Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu hossein uçağa binmedi mi

Trabzonspor'un transferini sonuçlandırmaya çalıştığı İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin pasaport sorunu nedeniyle Trabzon'a gelemediği bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, İran'ın İstiklal takımında forma giyen stoper oyuncusu Hosseini'nin pasaport sorunu nedeniyle Trabzon'a gelemediğini belirterek, "Ne zaman çözümlenirse o zaman gelecek. Oyuncu kulüp anlaşması konusunda bir sorun yok." dedi.

İran Milli Takım formasıyla Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda görev yapan 1.83 boyunda 22 yaşındaki futbolcunun bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyordu.

Yorum

• Ilk maçta tandem Mustafa Akbaş-Hüseyin Türkmen olacak gibi duruyor
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• "Trabzonspor’da forma giymek, kampa gelmek, geçmiş dönemde hizmet etmiş değerlerle çalışmak, önünde hem genç kuşaktan gelmiş önü açık, ufku açık oyuncularla oynamak, hem de yıllardır bu lig içinde yaşayıp formamız altında çeşitli başarılar elde etmiş abileriyle oynamak onlar için çok ciddi bir şans. Birçok şeyi farklı şekilde değerlendirebiliyor insanlar. Trabzonspor’a ilk geldiğimizde de basın toplantımızda gençlerle ilgili bazı örnekler verdik. Orada genel bir tespit yaptık ve insanlar bizim o tespitlerimizi farklı algılayabildi. Şunu gerçekten asla unutmamamız lazım; onlar bizim evlatlarımız, geleni de gelmeyeni de, bizi tercih etmeyip başka yere gidenleri de. Biz onların hepsiyle alakalı, eğitimlerini tamamlamadı diye üzülüyoruz. Yoksa kısa zamanda kazanıp da evine götüreceği 3-5 kuruşun, otobüs bileti ile evine gitmek yerine kendi altına çekeceği aracı bugünden elde etmenin hesabı içinde olanlarla aynı paralelde gitmemiz söz konusu değil. Biz büyük resme bakarız.”
        ( Bu arada kendisi sefa' yı kast etmediğini söylemiş ancak, sözlerden öyle anlaşılıyor )
        Hoca direk olmasa da , bazı sözleriyle burada saatlerce konuşulan konuya bir cevap vermiş.

Eğer kulüp içerisinde bu konuyla alakalı belirli kurallar ya da standart bir işlem varsa , kimsenin bundan fazlasını isteme gibi bir lüksü yoktur... Olmamalı. Oluyorsa da, kapı orada deyip gönderilebilir . Ben kendi adıma gönderilmelerini bir kayıp olarak değerlendirmiyorum...
        Bu yaş da, menajer gazıyla yetiştikleri takımın karşısına parasal isteklerle çıkmalarını doğru bulmuyorum. Hak ettiklerin de , hak ettikleri ücretleri kulübümüzün vereceğinden en ufak şüphem yoktur. He , eğitim ile alakalı isteklerini kulüp karşılamam diyorsa, orada kulübümüze de eleştirilerimizi yapmaktan çekinmememiz gerekiyor.

Yorum

• Bu arada, castillo ve sosa gibi isimlerle ilgili yapılan ağır eleştirilere de cevap olarak aşağıdaki söyledikleri değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Karaman takım içinde inanılmaz bir saygı ve sevgi ortamı bulunduğunu dile getirerek, "Ben oyuncularıma teşekkür ederken klasik bir söylem değildi. Eğer bir olumsuzluk görmüş olsam bunu paylaşırım. Örneğin Castillo bana gelip, ‘Hocam benim oynamam lazım, siz ve arkadaşlarım bana o güveni verdiniz. Benim arkadaşlarımın arasında olmam lazım’ diyor. Ancak geçen yıldan kalan bir olgu var, ‘Castillo sakat’ deniyor. Örneğin Sosa’nın arka adalesinde sakatlığı var. MR’da, filmlerde belli oluyor, ödemi var. Bana göre şu anda erken başladı. Ancak Sosa özverili, bir an önce sahanın içinde olup arkadaşlarıyla olmak istiyor. İnsanlar yorum yapıyor, 'Castillo sakat, Sosa ağırdan alıyor’. Ben burada ne demeliyim? Kalecimiz (Esteban) tamam geçmişte bir şeyler yaşanmış, belki bir anlama sorunu olabilir. Onun geldiği andaki samimi özrünü görüyorsun. Milleti ne olursa olsun hepimiz insanız. Hele sporcu benim formamı giyiniyorsa benim için çok değerli. Geçmiş dönemde bunlar bir sözleşme yapmış, kimse bunlara silah dayayarak yapmadı bunu. Bunun içinde özveri gösterecek olan varsa onu bir şekilde gösterir ama bana göstereceği en büyük özveri saha içindeki duruşu. Disiplini ile çalışacak, antrenmanını yapacak. Kendisine forma veren insanlara iyi bir gösteri sunacak. Sahaya çıktığında elinden gelen tüm gayreti gösterecek. Onur ve Burak başta olmak üzere ciddi bir kaptanlık katılımları söz konusu. İnanılmaz bir sevgi ve saygı ortamı söz konusu. Çok ağır bir antrenman programı olmasına rağmen birbirlerine ‘öf’ dedikleri bir durum söz konusu değil. Şükürler olsun ki çok da iyi çalışıyorlar. Şu anda birbirlerini destekleme ve kucaklama var. İnşallah birkaç tane kalite araya katabilirsek seyredilmesi keyifli olan bir Trabzonspor oluştururuz" ifadelerini kullandı.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kulüplerin hepsi birbirlerini sever. Ama halk sevdiğine hak verir bizi kışkırttıkları her seferde bizden bir şeyler koparmayı başardılar, bizden gidenlerle ,syanımız daha da büyürken camia bu mücadelenin kamuoyu sunumunu başaramadı akabinde halk sözde;laik demokratik sportmen mağdur mazlum cesur olduğuna inandığı,başkanının yöneticisinin bizzat şike yaptığı takımı masum buldu.
            Hangi halkmis şikwcileri masum bulan 2011 sampiyonunun trabzonspor oldugunu gectim diger takim taraftarlarini sikebahcelilerin bile en az yarisi biliyor ama yapmayan mi var ayagina yatiriyorlar..halk şikecileri masum bulmusmus bak sen nasil bir yerde yasayip hangi halkdan bahsediyorsun sen etrafa cik bir bak sor sorustur bakalim kim ne diyor bu konuda yuh yani hakikaten..2011 sampiyonu halkin vicdaninda trabzonspordur ve bu degismez..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu kulübün başına;
              ya vizyon sahibi gibi görünen popularist, yalancı, beceriksiz, plansız, kulübün içine eden bir başkan ve yönetim seçiyoruz
              ya da şuan ki yönetim gibi vizyonsuz, belli yaşa gelmiş, kendini geliştirememiş, basit şeylere takılan,çoğunluğa hitap edemeyen, kendini kulubün sahibi sanan, trabzon kanadından yönetim seçiyoruz.

Yorum

• Sefa ve Behlul meselesinde kulubun yanlislari var belli. mesela bunlar azizin oyunculari olsa idi fenere laf diyen bir menejerle asla anlasamazlardi. o menejer bozuntusu azizin kulubunun yanindan dahi gecemezdi. belli ki bizim kulup bu konularda eksik ve hatali.

Butun bunlarin yaninda usaga cok gicik oldum. ne olacaksa olsun hemen kapinin onune koysunlar veya iyice bir ugrastirsinlar. Sen nasil Trabzonspor'a laf diyen bir aptal ile anlasirsin, bir de anlastiktan sonra anlasma resimlerine Trabzonspor formali resim koymuyor. Cok sinirlendim. öyle böyle değil.

Kulup de adi serefsiz bir menejere haddini bildiremiyor
                Fatih Tekke

Yorum

• Kulüp adam gibi yönetilse bu çocukların her şeyiyle, buna kariyer planalamaları dahil her şeyiyle zaten en başından beri kendi ilgilenir, yönlendirir ve gerekli eğitimleri verirdi. Şimdiyse bel bağladığımız alt yapımıza dahi sahip çıkamadığımız gerçeği yüzümüze çat çat vuruluyor ard arda.

Kolay değil bu işler. Bilgi beceri istiyor. Çok büyük bir organizasyondan bahsediyoruz. Bunları çekip çevirecek doğru şekilde yönetecek profesyonel insanlarla ve yöneticilerle olacak işler bunlar.

Ben gün geçtikçe bu kulüp için umudumu yitiriyorum. Her şeyi elimize yüzümüze bulaştırır olduk.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulüp adam gibi yönetilse bu çocukların her şeyiyle, buna kariyer planalamaları dahil her şeyiyle zaten en başından beri kendi ilgilenir, yönlendirir ve gerekli eğitimleri verirdi. Şimdiyse bel bağladığımız alt yapımıza dahi sahip çıkamadığımız gerçeği yüzümüze çat çat vuruluyor ard arda.

Kolay değil bu işler. Bilgi beceri istiyor. Çok büyük bir organizasyondan bahsediyoruz. Bunları çekip çevirecek doğru şekilde yönetecek profesyonel insanlarla ve yöneticilerle olacak işler bunlar.

Ben gün geçtikçe bu kulüp için umudumu yitiriyorum. Her şeyi elimize yüzümüze bulaştırır olduk.
                    Acı ama gerçek,durum bu.Basiretsizlik her tarafımızdan fışkırıyor.Neden bu tür problemlerle ilgili haberler sadece Trabzonspor'da var?

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://tr.beinsports.com/haber/trabz...asaport-engeli

Trabzonspor'un transferini sonuçlandırmaya çalıştığı İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin pasaport sorunu nedeniyle Trabzon'a gelemediği bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, İran'ın İstiklal takımında forma giyen stoper oyuncusu Hosseini'nin pasaport sorunu nedeniyle Trabzon'a gelemediğini belirterek, "Ne zaman çözümlenirse o zaman gelecek. Oyuncu kulüp anlaşması konusunda bir sorun yok." dedi.

İran Milli Takım formasıyla Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda görev yapan 1.83 boyunda 22 yaşındaki futbolcunun bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyordu.
                      Trabzona gelmek zorunda mı? Direk direk kampa katılsın problem Turkiyeye girisindeyse.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Söylediğim sözlerin arkasındayım, buyurun sizde söylediğimi söylediğiniz sözleri alıntı yaparak paylaşın bende göreyim. Yok kanıtlayamıyorsanız o zaman bu konu hakkında daha fazla konuşmanızın bir anlamı yok. Boşa sıkıp, sonra bir şeyler söyledim havasına giriyorsunuz. Komik oluyor.

Siz benimle konuşurken, kendi kendinizin ürettiği şeylere cevap olarak bir şeyler söylüyorsanız sağlık durumunuz hakkında ciddi problemleriniz var demektir.

He bir de, aldığınız ürünlere verdiğiniz paranın tamamı kulüp kasasına girmiyor bilginiz olsun.
                        Bak şimdi...Hemen ilk alıntı yaptığın mesajıma karşılık yazdıklarında "gs ve bjk taraftarlarının bağışla yardımla takımlarını ayağa kaldırdığını" iddia etmiştin...Böyle bir bilginin doğru olmadığını önce ben daha sonra başka bir arkadaş mantıklı argümanlarla ortaya koyduk...Konunun cahili olduğunu açığa çıkardık...Siz ise ne yazdığınızı unuttuğunuz için veya tornistan amaçlı "onu öyle soylemedim hangi cümlem" ayağina yattınız...

Madem ki tornistan yapmadınız o halde "unutkansınız" ve unutkanlık bir "alzheimer" belirtisidir lütfen bir doktora görününüz...
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bak şimdi...Hemen ilk alıntı yaptığın mesajıma karşılık yazdıklarında "gs ve bjk taraftarlarının bağışla yardımla takımlarını ayağa kaldırdığını" iddia etmiştin...Böyle bir bilginin doğru olmadığını önce ben daha sonra başka bir arkadaş mantıklı argümanlarla ortaya koyduk...Konunun cahili olduğunu açığa çıkardık...Siz ise ne yazdığınızı unuttuğunuz için veya tornistan amaçlı "onu öyle soylemedim hangi cümlem" ayağina yattınız...

Madem ki tornistan yapmadınız o halde "unutkansınız" ve unutkanlık bir "alzheimer" belirtisidir lütfen bir doktora görününüz...
                          Beşiktaş ' ın feda ( Bağış da toplandı ) ( sene 2015 yapılan baloya giderseniz bunu görebilirsiniz ), g saray ' ın neredeyse cami önünde topladığı paralarla bir sonra ki sene neler yaptığını gördük. Bağış ve YARDIM ile diye defalarca belirtmeme rağmen burada anlamadığınız ya da yanlış anladığınız kısımı kabul etmeyip konuyu saptırmaya çalışmanız ayrı bir traji komik durumu ortaya çıkarıyor.

Mantıklı argüman dediğiniz şeyler, borcun kapanmadığıysa ben zaten böyle bir durum iddia etmedim.. Bunun haricinde başka bir şey de söylemediniz. Tekrar tekrar söylüyorum, sizin söylediğiniz gibi BORÇ KAPAMA diye bir şeyden bahsetmedim.

Ortada tornistanlık bir durum yok, aksine sizin algılama problemi yaşadığınız kısımlar var. Ancak , ben kendi adıma her söylediğimi size tek tek açıklamayı görev biliyorum. Buyurun anlamadığınız yerleri tek tek sorun, tek tek yanıtlayayım.

Nasıl ki burada , başkanın '' darphane basmadı '' lafı yanlış algılandı, sizde yanlış algılamış olabilirsiniz.. Bekliyorum
                          En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 13.07.2018, 13:56.

Yorum

• Çok düşük ücretler öneriyoruz yoksa yasin öztekin takıma katılmıştı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok düşük ücretler öneriyoruz yoksa yasin öztekin takıma katılmıştı.
                              yasin benim de aklıma geldi.Skor üreten kanat oyuncusu.İki sene rahatlıkla işimizi görür.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşiktaş ' ın feda ( Bağış da toplandı ) ( sene 2015 yapılan baloya giderseniz bunu görebilirsiniz ), g saray ' ın neredeyse cami önünde topladığı paralarla bir sonra ki sene neler yaptığını gördük. Bağış ve YARDIM ile diye defalarca belirtmeme rağmen burada anlamadığınız ya da yanlış anladığınız kısımı kabul etmeyip konuyu saptırmaya çalışmanız ayrı bir traji komik durumu ortaya çıkarıyor.

Mantıklı argüman dediğiniz şeyler, borcun kapanmadığıysa ben zaten böyle bir durum iddia etmedim.. Bunun haricinde başka bir şey de söylemediniz. Tekrar tekrar söylüyorum, sizin söylediğiniz gibi BORÇ KAPAMA diye bir şeyden bahsetmedim.

Ortada tornistanlık bir durum yok, aksine sizin algılama problemi yaşadığınız kısımlar var. Ancak , ben kendi adıma her söylediğimi size tek tek açıklamayı görev biliyorum. Buyurun anlamadığınız yerleri tek tek sorun, tek tek yanıtlayayım.

Nasıl ki burada , başkanın '' darphane basmadı '' lafı yanlış algılandı, sizde yanlış algılamış olabilirsiniz.. Bekliyorum
                                Cami önünde toplanan paralar mı

Iyi güldürdün...Bjk ve gs taraftarları ne kadar bağış toplamış ve bu bağışlarla her iki kulüp hangi problemini çözmüş aydınlatır mısın beni? Miktarlarını yazmanızı bekliyorum sizden...

Söz konusu bağışla kulüplerin ayağa kalktığını hatta şampiyon olduğunu iddia ediyorsun burada algılamama gibi bir durum yok sizin cahilliğiniz gibi bir durum var..

Madem bağışla yardımla gs ve bjk şampiyon oluyor o halde şikeciler neden aynı yöntemi kullanmıyor veya kullanmadı bugüne kadar?
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Çalışıyor...
                                X