Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saha sonuçları kötü olsa da ve bazı oyuncuların sözleşmeleri acayip olsa da ortada hiç de fena olmayan bir kadro var

sadece kadro mühendisliği doğru yapılıp 2-3 transferle gayet iyi bir takım olabiliriz bence

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sol acik sorunumuz acik

nasriyide herseye ragmen alalim yazmadim

nasri bonservissiz oyuncu, onurun kontratini kabul ederse gelsin, gelmiyorsa gelmesin
      Evet kanat ihtiyacimiz mevcut

Fakat orada ilk hamlemiz Olcay i gondermek olmalı

Alınacak oyuncu nasri gibi bir oyuncu olmamalı, kendisi sıkıntılı bir oyuncu
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Sosa Abdulkadir Yazıcı Okay Hubocan Perreira dışında herkes gidebilir..

Burak ve Rodellega duruma göre kalabilir..

Rodellega yi maalesef doğru kullanmadık bunu yaparken de Buraki çok yıprattık dolayısıyla onu da doğru kullanamadık..17 18 gol atmış hikaye bu adam 7 maç kaçırdı..13 gol atsaydi da daha ekonomik kullanilsaydi keşke..

Diğer kim giderse gitsin zerre üzülmem..

Sadece Ndoye yi ayirabilirim. Tamam isteneni veremiyor olabilir ama her maç bir şekilde katkı veriyor kalkipta onu yeteneksiz Uğur Akbaş ile aynı kefeye koyamam..

Yorum

• DXCtGR8WAAARrCa.jpg

Yorum

• Olcay Şahan, Ndoye, Bero, Durica, Uğur ve Onazi yada Kucka'dan biri gönderilsin 40 milyon tlye yakın bir yükten kurtulmuş oluyoruz ayrıca Onur 2.250 alıyor. bu çok fazla. Kaptanımız tamam çok seviyoruz kendisini ancak bu performansa bu fiyat uymuyor. Bir ekonomi yapılacaksa İlk fedakarlık yapması gereken kendisidir kulube gerçekten bağlıysa o fiyatı 1.5 milyonada çeker ki çekeceğini düşünüyorum.

Bunlara ek olarak iyi bir sol kanat ve iki iyi stoper alınsın bu takım seneye ilk 3'e rahat girer. 2 stoper ve bir sol kanat transfer takımın olmazsa olmazı ek transfer yapılacaksa bonservisi olmayan oyuncular yada takas düşünülmeli. Olur mu bilmem ama aslında takımın sezon sonu yapacağı en iyi transfer Sadri Şener ve Şenol Güneştir bir umut bekliyorum.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcay Şahan, Ndoye, Bero, Durica, Uğur ve Onazi yada Kucka'dan biri gönderilsin 40 milyon tlye yakın bir yükten kurtulmuş oluyoruz ayrıca Onur 2.250 alıyor. bu çok fazla. Kaptanımız tamam çok seviyoruz kendisini ancak bu performansa bu fiyat uymuyor. Bir ekonomi yapılacaksa İlk fedakarlık yapması gereken kendisidir kulube gerçekten bağlıysa o fiyatı 1.5 milyonada çeker ki çekeceğini düşünüyorum.

Bunlara ek olarak iyi bir sol kanat ve iki iyi stoper alınsın bu takım seneye ilk 3'e rahat girer. 2 stoper ve bir sol kanat transfer takımın olmazsa olmazı ek transfer yapılacaksa bonservisi olmayan oyuncular yada takas düşünülmeli. Olur mu bilmem ama aslında takımın sezon sonu yapacağı en iyi transfer Sadri Şener ve Şenol Güneştir bir umut bekliyorum.
              alıcısı varmı bakalım adamların adamlar aynı rakamı ister okadar para verende olmaz mecbur senelik parasına takviye ve bedava göndereceksin sadri şener hiçbir şey yapamaz ozaman ffp yoktu dogru dürüst borç yoktu şimdi hepsi var.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alıcısı varmı bakalım adamların adamlar aynı rakamı ister okadar para verende olmaz mecbur senelik parasına takviye ve bedava göndereceksin sadri şener hiçbir şey yapamaz ozaman ffp yoktu dogru dürüst borç yoktu şimdi hepsi var.
                Duricayla Ndoye'un sözleşmesi bitiyor onazi satılabilir o satılırsa kucka kalır. Sıkıntı sadece Olcayda çıkıyor kalanı fazla para almıyor rahat gönderilebilir. Dediğim gibi bir tek Olcay sıkıntıkı tek bir adamı göndermek zor olmasa gerek.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ticarette ilk kural, her malın bi alıcısı vardır. Devlet memurluğunda ilk kural, mesai bitse de gitsek

Yorum

Duricayla Ndoye'un sözleşmesi bitiyor onazi satılabilir o satılırsa kucka kalır. Sıkıntı sadece Olcayda çıkıyor kalanı fazla para almıyor rahat gönderilebilir. Dediğim gibi bir tek Olcay sıkıntıkı tek bir adamı göndermek zor olmasa gerek.
                    olcayı göndermek kolay yabancılar sorun.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ticarette ilk kural, her malın bi alıcısı vardır. Devlet memurluğunda ilk kural, mesai bitse de gitsek
                      insallah.

Yorum

Esteban da gönderilmeli bence

hatta iyi bir teklif olursa rodallega da buna dahil edilebilir
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Türkiye'de belli başlı hocalar var takım takım geziyorlar.
                            Mesut Bakkalda Alanyasporla anlaşmış.
                            Zaten cogununda kafası rahat.Pek bir hedefleri falanda yok.Kovulunca bir ay boş gezer,sonra başka bir takım bulurum diyorlar.
                            Senede bir hoca en fazla 2 takımla sözleşme yapabilir diye kural getirilmeli

Yorum

• İnşallah stoper transferi için şimdiden çalışma yapılıyordur.
                              Mali tablomuz ortada.Fazla para harcayamayiz.Hem ucuz hem kaliteli stoper bulmaliyiz.
                              Doğu Avrupa ülkeleri tam bize göre bence.Ayrica isim yapmis,maliyeti ucuz bir stoper bulabilirsek fena olmaz.
                              Olcay,Rodealgada(geçen röportajında ülkesindeki bir takıma giderken son anda pürüz çıktığını soylemis,gitmeyi kafaya koyduysa pek verim alabilecegimizi düşünmüyorum,Anca iyi takım oluruz,her şey tikirinda isler,o zaman belki)
                              Bero,uğur,Durica,Onazi,Esteban,Novak gönderilmelidir
                              Okaya iyi bir teklif gelirse bence satilmali.Yavas yavaş gitme planları yapıyordur zaten.Malesef başarılı olamadığımız için gitmek isteği daha fazla artar
                              Kucka aslında iyi oyuncu ama bizde etkili olamıyor.Ona nasıl bir çözüm bulacağız bilmiyorum
                              Yapacağımız en önemli transfer teknik direktör.Simdiden anlaşıp gelecek sezonun kadrosunu kurmaliyiz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet kontrati bittimi 33 olacak

bu forumda alistik argümani olmayanin böyle seyler yazmasina

Bunları yazmak için bir argümana gerek var mı? Sadece oyuncunun yaşını karıştırdım.
                                Bir şeyi belirtmek lazım. Belki de Kucka'yı burada en fazla savunanlardan biriyimdir.
                                Fakat bazı gerçekleri söylemek lazım. Okay varken Kucka olmaz(dı). Şu ana kadar olmadığını hepimiz gördük.
                                Dediğim gibi bu durum Kucka'nın kötü futbolcu olduğu anlamına gelmiyor.

Kucka iyi bir futbolcu!
                                Fakat gerek Okay'ın varlığı gerek Trabzonspor'un sistemsizliği nedeniyle etkili bir performans ortaya koyamadı.
                                Tabi bu durumun oluşmasında Kucka'nın düzenli forma bulamaması ve hazır olmaması da etkili oldu.
                                Her neyse görünen köy ortada. Ben Kucka'nın iyi olmasını dört gözle bekliyorum. İyi olursa alkışlarım.
                                Fakat mevcut performansını beğenmiyorum. Kendisinden daha fazlasını bekliyorum.
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 28.02.2018, 16:21.

Yorum

Çalışıyor...
                                X