Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Okay'ın yaptığı hiçbir şeyi Kucka yapamaz. Adam 2 metreye pas veremiyor, defansın önünde nasıl oyun kuracak?

Bence o kadar da değil. Evet, Okay bir tık daha teknik bir futbolcu fakat Kucka da düz bir adam değil.
    Bence Kucka ve Okay'ın stili birbirine çok benziyor. Fakat aradaki tek fark Okay'ın formda olması, Kucka'nın bocalaması...
    Okay olur da giderse Kucka'nın gerçek performansını göstereceğini düşünüyorum. Tabi iyi bir teknik direktörle birlikte...
    Oyun kurma konusuna gelirsek; bence Okay da Kucka da oyun kurma beceresine sahip değiller.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence o kadar da değil. Evet, Okay bir tık daha teknik bir futbolcu fakat Kucka da düz bir adam değil.
      Bence Kucka ve Okay'ın stili birbirine çok benziyor. Fakat aradaki tek fark Okay'ın formda olması, Kucka'nın bocalaması...
      Okay olur da giderse Kucka'nın gerçek performansını göstereceğini düşünüyorum. Tabi iyi bir teknik direktörle birlikte...
      Oyun kurma konusuna gelirsek; bence Okay da Kucka da oyun kurma beceresine sahip değiller.
      Evet Okay da tam anlamıyla oyun kuramıyor ama o özellik bakımından Kucka'dan çok çok önde.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• atletico gaitan ve carrasco yu çin e vermiş..carrasco yu ilk izlediğimde büyük yıldız olabileceğini düşünmüştüm..çin tam fiyasko..

Yorum

• yaz icin firsat transferleri

serdar tasci, bahebeck, foulquier

3üne max 3-4 milyon bonservis...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ayrica stopere eray cümart i almazsak siradaki caglar söyüncüyü kacirmis olabiliriz

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaz icin firsat transferleri

serdar tasci, bahebeck, foulquier

3üne max 3-4 milyon bonservis...
              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayrica stopere eray cümart i almazsak siradaki caglar söyüncüyü kacirmis olabiliriz
              Eray'i hiç bilmiyorum ama iyi ise yerli olarak çok olumlu olurdu transferi.

Bahebeck sakatmış, nasıl döner ki acaba? Bir aralar beklenti yüksek diye ismini duyardık ama pek bilmiyorum onu da.. Ancak dediğin gibi kaliteliyse çok iyi bir fırsat transferi olabilir..

Bu arada Schaub sakat mı Selçuk? Transfermarkt verilerinde sadece kadroya giremediği yazıyor ama mümkün gelmedi bana. Bir sıkıntısı mı var kulüp ile yoksa?
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eray'i hiç bilmiyorum ama iyi ise yerli olarak çok olumlu olurdu transferi.

Bahebeck sakatmış, nasıl döner ki acaba? Bir aralar beklenti yüksek diye ismini duyardık ama pek bilmiyorum onu da.. Ancak dediğin gibi kaliteliyse çok iyi bir fırsat transferi olabilir..

Bu arada Schaub sakat mı Selçuk? Transfermarkt verilerinde sadece kadroya giremediği yazıyor ama mümkün gelmedi bana. Bir sıkıntısı mı var kulüp ile yoksa?
                schaubun sag dizinde yan baglar gerilmesi var

bahebeck inanilmaz yetenek, sadece bir türlü son patlamayi basaramadi
                gözlerim kapali alirim

ayrica yanliz almam

bahebeck--foulquier kanadi bu ikisini wonderkid yapmisti

birbirlerini cok iyi taniyan, gözü kapali anlasan bir ikili bunlar, nedense ayri olunca basarili olamadilar

fransa ümit milli takimi ile dünya sampiyonu olan bu kanadi tekrar bir araya getirirdim
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.03.2018, 15:31.

Ünal Karaman

Yorum

schaubun sag dizinde yan baglar gerilmesi var

bahebeck inanilmaz yetenek, sadece bir türlü son patlamayi basaramadi
                  gözlerim kapali alirim

ayrica yanliz almam

bahebeck--foulquier kanadi bu ikisini wonderkid yapmisti

birbirlerini cok iyi taniyan, gözü kapali anlasan bir ikili bunlar, nedense ayri olunca basarili olamadilar

fransa ümit milli takimi ile dünya sampiyonu olan bu kanadi tekrar bir araya getirirdim
                  Valla yine heyecan verici konuşuyorsun Selçuğum ama bu vizyonda bir yönetimimiz yok ve sanırım hiç bir zaman da olmayacak..
                  Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla yine heyecan verici konuşuyorsun Selçuğum ama bu vizyonda bir yönetimimiz yok ve sanırım hiç bir zaman da olmayacak..
                    malesef

birde bahebeck ve yattaranin kardesi cok yakin arkadaslar, ikna edilmesi daha kolay bir oyuncu

inanilmaz bir son vurusu var, 7 yildir takip ettigim biri, ilk kez bizim transfer edebilecegimiz bir firsat dogdu

bu kanat ligi parcalar

Areola, Foulquier, Zouma, Pogba, Kondogbia, Sanogo, Bahebeck, Digne, Sarr, Veretout, Thauvin

3ü disi hepsi süperstar oldu bu kadrodan
                    ikisini almaya firsat dogdu
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.03.2018, 16:23.

Ünal Karaman

Yorum

• bu arada jackson martinez de serbest kaldi

bir firsat daha

Ünal Karaman

Yorum

• mbia da serbest kalmış

Yorum

bu arada jackson martinez de serbest kaldi

bir firsat daha
                          bir forvet için 31 yaş çok ideal. avrupa kapar gibi bu adamı. bize zor.

Yorum

• Jackson Martinez'in avrupaya donmesi guzel olacaktir

Onazi'yi Cine postalasak. Yine para sacmaya baslamislar.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• M'Bia serbest kalmış para vermeyince yatmayacağını bilsem direk geri alırım. Okay kesin gidecekse muazzam olur.
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 01.03.2018, 18:12.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• eglence mi saygisizlik mi?

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X