Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar'ın adı transfer dönemlerinde laçkalaştığı için pek ciddiye alınmadığını görüyorum.

Pepe'yi bir kenara bırak, Türkiye'de Serdar gibi stoper yok arkadaşlar.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serdar'ın adı transfer dönemlerinde laçkalaştığı için pek ciddiye alınmadığını görüyorum.

Pepe'yi bir kenara bırak, Türkiye'de Serdar gibi stoper yok arkadaşlar.
      aynen öyle fakat büyük handicapi var...cok sakatlanior..bunu unutmayalim..yani ugur baya mac oynayacaktir
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• CNN TÜRK Spor‏Onaylanmış hesap @CNNTURKSpor 16 dk.16 dakika önceDaha fazla

Beşiktaş Medel'le anlaştı http://buff.ly/2u7f0Uw

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz Serdar ' ı alalım. Medel kime giderse gitsin.

Yorum

• Serdar gelirse havaalanında sağlam bi dövmek lazım önce.

Mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onu başkana sormak lazım.
              Bildiğim şey şu muhtemelen bir kaç sene içerisinde çok ama çok ciddi sıkıntılar yaşayacağız.
              Burası Türkiye, biri el atar da kurtulurmuyuz bilmiyorum.
              Hoş sadece biz değil büyüklerin hepsi aynı durumda.
              Başkan kulübün mali olarak kurtarılamayacağını gördü, battı balık yan gider misali İHO gibi başarılı olursak kurtuluruz diye düşünüyor..
              Not Important..

Yorum

• Tascide suda var..gittigi her takimda sampion oluyor..belki bizede sans getirir..stuttgart münih spartak

Yorum

• serdar transferinin en kötü yanı şu olacak , kendisi hiç bir zaman bu forumda beklenildiği ve şişirildiği kadar iyi bir topçu olmadı , sadece 1 kere o zamanda sakatlandı bitti . stopere serdar gelecekse ben gerekli görmüyorum açıkçası , bu isim serdardan üst birisi olacaksa gelmeli bakınız medel. Serdar belirtilen seviyede bir oyuncu değil

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz Serdar ' ı alalım. Medel kime giderse gitsin.
                    bjk herkese salca oluyor insallah batarlar
                    ilk turda elenir ilk 2 ye giremezlerse zaten battilar

Yorum

• Başakşehir şampiyonlar ligine kalır inşaALLAH iyi ve dengeli takımlar ancak iki kulvarda götüremezler.

Yorum

• Serdar ile transferi kapatırız. İlk dört diyorum.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          serdar transferinin en kötü yanı şu olacak , kendisi hiç bir zaman bu forumda beklenildiği ve şişirildiği kadar iyi bir topçu olmadı , sadece 1 kere o zamanda sakatlandı bitti . stopere serdar gelecekse ben gerekli görmüyorum açıkçası , bu isim serdardan üst birisi olacaksa gelmeli bakınız medel. Serdar belirtilen seviyede bir oyuncu değil
                          tasci medelden daha iyi stoper...fakat cok sakatlanior ve tam olarak aradigimiz stilde degil...interliler medelin stoper oynadigi maclarda kafayi yiyordu...burda denildigi kadar iyi degil fakat cok hizli...duricala cok is yapardi..

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @selcuk abi serdar yapi olarak nasildir Ilk dokunus nasildir? Hamle mi yapar ya da takip mi eder?

Mesela ugur hamle yapar bozamazsa adami faul yapar gec kalirsa pozisyon yeriz en buyuk sikinti bu ugur da bunu cozer mi serdar bize

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            tek hamlelik adam degil
                            rakibe kene gibi yapisan stoperlerden, pek kaymazda ondan kart sorunuda yok

İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serdar gelirse havaalanında sağlam bi dövmek lazım önce.

söyle sey yazmayin

adam Trabzonsporlu %100 burayi biliyordur, büyük ihtimallende ara sira takip ediyordur
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 15:52.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ghezzal neden alınmaz boşta hiç mi gündeme gelmedi acaba
                              Its Because You Got No Guts

Yorum

• Serdar nasıl stoperdir nasıl hamle yapar havadan iyi midir falan pek bilmem ama tek bildiğim defanstan topu iyi oyuna sokar. Bu anlamda bize büyük kalite katacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X