Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk kardeşim,
    Sözlerimi sanırım tam olarak anlayamadın. Benim eleştirim Kucka'nın oynadığı futbola veya kalitesine değil.
    Elimizde Okay varken Kucka gibi benzer özelliklere sahip futbolcuyu almak doğru değildir diyorum. (Geldiği gün de dedim)
    Daha da önemlisi Kucka herhangi bir takıma ''Beyin'' olarak alınacak futbolcu değildir diyorum.
    Kucka fiziği ile oynayan defansif özellikleri baskın olan topla sürpriz çıkışlar yapan bir futbolcu olarak görünüyor.
    Oyun özelliklerine baktığımızda oyun kurabilecek bir meziyette olmadığını hepimiz görüyoruz.
    Demem o ki oyun kurucu almamız gerekirken ''Traktör'' lakaplı futbolcuyu almak hatadır.
    Bu sözlerim de Kucka'nın kötü bir futbolcu olduğu anlamına gelmiyor. Okay varken Kucka gereksizdir. (Bence)

Bu vesile ile bir konuya da açıklık getireyim.
    Burada çoğunluk Sosa ve Kucka'yı eleştirirken ben ikisinin de toparlanacağını savunan nadir insanlardan biriydim.
    Oyuncuların ilgili sayfalarında yazdıklarım duruyor. İkisine de güvendiğimi pek çok kez belirtmişimdir.
    Bugün Sosa'nın iyi oyunu en çok beni mutlu ediyor. Aynı şekilde Kucka da toparlarsa çok mutlu olurum.
    Fakat Kucka'nın işi Sosa kadar kolay değil. Okay varken Kucka'nın başarılı olma şansını düşük görüyorum.
    Umarım bu durum değişir diyorum. Fakat mevcut kadro ve hoca ile bu durumun değişmesi mümkün değil.

Oyunun ortaya yığılmasında tek sorumlunun Rıza Çalımbay olduğunu sanmıyorum.
    Sahadaki oyuncuların oyun karakteri ile alakalı bir sorun olduğunu da düşünüyorum.
    Abdülkadir orta saha orijinli bir futbolcu, Yusuf da öyle, N'doye güçsüzlükten orta saha gibi oynuyor.
    Oyunun ortaya yığılma sorununu giderebilecek nadir futbolcularımızdan biri F.Castillo gibi görünüyor.
    Her ne kadar eksikleri de olsa Castillo gibi bir kanat varken neden oynatılmıyor? Bu eleştiri yapılsa katılırım.
    Yusuf'un bitirildiğine katılırım. Rodellega'yı bitirdiğine katılırım. Fakat kendini parçalasa da Abdülkadir'i bitiremez
    okayi ne kadar tutabilecegini düsünüyorsun, özellikle bu sene midlesborogh premier lige cikarsa

kucka transferi bu kulübün tarihinde yaptigi en dogru transferdir, uzun vadede
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunlari biliyorduk

bosuna sosa ve volkan transferlerinde herkesi tepkiye davet etmedik

herkes yönetime sucu veriyor, bence gercek suclu 10 yildir borc politikasini tepkisiz izleyen taraftardir

kesinlikle taraftar

sen tepki vermesen oradaki istedigi gibi takilir

bu sene onazi ve okayi mecburen satmaliyiz, bunun baska yolu yok

sansimiz olursa bu yeter

ben olsam sosa ve buraki cine pazarlardim

ayrica böyle giderse uefa ffp den ceza yiyecegiz, 2. yari 80 milyon tl civarinda kar yapmaliyiz daha sinirlarin icinde kalabilmek icin
      en son suçlanacak olan taraftar.
      taraftarın kimdir ?
      taraftar ne muhasebeci ne mali müşavirdir. keyifle izleyeceği sahada iyi bir takım, iyi bir futbol, yıldız oyuncular görmek, şampiyonluklar, kupalar kaldırmak ister.
      bu uğurda tribünde takımına;bütçesi doğrultusunda evinin rızkından keserek kombine, forma v.s alarak kulübüne destek olur.hepsi bu.
      yönetim kimdir?
      taraftarların bir kısmının oyunu ikna ederek, kandırarak, vaadlerle alarak, ben kulübü adam gibi yönetirim iddiasıyla ortaya çıkan, kendi reklamını parasıyla yapamayacağı şekilde tüm türkiye ye yapan, ticari işlerini her geçen gün büyüten, taraftarın baskısı ve tepkiler neticesinde pişkin pişkin birde kulüpten alacağım var diyerek görevinden istifa eden gerisinde enkaz bırakan şeye yönetim denir.
      En son ensarusta tarafından düzenlendi; 26.02.2018, 16:55.

Yorum

okayi ne kadar tutabilecegini düsünüyorsun, özellikle bu sene midlesborogh premier lige cikarsa

"kucka transferi bu kulübün tarihinde yaptigi en dogru transferdir, uzun vadede" yok artık. Ligin en kötü transferleri listesinde ilk 5'e girer. Okay'ı satıp, yerine Kucka falan umarım böyle bir komedi olmaz.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          taraftarın kimdir ?
          taraftar ne muhasebeci ne mali müşavirdir. keyifle izleyeceği sahada iyi bir takım, iyi bir futbol, yıldız oyuncular görmek, şampiyonluklar, kupalar kaldırmak ister.
          bu uğurda tribünde takımına;bütçesi doğrultusunda evinin rızkından keserek kombine, forma v.s alarak kulübüne destek olur.hepsi bu.
          yönetim kimdir?
          taraftarların bir kısmının oyunu ikna ederek, kandırarak, vaadlerle alarak, ben kulübü adam gibi yönetirim iddiasıyla ortaya çıkan, kendi reklamını parasıyla yapamayacağı şekilde tüm türkiye ye yapan, ticari işlerini her geçen gün büyüten, taraftarın baskısı ve tepkiler neticesinde pişkin pişkin birde kulüpten alacağım var diyerek görevinden istifa eden gerisinde enkaz bırakan şeye yönetim denir.
          senin dedigin taraftar degil sempatizandir

taraftar dedigin kulübün sahibidir, duvara cakilacak resimin civisine kadar karisacak

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "kucka transferi bu kulübün tarihinde yaptigi en dogru transferdir, uzun vadede" yok artık. Ligin en kötü transferleri listesinde ilk 5'e girer. Okay'ı satıp, yerine Kucka falan umarım böyle bir komedi olmaz.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.02.2018, 17:05.

Ünal Karaman

Yorum

• usta başkanlığa aday olmadan önce hazırlanmıştı. genel manada kulübün mali yapısını biliyordu. büyük bir şirketin kurucusu ceosu. matematiği zekası yerinde yani maşallah. türkiyede ki manejer-yöneticiler v.s ahlaksız futbol düzenini de bilmiyorsa zati aday olmaması lazım. başkan olunca çıkıp dese ki arkadaşlar bu kulüp batıyor. bir kuruş bonservis menajer ücreti ödeyecek durumumuz yok. artı futbolculara verilen yüksek ücretleri kaldıracak durumumuzda yok. istediğimiz rakamlara ( en fazla 1 milyon tl ) inenlerle yola devam edeceğiz. yoksa yollarımızı ayıracağız. bazen büyümek için küçülmek gerekir. sadece bonservisi elinde olan istediğimiz rakamlara imza atabilecek genç oyuncular transfer gündemimizde olacak. sıfırdan bir takım kuracağız. bu doğrultuda profeyonel bir teknik ekip ve scout ekibiyle anlaştım. sizlerden tek isteğim bu yolda bizlere takımınıza destek olmanız. inanıyorum ki her geçen gün üstüne koyarak mali yapısı sağlam borçsuz ve zirveye oynayan bir takımı görmemiz çok uzak değil.
            hangimiz karşı çıkardık.
            sadece sportif başarıyla olmuyor iş. bjk fikoyla beraber bunu başardı. adamların 2 milyon civarı borcu devam ediyor.

Yorum

• kücülmek hic bir zaman cözüm degil

kücülmek iflas belgesine imzayi atmaktir

bu kulüp kücülerek borcu kapatma evresini gecti, tek care geliri büyütmek, buda sportif basaridan geciyor

Ünal Karaman

Yorum

• Taraftar tepki gösterecek doğru, ama ibra edilen taraftar değil, her ne kadar ibra eden genel kurul olsa da
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

senin dedigin taraftar degil sempatizandir

taraftar dedigin kulübün sahibidir, duvara cakilacak resimin civisine kadar karisacak

ne alakası var. elmayla armudu karıştırıyorsun. bir oyuncu transferinde bile taraftar fikir olarak 10 parçaya ayrılıyor. idari mali sportif bütün sorumluluk ne hocada ne futbolcuda ne de taraftardadır. takımın başındaki hocayı, sahada oynayan futbolcu topluluğunu kim seçiyor. kulübün parasını kim harcıyor. kararları kim veriyor. sorumluluk kimin.

Yorum

taraftarın kimdir ?
                    yönetim kimdir?
                    castro yu istemeyen milandan olduğu için kuckaya 5milyon verilmesine ses çıkarmayanda taraftar..
                    forum efsanesi olan muhammedi de isteyen de taraftar iyi çıkmadı niye aldın bunu başkan diyende taraftar..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

kücülmek hic bir zaman cözüm degil

kücülmek iflas belgesine imzayi atmaktir

bu kulüp kücülerek borcu kapatma evresini gecti, tek care geliri büyütmek, buda sportif basaridan geciyor
                      haklısın yönetimde sen gibi düşündü. küçülmedi büyüdü. maşallah çok büyük bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 1 milyar tl borç. uzun zaman sonra 5. olup avrupaya gidebilirsek büyük başarı.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        castro yu istemeyen milandan olduğu için kuckaya 5milyon verilmesine ses çıkarmayanda taraftar..
                        forum efsanesi olan muhammedi de isteyen de taraftar iyi çıkmadı niye aldın bunu başkan diyende taraftar..
                        yönetim sence taraftarımı dikkate alarak transfer yapıyor. castroyu isteyende istemeyen kadar vardı. kaçırmayalım bu adamı diyen. kucka için bu forumda bile epey bir olumsuz yorum okudum. transferde taraftarın belirleyici rolü çok az. anca sakıp gibi adamlara gücümüz yetiyor tek ses olduğumuzda. o da alınmama mevzuunda. gerçi sakıp olmadı novak oldu. yağmurdan kaçarken doluyo tutulduk.merak etme menajer yamyam tayfa varken ne sana ne bana kimseye kalmaz bu işler.

Yorum

ne alakası var. elmayla armudu karıştırıyorsun. bir oyuncu transferinde bile taraftar fikir olarak 10 parçaya ayrılıyor. idari mali sportif bütün sorumluluk ne hocada ne futbolcuda ne de taraftardadır. takımın başındaki hocayı, sahada oynayan futbolcu topluluğunu kim seçiyor. kulübün parasını kim harcıyor. kararları kim veriyor. sorumluluk kimin.
                          normalde taraftar bu kadar etkili olmamalı ama bizde bence tersi hatta zararlıda..
                          ersun yanal önliberoya zeki yavruyu alacaktı seyirci müdahale etti,rodagella yı aldı hatta bence o gün kulübüde bıraktı boşver ben paramı alıyım gibi bir yanlış ve ahlaksızlığa doğru gitti..

.........
                          rıza hoca abdülkadiri hamle oyuncusu olarak kullanıyor ndoye u daha çok kullanmak istiyordu eleştirilerden etkilendi bence..

.......
                          hatta bence taraftarın bir zararı daha ceyhun gülselam ilk maçlarında çok iyi şutları belki golü bile vardı..
                          sonra bizim taraftar her ayağına geldiğinde vur vur diye bağırarak ve tabii oda kötü vurarak o özelliğini kaybetti..
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            normalde taraftar bu kadar etkili olmamalı ama bizde bence tersi hatta zararlıda..
                            ersun yanal önliberoya zeki yavruyu alacaktı seyirci müdahale etti,rodagella yı aldı hatta bence o gün kulübüde bıraktı boşver ben paramı alıyım gibi bir yanlış ve ahlaksızlığa doğru gitti..

.........
                            rıza hoca abdülkadiri hamle oyuncusu olarak kullanıyor ndoye u daha çok kullanmak istiyordu eleştirilerden etkilendi bence..

.......
                            hatta bence taraftarın bir zararı daha ceyhun gülselam ilk maçlarında çok iyi şutları belki golü bile vardı..
                            sonra bizim taraftar her ayağına geldiğinde vur vur diye bağırarak ve tabii oda kötü vurarak o özelliğini kaybetti..
                            bu olaylarda taraftarın tepkisi haklıydı. bu iki olayın da geçmişi var. elde hain bir ersun korkak rıza var. taraftar iyiki abdülkadir konusunda baskı yapmış. çocuk üzerine koyarak gidiyor. rodayı zati bitirdiler el birliğiyle.

Yorum

haklısın yönetimde sen gibi düşündü. küçülmedi büyüdü. maşallah çok büyük bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 1 milyar tl borç. uzun zaman sonra 5. olup avrupaya gidebilirsek büyük başarı.
                              yönetim benim gibi düsünmedi

yazin burda millet transfer orgazmi yasarken buna karsi tepkiye davet eden 2-3 kisiden biriydim

bu yönetimin yaptigi büyümek degil, olmayan parayi harcamayi büyümek anlamina ancak sizin gibiler getirir

gider kalemi büyütülerek büyünmez, gelir büyütülerek büyünür

tabi bu tartismanin yapilacak son kisi sizsiniz

yilda 150 milyon faiz ve kur gidei olan bir kulübe su bütce ile kücül diyen kisiyle olmaz bu is

3 aylik bebege su yerine vodka icirtmeye benzer bu

Ünal Karaman

Yorum

bosuna sosa ve volkan transferlerinde herkesi tepkiye davet etmedik

herkes yönetime sucu veriyor, bence gercek suclu 10 yildir borc politikasini tepkisiz izleyen taraftardir

kesinlikle taraftar

sen tepki vermesen oradaki istedigi gibi takilir
                                İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Peş peşe 2 mesaj. Sende de durumlar karışık.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X