Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belki de Sefa, dedikleri kadar Trabzonsporlu değildir.
    Gerçi bunun muhasebesini yapmak bize kalmadı ama ortaya koyduğu davranışlar bunu gösteriyor.
    Üç beş kuruş daha fazla kazanmak için Trabzonspor'u sildi. Böyle birinin menajerinden o sözleri duymak anormal değil.
    Tencere kapak misali birbirini bulmuşlar. Açıkçası ben olsam o laflardan sonra menajere argo ifadeler kullanır kovalardım.
    Tabi burada Ünal Hocanın dediği söz cuk diye oturuyor. Her Trabzonlu...
    Bir gerçek var ki bazı taraftarlarımız hariç bu kulübe maddi manevi aidiyet hisseden çok fazla kişi yokmuş!
    Futbolcusu da böyle, taraftarı da böyle... Aidiyet hissedenlerle yola devam etmekten başka bir çare yok.
    Gidenlerin yolu açık olsun. Bu çocuk gereksiz yere fazla gündemde tutuldu.
    Takımda transfer olsa bu kadar konuşulmazdı. Transfer olmayınca insan konuşacak bir şey bulamıyor.
    Trabzonspor'u sildiği yok. İnşallah Trabzonspor'a hazır bir futbolcu olarak dönecektir. İnşallah o kontratı da Başkan Ağaoğlu yapar.

Ama menajer telkini ama çevresinin yanlış yönlendirmesi , çocuğun düşüncesi ; "beni Roma, Inter alt takımına isterken, EPL'den scoutlar takip ederken , o seviyeye gelmek için yabancı dilim ile , eğitimim ile fiziki durumum ile bir an evvel hazır olmalıyım ve diğerlerinden fazla çalışmalıyım. " Bu hevesin ve şişirilmiş bir negatif övgü karşısında futbolcuyla doğru bir diyalog geliştirmek varken , Trabzonspor altyapı koordinasyonundaki sıkıtılar ve kulübün isteksizliği birleşince , bu çocuğu Gs'ye kazandırma düşüncesi olan insanlar da devreye girdi ama Allah'ı var Sefa o tongaya düşmedi.

Erzurumspor'da başarılı olmasını canı gönülden isterim. Trabzonspor altyapısında nice yetenekli kardeşlerimiz , 21-22 yaşına kadar önüne bir gelişim programı kariyer hedefi konmadığı ve hakkınca ilgilenilmeden yaz kampından yaz kampına A takım eşofmanı giyip , 21-22 yaşına geldiğinde hadi yallah denen oyuncular oldu. Sefa bunlardan biri olmayacak. Bizim altyapımız ve beslendiği futbolcu kaynağı Almanya'da bir bundesliga ekibinde olsaydı , organizasyon kapasitesi ve doğru sistem ile her yıl bir Yusuf bir Abdulkadir çıkarırdı...
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.07.2018, 19:53.

Yorum

• Düşük ihtimalde olsa Sefa parlarsa erzurumda özkan sümer o zamana gider önceki yöneticilerin hataları denilip bonservis bedeli verilip iyi bir ücretle sefa alınır.Yüksek ihtimal sefa diğerleri için güzel bir örnek olur hızlı yoldan paraya kavuşmaya çalışıp kariyerini yok eden bir futbolcu olarak altyapıdakilere bir başarısızlık örneği olur.
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Düşük ihtimalde olsa Sefa parlarsa erzurumda özkan sümer o zamana gider önceki yöneticilerin hataları denilip bonservis bedeli verilip iyi bir ücretle sefa alınır.Yüksek ihtimal sefa diğerleri için güzel bir örnek olur hızlı yoldan paraya kavuşmaya çalışıp kariyerini yok eden bir futbolcu olarak altyapıdakilere bir başarısızlık örneği olur.
        Futbolcunun talep ettiği maddi şartların %80'i , futbolcunun direkt bireysel gelişimi ile ilgili. Bunları zaten kulübün sağlaması gerek. Futbolcunun aylık hesabına yatmasını istediği tutar ise 4000 tl, eleştireceksek bu tarafını eleştirelim. Ama eleştirirken de futbolcunun ailesi hakkında bilgi sahibi olmak gerek , ülkede hane başı açlık sınırı 5000 liraya dayandı.

Bakın çok önemli bir detay var : Futbolcunun talep ettiği şartların her biri EPL altyapısında İngiltere federasyonunun oyuncu yetiştirme programında tüm kulüplere yerine getirmesi gereken sorumluluklar olarak belirlenmiş konular.

Stadyum başlığında bu konu ile ilgili 2 sene evvel bir şeyler karalamıştım. Manchester City'nin altyapı tesislerini ve bağlı depertmanlarını orada bulabilirsiniz. 2021 yılına kadar orada 20 kulüp bu standarda sahip olacak. Alman futbolunun çöküşü sonrası nasıl ayağa kalktığına bakın , tesisleşme hamlesi ve altyapıların yeniden düzenlenmesi (ve tabi ders olarak okutulabilecek müthiş pazarlama başarısı)... Fransızların her kulübü değil ama köklü altyapılarına bakınız...

Trabzonspor gibi , topraklarından futbolcu fışkıran bir kulübün halihazırda altyapı oyuncularına yabancı dil bursu , eğitim bursu, avrupa çapında bir altyapı fizik kondisyon gelişim koçu ve bireysel gelişim koçu yoksa , bu kadar genç milli oyuncu , altyapı koordinasyonu sorunları yüzünden A takım imkanı bulamadan kariyerleri alt liglerde çürümeye terkediliyorsa , hatta dahasını söyliyeyim adam kayırma , eş-dost akraba muhabbeti gırla gidiyorsa, bu çocukta kabahatin büyüğünü aramamalıyız. Kabahatin büyüğü bizim kulüpte...
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.07.2018, 20:17.

Yorum

• Yusuf Yazıcı başarısı nasıl ortaya çıktı ?

Yusuf bu fırsatı yakalamak için zaten 3 yıl yılmadan çalışarak elde etti bunu. Ama hikaye bu kadar basit mi? İşin bir tarafında futbolcuya bağlı şartlar var : Herkes evine ailesine , sokakta kafede arkadaşının yanına gittiğinde antreman sahasına geri dönüp ek idman yaparak; yaşıtları iki kelimeyi yan yana getiremezken pozitif , kendini ifade edebilen , erken yaşta oturan karakteri ve kendi geleceğini bir oyun değil kariyer olarak gören bir birey olmanın sorumluluğunda davranarak; eline geçen fırsatı kullanmayı bildi. Ve kim bilir ailesi onun için ne kadar maddi fedakarlıkta bulundu, o anne-babaya selam olsun ki bu fedakarlıklarının bilincinde bir evlat yetiştirmişler...

Şimdi gelelim futbolcuya bağlı olmayan şartlara : Yusuf Yazıcı dünya şampiyonu lise takımının kaptanı olmuş okula kupa getirmiş bir oyuncuyken , kulüp bu futbolcuyu gözden çıkardı . Sonra birileri araya girdi de futbolcu kulüpte kaldı. Ve tabi uzman sorusu , Mehmet Ekici kulüple yeni sözleşme imzalasaydı, ne olacaktı ? Ben size tahminimi söyliyeyim büyük ihtimal ile Rahman Oğuz gibi olacaktı, kulüp bir transfer döneminin bitimine 1 gün kala kapıya koyacak ve ne halin varsa gör diyecekti.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.07.2018, 20:40.

Yorum

• Yıllardır gördüğüm en vasat transfer başlığı, sefa aşağı sefa yukarı bu ne yahu gerçi konuşacak başka birşey yok gibi
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir ara altyapimizda yine Denizhan diye çok yetenekli bir arkadaş vardı onla da bazı sıkıntılar olmus ve onunda yolu Erzurumspora düşmüştü. Şu nerede diye baktım sivas u21 de oynuyor
              Evet o da pırpır bir arkadaşa benziyordu ancak bir gitti adı tekrar duyulmadı.

5 sene önce ufuk sonay diye bir arkadaş vardı, çok iyi fiziği olan bir kanat oyuncusuydu. Sahada görmek nasip olmadı

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aurelio’yu üç kuruş için elinden kaybeden Özkan Sümer’e yetki verirsen böyle olur.

Saçma sapan rakamlar önerirsen oyuncu gider tabi ki.

Yolu açık olsun.
                aurelionun kuruşlarını en az 2 kere artırdı yönetim. o ise bizimkilerin yükselttiği her teklifi şikecilerin yönetimine sunup ordaki maaşını maximuma getirdi.

Yorum

• Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi; iki tarafta kendi açısından haklı.
                  Burada karşıt yorumları okuyorum, iki tarafa da hak veriyorum. Sefa’nın isteklerinin büyük bölümü kişisel gelişim ile alakalı ama sonuçta iyiysen bu kulüp hakkını yeyecek değil.
                  1461 konusunda Sefa haklı. Keşke yönetim ile konuşup süperligde bir takıma kiralanmasını isteseydi de sorun güzellikle çözülseydi.

Yorum

• Bero’yu yerin dibine sokanlar sabah aksam tum maclarini izlemis gibi Sefa buyuk kayip diyorlar.

Bero bence de cok yetenekli bir oyuncu degildi ama yillik 450 bin euroya oynayan 22 yasindaki oyuncu gozunuze batti ama ondan daha fazla oynayip ayni istatistigi yapan 33 yasindaki yillik 3 milyon euro kazanan oyuncu gozunuze batmadi oyle mi? Yillar geciyor bu Trabzonspor’un iki guzel pasla gozu boyanan, bir halttan anlamayan taraftari degismiyor.

Takimda gideceklerin basinda Sosa olmaliydi. Karsilikli sozlesme feshetmek yillik 3 milyon euro daha vermekten daha iyi olurdu.

Yorum

• Brezilya'nın 5. ligi( bölgesel profesyonel lig ) Friburgense ve Olario'dan gazoz parasına 4 futbolcu almış , ikisinden de ciddi verim sağlamıştık. Jarro da iyi kötü en azından lisanslı futbolcuydu ama Eduardo mu neydi o hakikaten torbacı falandı sanırım, pazarda poşete konan çürük domates hesabı yedirmişlerdi.

Açıkçası ben şu an yine bir Jarro'ya razıyım , yeter ki yanında bir Da Silva ve Aurellio bulabilsinler de , şu sezonu atlatalım...

Yorum

• Sefa konusu çok sıkıcı. Bi kaç yıl sonra göreceğimiz saçmalık tavır ve kişilik koymayı şimdi gördük işte iyi olmadı mı? Artık rakip takımın oyuncusu ve şu durumdan sonra çok da konuşmaya gerek yok.

Bero'nun açıkçası değerleneceğini düşünüyorum ama bakalım. Yolu açık olsun çok ümitliydim ondan ve geç de değil onun için. Umarım başarılı olur.

Abduş'un 8'e çekildiği iyi 2 stoper ve bir kanat oyuncusunun takıma monte edildiği senaryo heyecan verici bence. Kucka'ya çok iş düşecek ama ona ne kadar güvenmeliyiz onu bilmiyorum. Bakalım neler olacak şu önümüzdeki 2-3 haftada. Ahmet Hakan'ı çok merak ediyorum.
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 04.07.2018, 21:23.

Yorum

• Gs reyes le temasa geçmiş
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Burada bizimle adı geçen diego reyes gs ile temasa geçmiş.Şu an A spor altyazısında yazıyor

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Brezilya'nın 5. ligi( bölgesel profesyonel lig ) Friburgense ve Olario'dan gazoz parasına 4 futbolcu almış , ikisinden de ciddi verim sağlamıştık. Jarro da iyi kötü en azından lisanslı futbolcuydu ama Eduardo mu neydi o hakikaten torbacı falandı sanırım, pazarda poşete konan çürük domates hesabı yedirmişlerdi.

Açıkçası ben şu an yine bir Jarro'ya razıyım , yeter ki yanında bir Da Silva ve Aurellio bulabilsinler de , şu sezonu atlatalım...
                              Herhangi bir siradan Turk oyuncusuna 1-2 milyon euro vermektense Arjantin ve Brezilya 2. - 3. liginden 3-5 adam toplamalarina raziyim. Kesin 1’i tutar.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi; iki tarafta kendi açısından haklı.
                                Burada karşıt yorumları okuyorum, iki tarafa da hak veriyorum. Sefa’nın isteklerinin büyük bölümü kişisel gelişim ile alakalı ama sonuçta iyiysen bu kulüp hakkını yeyecek değil.
                                1461 konusunda Sefa haklı. Keşke yönetim ile konuşup süperligde bir takıma kiralanmasını isteseydi de sorun güzellikle çözülseydi.
                                ben Trabzonsüüporluyum

oyuncunun menfaatleri 2. sirada, özellikle bu menfaatlarin karsiligi kulüp geleneklerini ve kültürüne zarar verecekse

sefayi bu kulüp okul bahcesinden alip bir karsilik bile istemeden bugüne getirdi, sefanin buna cevabi ne oldu
                                [MENTION=18438]Serdar Atasoy[/MENTION]

farabi bu konuda yanlissin, senin dedigin gibi gidersek schalkeye dönüsürüz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X