Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Kucka - Medel
    - Kucka - Ndiaye

seç birini deseler, Kucka - Ndiaye derim.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Kucka - Medel
      - Kucka - Ndiaye

seç birini deseler, Kucka - Ndiaye derim.
      Ndiaye ile Medel aynı mevkide değilki.Nasıl kıyaslıyosun ...
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Medjani çakma joker oyuncu,Medel gerçeği.Ama gelmez.

Yorum

• bjk hücüm hattının iyi olduğunu bizim defans hattında da ve hucum hattında da sorunlarımızın olduğunu kanıtlar ama dikkat edersek defans hattımız egemen tarzı bir stoper yok bizim jajalı zamanlarımızda stoper eksikliğimiz yüzünden derbi maçlarında zor durumlar yaşıyorduk.defans hattı da hucum kadar önemli birbirini tamamlamalı denge oluşturulmalı.fakat bjknin defans hattı zayıf olduğu için uefada başarısız oldu.kısacası defans hattı avrupa kupalarına dönük şimdiden güçlendirilmelidir.golcü de alınmalıdır şimdiden.
          İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kargalardan sadece 4 gol fazla yememize rağmen aramızdaki dağlar, denizler, okyanuslar kadar kalite ve puan farkının sebebi tam olarak nedir ? Bu adamlar güle oynaya şampiyon olurken biz niye dalga geçtiğimiz özevlatların Akhisar ı ile selamlaşacak pozisyonda ligi tamamladık ?

Bu durum bize neyi kanıtlar ?
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ndiaye ile Medel aynı mevkide değilki.Nasıl kıyaslıyosun ...
            Abi bir kıyas yok ortada. Mevkileri farklı olduğu için Ndiaye diyorum zaten. Medel bizim için lüks olur. Para harcayacaksak hücum için harcamalıyız diyorum ben.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kargalardan sadece 4 gol fazla yememize rağmen aramızdaki dağlar, denizler, okyanuslar kadar kalite ve puan farkının sebebi tam olarak nedir ? Bu adamlar güle oynaya şampiyon olurken biz niye dalga geçtiğimiz özevlatların Akhisar ı ile selamlaşacak pozisyonda ligi tamamladık ?

Olay bu kadar aslında öyle uzun uzun tartışılacak bişey yok denklem çok basit..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• medelle ndyianin oyun tarzları farklı ikisini de alsak keşke kucka olmasın atıyuorum medel ve ndyie olsun ortasaha transferini kapatalım.bir de forvet çakarız misss.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İtalya'dan Kucka dışında biri daha gelecek bence. Ama Medel mi kestiremiyorum. Şu Özkan Doğan'ın beğendiği tivit enteresan. Çarşı karışır aga.

Yorum

• Medel şu an konfederasyon kupasında milli takımında bulunuyor. Acaba transferden haberi var mıdır?

Yorum

Fark basit

Kaliteli golcü ve onların ortalama yarısını anca doldurduğumuz stadyum

1 mac haric 25bin üzeri oynadığımız macları yendik

1mac haric 25 bin altı oynadığımız maçlarda puan kaybettik

Yani full stadyum en kral transferden daha etkili

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.06.2017, 16:53.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cerci sözleşmesini fesih ediyormuş sağ kanat ve on numara da oynuyor. Uymaz mı ?
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Medel şu an konfederasyon kupasında milli takımında bulunuyor. Acaba transferden haberi var mıdır?

Sesli güldüm abi

Medel-Kucka-Forvet-Kanat tamam bu is

Bu kadro'da Burak yilmaz her türlü is yapar ve gol krali olur...

Yorum

Rize'de bizden fazla gol attı ama küme düştü. Aynı şekilde Kayseri bizden 8 gol fazla attı.

Savunma önemsiz hücum önemli veya hücum önemsiz savunma önemli diye bir olay yok.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bence bizimkiler sağlam bir forvet de alacaklar görürsünüz
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• Öğleye kadar karamsarlık ve isyan,
                                öğleden sonra Medel-Kucka-Bacca derken havya girme,inanır gibi olma,
                                gece üstteki isimlere ek isimler ekleyip nirvana,
                                sabah tekrar sıfır noktası...

transferdeki bumerang bu malesef
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X