Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kapı dışarı edildiğinde en büyük trabzonlu olur. Böyle adamlar için uğraşmaya değmez. Takılsın orda
    Aynen...
    İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İngiltere'nin Bristol kasabasına odaklanın
    Anlamadum ? =)
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzatmadiki
    Kulübün opsiyonu vardı, kullandı

Slimani cıktığı kültürde rest cekebilir, serdar gibi bir prof böyle bişey yapamaz
    Zaten onu isteyişimizin nedenlerinden biri Türk olmasına rağmen bukadar prof ve lider kişiliği bence

Spartak herşeye rağmen serdarı biakmayışı zaten nekadar önemli futbolcu olduğunun göstergesi

4 yıldır aynı transfer teranesi ve halen sımsıkı taşcıya sarılıyorlar

Birde yani şl den alacakları paraylan transferde elleri güclü olmasına rağmen...
    Ya baslarim profluguna onun, gelmis 30 yasina, gelecekse resti çeksin yoksa gelmiyorum desin, onun keyfinde miyiz ya da spartak boktova'nin... pustluktan baska bir sey degil yaptiklari, paralari var daha iyilerini alirlar, hatta Serdar anca yedek olur orta artik görürsünüz eger orda kalirsa...
    Slimani ayip etti biraz çünkü Cezâyir'den onu alan ve piyasada degerli olmasini saglayan takimdi S.Lizbon, o yine de belki Vahid hocaya olan sevgi ve saygisidan dolayi rest çekti, en sonunda onu alamayinca da Vahid hocaya çok sinirlendi... ama Serdar farkli, hem gelmis 30'una, hem spartak ona farkli bir sey vermedi, hem de güyâ tuttugu takim Trabzonspor... çeksin resti kadro disi kalsin, zâten takimda kalsa da oynamayacak çok fark etmez yâni...
    Bu profluklar da hep bizi bulur, bir tâne baba Trabzonsporlu gurbetçi çikmaz anasini satayim, Oguzhan da ayni mok, bu da, digerleri de...
    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 27.06.2017, 01:31.
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetim ve özelde başkan çok büyük hayal kırıklığı oldu. Başkanlık öncesinde ve ilk zamanlarında söylediği olumlu ne varsa tersine çevirdi her şeyi. Scout ekibi dedi yağladı balladı övüne övüne anlattı, 1 transfer dönemi sonrası gömdü.
      Ramil zenitte 4000 euro alan henüz a takımla bile neredeyse maçı olmayan adamken getirip yıllık 400 bin euro verdiler adama. Menajerine helal olsun 100 kat maaş arttırmak büyük iş.
      Esteban gibi Trabzon'un 2.lig takımlarının kalecileri seviyesindeki kovaya zam yapıp 700 bin euroya sözleşme yaptılar.

Devre arası transferleriyle rayına oturan takıma takviye yapmak için 3 aydır hiçbir hazırlık yapmamışız.

Gitmişler 5m euro teklif edip 30 yaşında kucka kovalıyolar milan'dan. Madem böyle yapacaktın transferi İHO'ya niye saydırdın. Mbia'yı niye sattın, o adam hiç değilse bonservissiz gelmişti.
      Para yok diye ağlayıp duruyosun her yerde, burnunun dibinde bedava castro duruyo bitirsene transferini 5m'luk kucka peşinde koşana kadar. Sanki şampiyonluk hedefin var. Yarım ağız yarışacak takım filan diyosun.
      Forvet transferini askıya aldık diyosunuz ligin en az gol atan takımlarından biriyiz bilmem farkında mısınız?
      Altyapıya getirdiğin ihsan derelioğlu ne gibi bir vasıf sahibi de oraya geldi? İşinin ehli adamları getirmişken oraya kimler rahatsız oldu da kovdunuz o adamları?

Twitter'da transfer duyumcuları gibi ergen ergen paylaşım yapıp duruyosun. İlgi manyağı biri olup çıktın iyice. İnandırıcılığını, güvenilirliğini yitiriyorsun farkında mısın?
      Kelimesi kelimesine doğru yazdıkların

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Madem Castro=Kucka o zaman 3 ist takimi hatta basaksehir, Antalya falan niye bedava Castroyu almadi daha ???
        İhtiyaçları mi var ki alsınlar...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen...

Anlamadum ? =)

Ya baslarim profluguna onun, gelmis 30 yasina, gelecekse resti çeksin yoksa gelmiyorum desin, onun keyfinde miyiz ya da spartak boktova'nin... pustluktan baska bir sey degil yaptiklari, paralari var daha iyilerini alirlar, hatta Serdar anca yedek olur orta artik görürsünüz eger orda kalirsa...
          Slimani ayip etti biraz çünkü Cezâyir'den onu alan ve piyasada degerli olmasini saglayan takimdi S.Lizbon, o yine de belki Vahid hocaya olan sevgi ve saygidan dolayi rest çekti, en sonunda onu alamayinca da Vahid hocaya çok sinirlendi... ama Serdar farkli, hem gelmis 30'una, hem spartak ona farkli bir sey vermedi, hem de güyâ tuttugu takim Trabzonspor... çeksin resti kadro disi kalsin, zâten kalsa da oynamayacak çok fark etmez yâni...
          Bu profluklar da hep bizi bulur, bir tâne baba Trabzonsporlu gurbetçi çikmaz anasini satayim, Oguzhan da ayni mok, bu da, digerleri de...
          Rest cekip, kadro disi kalsa, Sparta da satmiyom lan sezon sonu bedava nereye gidiyorsa gitsin Ekici sitaylaya dönerse is sence biz karli olur muyuz ?
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersen martin'in en büyük başarısı hadiseyi tavlaması 😂
            neden ersen martin bizde cok güzel maclar oynadi bence cok iyi bir golcüydü damdoymu ersen martinmi desen ersen martin derim yüz kere
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Artık transferlerin açıklanma zamanı geldi kaybedecek zaman yok kamp başladığı zaman eğer yeni transferlerin çoğu tamamlanmazsa 50. yılda şampiyonluk değil 4. lük yarışı yaparız

Hadi başkan yapıştır kapı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İHO, Trabzonspor'un hiçbir kademesine yakışmayacak birisi. Yeter artık bahsetmeyin şu heriften. İlkokul 4. sınıftan terk olmasıyla övünen bir adam istemiyorum kulüpte.
                hala karşılaştırılıyor
                adının anılıyor olması
                mevcut başkanın beceriksizliğidir
                bu yönden büyük iş başardı

Yorum

• kucka geliyormus deniliyor bein sports felan demis diyorlar ?? ucaga binmismi renktaslar
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İhtiyaçları mi var ki alsınlar...
                    Enes yine ayrani fazla kacirdin herhalde hadi 8tas ve sikeciler neysede 6s ve Antalyanin Kuckaya olan ilgisini hic bir yerde okumadin mi ? Ben bazen böyle kendimi geri zekali gibi hissediyorum cidden.

Yorum

Serdar da durum klasik, Kendisiyle anlasildi, klübünden bonservisini al gel denildi, oda klübe Trabzonspor la anlastigini orda oynamak istedigini iletti, tabi Spartak da az da olsa birseyler istiyor, Serdar alacaklarindan vazgecer, Sparta yumusar bizdr biraz ödersek orta bir yerde bulusulur.
                      Denilene göre alacakları yatırıldı...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Iho olsa Serdar, Ndiaye, Kucka hatta belki Visca bile simdi imzayi atmisti, ama kasadan bu 4 futbolcu icin toplam fazladan 4-5 m euro fazla cikardi, bizim taraftarda transferler hemen olsun istiyor.
                        bana kalırsa İHO olsa hiçbirini almazdı belki Serdar.

Bu adamların tamamı oturmuş sistemlerde iş yapabilecek ,yıldız / megayıldız / hipersonikstar falan denemeyecek isimler. Proje adamları da diyebiliriz.

İHO ve türevlerinin kadro oluşturma zihniyeti bambaşka. (tek doğrusu Bosingwa ve Cardozo .. Cardozoda bireysel olarak çok beğendiğim ama onun oynayacağı bir takım inşa edilmeden alındığı için yinede zarardan sayabilirim)
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Denilene göre alacakları yatırıldı...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
                          Öyleyse durum daha kötü Spartak en az 1.5-2 m euro ister.
                          En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 27.06.2017, 01:36.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bana kalırsa İHO olsa hiçbirini almazdı belki Serdar.

Bu adamların tamamı oturmuş sistemlerde iş yapabilecek ,yıldız / megayıldız / hipersonikstar falan denemeyecek isimler. Proje adamları da diyebiliriz.

İHO ve türevlerinin kadro oluşturma zihniyeti bambaşka. (tek doğrusu Bosingwa ve Cardozo .. Cardozoda bireysel olarak çok beğendiğim ama onun oynayacağı bir takım inşa edilmeden alındığı için yinede zarardan sayabilirim)
                            Benim anlatmak istedigim kaliteli oyuncu transfer etme meselesi degil, iho olmayan para ile Warisi 6 m euroya alip 4.5 satti, simdi olsa medya-taraftar baskisi yüzünden Ndiaye ye de 5-6 milyon euro bayilirdi adamin tarzi bu is bitiriyor evet ama klübünde agzina ziciyor

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]

bilir kişi gibi takılan vazelin arkadaşa gönderme yaptım hocam
                              İngiltere'ye odaklana odaklana bir hal oldu arkadaşa

Yorum

Madem Castro=Kucka o zaman 3 ist takimi hatta basaksehir, Antalya falan niye bedava Castroyu almadi daha ???
                                Eğer bu soru banaysa castro = kucka demedim. Yazdıklarımdan çok net anlaşılıyor bu.

Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak diye bi laf var ya biz onu yaşayacağız. Siz hala bunların şampiyonluk hedefi olduğunu mu sanıyorsunuz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X