Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvet alırız biz ama italyadan mı olur fransadan mı göreceğiz....ama bence bu yönetim forvet alacak karar değiştirecekler
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forvet alırız biz ama italyadan mı olur fransadan mı göreceğiz....ama bence bu yönetim forvet alacak karar değiştirecekler
      Kardeş forveti seve seve alacaklar

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kargalardan sadece 4 gol fazla yememize rağmen aramızdaki dağlar, denizler, okyanuslar kadar kalite ve puan farkının sebebi tam olarak nedir ? Bu adamlar güle oynaya şampiyon olurken biz niye dalga geçtiğimiz özevlatların Akhisar ı ile selamlaşacak pozisyonda ligi tamamladık ?

Bu durum bize neyi kanıtlar ?
        son altı yıldır bir elin parmaklarını geçmeyecek organize ataklarımızın olmayışı, forvetten ziyade ortasaha ikilimizin pas olayını iyi yapamayışı, doğru düzgün hızlı atakla tek golümüz yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        trabzonspor

Yorum

• Düsünsenize, az sonra haber geliyor:

Italya'ya giden Muharrem Usta, 3 oyuncuyla anlasip Trabzona geri döndü.
          AC Milan'dan gelecek olan oyuncu, orta saha'nin güçlü lideri Juraj Kucka.
          Inter Milan'dan gelecek olan oyuncu, Stoper ve ön libero oynayabilen savasci Gary Medel.
          3. Oyuncu ise, Roma da forma sansi bulamayan ve geçen sezon isviçre liginde gollerine devam eden Seydou Doumbia.

Yorum

• Yusuf Yazıcı > Belhanda.O kadar parayı gömmek aptallık.
            Dursun'a yakışır çöplükte bir transfer olmuş.
            O değil de bu Danny'i Çekler nasıl aldı,bize bile uyardı.
            En son Hakan tarafından düzenlendi; 27.06.2017, 17:01.

Yorum

• aynen öyle kardeşim .hehe çünkü rakiplerin forvet hattına önem vermesi hocayı ve yönetimi bir şekilde harekete geçirecek.fb gs bjknin ve anadolu takaımlarının forvet konusunda eli boş durmayacak eee o yüzden ben iyice düşündüm forvet kampa yetişir yetişmez bilemem ama sağlam bir forvet alacağız bu sene içimde öyle bir his var.
              İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş forveti seve seve alacaklar
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Kuckayi alsin gelsin fitim. Medeli stoper olarakmi dusunuyolar acaba? Oyleyse Serdar tasci ne alemde? Orta saha icin dusunuluyorsa bence kucka-medel asiri defansif olur

Yorum

• fantezi olur o keşke ama mali gücümüz üçüne yetmez bunu ben de düşündüm bugün.keşke olsa ama para kaynak lazım ikisini kiralık alsak gene zor
                  İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Düsünsenize, az sonra haber geliyor:

Inter Milan'dan gelecek olan oyuncu, Stoper ve ön libero oynayabilen savasci Gary Medel.
                  3. Oyuncu ise, Roma da forma sansi bulamayan ve geçen sezon isviçre liginde gollerine devam eden Seydou Doumbia.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• serdar kabak tadı verdi serdarın yerine medeli kiralasınlar
                    İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kuckayi alsin gelsin fitim. Medeli stoper olarakmi dusunuyolar acaba? Oyleyse Serdar tasci ne alemde? Orta saha icin dusunuluyorsa bence kucka-medel asiri defansif olur
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Medel kucka deniz turuc burak yilmazla transfer kapanır.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hucüm önemli veyahut savunman önemli diye bişey yoktur. Bjk nin savunması kötüydü bizden 3 yedi ama onlarında hücumu iyi 4 attı. Senin savunman daha iyi olsa 4 atabilmeleri mümkün müydü? Bu kıstas bjk de işe yarar veyahut ist takımlarıyla. Şimdi gelelim anadolu klüplerine. Adamların zaten bizden üstün savunması yok. Hücumu da keza öyle. Fark yaratmak için hücuma adam alırsın. Savunmaya değil. Adamlar kapanıyor zaten ve kontrayla vurmaya çalışıyor. Fakat sen hücum ribaundlarını toplayacak kadro kurarsan sürekli rakibi boğarsın ve o goller mutlaka atılır. Juve defansı yok karşımızda sonuçta..

Yorum

• Efsane Trabzonspor'un en büyük özelliklerinden biri çok gol atması değil, çok az gol yemesiydi. Hatta en az golle şampiyonluk ünvanı hala bizde. Evvela defansı sağlama alacaksın, büyük takım zaten gol yemezse bir şekilde atar. Tabii çok net bir golcü de lazım bize(kiralık).

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi bir kıyas yok ortada. Mevkileri farklı olduğu için Ndiaye diyorum zaten. Medel bizim için lüks olur. Para harcayacaksak hücum için harcamalıyız diyorum ben.
                            Serdar da sıkıntı var diyordular eğer öyleyse MEDEL alınabiliyosa alınmalı diyorum birde visca alınsa yeter forvet in yeri ayrı ama onsuz olmaz...
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düsünsenize, az sonra haber geliyor:

Ahhhhh ahhh

Yorum

• aynen hocam bak bjk uefadan elenme sebebi defans hatttının zayıf olması o yüzden hucum da defans da önemli bizim ligde de kritik şampiyonluğa oynuyorsan önemli ligin en iyi defansı bizd eolsa bu bile maçlardan alınacak puanları belirleyici olur hucum da keza öyle.
                                İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hucüm önemli veyahut savunman önemli diye bişey yoktur. Bjk nin savunması kötüydü bizden 3 yedi ama onlarında hücumu iyi 4 attı. Senin savunman daha iyi olsa 4 atabilmeleri mümkün müydü? Bu kıstas bjk de işe yarar veyahut ist takımlarıyla. Şimdi gelelim anadolu klüplerine. Adamların zaten bizden üstün savunması yok. Hücumu da keza öyle. Fark yaratmak için hücuma adam alırsın. Savunmaya değil. Adamlar kapanıyor zaten ve kontrayla vurmaya çalışıyor. Fakat sen hücum ribaundlarını toplayacak kadro kurarsan sürekli rakibi boğarsın ve o goller mutlaka atılır. Juve defansı yok karşımızda sonuçta..
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Çalışıyor...
                                X