Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu Milan'ın Kucka'yı geri istediğine inanıyor musunuz gerçekten?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle yalan haber. Milan'a olan borcumuza karşılık falan bedava gönbdeririz, ancak bu olur. Milan'da falan oynayacak adam değil ayrıca.
      Milan taraftarı adama hasta. Ayrıca Milan'ı fazla abartıyorsun, eskisi gibi değiller artık. Son 5 sezonda 6.lıktan öteye gidememiş bir takımdan bahsediyoruz. İki yıl da Avrupa'dan men cezası aldılar daha yeni. Al Milan'ı vur Trabzonspor'a yani. Bizde oynayan orada da oynar.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu Milan'ın Kucka'yı geri istediğine inanıyor musunuz gerçekten?
        Komedi.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milan taraftarı adama hasta. Ayrıca Milan'ı fazla abartıyorsun, eskisi gibi değiller artık. Son 5 sezonda 6.lıktan öteye gidememiş bir takımdan bahsediyoruz. İki yıl da Avrupa'dan men cezası aldılar daha yeni. Al Milan'ı vur Trabzonspor'a yani. Bizde oynayan orada da oynar.
          Bizde de oynayamaz bana göre.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sene en büyük sorunumuz Burak'a bağlı oyunumuzdu..Yeni sezona giriyoruz yine aynı sorunla basbasayiz..

Bir 8 numara bir de kanat almadigimiz müddetçe biz çok zor gol atarız..
            Katılıyorum. Burak'a bağlı oyun üretkenlik konusunda kısırlık yaratıyor.
            You Will Never Walk Alone
            Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tecrübeli Onur, Kucko, Burak, Kone, Pereira diyelim bunlar banko 11'de 27-8 yaş bantı Novak, Castillo ve Akbaş olsa geriye genç Cafer, Yusuf, Abdulkadir kalıyor burda Castillo ve Abdulkadir sürekli sakatlık halindeler beni korkutan husus onların yerine oynayacak Olcay (Castillo 'nun yerine adam yok). O nedenle gene gençlere kalırız, açıkçası kanat transferinde umutlu değilim, Mecburen sabretmek zorundayız ki artık taraftar bunu iyi kanıksadı para yok eldekilere güvencez, Şampiyonluk hedefi yok. Ama yönetim de şunu bilmeli futbolun doğasında bu var şampiyonluk hedefi ve heyecanı olmayan takımdan yüksek forma ve kombine satışı beklemiyorum açıkçası. 8-10bin kombine, maksimum 20 bin de forma satışı olur.
              Castillo ve Abdülkadir neden sürekli sakatlanıyor bunu öncelikle alıştırmak lazım. Bugün bir haber gördüm, milli takım kampından sonra Abdülkadir' in hiç dinlenmeden gelip idmanlarına devam edeceğiyle alakalı. Çalışkanlık iyidir ancak, profesyonel olarak yapılan sporların en önemli unsurlarından birisi de dinlenmektir... Vücudu dinlendirmezseniz, sakatlık olarak size geri dönme olasılığı çoktur.

Birde şu Castillo' nun ayağına basan arkadaşı uyarmak gerek. Teknik ve hızlı futbolcular genelde sakatlık riskli fazla olan futbolcular oluyorlar. Karşısındaki futbolcu, rakip takımın futbolcusu değil arkadaşı . Sakatlayacak hamlelerden birazda kaçınmaları gerekiyor.

Kanat transferinden benimde umudum yok, umarım hepimizi yanıltıp muhakkak bir kanat oyuncusu ile anlaşırlar. Özkan sümer Brezilya ' dan ucuza birini kapıp getirirse şaşırmam.

Yorum

• Kucka şurada gömüldüğü kadar kötü adam değil... Kötü maçları olmuştur ancak bu onu kötü futbolcu yapmaz. 2 ' li tan demlerde performansı, iki kişinin futbol özellikleri ve bir birine uyumları belirler.

Demek ki doğru ikiliyi kuramadık bir türlü.

Yorum

• Kucka 8 numarada kötü, 6 numarada ben sırıtacağını zannetmiyorum hatta çok da verimli olacağına inanıyorum.

Ama 4-5 milyon euro verilirse de gözümü kırpmadan satarım.

Yorum

• ya bizim çok bilmiş taraftar italya liginde sayısız maça çıkmış slovakya milli takımında sayısız maça çıkmış kuçka yı beğenmez süper ligde bir maça dahi çıkmamış cafer tosuna yıldız gözüyle bakar çok enteresan bir taraftar yapımız var
                    En son redbul tarafından düzenlendi; 11.07.2018, 14:08.

Yorum

• Gattuso kendisi gibi sert oyuncu olarak kucka yı istemesi normal olur.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buna değil 4, 1 milyon veren adamı Medical Park hastanelerinde kontrolden geçirmeli.
                        5 Milyon + 1,5 Milyon Euro "imaj hakkı" veren adam o hastanenin sahibi ama

Hem böyle şeyler yazmayalım, yerin kulağı var.

"Kuuuucka, magnifiicio centrocampiiista. Perfooootto calciatooore. Venti milioooni euuuro, Haltetmiiiş o Piiiirlo" diyelim.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Kucka ligin en iyi orta sahalarından biri bence, hatta fb'nin direkt aradığı adam kanımca. Ama geçen sene teknik direktör, maaş, taktik vs sebeplerinden iyi performans sergileyemedi. Bir de Okay'ın olmadığı maçlarda çok daha iyi performans sergiledi. Bu seneki form durumunu merak ediyorum.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya bizim çok bilmiş taraftar italya liginde sayısız maça çıkmış slovakya milli takımında sayısız maça çıkmış kuçka yı beğenmez süper ligde bir maça dahi çıkmamış cafer tosuna yıldız gözüyle bakar çok enteresan bir taraftar yapımız var
                            Cafer Tosun yıldız olacaktır zaten bu sene oynarsa abi ama dediğin gibi Kucka da kötü bir futbolcu asla değil...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Kucka bize geldiği sezon Milan'ın en çok süre alan 8. futbolcusuydu, orta sahalar içinde ise 2.si. Slovakya ile son Hollanda maçında bile nasıl bir oyuncu olduğunu ortaya koydu. Bizde onlarca sebepten tam tutmamış olabilir ama 1-2 m euroluk oyuncudur demek şu piyasada cahilliktir. Alıcısı Çin olsa 12-15, Milan falansa da 8-10 m euroya satılmalıdır. Bugün 4'e transfer listesine koysan bir çok takım bulursun Kucka'yı isteyen eminim..
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 Milyon + 1,5 Milyon Euro "imaj hakkı" veren adam o hastanenin sahibi ama

Hem böyle şeyler yazmayalım, yerin kulağı var.

"Kuuuucka, magnifiicio centrocampiiista. Perfooootto calciatooore. Venti milioooni euuuro, Haltetmiiiş o Piiiirlo" diyelim.
                                Malum şahsın kulağını çınlatmak için yazdım zaten abi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X