Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Affınıza sığınarak, bir oyuncunun oyuna verdiği katkı özellikle de orta saha bölgesindeyse yaptığı gol ve asistler ile ölçülemez. Misal, beşiktaşın en önemli ismi atibanın süper lig karnesi 8 gol 15 asist.
    Okayın 9 gol 9 asist... gibi
    İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal hocanın , Rıza ' dan daha iyi bir performans vereceğinin garantisi yok.
    Okay ' ın kesicilik ve top saklama kabiliyetlerinin herhangi biri, diğer iki isimde ne yazık ki yok. Hele ki, hava hakimiyeti hiç yok.
    Okay' dan geçen sene oyun kurma açısından fazla beklentiye girmedi hocalar diye düşünüyorum. Bunu da önüne koyduğu isimlerden çıkardım. Okay ' ın saha içi organizasyonlarda etkisi yoktu demek, biraz ayıp olur sanırım.
    Onazi' nin ise , pas araları iyi ancak en büyük dezavantajı omuzu yediği an yere yıkılması ikili mücadelelerdeki güçsüzlüğü ve ne yazık ki top saklama özelliğinin hiç olmaması. Umarım dediğiniz gibi olur. Ben, onazi' nin sizin beklentilerinizi karşılayacağına inanmıyorum.

Bu yorumunuza kısmen ben de katılıyorum.
    Fakat bu genellemeyi her orta saha oyuncusu için yapamayız.
    Ön libero gibi oynayanlar için bu yorumu yapmak daha doğru olur sanırım.
    Okay'ın da Trabzonspor'da daha çok defansif bir oyuncu gibi oynadığını düşünürsek dediğinize katılırım.
    Fakat istatistikleri yok saymak da olmaz. Okay'ın geçen yıl ki performansı 2 gol, 3 asist! Bu kadar...
    Ben yine dediğimde ısrarcıyım. Sırf Okay gitti diye bu sene 10. Sıraya düşeceğimizi düşünmüyorum.

Okay, geçen yıl gösterdiği performans ile defansif anlamda farklı bir seviyeye gelmişti.
    Fakat saha içi organizasyon anlamında top alıp veren, top dağıtan veya oyun kuran bir oyuncu da değildi.
    Gol ve asist anlamında da pek iyi olmadığını yukarıda yazdım. Ortada bir tek defansif ezici üstünlüğü var.
    Okay'ı beğeniyor muydum? Evet, çok beğeniyordum. Fakat ilk günden beri Kucka ve Okay aynı takımda olmaz diyorum.
    Şimdi bu açıdan bakınca Okay'ın gitmesi iyi oldu. En azından Kucka o rolün hakkını verir diyorum.

Onazi konusuna gelirsek; mecburiyetten oynatıyoruz. Hiç beğenmiyorum. Fakat yapacak bir şey var mı? Yok!
    Okay'ın boşluğunu elbette dolduramaz. Aynı tip oyuncu değil. Onazi konusunda tek beklentim var.
    Belki düzenli oynarsa form tutar ve kendini gösterir. İyi oynadığı maçlarda gerçekten çok yararlı oluyor.
    Okay ve Onazi'nin birlikte çok iyi oynadığı o Galatasaray maçını unutamam. Resmen Gs'yi silmişlerdi.
    Dileğim ve temennim böyle bir Onazi görmek. Fakat gerçekten çok istikrarsız bir oyuncu!

Yorum

• Özer haberleri okuyorum..

Böyle birseye ihtimal vermiyorum bile, kesin kendi yaptiriyordur haberleri..

Yorum

• Bazı arkadaşlar çok iyi niyetli.
        Burada geçen yil en çok istediğim transfer Sosa idi.
        Ama adam öyle umursamaz, öyle rezil bir karakter çıktı ki, inanin kovulmak için şu aralar herseyi yapiyor.
        Saat başı alkollü fotolarını paylaşiyor ya instagramda hikayelerinde. Bir tane Trabzonspor ile ilgili hırslı bir antreman fotosu paylastigini daha görmedim.
        Kucka ise mevkisi bile net olarak belli olmayan topçu. Nereye koyarsan koy, birsey eksik kaliyor adamda.
        Takımdan geçen yılın en iyilerinden Okay da gitmiş ve yönetim ortasaha yeterli diyor.
        Stopere de en ucuzunu alicaz diyor kibarca Hayrettin amca görüştüğümüz 10 kişi arasindan.
        Başımızda hiçbir deneyimi olmayan hocamız Ünal Karaman.
        Burak kalıcak mi gidecek mi belli değil hala.
        Ben ümitli değilim bu seneden.
        İnsallah hersey iyi olur.
        Sosa da , Kucka da , Burak da, Onur da ve hatta Olcay da cok faydali işler yapar da ümitli olan arkadaşlarımız haklı çıkar.
        Ödeme işi önemli. Bu sene oyuncularin paralarını geciktirmesin yönetim de baska bir beklentim yok. Bu gidişle adam alacağımız yok zaten.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Demek Özer geri gelecek he ? Takıma ve kulüp içine nifak tohumları ekecek kişi de bulunduğuna göre tamamdır.
          .

Yorum

• Özer olayı yalandır ya.
            Erzurum ile anlaştı haberleri var.
            Sanmiyorum öyle birşey olacağını.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @ccd6167

Valla mesajını okuyunca içim acımadı demesem yalan olur, şunun için söylüyorum, artık ilk beş bizim beklentimiz haline geldi.
              Valla ne zaman transfer döneminde 15-20 milyon euro harcayabilecek ekonomik durumumuz olur o zaman başkaa hayaller kurarırz

Yorum

• Sabah gazetesinde böyle bir haber göremedim. Yalan haber bence . Almazlar kendi kafalarına sıkmazlar.
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tarihin en ziniya topçusu Özer geri mi dönüyor şimdi?

Dosta güven düşmana korku saldın firtinam.
                  Eğer bir daha bu formayı giyerse takımla bağımı keserim. O derece

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demek Özer geri gelecek he ? Takıma ve kulüp içine nifak tohumları ekecek kişi de bulunduğuna göre tamamdır.
                    Trabzonsporu s8kayet eden şerefsiz Trabzonspor formasını birdaha bitirirlerse yazıklar olsun derim. Ya bizler akıllanmıyoruz k8m şikayet ederse geri alıyoruz.o gelirse izinde ne forma nede yardım ederim
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Özer gelirse kombinemi yakarım
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• şampiyon olmak için sanılan kadar transfere gerek yok avcının takımının desteklendiği kadar ayrıca oyuncularını fiyatlarına da bakarsanız geldikleri yer çok az

o şartlar altında şampiyon olmalılar dı

bizim tam tersimize sistemin takımı onlar

bizim şampiyonluğumuz onla bunla şunla değil kazanılan şampiyonluğu vermeyen yönetsel erkin gidip

dürüst bir yönetimin gelmesi ile olur

birde takımdan menfaati olan taraftarcıkların takımın yakasından düşmesi gerek

bunlardan sonra ekonominin düzeltilmesi yavaş ve sabırlı şekilde doğru hareketlerle olur

eldekinden en büyük verimin de alınması hoca yönetim kadar taraftarında görevi aslında

sürekli baltalayıp eleştirip daha başlanmadan ön yargılı yaklaşıp başarısız ya da başarısız olacak söylemi iş değil

hainlik bence

sen destek ol elinden geleni yap başarısız olursa zaten çark gereğini yapar zaten onurları ile gitmesini bilirler

bazılarımız gibi vara yoğa ota vs konuşup durmazlar

ama fbjkgs den beter baltalarsan elbette bir şey olmaz

kimse şampiyonluk demiyor

herkes forma yarışır zaten diyor olmayacağını biliyorlar çünkü

ha zaten amaç eleştirmek yıpratmak yıkmak başarısızlık zemini zaten varken bir de üstüne tüy dikmek ; yıkılınca da menfaat edinilebilecek bir yapıyı tekrardan kurmaksa devam edin

ama bu asla taraftarlık değil böyle taraftarlık olmaz..
                        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                        RİLKE

Yorum

• cincon şampiyonlar ligine gideceği halde halen daha şampiyonlar ligi sewiyesinde oyuncu almadı .. nedeni avrupadan men cezaesı gelme ihtimali .. gs ye ceza gelirse biz avurpaya gidebiliriz bi ihtimal ..

Yorum

• Damien Da Silva transferi keşke olsaydı iyi transfer olurdu..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bursa Aytaca diyorki bonservisini eline al gel bize imza at.

Bursa bile cazip hale geliyor futbolcu icin.

Peki biz niye Osmanlispora para verecegiz 2 tane vasat alti futbolcu icin ?

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Acaba 2 asıl stoperimiz gelene kadar, idareten kiralık bir stoper mi ayarlasalar
                                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                                (Dozer) Cemil Usta
                                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Yükleniyor...
                                X