İlk olarak special one tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu gençlerin 15 20 sene kayıtsız şartsız takımda kalmasını istiyorsak takımımız şampiyonlar liginin gediklisi olmalı o zaman kadar. Çünkü günümüz teknolojisinin bilgiye ulaşımda sağladığı kolaylık oyuncularım eğitimlerine çok büyük katkı sağlamakta, bu gençlerin kariyerlerinin en iyi döneminde dünyanın en iyi 50 futbolcusu arasına girmeleri imkansız değil ve ne yazık ki bizim hedeflerimiz ve şartlarımız bunu onlara sağlayamaz ve temsilcisiz futbolcu olmaz bunu aklımızdan çıkarmayalım.
Sefaya da çok atıp tutuyoruz ama geçenlerde bağlantısı bir üyemiz sefanın daha hazır bir şekilde döneceğim demecini paylaşmıştı ayrıca Erzurum spordan bir yöneticinin de Trabzon spor istediği zaman sefayı onlara veririz demeci var, o yüzden gencecik çocukları öfke ........umuza kurban etmeyelim.En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 13.07.2018, 00:30.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençsin 2-3 yıldır bir kulüptesin ve a takıma kadar yükseldin ama saygı duymayı geç bulunduğun kabı pislemeye kadar gidebilecek bir hamlenin başlangıcını yapıyorsun. Bilmiyorum garip geliyor bana.
Yorum
-
Biz altyapıya neden yöneldik?Takımımıza o özledigimiz amatör ruhu geri getirsinler aidiyet ruhunu aşılasınlar diye.Yoksa hepsi birer yıldız olacakları için degil.Yıldız adayı arasak gidip ordan burdan buluruz iyi bir araştırmayla.Hal böyle olunca bu oyunculara profesyonel degil de amatör bakmak onlarda da bu aidiyeti aramak lazım.İsterse dünyanın en iyi topçusu olsunlar o aidiyeti hissedecek adamlar lazım alt yapıdan.Profesyonel adam her yerde bulunur.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO behlülü direkt kapının önüne koysunlar yarın sefa olayından sonra bile bile o adamla anlaşan topçunun gözümde değeri yok kulübe de siz benim umurumda değilsiniz sadece kariyerime bakıyorum mesajı vermiş resmen çocuk.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdnan Beye bunları yapan Behlül bize neler yapmazBehlül kaçar mı diyorsun yani
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapının önüne neden koyacaksın 3 sene boyunca sabah 7 de tek başına antremana çıkart ve maçlarda kadroya alma ibreti alem olsun
Yorum
-
İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle böyle olmalı kulüp o çocuga verilecek 3-5 bin liradan iflas etmez ama diğer oyuncular için ders olur.Adam pişkin pişkin açıklama yapabiliyor bide kariyer planlamam için bu şerefsizle anlaştım gibisinden.
Yorum
-
Bizler bu radikal tavırlardan vazgeçmediğimiz sürece o menacer daha çok oyuncu alır bizden.
Şu fevri tavırlarımız, ülkenin en sevilen futbol kulübü ve 3 temmuzun esas mağduruyken ülkenin en antipatik takımına dönüşmemize sebep oldu.
Öfkemiz ve sabırsızlığımız futbol çetesine davamızı kaybetmek zorunda kaldık. .En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 13.07.2018, 00:46.
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizler bu radikal tavırlardan vazgeçmediğimiz sürece o menacer daha çok oyuncu alır bizden.
Şu fevri tavırlarımız, ülkenin en sevilen futbol kulübü ve 3 temmuzun esas mağduruyken ülkenin en antipatik takımına dönüşmemize sebep oldu.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkedeki kulüpler bizi ne kadar çok sevmezse o kadar doğru yoldayız demektir
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense Dünya kupası performansları yanıltıcı olacağını düşünüyorum. Hele ki İran'dan stoper alıyorsanız
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum