Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu ekonomik tabloyu ilgili başlıkta tartışsak...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peş peşe 2 mesaj. Sende de durumlar karışık.
      volkan ve sosa transferinin yanlis olmasi kucka transferinin dogru oldugunu degistirmez

karisik bisey yok

ben transfer olmasin demiyorum, planli transfer olsun

sosaya harcanan paranin yarisi 2 stopere harcansaydi bugün liderdik

ilk yari sosasiz mac basi 2,2gol atiyorduk ortalama, ayni dönemde hucum gücümüzü cekecek defansimiz olmadigi icin bu durumlara düsdük
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yönetim benim gibi düsünmedi

yazin burda millet transfer orgazmi yasarken buna karsi tepkiye davet eden 2-3 kisiden biriydim

bu yönetimin yaptigi büyümek degil, olmayan parayi harcamayi büyümek anlamina ancak sizin gibiler getirir

gider kalemi büyütülerek büyünmez, gelir büyütülerek büyünür

tabi bu tartismanin yapilacak son kisi sizsiniz

yilda 150 milyon faiz ve kur gidei olan bir kulübe su bütce ile kücül diyen kisiyle olmaz bu is

3 aylik bebege su yerine vodka icirtmeye benzer bu
        biz bu işlerden anlamıyoruz doğru. zati anlasak başkalığa aday olurduk. yılda 150 milyon faiz ve kur gideri olan bir kulübü nasıl büyüteceksiniz selçuk bey.

Yorum

nasriye dopingden sadece 6 ay ceza verildi

hemen transfer edilmeli gelecek sene icin
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          volkan ve sosa transferinin yanlis olmasi kucka transferinin dogru oldugunu degistirmez

karisik bisey yok

ben transfer olmasin demiyorum, planli transfer olsun

sosaya harcanan paranin yarisi 2 stopere harcansaydi bugün liderdik

ilk yari sosasiz mac basi 2,2gol atiyorduk ortalama, ayni dönemde hucum gücümüzü cekecek defansimiz olmadigi icin bu durumlara düsdük
          Bunlari söyleyip nasri yi istemek

ironi olarak kabul ediyorum
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunlari söyleyip nasri yi istemek

ironi olarak kabul ediyorum
            sol acik sorunumuz acik

nasriyide herseye ragmen alalim yazmadim

nasri bonservissiz oyuncu, onurun kontratini kabul ederse gelsin, gelmiyorsa gelmesin

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu ekonomik tabloyu ilgili başlıkta tartışsak...
              Bence burada tartışılması daha doğru.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence burada tartışılması daha doğru.
                O zaman ekonomi başlığında da transfer konuşur hale geliriz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

sol acik sorunumuz acik

nasriyide herseye ragmen alalim yazmadim

nasri bonservissiz oyuncu, onurun kontratini kabul ederse gelsin, gelmiyorsa gelmesin
                  Abi Nasri hiç profesyonel değil hem niye dopingli sporcu alalım ki? Bence hiç gerek yok.

Bu arada taraftar baskısı altında doğru hamleler yapabilmek yöneticilik zaten. Delegemiz sağ olsun Iho ile beraber iflası öne çekti. Usta da Ersun'a güvenip riske girdi be gemi hepten su aldı. Ben taraftarım istemek en doğal hakkım.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen, adam olacak çocuk bokundan belli olur. Anında keşfetmeleri lazımdı uşağı ama beceremiyor bizimkiler bu işi.

Ben de Tonya doğumluyum ama baktım bizimkilerde beni keşfedecek potansiyel yok ; bıraktım top oynamayı. Gidip başka takımda top oynayacak değilim sonuçta
                    aynen agbim neresi.

Yorum

• marsilyadaki yusuf sarı Trabzonlumu acaba.
                      En son tonya55 tarafından düzenlendi; 26.02.2018, 21:38.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi Nasri hiç profesyonel değil hem niye dopingli sporcu alalım ki? Bence hiç gerek yok.

Bu arada taraftar baskısı altında doğru hamleler yapabilmek yöneticilik zaten. Delegemiz sağ olsun Iho ile beraber iflası öne çekti. Usta da Ersun'a güvenip riske girdi be gemi hepten su aldı. Ben taraftarım istemek en doğal hakkım.
                        doping konusunu okuduysan o yönden sorun yok bence

sakatken amerikada rejenerasyon icin wada bir ilacdan 50 mg izin vermis, doktor hata yapip 500 mg vermis

ben ondan bir sorun görmüyorum

nasrinin prof. olmadigi dogru ama bjk q7 de becerdigi gibi nasriyi oynatabilirsek bize direk seviye atlatacak biri...

Ünal Karaman

Yorum

okayi ne kadar tutabilecegini düsünüyorsun, özellikle bu sene midlesborogh premier lige cikarsakucka transferi bu kulübün tarihinde yaptigi en dogru transferdir, uzun vadede

Okay henüz Trabzonspor'un futbolcu. Olur da giderse Kucka'nın önü açılır.
                          Lakin Okay'ın olduğu takıma Kucka'yı almak bir hata idi. Kaldı ki 33 yaşında bir adamdan bahsediyoruz.Fikrine saygı duyuyorum. Fakat bence Kucka şu ana kadar yararlı bir transfer olduğunu gösterememiştir.
                          Bundan sonra göstereceği performans için bir şey söylemek benim açımdan doğru değil.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lakin Okay'ın olduğu takıma Kucka'yı almak bir hata idi. Kaldı ki 33 yaşında bir adamdan bahsediyoruz.Fikrine saygı duyuyorum. Fakat bence Kucka şu ana kadar yararlı bir transfer olduğunu gösterememiştir.
                            Bundan sonra göstereceği performans için bir şey söylemek benim açımdan doğru değil.
                            evet kontrati bittimi 33 olacak

bu forumda alistik argümani olmayanin böyle seyler yazmasina

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okay'ın yaptığı hiçbir şeyi Kucka yapamaz. Adam 2 metreye pas veremiyor, defansın önünde nasıl oyun kuracak?
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• nerden nereye ilk baskan geldiginde ortalık yangın yeriydi lucescu gelecek 3 tane brezilyalı rodrigo caio zenit 25 milyon euro verdi oraya bile gitmeyen adam 3 brezilyalı gelecekti maliyet 100 milyon euro assensio lar kimpembe li kadrolar scout ekipleri ortalık yıkılıyordu.sezon bası gabriel jesus lar fellaini ler.sonuc hüsran oldu malesef büyükde bir enkaz kaldı 1 milyar gibi sayac sürekli ilerliyor 1 milyarıda asmaya basladı borclar.
                                En son tonya55 tarafından düzenlendi; 27.02.2018, 09:31.

Yorum

Yükleniyor...
                                X