İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Bu yorumunuza kısmen ben de katılıyorum.
Fakat bu genellemeyi her orta saha oyuncusu için yapamayız.
Ön libero gibi oynayanlar için bu yorumu yapmak daha doğru olur sanırım.
Okay'ın da Trabzonspor'da daha çok defansif bir oyuncu gibi oynadığını düşünürsek dediğinize katılırım.
Fakat istatistikleri yok saymak da olmaz. Okay'ın geçen yıl ki performansı 2 gol, 3 asist! Bu kadar...
Ben yine dediğimde ısrarcıyım. Sırf Okay gitti diye bu sene 10. Sıraya düşeceğimizi düşünmüyorum.
Okay, geçen yıl gösterdiği performans ile defansif anlamda farklı bir seviyeye gelmişti.
Fakat saha içi organizasyon anlamında top alıp veren, top dağıtan veya oyun kuran bir oyuncu da değildi.
Gol ve asist anlamında da pek iyi olmadığını yukarıda yazdım. Ortada bir tek defansif ezici üstünlüğü var.
Okay'ı beğeniyor muydum? Evet, çok beğeniyordum. Fakat ilk günden beri Kucka ve Okay aynı takımda olmaz diyorum.
Şimdi bu açıdan bakınca Okay'ın gitmesi iyi oldu. En azından Kucka o rolün hakkını verir diyorum.
Onazi konusuna gelirsek; mecburiyetten oynatıyoruz. Hiç beğenmiyorum. Fakat yapacak bir şey var mı? Yok!
Okay'ın boşluğunu elbette dolduramaz. Aynı tip oyuncu değil. Onazi konusunda tek beklentim var.
Belki düzenli oynarsa form tutar ve kendini gösterir. İyi oynadığı maçlarda gerçekten çok yararlı oluyor.
Okay ve Onazi'nin birlikte çok iyi oynadığı o Galatasaray maçını unutamam. Resmen Gs'yi silmişlerdi.
Dileğim ve temennim böyle bir Onazi görmek. Fakat gerçekten çok istikrarsız bir oyuncu!

Yorum