruz bu duruma.Yani bu futbolculardaki hırs maç kazanma hırsı değil.Direkt kısa yoldan para kazanma hırsı.Karaktersizlik

Yorum

• Biz altyapıya neden yöneldik?Takımımıza o özledigimiz amatör ruhu geri getirsinler aidiyet ruhunu aşılasınlar diye.Yoksa hepsi birer yıldız olacakları için degil.Yıldız adayı arasak gidip ordan burdan buluruz iyi bir araştırmayla.Hal böyle olunca bu oyunculara profesyonel degil de amatör bakmak onlarda da bu aidiyeti aramak lazım.İsterse dünyanın en iyi topçusu olsunlar o aidiyeti hissedecek adamlar lazım alt yapıdan.Profesyonel adam her yerde bulunur.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O behlülü direkt kapının önüne koysunlar yarın sefa olayından sonra bile bile o adamla anlaşan topçunun gözümde değeri yok kulübe de siz benim umurumda değilsiniz sadece kariyerime bakıyorum mesajı vermiş resmen çocuk.
            Birde sadece milli takım formalı resmini koymuş.Trabzonsporu takmadığı net.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adnan Beye bunları yapan Behlül bize neler yapmaz
              Ahahaha aranan yorum Behlül kaçar mı diyorsun yani

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kapının önüne neden koyacaksın 3 sene boyunca sabah 7 de tek başına antremana çıkart ve maçlarda kadroya alma ibreti alem olsun
                Kesinlikle böyle olmalı kulüp o çocuga verilecek 3-5 bin liradan iflas etmez ama diğer oyuncular için ders olur.Adam pişkin pişkin açıklama yapabiliyor bide kariyer planlamam için bu şerefsizle anlaştım gibisinden.

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle böyle olmalı kulüp o çocuga verilecek 3-5 bin liradan iflas etmez ama diğer oyuncular için ders olur.Adam pişkin pişkin açıklama yapabiliyor bide kariyer planlamam için bu şerefsizle anlaştım gibisinden.
                  Aynen öyle.Ya o menajer bozuntusundan ayrılır.Ya da ibreti alemlik cezaya maruz kalır

Yorum

• Bizler bu radikal tavırlardan vazgeçmediğimiz sürece o menacer daha çok oyuncu alır bizden.

Şu fevri tavırlarımız, ülkenin en sevilen futbol kulübü ve 3 temmuzun esas mağduruyken ülkenin en antipatik takımına dönüşmemize sebep oldu.
                    Öfkemiz ve sabırsızlığımız futbol çetesine davamızı kaybetmek zorunda kaldık. .
                    En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 13.07.2018, 00:46.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizler bu radikal tavırlardan vazgeçmediğimiz sürece o menacer daha çok oyuncu alır bizden.

Şu fevri tavırlarımız, ülkenin en sevilen futbol kulübü ve 3 temmuzun esas mağduruyken ülkenin en antipatik takımına dönüşmemize sebep oldu.
                      Bu ülkedeki kulüpler bizi ne kadar çok sevmezse o kadar doğru yoldayız demektir

Yorum

• Günün sonunda yine biz suçlu durumuna düştük vay arkadaş
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ülkedeki kulüpler bizi ne kadar çok sevmezse o kadar doğru yoldayız demektir
                          kulüplerin hepsi birbirlerini sever. Ama halk sevdiğine hak verir bizi kışkırttıkları her seferde bizden bir şeyler koparmayı başardılar, bizden gidenlerle ,syanımız daha da büyürken camia bu mücadelenin kamuoyu sunumunu başaramadı akabinde halk sözde;laik demokratik sportmen mağdur mazlum cesur olduğuna inandığı,başkanının yöneticisinin bizzat şike yaptığı takımı masum buldu.

Yorum

• Nedense Dünya kupası performansları yanıltıcı olacağını düşünüyorum. Hele ki İran'dan stoper alıyorsanız
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nedense Dünya kupası performansları yanıltıcı olacağını düşünüyorum. Hele ki İran'dan stoper alıyorsanız
                              sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim nihayetinde irana kadar düştük bir sonraki durak suriye olabilir ya hiç mi futbol izlemiyor bu yönetim git italya seri a ve seri b de yüzlerce stoper var tut 2 tane getir bu kadarmı zor be kardeşim

Yorum

• Ömer Karbuz Ofspor'da!
                                2009 yılında Altyapımıza katılan 31 Mart 1999 doğumlu Kaleci, 3.Lig ekiplerinden Ofspor ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
                                Ömer geçen sezon U21 Takımımızla 22 maçta görev aldı.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X