Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okay sene sonu yolcu gibi bu formunu devam ettirirse zaten kalma şansı yok.

onazide satılır, yusuf belki, castillo gider gibi yani genç sayılacak oyuncular satılacatır sonra kalan ihtiyarlara ihtiyarlar eklenecektir onlarda tombala oynar aralarında sonra borç daha da yukarı çıkar.

güzel bir iskelet çıkardı bu takımdan ama yönetilemediği için başlamadan dağılacak gibi sefa'nın bile menejerlik şirketi aba altından sopa gösterdi onları bile izleyemeceğiz belkide
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] [MENTION=11287]Mustafa YILMAZ[/MENTION]

Aylardır bunlardan bahsediyoruz ancak bunu yönetim göremiyor. Tabii ki üst düzey futbol aklıyız gibi bir iddiamız yok ancak görünen köy de kılavuz istemez diye bir söz var.

Sorunumuz en başından beri hep hoca idi, şuanda da değişen bir şey yok. Taktisyen olan ve sistemini oyunculara göre kurabilen bir hoca ile bu takım şampiyon olamasa bile kesinlikle ezilerek yenildiği maç sayısı ( şanssız gün olarak ) 3 - 5 'i geçmez ve en az ilk 4 takım gibi şampiyonluğun güçlü adaylarından olur..

Yönetim başarılı sayılmaz ancak kesinlikle hoca konusundaki hatasıyla kendi bacağına da sıkıyor ve belki de bilmeden şampiyonluk kadrosunun temellerini attıklarının farkına bile varamıyorlar. Zira büyük bir adım atarak rüştünü ispat etmiş ama coşkusunu kaybetmemiş çok kaliteli bir hocaya ciddi yatırım yapsalardı şuan onlarda efsane başkan ve yöneticiler olarak anılmaya başlama pozisyonuna gelmiş olurlardı.

Benim bildiğim ( Çok güvendiğim bir insandan duyduğum ) Nevzat Aydın az daha mükemmel bir adım atıyormuş ilk zamanlarda ve takımın başına Fonseca'yı getiriyormuş. Bence bize şuana kadar ( sabredildiği takdirde ) 5 sınıf atlatabilirdi. Tabii çoğunluğun kararı ile Ersun Hoca öne çıkınca oda ona destek vermiş ve vazgeçilmiş. Hep böyle son noktaları koyamamak bizi beter ediyor zaten..
      Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        okay sene sonu yolcu gibi bu formunu devam ettirirse zaten kalma şansı yok.

onazide satılır, yusuf belki, castillo gider gibi yani genç sayılacak oyuncular satılacatır sonra kalan ihtiyarlara ihtiyarlar eklenecektir onlarda tombala oynar aralarında sonra borç daha da yukarı çıkar.

güzel bir iskelet çıkardı bu takımdan ama yönetilemediği için başlamadan dağılacak gibi sefa'nın bile menejerlik şirketi aba altından sopa gösterdi onları bile izleyemeceğiz belkide
        okaya kontrat uzatirken verilen sözde var

yusuf satilmaz, satamazlarda

onazi satilsin yani, kadroda en gereksiz adam estebandan sonra, hemen pesinde batuhan...

[MENTION=42325]cewat[/MENTION]

nevzat baskan fonsecayi twitter hesabindanda dogrulamisdi
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.02.2018, 15:41.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=42325]cewat[/MENTION]

nevzat baskan fonsecayi twitter hesabindanda dogrulamisdi
          Doğrudur, Twitter çok çok nadir kullandığım için görmemişimdir ama duyduğumda çok üzülmüştüm.

Zira adam şuan öve öve bitiremediğimiz Lucescu'nun takımını ondan çok çok daha iyi oynatıyor bence. Dün akşam izleyemedim maçlarını ama Roma'ya karşı 1 - 0 'dan 2 - 1 maç almışlar ve söylenene göre resmen sahadan silmişler Roma'yı. Bu kolay yapılabilecek bir şey değil..
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğrudur, Twitter çok çok nadir kullandığım için görmemişimdir ama duyduğumda çok üzülmüştüm.

Zira adam şuan öve öve bitiremediğimiz Lucescu'nun takımını ondan çok çok daha iyi oynatıyor bence. Dün akşam izleyemedim maçlarını ama Roma'ya karşı 1 - 0 'dan 2 - 1 maç almışlar ve söylenene göre resmen sahadan silmişler Roma'yı. Bu kolay yapılabilecek bir şey değil..
            roma zaten krizde, son maclar cengiz fark yaratarak takimi tasidi

dzeko, shaarawy, naingolan, stootman belkide hayatinin en formsuz döneminde

dün süre ilerledikce donetsk rakibin zayifliginin farkina vardi, saldirdikca roma dagildi...

özellikle 0-0 ken cengizin dzekoya eskiden colmanin buraga attigi efsane asistlerinden atti ama dzeko gibi adam pozisyon nasil harcadi hala aklim almiyor

fonseca ve donetsk cok iyi gidiyor ama dünkü skorun sebebi romanin form durumu
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              roma zaten krizde, son maclar cengiz fark yaratarak takimi tasidi

dzeko, shaarawy, naingolan, stootman belkide hayatinin en formsuz döneminde

dün süre ilerledikce donetsk rakibin zayifliginin farkina vardi, saldirdikca roma dagildi...

özellikle 0-0 ken cengizin dzekoya eskiden colmanin buraga attigi efsane asistlerinden atti ama dzeko gibi adam pozisyon nasil harcadi hala aklim almiyor

fonseca ve donetsk cok iyi gidiyor ama dünkü skorun sebebi romanin form durumu
              Dediğim gibi izlemedim maçı o yüzden bilmiyorum ama sen böyle söylüyorsan inanırım.

Ama her şeyin dışında bu bir şampiyonlar ligi maçı ve o atmosferde maç çevirmek yine de zor bence ve Shakhtar iyi bir iş başarmış oldu..
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Benim anlamadığım bir 8 numara bulmak ne kadar zor olabilir. Colmandan sonra hakikatende bir kere bile transfer etmeye denemedik bile. Ya kanat ya önlibero alıyoruz.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• stoper transferlerinin ne kadar önemli olduğunu bjk bayern maçında gördük yani şampiyonlar liginde çeyrek veya yarı final oynuyorsan stoper bölgesinin pahalı vidadan da daha iyi oyunculardan oluşmak zorunda olduğuna şahit olduk.

Türkiye ligi için yeterli bir stoper bölgesi olması içinde belli bir fiyat aralığında kaliteli stoperlerinin olması gerektiği ve atak gücünün ortasaha kadar önemli olduğunu bayern bjk maçında gördük.

olayı iki yönü var şampiyonlar ligi için mi transfer yapıyorsun? Türkiye ligi için mi?

eğer öyleyse yaptığın transferler Türkiye ligi için yeterli mi? eğer Trabzonspor larak Türkiye ligi için yeterli transferler yaptıysak eksik olan bölgelerimiz hangisi?

cevap basit bjk bayerne stoper kalite eksikliği yüzünden elenmiştir.

Trabzonspor ise Türkiye ligi düzeyinde bile stoper kalitesinde oyuncuları yok. ortasaha forvet tamam olsa bile geri dörtlünün ne kadar önemli olduğunu görmemiz gerekli
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu defans hattından ne kadar yenilemeye doğru bir hareket yaparsak o kadar kar olur.

Esteban - Daha iyisi varsa alınmalı.
                    Durica - Emekli.
                    Hubocan kiralık - Olsa da olmasa da olur.
                    Uğur - bu takımın sikletinde değil.
                    Akbaş - Uğurlanmalı.
                    Kamil Ahmet - Pereira'nın alternatifi olarak belki kalabilir.
                    Pereira - Neden sözleşme yaptılar anlamadım.
                    Novak - O kadar paradan sonra kalacak tek adam.

Orta sahadaki harmanlamayı ve oyuncu seçimlerini aklı selim biri gerçekleştirmeli. O da Rıza hoca değil yeni gelen teknik direktör olmalı.

Santrafor olarak Burak'ın kalacağı bence kesin değil. Adebayor aklı varsa buraya gelmez. Şampiyonlar Ligi avantajı var ve İstanbul'da kafası rahat bir kulüpte. Gelirse top da oynayamaz mevcut kadro ile.

Ondan önce hocamızı belirlemeliyiz. Hatta ben olsam ocak ayında gizliden biri ile hocanın gidip gitmeme konusuna göre ön protokol yapar, tüm maçları izletirdim. Tribünde olmasına gerek yok. Ekran başında bile bi dünya veri elde edilebiliyor.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Kadro defans hariç bireysel olarak iyi isimlerden oluşuyor. Ancak takım olma sorunu devam ediyor. 2 hoca da sıkıntı yaşamışsa ben kadroya bir bakarım yönetici olsam. Şimdi burada Menşei ortasaha olan çok oyuncu var : okay, onazi, batuhan, kucka, Sosa, abdülkadir, yusuf, bero. Kanat olarak ne var: castillo, olcay. Forvet ne var: burak, ndoye,rodallega. Bugün elimizde sağ kanat olmadığı için abdülkadir orada oynuyor. Yusuf sosadan dolayi yeri değişiyor. Halbuki genç oyuncular yerinde oynatilmaliydi. Okay kucka beraber oynayamiyor çok yakın oyun tarzları var. Defans bölgesi kadro en başta yapılırken fedakarlık yapılmış bir bölge zaten. Gelelim beroya, bu adam defans arkası kosulari ve vuruşları etkili olan bir futbolcu. Gole yakın oynaması gereken bir isim. Madem oynatmayacaktin neden alıyorsun ? Adami sol kanatta oynattilar ya böyle bişey var mı? Nerde oynamaz dersek cevap sol kanat olur. Yani anlamıyorum burada transferde çok ciddi bir planlama sorunu varken, kadroda sorun yok deniyor. 2 yıl olmuş maç içinde hala kimin nerede oynadığı belli değil. 2 farklı hoca bu kadroyla çalıştı ve hala ortada takım yok. Teşhisleri doğru yapalım.

Şu kadroda bazı oyuncular satılmali. Kalanların kadrodaki doğru mevkileri belirlendikten sonra yeni isimler katılmalı. Transfer için hocaya falan gerek yok. Tek ön liberolu sistemle oynuyor zaten herkes. Kasmaya gerek yok yani. Üst düzey bir pasör on libero, önlerinde yazıcı ile abdülkadir. Ortasaha bu şekilde. 2 stoper ve 2 kanat forvet. Maaş max 1.8 me. İşlerine gelirse. Olmuyorsa yollari ayirsinlar. Başka trabzonspor yok. YÖNETİM DEĞİŞMELİ MUTLAKA. Bu dediklerimi mevcut Yönetim yapamaz. Cünkü verilmiş sözler ve tavizler var.

Yorum

• 8 numarada oynatilsa takimi saha kaldiracak Abdulkadir var.
                        Colman'i da, Selcuk'u da, Symkowiak'i da cebinden cikaracak kadar yetenekli ve zeki.
                        Hele de Sosa gibi bir adam önünde oynayacakken. Futbol aklı olarak birbirini mükemmel tamamlayacak bir partneri olacakken.
                        Hala 8 numara transfer edilsin diyenlere hitaben yaziyorum bunu.
                        Senolu gram sevmiyorum ama su takimda olsa...
                        Ortasaha uclumuz ;

Okay___________________Abdulkadir

_____________Sosa_________________

olmuştu bile. Ve biz de siir gibi top oynamaya başlamıştık. Stoperlerimiz yetersiz olsa da...
                        Fark mantalite de.
                        Fark başımızdaki hocalarin futbol zihniyetinde.
                        Rizanin da, Ersunun da ; topla oynamayi seven, topu ayağında tutup dolastiran, top ceviren takim zihniyeti hiç olmadi.
                        2 hoca da ani presle topu kazanip 2 pasla gol atmaya dayalı sistemle oynuyor yıllardır bu ligde.
                        Ancak ve ancak bir kanadinda Babel, diğer kanatta da eski Sow, Kuyt gibi adamlarla bu sistem is yapar.
                        Biz de de bu adamlar olmadığı halde o kadar gerizekali ki bu 2 hoca da ( futbol akli olarak ) sistem değiştirmediler ve bugüne kadar geldik.
                        Hatta Ersun sezon başı Kucka'yi aldırdığı zaman burada 100 kez yazdim. Bir tane Sow, Kuyt tarzı adam da aldırmalı bu takima. Neden aldirmiyor diye ? Çünkü ne isterse aldı Muharrem Usta. Eminim onu da alırdı. Sezon başı sampiyonluk hedefi ve verilen sözler nedeniyle...
                        Rıza küçük takim hocası ama teşhisi doğruydu. Onun sisteminde kanat forvet şarttı. Ama alınmadı.
                        Benim ona kızdığım nokta eldeki adamlara göre sistem yapıp futbol oynatacak bir aklı yok. Bu yüzden çapsız, vizyonsuz laflarını da sonuna kadar hakediyor benim gözümde.
                        Ezberlemiş bir taktik, yıllardır milyon eurolari götürüyor sözde hocalik yaparak.
                        İşte vizyon, kendini gelistirme, capini asmak denilen terimler bunlar Rıza Çalımbay bey.. Yeni taktik dene, elindeki oyuncularin maç içinde en faydalı oldukları mevkiilerini bul antremanlarda, maçlarda ve maximum verimi al bu kadrodan.
                        Zaten ligden kopmuş bir takima gelmiştin. Belki bunu yapsaydın büyük hoca olacaktın. Ama korktun ve hem bizi kendinden nefret ettirdin, hem de futbol aklının ne kadar sefil bir halde olduğunu milllete bas bas bağırarak soylettirdin zorla da olsa.
                        Bunu yapamadığın ve omur boyu da yapamayacağın için ölene kadar bizden başka büyük takim calistiramayacaksin..
                        Senol'u sevmesem de artık ve nefret edecek kivama kadar gelsem de, Insallah tekrar gelir sezon sonu da, gelecek yil zirve yarisi veririz 2 sağlam stoper takviyesi ile.
                        Senol'un mantalitesi bu kadroyu uçurur.
                        Castillo hayata döner.
                        Abdulkadir yeni maestromuz olur.
                        Hubocan'in yanina ve zaman zaman da yerine oynayacak bir Egemen ile Song ikilisi de bulduk mu bu takim seneye sampiyon olur...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.02.2018, 03:58.
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• yeni sezon calısmaları baslamalı diyecemde nerdeee sezon sonu cagırırlar menejerlerini fiko ile balık yesin baskan.

Yorum

• katarlılar 250 milyon dolara a.ş nin %50 hissesini alacaklarmış diye epey haber çıkmaya başladı.

Yorum

• Dünyada birçok ligde gördüğümüz sahiplik politikası Türkiye'ye de geliyor. Yabancı sermayeye satılması gündemde olanBaşakşehir için gelişmeler yaşanmasını beklerken, gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. El Cezire televizyonu, Katar Emiri Ailesine ait bir holding'in Trabzonspor'un yüzde 50'sine 250 milyonDolar teklif edileceğini duyurdu. Turkfutbol'un haberine göre; Katar'ın zengin iş adamlarından Muntag Al Gafy, 1.5 yıldır gerek Trabzon'u gerekse de Trabzonspor'u inceliyor ve takip ediyor. Hatırlanacağı üzere Katar ve Trabzonspor cepheleri yeni stadın yapımında da ortak hareket etmişti. Ayrıca Katar bankası QNB, halihazırda Karadeniz ekibinin forma sponsoru.

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/katarl...k-h516122.html

61SAAT.COM

Yorum

• satılma mevzuu ilk etapta kulağa hoş gelmese de başka çare kalmadığı da aşikar.
                                1 milyar lira borç malum
                                borcu eritecek plan proje strateji var mı yok
                                borcu eritecek camiada birlik beraberlik var mı yok
                                borcu eritecek başkan yönetim var mı yok
                                borcu eritecek sportif başarı var mı yok
                                borcu eritecek başkan adayı var mı yok
                                gerek yönetimde gerek futbol şubesinde yıllardır adamcılık torpil var mı var
                                siyasi görüş v.s yönetim ve muhalefet kendi kişisel ve siyasi çıkarlarını kulubün çıkarları üstünde tutuyorlar mı evet
                                sadri şener son başkan olduğunda ticari işlerindeki borçlarından dolayı yurt dışı yasağı vardı. şimdi maşallahı var.
                                iho yu konuşmaya luzum bile yok
                                usta tsnin borcunu arttırmaya devam ederken kendi şirketleri son sürat büyümeye devam ediyor.
                                En son ensarusta tarafından düzenlendi; 23.02.2018, 10:52.

Yorum

Çalışıyor...
                                X