Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Sercan Keleş listeni baya merak ettim 1-2 isim ateşle lütfen
    Ekin Çelebi

Alt yapıdan stoper çıkartma sorunumuz var misal. Hem yetenekli hem eğitimci. Okay gibi kendini geliştireceğini düşündüğüm bir isim. Transfer listemize dahil olsun misal.
    En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 11:49.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Amiri , Toure, Ayuk geldi ve hiç kimsenin ruhu duymadı..

İsmi geçen oyuncular dışında da muhtemelen görüşülen isimler vardır ama öncelikli tercih çok uygun ve kaliteli bir isim bulunmadıkça Morteza olduğu bir gerçek..

Sosa,Burak, Kucka ,Onazi, Olcay bunlar ile de makul bir teklif geldiğinde yollar ayrılacak bu da bir gerçek..

Yani duyumluk bir şey yok bekleyip neler olacağını göreceğiz..

Bu gönderilmek istenen topçular arasından da gitme ihtimali sadece Onazinin var..Dua edelim geçen sene ki gibi 4 5 milyon Euro'luk teklif gelsin de gitsin .

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekin Çelebi

Alt yapıdan stoper çıkartma sorunumuz var misal. Hem yetenekli hem eğitimci. Okay gibi kendini geliştireceğini düşündüğüm bir isim. Transfer listemize dahil olsun misal.
        defans yapmasi gerekmeyen altyapinin yan etkileri

u 15 e kadar sezonda 150 gol civari atiyor takimlarimiz, 200 rekorunu liginde kirmis takimimiz bile var

defans yapmazsan yetismeside zor

rekabet lazim
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2+1 Zargo

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Majid Hosseinin sözleşmesi kaç senelik? transmarkt 2 senelik gösteriyor?
            Hoseini 2+1 gösteriyor transfermarktta
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Menajersiz futbolcu mu aldık. Gidip bir kaymaklı künefe yiyeyim eaaaah
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2+1 Zargo

gayet iyi sözlesme fakat 3+1 mi olsaydi diye düsünmedim degil.
                Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Toure'den kazık yenildi diyen bir zerzevat vardı. Adamın menajerlik ücreti bile yok. Kendileri yiyemedi diye haberler çıkarttırıyorlar herhalde

Yorum

• Ücretler çok iyi bizim yapmamız gereken buydu zaten tavan maaşın 1.3-1.5 m olması gerekirken çıtayı Allahu Ekber dağlarına çıkarttık.Yönetime tebrikler.

Yorum

• Yıllık güzel inşallah iyi de performans alırız
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ne demek menajerlik ücretini futbolcu karşılıyor. Kafayı yemiş bu yönetim algılarımızla oynamasınlar lütfen. Metin Korkmaz ne yiyecek ? Özkan Doğan taş mı yesin? Zaten Ertan Süzgün artık çok sevdiği (!) Trabzonspor taraftarına "duyum" kasamıyor moralimiz ayrı bozuk
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2+1 Zargo

Sözleşme yapmayı öğrenmişiz yahu!25 maç oyna 50 daha kazan,iyi bir anlaşma,sırf bu elli için bile Ada'm sakatlanmaz ve takıma girmeye çalışır,Huseyni ile iyi bir rekabet Toure'yi bekliyor.

Yorum

• Toure'nin sözleşmesi şahane olmuş, 33 yaşında 1 milyon bonservisli 1,8 maaşlı vasat Hubocan için ölüp bitenler vardı burada.
                            Yanına doğru partneri gecikmeden koyabilirsek çok iyi olur.
                            Ahh, bir de şu satışları yapabilsek.

Yorum

• Makul efendim makul insallah gereken performansida gosterirler ..hubacanlara duricalara 1.750 1.800 verdigimiz yerlerden nerelere klubun bildigin kanini emmis yavsaklar..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gayet iyi sözlesme fakat 3+1 mi olsaydi diye düsünmedim degil.
                                29 yaşından sonra 3'ten fazla imzalamanın bir mantığı yok. Çünkü futbolcu 3 yılı doldurduktan sonra yıllık ücretini getirip serbest kalabiliyor bildiğim kadarıyla.

Yorum

Yükleniyor...
                                X