Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okuyorum şaşırıyorum
    Kıyaslama tabloları hazırlanıyor sadece kargalar

Olayı önce Kargalar tek rakibimize indirgendi
    sonra Trabzonda Kargaları yenecegizde karar kılındı

Bunlar gerçekleşse ne olacak?Şampiyonmu olacagız.

34 tane maçımız var herbiri birbirinden değerli ve şampiyonluk altaki takımların hepsini yenmek
    yukarıdakilere ise yenilmemekten geçiyor.

Bjk rakiplerden birisi, Başakşehir,sonra Gs ve Şikeciler hedef hepsini kendi sahanda yen
    deplasmanda yenilme taktiği olmalı

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      g.saray terim ile anlaşmış diyorlar 1+1 yıllık. Gelsin bakalım y.vşak.
      İnşallah gelir...
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onu başkana sormak lazım.
        Bildiğim şey şu muhtemelen bir kaç sene içerisinde çok ama çok ciddi sıkıntılar yaşayacağız.
        Burası Türkiye, biri el atar da kurtulurmuyuz bilmiyorum.
        Hoş sadece biz değil büyüklerin hepsi aynı durumda.
        Yahu burası Türkiye büyük takımlardan hiçbiri batmaz,batamaz merak etmeyin siz.Korkunç bir rant var ordada nasıl batsınlar.4 büyük takımın kepenk kapatmasına hiçkimse izin vermez.

Yorum

• Bu arada Uğur ile olmaz bu iş. Çok tedirgin ve kritik yerlerde pas hataları yapıyor. Serdar şart oğlu şart.

Yorum

• 17 galibiyet + 10 beraberlik = 61 puan

Üç sezon bu performası sergilesek;

Finansal getirisi: (17*670k + 10*335k) * 3 = 11390k + 3350k = 14740 * 3 = 44220k

44.220.000 dolar * 3,5 = 154.770.000 TL

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayni seyleri diyoruz hocam.
              Burada hazirlik maclarinda bile bas bas bağırdım. Olcay Sahan yeni Umut Bulutumuz diye.
              Serdar Sosa bile bizi seviye olarak cok yukarilara atar. Sissoko işinin hala Sosaya yem olduğunu düşünüyorum. İnşallah tabi Sissoko gelir.
              Ama bu yil rakibimiz 3 kulvarda büyük hedeflere yürüyecek. Kendi muhabirleri bile takimi icin hazırlık kampında yeterince yükleme yapamadi. Çin seyahati yüzünden asil yüklemeyi 40 derece sicak altinda Istanbulda yapmak zorunda kaldi dedi. Sakatliklar baş gösterebilir dedi.
              Ve gercekten Töre,Atinc ve Gökhan Gönül daha lig başlamadan sakatlandi.
              Rakibimiz gecen yil kalite farkina rağmen bu 3 kulvar yüzünden ligde cok aptalca puanlar kaybetti. Basaksehir yerinde biz olsaydik yani taraftar destekli bir kulüp biz sampiyon olurduk 8jk yerine.
              Yine tekrarliyorum.
              Sosa ve Serdar gelirse sayet ve de devre arasina kadar 8jk ile puan farkini arti ya da eksi olarak 3 - 5 bandinda tutabilirsek.
              Devre arasi üstdüzey bir kanat ile ilk 2ye kesin gireriz.
              Visca iyi bir futbolcu ama 3 atip 10 kaciran bir adam.
              Ben Viscadan daha kaliteli bir topçu almamiz gerektiğini düşünüyorum.
              Saygilarimla.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Ben aclik konusuna değinmiştim hocam.

Evet bize göre biz basariya sampiyonluga daha aciz .

Ama kombineyi bitirip az buz forma almayan ve her mac stadı dolduran bjk taraftari ve bu durumda oyunculara yansiyor.

Biz sadece aciz 5 bin kombine satılmış nasil aclik bu.

Visca dan daha iyisini alabiliyorsak alalım tabii ama ben Viscaya razıyım.

Saygi bizden hocam.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana nedense 2010daki Ankaragücünü andırıyor başakşehir ya da ben mi yanılıyorum bilmiyorum.Ben bu seneki yarışacak 2 takım olarak bizle bjkyi görüyorum.
                Bir gerçek var ki hocaları taktisyen olarak başarılı bir hoca. Yıllardır o takımın başında ve güzel bir sistem oturtmuş durumdalar. Oyunun her şeklini oynamayı başarıyorlar.

Ayrıca yaptıkları takviyeler çok yerinde. Üst düzey isimleri kadrolarına kattılar. Kesinlikle bu sene yarışta olacaklardır.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kimse farkında değil ama ,
                  onur-Olcay-Burak , bu takımın artık ağababalarıdır . önceki yıllar İstanbul takımlarında gördüğümüz gruplaşma , hizipçilik , kategorize etme huyları , inşallah bizim takıma sirayet etmez . köprünün altından çok sular aktı ama akan su şiddetini hala koruyor bence . dikkat etmek lazım .

Başkan bu üçlüye çok dikkat etmeli . elimizdeki bir demet papatyada olabilir , bi galon dinamit lokumu da .
                  Bi Arda Turan eksik

o da gelsin
                  En son special one tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 15:01.
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Rakiplerin kadrosu guclu ancak sampiyonluk anadoludan geciyor

Yorum

• Bu sene ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                      Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Var mi oralardan haber huber ? bi ayar çek yaa tott têsislerini mi basarsin artik ne yaparsin bilmem
                        Ben de zerre katkisi olur belki diye Deschamps'in numarasini bir yerlerden alip adama mesaj atmak istiyorum... "ne olur bize gelmesinin dünya kupasina seçilmesini etkilemeyecegini söyleyin, bu hamlemize mâni olmayin" diyesim var kendisine
                        Tottenham 5 seneki Tottenham olsa simdiye coktan kabul etmislerdi Sissoko'nun bedelsiz kiralik gitmesi hatta maasin yarisini bile oderlerdi.

Ama mevcut teknik adamla beraber daha sakin ilerliyorlar her alanda.

Ingiliz haberlerinde hep var Trabzonspor ismi. Sissoko ya teklif baska takimlardanda yok sayilir.

Bence instagram ve twittera yuklenmek lazim Sissoko icin

COME TO TRABZONSPOR SISSOKOO

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk olmaz ya olurda bir hata yapılıp bize getirilirse ona hayat hakkı olmamalı ayağına top aldığında ıslıklanmalı yok böyle şerefsiz bi herif
                          boyle bi dusunce yapisi olamaz. Bunu almadan once dusuneceksin, Eger aldin ve futbolcuya sanli formamizi giydirirsen, o artik bizimdir. Kimse yuhlayamaz kardesim, yok oyle bir dava !!
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tottenham 5 seneki Tottenham olsa simdiye coktan kabul etmislerdi Sissoko'nun bedelsiz kiralik gitmesi hatta maasin yarisini bile oderlerdi.

Ama mevcut teknik adamla beraber daha sakin ilerliyorlar her alanda.

Ingiliz haberlerinde hep var Trabzonspor ismi. Sissoko ya teklif baska takimlardanda yok sayilir.

Bence instagram ve twittera yuklenmek lazim Sissoko icin

COME TO TRABZONSPOR SISSOKOO
                            Hocalari da hoca ha, ama seneye psgye gider gibime geliyor Pochettino...
                            Sissoko gelmeli, gelecek yaa... totnim kismini çözmek zor ama ona da bir ayar çekmemiz gerek, baskan patlat bombayi ne kombine kalsin ne forma...
                            Su asamada, Sosa mi, hatta Ganso mu, Visca falan yazmiyorum bile, yoksa Sissoko mu forma ve kombine sattirir ?
                            Bence Sissoko, belki de açik ara... belki Ganso da olabilir, yoksa Sosa falan öyle aman aman etki yapmaz forma kombine konusunda...
                            Serdar basinda çok dillendirilmeseydi senelerdir, o da çok etki yapabilirdi, ama simdi kendisinin suçu olmasa dahi öyle bir hâl aldi ki mesele, gelse de millet buruk sevinç yasayacak gibi...

Sissoko için herkes instagram ve tivitira haydeee... tayfa toplansin
                            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 15:07.
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bjk bu sene fena tökezleyecek,izleyin ve görün,o defans ve bireysel olarak kanatlarda defansa yardım etmeyen kadro ile ne ligde ne Avupa'da kolay gol yemekten kurtulamazlar.
                              Bu kadar rahat gol yiyen takımın defansı halen sorunlu,Gökhan sakatlanmış,uzun süre yok,büyük ihtimalle Caner de sakatlanır,kadroları yaşlı,bence geniş değil ve bu ağır tempoyu kaldıracak kadar genç değiller.

Sürekli gelen başarılar,yeni stad ve sponsorluklara rağmen yıllık ücretlerin çok yüksek olması ve altyapıdan ekstra adamlar çıkaramamaları nedeniyle sürdürülebilir bir kulüp değiller,ekonomik olarak zarardalar,futbolcuları yaşlı,iskelet kadro olmayacak.

Bu sene bizi taraftar ve yerel basın durdurmazsa çok rahat ilerleriz.
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 15:11.
                              • Memento mori

Yorum

• Her görüşe değer verdiğim için bu sitede kimseyle takışmam ancak allah aşkına Selçuk bize ne yapmış kötü ??? Ya da yanlış???
                                Adamın sözleşmesi bitmiş gitmiş sen yönetim olarak adamla 3 yıllık anlaştın o da çıkıp formanın hakkını 3 sene boyunca ölümüne oynayarak vermiş. Selçuk için Trabzon ne doğduğu yer ne de yetiştiği yerdir kariyer planlaması yapıyorlar ve bu plan doğrultusunda Gs ye kadar gidiyor...
                                bunlar futbolda olan şeyler... şimdi selçuk bize gelirse ne olacak bizi satacak mı ihanet mi edecek yoksa bize güç mü katacak Rooney Everom da yetişti ezeli rakibi Man unt a gitti sonra geri döndü Everton adama kucak açtı... Selçuk u hoca ister yönetim de alırsa biz taraftarlara da ona destek olmak düşer

Yorum

Yükleniyor...
                                X