Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION] Bursa yıllık 1 m € versin, biz de yıllık 300 bin € verelim 1.3 m € yıllık eder 1 sene kiralayalım. Eğer 25 maç oynarsa zorunlu bonservis bedeli olsun 1.5 m €.. Olan bursaya olur yani )
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akhisarsporun trabzonsporlu futbolcuları alma sevdası şimdi de erzuruma geçti demek ki onlarda bu sene türkiye kupasını alırlarsa şaşırmam
      Erzurum hiç kötü bir kadro kurmadı. İyi yerliler aldılar. Ligde kalırlar, yabancı kaliteleri yerlerini belirler.
      En son Abdülkadir Kılıç tarafından düzenlendi; 06.07.2018, 15:11.

Yorum

• Ayin 13 ne kadar odenmesi gereken 29 milyon haciz dosyalari var aykut ozer ekici ersun ve yardimcilarinin dosyalari usta yonetimi bu haksiz fesihleri neye dayanarak yapti konusmadan anlasmadan usta seninde seni ibra eden grubunda Allah cezasini versin..iho zir cahildi sen ne ayaksin..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sol Bamba iyi stoperdi yav.
          Stoper oldugu halde gol de atiyordu bizim kalelere atiyordu ama olsun atiyordu sonucda..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erzurum hiç kötü bir kadro kurmadı. İyi yerliler aldılar. Ligde kalırlar, yabancı kaliteleri yerlerini belirler.
            İnşallah kalıyoruz ligde
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• özer konusunda başkanın bize dönmek istedi haberi var haber61 'de

TAKIMA DÖNMEK İSTEDİ
              Özer Hurmacı’nın A takıma dönme koşulu ile davadan vazgeçeceğini kendilerine bildirdiğini ifade eden Ağaoğlu, “yeni yapılanmada Özer kadromuzda düşünülmeyen oyuncu. Özer’e böyle bir hak tanımanız halinde diğer kulüpten alacakları olan oyunculara da bu hakkı tanımak zorundasınız böyle bir düşüncemiz yok” dedi.

61saatte'de özerin ağzından haber var. bizle görüşmesi olmamış

ERZURUM'A SÖZ VERDİM Konu ile ilgili 61saat’e konuşan Özer Hurmacı “Trabzonspor haberlerini gördüm. Kulüp ile geri dönmem konusunda bir görüşmem olmadı. Erzurumspor’a söz verdim, orayla görüşüyorum “ dedi.
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yorumunuza kısmen ben de katılıyorum.
                Fakat bu genellemeyi her orta saha oyuncusu için yapamayız.
                Ön libero gibi oynayanlar için bu yorumu yapmak daha doğru olur sanırım.
                Okay'ın da Trabzonspor'da daha çok defansif bir oyuncu gibi oynadığını düşünürsek dediğinize katılırım.
                Fakat istatistikleri yok saymak da olmaz. Okay'ın geçen yıl ki performansı 2 gol, 3 asist! Bu kadar...
                Ben yine dediğimde ısrarcıyım. Sırf Okay gitti diye bu sene 10. Sıraya düşeceğimizi düşünmüyorum.

Okay, geçen yıl gösterdiği performans ile defansif anlamda farklı bir seviyeye gelmişti.
                Fakat saha içi organizasyon anlamında top alıp veren, top dağıtan veya oyun kuran bir oyuncu da değildi.
                Gol ve asist anlamında da pek iyi olmadığını yukarıda yazdım. Ortada bir tek defansif ezici üstünlüğü var.
                Okay'ı beğeniyor muydum? Evet, çok beğeniyordum. Fakat ilk günden beri Kucka ve Okay aynı takımda olmaz diyorum.
                Şimdi bu açıdan bakınca Okay'ın gitmesi iyi oldu. En azından Kucka o rolün hakkını verir diyorum.

Onazi konusuna gelirsek; mecburiyetten oynatıyoruz. Hiç beğenmiyorum. Fakat yapacak bir şey var mı? Yok!
                Okay'ın boşluğunu elbette dolduramaz. Aynı tip oyuncu değil. Onazi konusunda tek beklentim var.
                Belki düzenli oynarsa form tutar ve kendini gösterir. İyi oynadığı maçlarda gerçekten çok yararlı oluyor.
                Okay ve Onazi'nin birlikte çok iyi oynadığı o Galatasaray maçını unutamam. Resmen Gs'yi silmişlerdi.
                Dileğim ve temennim böyle bir Onazi görmek. Fakat gerçekten çok istikrarsız bir oyuncu!
                Özellikle , kararttığım yer için size ve kendime bir soru yönelteceğim. Hocalar bu futbolcudan ne bekledi ? Bizim beklentimiz olan şeyleri, acaba okaydan istediler mi ?

Ben şahsım adına, Kucka' nın verdiği performansı buradaki çoğu kişinin aksine beğensem de okayın yerini doldurabileceğine inanmıyorum. Neden ? Bir kere okay , Kucka' ya oranla daha dinamik bir futbolcu , yaşının getirdiği anlık patlamaları var. Saha içerisinde her şeyini vermeye çalışıyordu, top saklama özelliği daha üstün, kesiciliği ve inatcılığı daha üstün ..

Onazi' ye gelecek olursak, son derece dengesiz bir oyunu var. Pas araları çok iyi kabul ediyorum ancak , pas arası yapamadığı an arkasında koca bir boşluk bırakıyor. Top saklama konusunda oldukça zayıf, ikili mücadeleleri oldukça zayıf, sahada güven verme konusunda oldukça zayıf. Tek beğendiğim özelliği, uzun toplarının fena olmayışı.. He birde , TS club ' dan aldığı ve dağıttığı formalar konusunda hakkını yiyemem

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah aşkına nedir bu karamsarlık

Başkan takım küçülmeye gidecek dedi ama küçülen bir şey yok ki Okay dışında keşke gitmeseydi dediğiniz kim var bu Okay takımın olmazsa olmazı mı
                  Gecen yıl ki takım yerinde ayrıca stopere 2 adam alınacak ki en büyük handikabımız burası değil miydi
                  Okayın gitmesi belki de Batuhanı kazanmamıza neden olacak Ekiçi Yusuf olayı gibi
                  Adım gibi eminim bu sene Kuckanın senesi olacak takıma iyice alıştı
                  Sosa kalırsa seneye satmamanın yollarını ararız çünkü yıllardır ilk defa sezon başı çalışması yaptı ayrıca Abdülkadirle çok iyi anlaştıklarını gecen yıldan gözlemliyorduk
                  Kanat bekleri novak ibanez perera kamil hiç fena bir alternatif değil
                  Bu yıl oynatılırsa Castillo yeni bir transfer gibi verim verebilir
                  Genç topçuları sayayım mı Caferden hepimiz patlama bekliyoruz belki de ön liberoda Kucka ile o oynayacak Onaziyi kesebilir
                  Farkında mısınız takım bozulmadan 2. yıla giriyoruz kağıt üstünde bu takım zaden şampiyonluğa oynar gecen yıl şansızlıklar yaşadık bu yıl daha oturmuş bir takım olacağız o havaya girersek neden olmasın

onur
                  perera stoper stoper novak
                  Cafer Kucka
                  abülkadir Yusuf castillo
                  burak

onur
                  perera stoper stoper novak
                  Kucka
                  burak abülkadir Yusuf castillo
                  rodeleka

Bu takım dizilişinin küme düşeceğini söyleyen arkadaşlar kusura bakmasın neye göre konuştuklarını anlamış değilim sadece laf olsun torba dolsun muhabbeti yapıyorlar
                  24 yaşına kadar kendini bir tık ileriye atamamış bir futbolcu , bu saatten sonra süper lig kalitesine yaklaşamaz.

Takımın en çok aksayan bölgesinde kan kaybettin. Oraya futbolcuda almayı düşünmüyorlar.

Castillo sakatlanma oranı yüksek olan bir futbolcu, sakatlandığı an yeteneksiz olcaya kalacaksın.

Birde bu açıdan bakmak lazım duruma.

Geçen yıl kağıt üzerinde, süper ligde en iyi kadrolardan birine sahiptik.. Sezon sonuna doğru yarıştığımız takımların , kadro kalitesine birde bakalım. İsimlerden çok sahaya ne verdikleri ve takımı ne kadar umursadıkları önemli...

32 33 yaşında adamların, eğer çok sağlam karakterde değillerse sahaya bir şeyler katabileceğini ben kendi adıma düşünmüyorum.

Yorum

• Çıkan haberlere göre Bicakcic - Kone tandemi olacak gibi ne dusunuyorsunuz ?

Yorum

• Bicakcic olur ama yanina baska biri lazim
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hem zenci hem savunmacı... Irkçılıktan değil ama, başka bir adam yok mu dünya üzerinde ? Ne bileyim iskandinav ülkelerinden olur, hırvat olur, sırp olur, italyan olur... Hatta tutup direk viking bile getirebilirler benim için sorun değil.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hem zenci hem savunmacı... Irkçılıktan değil ama, başka bir adam yok mu dünya üzerinde ? Ne bileyim iskandinav ülkelerinden olur, hırvat olur, sırp olur, italyan olur... Hatta tutup direk viking bile getirebilirler benim için sorun değil.
                          Bundan emin misin?

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bundan emin misin?
                            Eminim hocam. Ben defansif özellik yönünden değerlendiriyorum. Beğenmediğimden dolayı, özellikle defans oyuncularının farklı bir milletten alınması taraftarıyım.

Yorum

• Damien da Silva yine adı geçenlerden en iyisi...Yanına da kiralık Kenneth Omeruo.

Bir an önce stoper işi halledilmeli. Uyum açısından kamp geçirmeleri lazım.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Geçen sene duran top ve savunmadan çıkarken sıkıntı yaşadık..

Okay ve Uğur duran toptan iyidiler gittiler bu zaafı stoper transferinde düşünmek lazım.

Ve mümkünse bir tanesinin ayağı bayağı bayağı iyi olsun..

Kaminski nin 2 sene öncesinden hatırladığım kadarıyla ayağı gayet iyiydi diğerlerini bilmiyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X